Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Тест і огляд: Microsoft Surface Pro 2 і Surface 2

  1. продуктивність Нові процесори покликані забезпечити значний приріст продуктивності планшетів Surface...

продуктивність

Нові процесори покликані забезпечити значний приріст продуктивності планшетів Surface 2 і Surface Pro 2. Але не слід забувати, що вони базуються на принципово різних архітектурах. В Surface 2 використовується ARM-процесор NVIDIA Tegra 4, що містить чотири високопродуктивних обчислювальних ядра Cortex-A15 і 72 ядра GPU. У разі Surface Pro 2 Microsoft встановила апаратне забезпечення, яке ближче до ультрабуків. Процесор Intel Core i5-4200U оснащений двома 1,6-ГГц ядрами, які в режимі Turbo можуть прискорюватися до 2,6 ГГц. В якості графічного ядра використовується Intel HD Graphics 4400. В залежності від моделі, планшет використовує 4 або 8 Гбайт ОЗУ.

У двох тестах браузера SunSpider і BrowserMark 2.0 ми можемо порівняти продуктивність між двома платформами. Як можна бачити, обидва планшета Surface забезпечують пристойний рівень продуктивності, більшість пристроїв Android знаходяться позаду. Планшет Surface 2 показує результати, досить близькі до ASUS Transformer Pad TF701T - не дивно, з огляду на, що даний планшет теж базується на Tegra 4. У порівнянні з першим планшетом Surface продуктивність істотно збільшилася - він показував тільки 1.105,4 мс в тесті SunSpider і 1.902 бала в тесті BrowserMark 2. Планшет Surface Pro 2, в свою чергу, помітно відрізняється від моделі Tegra 4, він обганяє і перший Surface Pro.

Планшет Surface Pro 2, в свою чергу, помітно відрізняється від моделі Tegra 4, він обганяє і перший Surface Pro

Втім, різниця між двома моделями Pro не так велика, як хотілося б, з огляду на новий процесор Haswell. Це можна пояснити, якщо розглянути процесори більш докладно. Процесор Intel Core i5-4200U в планшеті Surface Pro 2 пропонує трохи вищу продуктивність в розрахунку на мегагерц через нової архітектури Haswell, але частота у нього менше, ніж у Core i5-3337U в планшеті Surface Pro (1600-2600 МГц проти 1800 -2700 МГц). Платформа x86 і ОС Windows 8 в планшеті Surface Pro 2 дозволяють провести звичайні тести ПК. У 3DMark03 планшет Surface Pro 2 показав 8.454 бала. Результат виявився навіть гірше попередника (11.423 бала). В принципі, на Surface Pro 2 ви можете запускати старі або невимогливі ігри. Але, як і ультрабуки на Core i5-4200U, планшет Microsoft навряд чи можна назвати ігровим.

Але, як і ультрабуки на Core i5-4200U, планшет Microsoft навряд чи можна назвати ігровим

64-Гбайт SSD в нашому тестовому зразку показав хорошу пропускну здатність, хоча і поступився планшету Surface Pro першого покоління. Але на практиці Surface Pro 2 все одно відчувається дуже швидким. Час завантаження Windows мінімально, призначений для користувача інтерфейс працює без затримок. Сприймається продуктивність знаходиться на рівні сучасних ультрабуків, що не дивує, все ж у них однакова начинка. Планшету Surface 2 потрібно більше часу на завантаження, але працювати з ним все одно приємно.

Час автономної роботи

У попереднього покоління час автономної роботи було найслабшим місцем: Surface Pro забезпечував більше продуктивності, але його вистачало всього на чотири години і 15 хвилин в наших тестах. Планшет Surface був слабшим, але час автономної роботи у нього становило близько десяти годин. Як ми вже бачили по ультрабуків з новими процесорами Haswell, планшет Surface Pro 2 повинен забезпечувати кращу ефективність у порівнянні з попередником на Ivy Bridge, так як Haswell в ультрабуках дає більш тривалий час автономної роботи. Саме це ми і отримали в разі Surface Pro 2. Відтворення відео 1080p з яскравістю екрану 200 кд / м² зупинилося через 6 годин і 45 хвилин. Для планшета такий час автономної роботи не можна назвати рекордним, але планшет Surface Pro 2 цілком порівнянний з нинішніми ультрабуками на Haswell. Власникам Surface Pro 2 слід переконатися, що вони встановили останню версію прошивки - вона помітно збільшує час автономної роботи .

Архітектура ARM набагато ефективніша, що показує порівняння з Surface 2. Хоча планшет ARM оснащений акумулятором набагато меншою ємності (31,5 Вт-ч замість 42 Вт-ч), він дає пристойний час автономної роботи в такому ж сценарії - 10,5 годин .


Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки