Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Nokia 6500 Slide - сталевий імідж

Як відомо, компанія Nokia давно взяла за правило використовувати в корпусах своїх іміджевих телефонів різні матеріали, починаючи з бархатистого на дотик пластика soft touch і закінчуючи всілякими металами і шкірою різної фактури

Як відомо, компанія Nokia давно взяла за правило використовувати в корпусах своїх іміджевих телефонів різні матеріали, починаючи з бархатистого на дотик пластика "soft touch" і закінчуючи всілякими металами і шкірою різної фактури. Все це, безумовно, покращує зовнішній вигляд пристроїв і, відповідно, підвищує їх привабливість в очах потенційних покупців, для яких дизайн апарату є першорядним критерієм. До честі Nokia варто відзначити, що компанія не забуває і про функціональну складової іміджевих пристроїв, яка є приємним доповненням до красивого екстер'єру телефону. Та все це в повній мірі стосується героя нашого сьогоднішнього огляду - Nokia 6500 Slide - старшого "брата" моделі Nokia 6500 Classic.

Анонсовані ще в кінці травня минулого року моделі не дарма мають однакові цифрові індекси: моделі багато в чому схожі, в першу чергу за своєю орієнтацією на середній ціновий сегмент, а також по використанню металевих елементів в корпусах. Обидва телефони навіть виділили в окрему серію і створили для них окремий сайт - www.nokia6500series.com . Але незважаючи на все це, 6500 Slide і 6500 Classic все ж досить сильно розрізняються, і основною відмінністю є позиціонування пристроїв: якщо модель з префіксом Classic поза всяких сумнівів відноситься в іміджевого сегменту ринку ( "тонкий" дизайн, різні варіанти забарвлення), то в випадку з Nokia 6500 Slide не все так однозначно. Нам здається, що телефон буде популярний як серед любителів іміджевих апаратів (з огляду на цікавого дизайну і частково металевого корпусу), так і серед бізнес-користувачів (може, навіть в більшій мірі) завдяки непоганій функціональності і суворому зовнішнім виглядом. Але, як то кажуть, час покаже.

Комплектація

У досить тонкої картонній коробці з-під Nokia 6500 Slide ви знайдете:

  • Li-Pol батарею Nokia BP-5M ємністю 900 мАг;
  • карту пам'яті Nokia MU-27 формату micro SD об'ємом 256 Мб;
  • провідну стереогарнитуру Nokia HS-47, досить просту і відрізняється лише 2,5-міліметровим роз'ємом на кінці;
  • мережевий зарядний пристрій Nokia AC-4 з "тонким" роз'ємом на кінці;
  • USB-кабель для підключення до комп'ютера Nokia MicroUSB СА-101.

Nokia 6500 Slide продовжує розпочату фінською компанією з моделі 8600 Luna традицію використання MicroUSB-порту в своїх апаратах. Перевагою подібного роз'єму є з'явилася можливість підзарядки телефону за допомогою кабелю від USB-порту комп'ютера, недоліком ж - поки ще дуже невелика поширеність подібних кабелів в продажу.

  • кабель Nokia TV-out СА-92U, призначений для виведення фотографій і відеороликів на екран телевізора за допомогою звичайних штекерів RCA ( "тюльпанів"), зі зворотного боку кабель має 2,5-міліметровий роз'єм для підключення до телефону.

Також в комплекті присутні керівництво користувача і CD-ROM з програмним забезпеченням, серед якого крім традиційного Nokia PC Suite присутні наступні програми:

  • Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0 - спрощена версія популярного пакету Adobe Photoshop, яка є досить непоганим засобом для простої обробки фотографій, а також їх перегляду.
  • Ulead Video ToolBox 2.5 Basic Edition - програмне забезпечення для редагування відео і звукових роликів. Для відео підтримується режим розкадровки, присутній ряд ефектів, можна вставляти в ролик фотографії. Треба відзначити, що це дуже цікава програма, за допомогою якої можна також зробити власні відеодзвінки.
  • Nokia Wireless Presenter - додаток, що дозволяє управляти презентаціями Microsoft Power Point, а також деякими іншими програмами за допомогою телефону за допомогою технології Bluetooth.

Конструкція і дизайн

Як можна зрозуміти вже з назви моделі, Nokia 6500 Slide виконана в форм-факторі типу "слайдер". Кілька слів про сам механізм: він має автоматичну доведення, що направляють виконані з металу, що дозволяє сподіватися на надійність конструкції, прямо під дисплеєм є спеціальна горизонтальна гумова смужка, трохи виступає над рештою поверхні, - вона покликана служити упором для великого пальця при відкритті слайдера. Правда, зі своїм призначенням вона справляється не дуже добре - палець часто зісковзує з неї, особливо якщо руки трохи вологі, також мимоволі доводиться стосуватися екрану при розкритті, чому він досить швидко покривається відбитками і виглядає неохайно. Також відзначимо, що на нашому екземплярі помітна нерівна посадка половинок корпусу відносно один одного в горизонтальній площині (приблизно на 1 мм), а також з'явилися вже після двох тижнів експлуатації потертості на цифровій клавіатурі, також досить помітні і псують загальне враження про апарат. Ще один мінус - кришка батарейного відсіку нещільно прилягає і має відчутний люфт. Виходячи з відгуків в інтернеті, все перераховане вище, на жаль, не є недоліками лише конкретного екземпляра, що не може не засмучувати.

Як вже говорилося, практично весь корпус Nokia 6500 Slide виконаний з полірованого металу, включаючи і клавіші, за винятком цифрових кнопок, а також невеликих ділянок з глянсового пластика у верхній і нижній частинах обох половинок телефону. Кольорове рішення корпусу всього одне - це чорний пластик і, власне, метал. Зовнішність апарату вийшла досить стильною і в той же час спокійною.

Обрамлений металом дисплей Nokia 6500 Slide типовий для останніх телефонів компанії - при фізичному розмірі 33,5x44,7 мм він має роздільну здатність 240х320 пікселів і здатний відображати до 16 млн. Колірних відтінків. Передача кольору досить природна, є світловідбиваючі підкладка під матрицею, що дозволяє зчитувати інформацію навіть на сонці, а також світловий датчик, автоматично змінює параметри яскравості екрану в залежності від освітлення. В якості заставки можна вибрати набір слайдів, відеокліп, годинник - аналогові або цифрові, можна також і зовсім вимкнути дисплей.

Прямо над екраном крім розмовного динаміка і світлового сенсора розташовується об'єктив вбудованої CIF-камери для відеодзвінків, під дисплеєм знаходиться виштампуваними і пофарбований в чорний колір логотип компанії (аналогічний є і на задній частині корпусу).

Софт-клавіші мають досить великі розміри і досить зручні у користуванні. У їх центрі знаходиться прямокутна чотирипозиційна клавіша з вписаною в неї кнопкою підтвердження.

На лівій бічній поверхні знаходиться отвір для ремінця, на правій - "гойдалка" гучності і клавіша активації / спуску камери ближче до нижньої частини апарату - таке розташування сприяє зйомці в горизонтальному положенні, що робить Nokia 6500 Slide частково схожою на цифрові мильниці під час зйомки . Цьому також сприяє і вбудована 3,2-мегапіксельна камера з матрицею від відомої компанії Carl Zeiss. Її об'єктив розташований на задній металевій кришці батарейного відсіку і, на жаль, нічим не захищений. Поруч з камерою знаходиться подвійний світлодіодний спалах, ефективний на відстані близько одного-півтора метрів. У нижній частині задньої панелі є навіть невеликий упор для руки під час зйомки, поруч з ним розташовуються прорізи єдиного зовнішнього динаміка. Роз'єм для карт пам'яті знаходиться під акумуляторною кришкою, чому "гарячу" заміну карти можна вважати такою лише умовно.

Всі залишилися роз'єми згруповані на верхньому торці телефону. Тут знаходяться і 2,5-міліметровий "джек" для підключення гарнітури, і microUSB-порт, і гніздо для підключення зарядного пристрою. Всі вони нічим не прикриті.

Функціональні можливості та інтерфейс

Nokia 6500 Slide побудована на платформі Series 40 останнього, п'ятого видання і є за сумісництвом флагманом серії. Продуктивність телефону знаходиться на хорошому рівні, швидкість роботи інтерфейсу також достатня для того, щоб не звертати на неї уваги. В апараті присутні всі відмінні риси п'ятої платформи: активний режим очікування з розділеним на області екраном, можливість поставити відеоролик на дзвінок і т. П.

З бездротових комунікацій присутній тільки модуль Bluetooth, підтримується стереопрофіль A2DP. Крім стандартного браузера встановлено також і Java-браузер Opera Mini. Є FM-радіо, непоганий музичний програвач з еквалайзером, диктофон, а також різні теми, які крім інтерфейсу можуть змінювати також і звук розкриття апарату. З інших функцій відзначимо EGPRS (клас 31, до 296 кБ / с), GPRS (клас 31, до 53,6 кБ / с), підтримку стандарту третього покоління WCDMA (що має на увазі під собою відеодзвінки), плеєр Flash Lite 2.1, Java версії MIDP 2.1. Об'єм вбудованої пам'яті в Nokia 6500 Slide становить всього 20 Мб, правда, в комплекті йде карта на 256 Мб (підтримуються карти до 4 Гб).

На закінчення по цьому розділу трохи зупинимося на основній камері. Як уже згадувалося, вона має 3,2-мегапіксельну матрицю від Carl Zeiss. Є автофокус, є серійна зйомка, нічний режим і автотаймер, підтримується також зйомка VGA-відеороликів в досить непоганій якості (правда, з частотою всього 15 кадрів в секунду). Відзначимо, що знімки виходять трохи менш якісні, ніж у Nokia N73 (яка аналогічно має 3,2-мегапіксельну матрицю від Carl Zeiss), однією з причин того є не механічний, як у N73, а електронний затвор.

акумулятор

У телефоні встановлена ​​Li-Pol акумуляторна батарея ємністю 900 мАг. Показник досить середній, а тому і час автономної роботи у більшості користувачів буде становити близько двох, максимум трьох днів.

резюме

Nokia 6500 Slide вийшов вельми і вельми цікавим продуктом як з позиції дизайну, так і з позиції функцій. Ось тільки якість збірки, в більшості випадків висока у апаратів компанії, на цей раз її підвело. Але ми все ж будемо сподіватися, що Nokia вирішить всі проблеми і якість підвищиться. Адже у Nokia 6500 Slide є всі передумови нехай не стати хітом, але мати досить великі і стабільні продажу в діловому і іміджевому сегментах.
На сьогоднішній день вартість Nokia 6500 Slide становить в Ростові порядку 16000 рублів.

Дякуємо корпорацію Nokia за наданий на тест апарат.

Сергій Хартавакян


весь номер

Новини партнерів:


Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки