Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд смартфона Prestigio Multiphone PAP5044

  1. Комплект поставки
  2. Дизайн і ергономічність
  3. Операційна система і оболонка
  4. апаратна платформа
  5. Для прослуховування музики використовувався стандартний плеєр, гучність на значенні 12 з 15 можливих,...
  6. Камера
  7. підсумки

Смартфон Prestigio Multiphone PAP5044 Duo займає верхній рядок у модельному ряду виробника і хоча він оснащений не найбільшим дисплеєм, є модель з 5,3-дюймовим екраном, роздільна здатність екрану і апаратна платформа говорять про те, що перед нами флагман

Смартфон Prestigio Multiphone PAP5044 Duo займає верхній рядок у модельному ряду виробника і хоча він оснащений не найбільшим дисплеєм, є модель з 5,3-дюймовим екраном, роздільна здатність екрану і апаратна платформа говорять про те, що перед нами флагман. Пристрої з подібними характеристиками вже бували у нас на тесті, але у Multiphone PAP5044 Duo є ряд переваг, що робить смартфон краще аналогів.


Комплект поставки

Розпаковуючи картонну упаковку зі смартфоном, ми традиційно чекали побачити розширену комплектацію, характерну для всіх пристроїв Prestigio . Зокрема - шкіряний чохол. Але замість нього виробник укомплектував смартфон відкидним фліпом. Внутрішня сторона флипа має ворсисту поверхню і проріз в області динаміка, що дозволяє розмовляти з закритим фліпом.

Дизайн і ергономічність

Габарити смартфона, якщо порівнювати його з схожими моделями, одні з мінімальних, а вага про зовсім рекордний. Основну частину передньої сторони займає 5-дюймовий дисплей, прикритий захисним склом. У верхнього торця розташована металева сітка, що прикриває розмовний динамік. В її правому куті прихований індикатор подій, миготливий червоним і зеленим кольором. Праворуч від динаміка встановлені датчики наближення, освітлення і фронтальна камера. Під екраном можна побачити сенсорні клавіші управління, зліва направо розташовані: «Контекстного меню», «Додому» вона ж «Диспетчер запущених додатків» і «Назад».

Загартоване скло обрамляє пластикова рамка служить йому додатковим захистом. Лицьову і тильну частини корпусу поділяє пластикова вставка «під метал», кілька більш тонка у середини боковин і розширюється до торців. На верхньому торці розташовані роз'єми micro-USB і 3,5 мм. На нижньому присутній тільки отвір під основний мікрофон. Кнопка живлення / блокування знаходиться на правій боковині, правда, вдаватися до неї доведеться тільки в тому випадку, якщо ви не встановили панель з фліпом, який при відкиданні включає підсвічування екрану. Здвоєна клавіша регулювання гучності встановлено на лівій бічній грані. Її використання навпаки, зручніше без флипа.

Тильну частину корпусу прикриває знімна кришка з великим тисненим логотипом Prestigio, і отворами під камеру, спалах, мікрофон і динамік. Модуль камери зліг виступає, що, втім, є сімейною рисою всіх опонентів. Під пластиковою задньою панеллю знаходяться три слота: два для SIM і один для карт пам'яті, між ними. Ємність вбудованого акумулятора 2000 мА * ч.

Якість збірки, матеріалів і підгонки деталей не викликає нарікань. Корпус не прогинається і не скрипить при стисненні. На жаль, загартоване скло не має олеофобним покриття, тому сліди відбитків пальців з'являються на ньому миттєво.

Параметри \ Пристрій Prestigio Multiphone PAP5044 ALCATEL OT Scribe HD Fly IQ451 Vista Операційна система Android 4.2 Jelly Bean Дисплей 5 ", IPS, 1280 × 720 точок Апаратна платформа MediaTek MTK6589, 4-ядерний Cortex-A7, 1,2 ГГц, GPU PowerVR SGX544 Пам'ять, ОЗУ, ПЗУ 1 ГБ, 4 ГБ Слот для карт пам'яті є, підтримка USB Host Камера, основна 8 МП, запис Full HD-відео Камера, фронтальна 2 МП, запис VGA-відео 1,3 МП, запис HD-відео 2 МП, запис HD-відео Акумулятор, мА * ч 2000 2500 2000 Висота, мм 145 144 144 Ширина, мм 73 75 74 Довжина, мм 8,6 8,5 10,7 Вага, г 130 135 150 Особливості Наявність в комплекті відкидного фліпа, встановлене платне ПО, 2-річна гарантія Наявність в комплекті відкидного фліпа на магніті і стилус а ні

Операційна система і оболонка

Смартфон поставляється з операційною системою Android 4.2.1. Змін в інтерфейсі немає ніяких, всі можливості, іконки і налаштування стандартні для даної версії ОС і пристроїв на базі процесорів MTK. Головна перевага смартфонів Prestigio перед іншими подібними моделями - пакет ПЗ, який користувач може завантажити безкоштовно. У нього входять гри, клієнти соціальних мереж, антивірус, додаток для навігації і так далі. З повним списком додатків можна ознайомитися в цьому огляді.

Інтерфейс працює плавно, і навіть велика кількість додатків в тлі не призводять до подтормаживанию. З особливостей інтерфейсу хотілося б відзначити зручну клавіатуру розробки Prestigio з різними темами оформлення.

апаратна платформа

Одна з причин, що робить Prestigio Multiphone PAP5044 Duo флагманом - використовувана в ньому апаратна платформа - MediaTek MTK6589: чотирьохядерний процесор Cortex-A7 з тактовою частотою 1,2 ГГц і графічний прискорювач PowerVR SGX544. Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ, вбудованого накопичувача 4 ГБ, з них 1,74 ГБ доступні при підключенні до ПК.

Можливості даної апаратної платформи дозволяють без праці перетравлювати Full HD-відео стандартних форматів, і тільки звук АС3 змушує скористатися сторонніми додатками для перегляду відеофайлів. З моменту появи перших пристроїв на базі MTK6589 пройшло чимало часу, ми встигли переконатися в тому, що ця платформа не тільки володіє порівнянної з NVIDIA Tegra 3 продуктивністю, але і перевершує її по енергоефективності. З урахуванням вартості MTK-смартфонів, вибір стає практично очевидним, якщо ви шукаєте доступне і продуктивний пристрій.

відтворення відеофайлів

Кодек / Назва FinalDestination5.mp4 Neudergimie.2.mkv stalkeravi Spartacus.mkv ParallelUniverse.avi Відео MPEG4 Video (H264) 1920 × 798 29.99fps MPEG4 Video (H264) 1920 × 816 23.98fps Xvid 712 × 400 25.00fps 1779kbps MPEG4 Video (H264 ) 1280 × 720 29.97fps MPEG4 Video (H264) 1280 × 536 24.00fps 2726kbps Аудіо AAC 48000Hz stereo 96kbps MPEG Audio Layer 3 44100Hz stereo MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 128kbps Dolby AC3 44100Hz stereo MPEG Audio Layer 3 44100Hz stereo 256kbps ВстроеннийПлеер / MXVideoPlayer FinalDestination5 .mp4 Neudergimie.2.mkv stalkeravi Spartacus.mkv ParallelUniverse.avi Відео Так / Так Так / Так Так / Так Так / Так Так / Так Аудіо Так / Так Так / Так Так / Так Ні / Так Так / Так

Робота з мобільними і бездротовими мережами точно така ж, як і у всіх поточних пристроях. За час тестування нам не доводилося стикатися з втратою сигналу або поганий чутністю співрозмовника. Робота з SIM-картами також характерна для MTK-моделей: в режимі очікування обидві SIM- доступні для дзвінків, при розмові по одній з карток, додзвонитися на другу неможливо. При використанні однієї з SIM для передачі даних, друга залишається доступною для дзвінків. Гучність динаміків середня, якість звуку гарна.

Автономність Prestigio Multiphone PAP5044 Duo достатня для того, щоб при середньому навантаженні не бігати в пошуках розетки як мінімум добу. У додатку Antutu Tester смартфон набрав 670 балів, що є максимальним показником серед 5-дюймових смартфонів представлених вище в табличці. У двогодинних тестах смартфон показав результати порівнянні з ALCATEL ONE TOUCH Scribe HD, з акумулятором на 500 мА * ч більше. Єдине, що вибивається за звичні рамки - час роботи при використанні PAP5044 Duo в якості навігатора.

Єдине, що вибивається за звичні рамки - час роботи при використанні PAP5044 Duo в якості навігатора

Показники часу роботиРежим \ ПристрійPrestigio Multiphone PAP5044 Duo Alcatel One Touch Scribe

HD Fly IQ444 Diamond 2 Музика 3% 2% 6% Читання 23% 27% 25% Навігація 44% 25% 33% Перегляд HD-відео 25% 25% 20% Перегляд HD-відео з Youtube 30% 27% 21% Antutu Tester (бали) 670 586 906

Для прослуховування музики використовувався стандартний плеєр, гучність на значенні 12 з 15 можливих, МР3-файли з бітрейтом 320 Кбіт / с. У режимі читання відключені всі бездротові комунікації, включаючи передачу даних в мобільній мережі, а яскравість дисплея встановлена на 50%. Навігація включає в себе прокладку маршруту в додатку Google Навігація. Яскравість виставлена на 50%, всі комунікаційні модулі передачі даних відключені. При відтворенні відео яскравість дисплея встановлена на 50%, гучність звуку в навушниках на 12 рівні з можливих 15. Формат відеофайлу MKV, дозвіл 1024х432 пікселів, частота кадрів 24. При відтворенні відео з Youtube яскравість дисплея встановлена на 50%, гучність звуку в навушниках на 12 з 15 можливих рівнів.

дисплей

Ще одна особливість, яка робить смартфон Prestigio краще - максимальна яскравість. Показники яскравості IPS-матриці знаходяться в межах від 55,6 кд / м² (багато, але вирішується за допомогою програм з магазину додатків Google Play) до 458 кд / м² - один з кращих показників не тільки в класі, але і серед смартфонів в цілому . Середньому значенню за шкалою регулювання яскравості відповідають 217 кд / м². Регулювання яскравості може здійснюватися вручну, або автоматично. Налаштування автоматичного регулювання яскравості не викликає нарікань і підібрана так, щоб користувачеві доводилося звертатися до ручних налаштувань якомога рідше.

Заводське калібрування дисплея теж не підвела, єдине, що можна було б побажати, зробити зображення трохи більше теплим, в іншому, передача кольору, насиченість, контрастність, дисплей заслуговує на найвищу оцінку.

Камера

Модуль основної камери дозволяє отримувати знімки з максимальною роздільною здатністю 8 МП, а також записувати Full HD-відео. Дозвіл і можливості фронтальної істотно скромніше - 2 МП і запис VGA-відео. Запустити камеру можна як через меню, так і з екрану блокування. Установки камер стандартні, як і їх додаткові можливості. Є режим HDR, автоматичне визначення сцени, зйомка панорам і так далі.

Якість знімків виявилося досить хорошим, одним з кращих серед 8 МП камер встановлених в смартфонах MTK.

Приклади фотографій (16: 9) знятих смартфоном Prestigio Miltiphone PAP5044 Duo

Приклад зйомки Full HD-відео смартфоном Prestigio Multiphone PAP5044 Duo

підсумки

Смартфон Prestigio Multiphone PAP5044 Duo з'явився на ринку одним з останніх, але це не зробило його менш цікавим. Він має гарну автономністю, відмінним 5-дюймовим IPS-дисплеєм з HD-дозволом, 8 МП камерою здатної видавати хороші фотографії, плавним інтерфейсом, підтримкою всіх популярних форматів відео і широким набором додаткового програмного забезпечення, за яке користувачам інших марок доводиться платити гроші. Ну і приємними бонусами до вже перерахованих плюсів служать 2 роки гарантійного обслуговування і розширена комплектація.

сподобалося
+ Габарити і вага щодо аналогів
+ Якість збірки
+ Набір завантажується ПО
+ Плавність роботи інтерфейсу
+ Дисплей
+ Основна камера
+ Автономність
+ Комплектація
+ 2 роки гарантійного обслуговування
+ Підтримка двох SIM-карт

Не сподобалося
- Відсутність олеофобним покриття
- Дозвіл записуваного відео фронтальною камерою
- Швидкість пошуку GPS-супутників

Prestigio MultiPhone 5044 DUO (Black)   Повідомити про появу в продажу Prestigio MultiPhone 5044 DUO (Black)
Повідомити про появу в продажу

Тип Смартфон Тип корпусу моноблок Стандарт GSM 850/900/1800/1900, WCDMA 850/900/1900/2100 Високошвидкісна передача даних GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA Габарити (мм) 145x73x8,6 Маса (г) 130 Процесор (для смартфонів) MTK6589 (ARM Cortex A7), 1,2 ГГц (4 ядра) + GPU PowerVR SGX544 Пам'ять 1 ГБ RAM + 4 ГБ вбудованої пам'яті Слот розширення microSD (до 32 ГБ) Основний екран IPS, 5 ", 1280 × 720, 16 млн. кольорів, сенсорний, ємнісний, підтримка multi-touch Тип клавіатури екранний введення Акумуляторна батарея Li-Pol, 2000. мАг Час роботи (дані виробника) розмова - до 15год, очікування - до 281ч, відео - до 5,5ч, аудіо - до 22, 5ч Комунікації USB 2.0, Bluetoot h 2.1 (A2DP), Wi-Fi 802.11 b / g / n Підтримка 2-х і більше SIM-карт + Фотозйомка 8 МП (BSI сенсор), автоматичний фокус, цифровий зум, фронтальна 2 МП камера Відеозйомка + Спалах світлодіодний Операційна система Android 4.2 (Jelly Bean) FM-радіо + Додаткові можливості медіаплеєр, відеотелефонія, G-sensor, модуль а-GPS, інтеграція з соціальними мережами, електронний компас, сервіси Google, перегляд і редагування офісних документів, датчики наближення і освітлення

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки