Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Samsung Galaxy Tab S3

Перший в світі планшет з підтримкою HDR-відео.

Коли ви дивитеся похмуру серію «Людина у високому замку» на HDR-панелі Samsung Galaxy Tab S3, складається враження, що Apple iPad Pro перейшов на Android.

Читайте: Samsung Galaxy Tab S3: Все, що потрібно знати .

Новий планшет пропонує досить багато. В першу чергу це гідний конкурент Apple зі стану Android-планшетів, здатний посоромити навіть iPad Pro 9.7 , Завдяки провідним характеристикам, елегантному дизайну в стилі Samsung Galaxy S7 - а також величезному набору функцій.

плюси:

  • Кращий дизайн планшета від Samsung;
  • Стилус S-Pen включений в комплект;
  • Екран готовий до HDR-змістом майбутнього;

мінуси:

  • Клавіатура є дорогим доповненням;
  • Такий же дорогий, як і iPad Pro;
  • Планшет не замінить ноутбук в багатозадачності;

Новий Galaxy Tab S3 поза всяким сумнівом кращий Android-планшет, який ви тільки можете купити прямо зараз, завдяки оновленому суцільноскляні дизайну, HDR-екрану і комплектному S-Pen. Не можна сказати, що нам було складно вибрати нового лідера в колонку Android-планшетів, оскільки застарілий Google Pixel C залишався єдиним реальним претендентом на цю роль, а дешевшають Galaxy Tab S2 новий S3 замінює, що автоматично зрушує їх по рейтингу.

-
Що є справжньою проблемою, так це позиція нового Tab S3. Він коштує 599 $ за кордоном, що еквівалентно 39000 рублів в Росії, і поки планшет приходить з S-Pen (планшет Apple, наприклад, не пропонує стилуса в комплекті), клавіатура продається окремо. Коли ви додаєте вартість клавіатури, планшет межує з цінником недорого ноутбука, а дешевої 8-дюймової моделі Tab S3 немає, щоб запропонувати вам початковий і доступний варіант планшета.

Скоро в: Кращі планшети 2017 року | ТОП-10

Galaxy Tab S3 найкращим чином позиціонує себе на ринку гібридних планшетів 2 в 1 для користувачів, які часто подорожують і змушені працювати в дорозі, якщо ви готові платити окремо за клавіатуру. Новий планшет тонше і легше, ніж Samsung Chromebook Pro, який не має знімною клавіатури, а також використовує менший S-Pen, і тепер ми могли б очікувати від Tab S3 істотної конкуренції iPad Pro.

Samsung Galaxy Tab S3: Ціна і дата виходу

  • Планшет зі стилусом варто 39000 рублів;
  • Клавіатура продається окремо (близько 8000 р.);
  • У магазинах з 24 березня;

Як уже згадувалося раніше, Samsung Galaxy Tab S3 стоїть за кордоном 599 $, а в Росію прийде з цінником поблизу 40000 рублів, а це значить, що планшет розділить цінники iPad Pro 9.7. Крім того, поки ми обговорюємо Wi-Fi Only, буде і стільниковий варіант планшета Wi-Fi + Cellular, який буде коштувати ще дорожче.

Реальне перевага над планшетом Apple приходить з комплектним S-Pen, який поставляється з Galaxy Tab S3 - Apple Pencil обійдеться вам в додаткові 99 $ (близько 6000 рублів). Крім того, вам не доведеться турбуватися про зарядку Samsung S-Pen, ви також отримуєте більше рівнів тиску для малювання і рукописного введення.

Рейтинг: Кращі планшети для малювання | ТОП-10

Клавіатуру для Galaxy Tab S3 доведеться купувати окремо. Samsun заряджає цінник в 129 $ (8500 рублів). Ви можете знайти привабливу пропозицію від Samsung, яке включає безкоштовну клавіатуру за попереднє замовлення планшета. Але ця пропозиція зустрічається не скрізь, в деяких регіонах замість клавіатури виробник пропонує комплектну карту пам'яті MicroSD на 64 Гб, набагато менш щедра пропозиція, чи не так?

Що ж стосується дати виходу Samsung Galaxy Tab S3, планшет буде доступний в магазинах Росії вже 24 березня, в той час як в деяких регіонах він з'явиться тільки 31-го березня. Незалежно від регіонів, попередні замовлення на планшет Tab S3 відкриті з 17-го березня.

Samsung Galaxy Tab S3: Дизайн

  • Елегантний дизайн планшета зі скла і металу;
  • Зручніше тримати в руках;
  • За винятком матеріалів повторює Galaxy Tab S2;

Samsung Galaxy Tab S3 стає невеликим, але привабливим оновленням дизайну щодо Galaxy Tab S2, навіть якщо ви легко можете спитати новий і старий планшети по особових панелям.

Найкращі зміни відбуваються з круглою спинкою планшета, адже новий Tab S3 пропонує скляну задню панель чорного або сріблястого кольору. Задня панель виглядає і відчуває себе краще, ніж прогумований пластиковий корпус Tab S2 і, несподівано, скло зручніше тримати в руках. І поки скляна панель стає магнітом для кожного відбитку пальців на поверхні Gorilla Glass, це рішення подобається нам набагато більше.

порівняння: Samsung Galaxy Tab S3 проти iPad Pro

Технічно Samsung може стверджувати, що його новий Tab S3 тонше і легше iPad Pro з розмірами 237,3 х 169 х 6 мм при вазі 429 грам (iPad Pro вимірюється 6,1 мм в товщину і важить 437 грам). Але не обманюйте себе, різниця ледь помітна. Galaxy Tab S2 пропонував товщину в 5,6 мм і 389 грам ваги, чи ми помітили різницю між цими трьома планшетами на практиці.

-
Новий Tab S3 нагадує роздутий телефон Samsung Galaxy S7, з фізичної кнопкою «Додому», в яку вбудований сканер відбитків пальців, а також ємнісними кнопками «Назад» і «Багатозадачність» в нижній частині планшета. Без підключеної клавіатури, ви отримуєте відмінне розважальне пристрій.

Реальна різниця приходить з панеллю HDR, яка пропонує високий коефіцієнт контрастності, а також чотирма динаміками, які качають звук значно краще планшетів з моно-динаміком. Ми вже бачили HDR на мобільному пристрої з нетривалим Samsung Galaxy Note 7. На цей раз, дебютуючи на планшетах, технологія обіцяє по-справжньому оживити відео-вміст в майбутньому.

HDR-дисплей і чотири динаміки

  • Приголомшлива HDR-панель чекає свого HDR-контенту;
  • Устаткування обіцяє нам перший HDR-готовий планшет в світі;
  • Чотири нових динаміка обіцяють гучність і тонке налаштування;

Планшети Samsung і телефони давно пропонують кращі екрани на ринку, завдяки неймовірно насиченим панелям Super AMOLED. А тепер екрани пропонують технологію HDR, що робить панелі Samsung ще краще.

High Dynamic Range (HDR) пропонує все той же дозвіл Quad HD (2048 x 1536) або менших з підвищеними показниками контрастності і кращої яскравістю. Це особливо важливо в темних сценах фільму, в яких ви, як правило, втрачаєте дуже багато деталей і тіней.

Підтримка Tab S3 нового стандарту HDR10 насправді перспективна угода, набагато вигідніше, скажімо, 4К панелі на 9,7-дюймовому планшеті. Розширений діапазон яскравості пропонує більше, ніж могли б запропонувати додаткові пікселі в цій невеликій діагоналі - більше пікселів дозволу 4К мають сенс, коли мова заходить про великому екрані телевізора.

Проблема в тому, що сьогодні не так багато HDR відео контенту. В даний час відео цього формату надають потокові сервіси Amazon Video і Netflix, додатки яких приходять попередньо встановленими на телевізори Samsung, LG і Sony, але ви не знайдете цих послуг в форматі HDR для планшета на момент його релізу.

В даний час відео цього формату надають потокові сервіси Amazon Video і Netflix, додатки яких приходять попередньо встановленими на телевізори Samsung, LG і Sony, але ви не знайдете цих послуг в форматі HDR для планшета на момент його релізу

Замість цього ми повинні були покладатися на Samsung HDR Demo і трейлери фільмів, щоб насолоджуватися тим, що, в кінцевому рахунку, є майбутнім відео-змісту. Безумовно, якість картинки зробило крок вперед, але в силу відсутності змісту, ви платите заздалегідь за планшет, який обіцяє постачати кращу якість відео в майбутньому, але не зараз. Як результат, ми маємо дивовижний технологічний подвиг з Tab S3, який складно продати середньому споживачеві на старті.

Керівництво: Кращі планшети на Android | ТОП-10

Чим ви зможете скористатися прямо зараз, так це чотирма динаміками планшета Galaxy Tab S3. Вони пропонують високу гучність, набагато вище моно-динаміків Tab S2 і більшості інших планшетів. Ще краще той факт, що динаміки відкалібровані на рух, так що обертання планшета буде міняти розкладку стереозвуку по динаміках в залежності від орієнтації, тому ви ніколи не будете тримати планшет неправильно по відношенню до звуку.

Ще краще той факт, що динаміки відкалібровані на рух, так що обертання планшета буде міняти розкладку стереозвуку по динаміках в залежності від орієнтації, тому ви ніколи не будете тримати планшет неправильно по відношенню до звуку

До тих пір, поки ви не чекаєте глибокого баса, налаштовані AKG чотири динаміки забезпечують багатий звук, який не поступається динаміків iPad Pro 9.7. Ви можете отримати непоганий баз від планшета Tab S3 з хорошими навушниками, які ви, ймовірно, будете використовувати частіше в громадських місцях.

-
І ми підходимо до доброї новини: новий планшет обладнаний 3,5 мм роз'ємом для навушників в підставі планшета, а також Galaxy Tab S3 підтримує Bluetooth 4.2. Як бачите, ніхто з виробників не поспішає позбуватися від 3,5-мм гнізда для навушників.

Стилус S- Pen

  • Новий стилус більше S- Pen телефонів і попередніх планшетів;
  • Плоский дизайн стилуса з затискачем, забезпечить збереження;
  • Немає кобури для стилуса, поки ви не купите клавіатуру;

Планшет Samsung Galaxy Tab S3 перетворює зовнішній вигляд і потенціал планшета, включаючи новий стилус S-Pen і підключається клавіатуру. Це обов'язкові аксесуари, якщо ви хочете розблокувати потенціал гібридного планшета 2 в 1.

Стилус S-Pen є оновленням тонкого пера, яке ми використовували на телефонах Note і Samsung Chromebook Pro. Товщиною 9,4 мм, стилус стає товщі, завдяки чому його легше тримати, а попередні S-Pen він змушує походити на зубочистки. Він як і раніше використовує тонкий стрижень в 0,7 мм (на цей раз з гуми, а не з пластіка0, а також бічну інтерактивну кнопку для активації інструментальної панелі Air Command.

Всі традиційні інструменти S-Pen повертаються, в тому числі Notes, Smart Select (вирізає елементи з скріншоту і робить GIF'и), Screen Write (запис безпосередньо на скріншот). Є також три нові функції, які можуть бути додані до списку швидкого доступу: Translate (Переклад), Magnify (Збільшення) і Glance (швидкий перегляд додатків).

Є також три нові функції, які можуть бути додані до списку швидкого доступу: Translate (Переклад), Magnify (Збільшення) і Glance (швидкий перегляд додатків)

Писати й малювати, природно, стає набагато краще на планшеті, завдяки товстому S-Pen. Стилус зразковою тієї ж ширини, що і Apple Pencil , Але коротше і пропонує в чотири рази більше рівнів тиску. Стилус правильно розпізнає практично кожен гол нахилу, що відмінно підходить для тонування та інших художніх трюків, в залежності від програми. Samsung включає в себе два додатки - Notes і додаток-розмальовку PEN.UP. Набагато більше додатків ви знайдете в Google Play Store.

S-Pen не має слота всередині тонкого планшета, так що ви не зможете легко приховати кремезний стилус, коли той не використовується. Замість цього, Samsung обладнає петельним держателем клавіатуру - якщо ви купуєте клавіатуру. Гарна новина полягає в тому, що новий S Pen не вимагає зарядки, а також не буде укочує, завдяки двом плоским сторонам. Apple Pencil любить укочує зі столу, тому що його нікуди поставити і, якщо регулярно використовується, може розряджатися.

підключається клавіатура

  • Розділяє функцію чохла, який охоплює планшет з усіх боків;
  • Не вимагає зарядки або сполучення - просто працює;
  • Кришка клавіатура залишиться відключає екран і не має магнітних рішень;

Підключається клавіатура для Samsung Galaxy Tab S3 заслуговує додаткових витрат, якщо ви плануєте замінити планшетом регулярний ноутбук. Його обмежений макет (необхідність) залишається як і раніше корисним, кнопки обіцяють гідний хід, а всі необхідні клавіші на своїх місцях.

Чого бракує? На клавіатурі немає ніяких функціональних клавіш по верхньому ряду, їй також катастрофічно бракує кнопки «Додому», що змушує вас тягнутися до датчика сканера відбитків в кнопці «Додому» і, можливо, ви зможете перекинути кави в цьому процесі. Ми також хотіли б бачити кнопку «Пошуку» для Google Search замість Google Now On Tap, що вимагає додаткового сенсорного натискання (по екрану) на панель пошуку.

Клавіатура пропонує хороший хід пластмасових кнопок.

Аксесуар щільно підігнаний по обволікаючій планшет чохла з м'якого пластику. Це великий плюс. Справа в тому, що клавіатура iPad Pro охоплює тільки екран планшета, в той час як задня алюмінієва панель не захищена від вм'ятин. Samsung, в свою чергу, покриває задню панель свого планшета.

Samsung, в свою чергу, покриває задню панель свого планшета

І ще одна позитивна особливість полягає в тому, що немає ніякої необхідності для зарядки клавіатури або спаровування аксесуара з планшетом через Bluetooth. Клавіатура має шість контактів Pogo вище верхнього ряду клавіш, поряд з магнітними застібками Tab S3. Samsung пропонує власну версію Smart Connector.

Нам лише хотілося б, щоб магніти були сильнішими. Якщо підняти пристрій за екран, нижня частина клавіатури зазвичай від'єднується (на щастя, задня частина, де розташовано більше магнітів, залишається закріпленою). Кришка екрану також повинна бути магнітної і відключати екран в закритому стані. Замість цього, кришка може відкритися, якщо ви будете необережні.

Android 7.0 і додатки

  • Програмне забезпечення Samsung простіше, ніж коли-небудь;
  • Багатозадачність в формі Split Screen залишається недоліком;
  • Не може повністю замінити ноутбук без прокрутки додатків;

Samsung Galaxy Tab S3 працює на Android 7.0 Nougat , Останньою версією ОС Google і останнім інтерфейсом Samsun Experience, що робить навігацію планшета і його настройку дуже простими.

Не хвилюйтеся про програмне забезпечення Samsung, відомому раніше як TouchWiz. Незважаючи на нове ім'я, компанія допрацьовувала зовнішній вигляд свого інтерфейсу на протязі останніх двох років. Інтерфейс більше не викликає переважної почуття, як це було з Galaxy S4 і Galaxy S5. Тим не менш, він пропонує більше можливостей, ніж будь-коли.

Серед новинок - витончена логістика, як на Galaxy S7 і Galaxy S7 Edge. Остання реалізація панелей швидких налаштувань Samsung більше не є такою обтяжливою, куди більше схожа на останню панель повідомлень від Google. Меню налаштувань отримує пошук і, щоб зробити ситуацію менш заплутаною, в основі кожного підміню, ви побачите тісно підігнані настройки. У меню налаштування повідомлень, наприклад, є ярлик «Не турбувати», хоча настройка розташовується в підміню «Звук і вібрація».

Переймаючи деякі елементи з Note 7, інтерфейс пропонує спеціальну папку Secure Folder для зберігання захищених додатків, фотографій і відео. Flipboard знову повертається, а в лівій колонці ви можете переглянути всі новини дня.

Samsung Flow дебютує на Android-планшеті, щоб допомогти переходу з вашого смартфона. Він дозволяє обмінюватися файлами по бездротовій мережі, сортувати повідомлення і приймати дзвінки на планшеті (виглядати ви будете по-дурному). З'єднання між телефоном і планшетом дозволяє робити такі речі, як прийом повідомлень SMS з телефону, дуже зручно, коли ви тримаєте в руках планшет.

Android 7.0 Nougat дебютував з функцією багатозадачності в формі розділеного екрану. Але Samsung реалізував цю функцію на Galaxy Tab S2. Нічого нового. І поки з Android 7.0 багатозадачність стали підтримувати нові додатки, головна особливість цього рішення в тому, що Google підштовхнув інші пристрої до реалізації багатозадачності.

Багатозадачність і раніше найслабша сторона Android-планшетів (і навіть iPad Pro). Немає поки підходящої функції для простого перемикання між додатками, останнім часом меню працюють занадто повільно, щоб ви могли просто перемикатися назад і вперед між додатками. Перш ніж станеться повноцінне об'єднання мобільного та комп'ютерної операційних систем в форматі 2 в 1, ситуація з багатозадачністю повинна бути вирішена.

Фільми, музика та ігри

  • В очікуванні першого HDR відео-контенту від Amazon Video і Netflix;
  • Практично неможливо випадково закрити чотири динаміки;
  • Game Launcher дебютує на планшеті;

Головна позиція Samsung Galaxy Tab S3 полягає в тому, щоб стати розважальним угодником. Якщо ви шукайте кращий планшет для фільмів , Музики та ігор, він перед вами.

Його HDR-панель виглядає відмінно з традиційним HD-контентом, а коли такі компанії, як Netflix і Amazon зможуть запропонувати HDR відео на планшетах (вже є для 4К телевізорів), зображення обіцяє стати ще краще. Найскладніше в тому, що вам доведеться заплатити гроші за технологію зараз, в той час як подивитися HDR ви зможете тільки в майбутньому.

Музикак обіцяє розкриватися на чотирьох динаміках, розташованих уздовж рами. Навіть якщо фронтальні динаміки не вказують на вас, вони залишаються досить гучними на середній відстані. Нам також подобається той факт, що вони змінюють орієнтацію стереозвуку, коли ви перевертаєте планшет. Це розумні і потужні динаміки, які налаштовані значно краще за більшість планшетів і не поступляться якості звуку iPad Pro.

Ігри на Galaxy Tab S3 отримують беззаперечний імпульс на яскравому екрані Quad HD, з додатковими динаміками (ви не зможете покрити руками все чотири динаміки планшета, використовуючи останній в ландшафтному режимі). За допомогою сучасного чіпсета Snapdragon 820 і Vulkan API, планшет граючи впорається з кращими іграми для планшета, які нам доводилося запускати на флагманських пристроях.

Читайте: Кращі ігри на планшет

Бонус: Game Launcher, який вперше дебютував на Samsung Galaxy S7 і Galaxy S7 Edge, істотно полегшує гри на планшеті. Важливим є те, що він дозволяє відключити ємнісні клавіші планшета під час гри. Ви також можете відключити оповіщення, робити скріншоти в іграх і навіть записувати відео, в комплекті з опцією підключення зображення з фронтальної камери.

Характеристики та продуктивність

  • Старий чіпсет початку 2016 року;
  • Легко запустить всі сучасні 3 D-ігри;
  • Слот для карт пам'яті MicroSD (256 Гб);

Серцем Samsung Galaxy Tab S3 є Snapdragon 820. Це новий чіпсет для цієї серії планшетів, але його вже використовували кілька десятків Android-телефонів в 2016 році.

Гарна новина полягає в тому, що цей чіпсет компанії Qualcomm є досить потужним, щоб легко запустити всі новітні 3D-ігри, і він буде залишатися відповідним рішенням для більшості нових ігор цього року. Чіпсет знайшов популярність на багатьох флагманських телефонах 2016 року. Ринкові правила ніхто не відміняв.

Тепер протверезні новини: це чіпсет минулого року, який доповнюється 4 Гб оперативної пам'яті - він же дебютував на Samsung Galaxy S7 і Galaxy S7 Edge. Новий Samsung Galaxy S8 буде використовувати Snapdragon 835 .

Новий Samsung Galaxy S8 буде використовувати   Snapdragon 835

Pogo-контакти забезпечать миттєве підключення і відсутність потреби в зарядці, на відміну від Bluetooth-клавіатур.

Коли ви купуєте планшет, чиї технології орієнтовані на майбутнє, ми зараз про HDR-панель, вперше на планшетах, стає цікаво, чому чіпсет відстає від флагманських телефонів виробника. Проте, продуктивність досить гідна, принаймні, зараз.

Samsung вважає за краще використовувати 32 Гб внутрішньої пам'яті на своїх планшетах початкового рівня, але ви можете збільшити запас пам'яті з картою MicroSD на 256 Гб, Galaxy Tab S3 також використовує вологозахисний слот MicroSD. Карта дозволяє уникнути дорогої покупки планшета більшого розміру, але 256 Гб може стати недостатньо вже в перший рік експлуатації.

Час автономної роботи

  • Час автономної роботи менше, ніж очікувалося;
  • Відтворення HDR відео може тривати до 12 годин;
  • Адаптивне зарядний пристрій заряджає планшет до 23% всього за 30 хвилин;

Так, це перший важливий реліз від Samsung після провалу Galaxy Note 7. Ні, планшет не буде горіти або вибухати - це практично перше, що ми чуємо при згадці огляду Samsung Galaxy Tab S3.

Його акумулятор на 6000 мАг трохи більше батареї Tab S2 (5870 мАч), але він як і раніше поступається блоку iPad Pro 9.7 (близько 7300 мАг) і Google Pixel C (близько 9200 мАг).

На етапі тестування склалося враження, що новий Galaxy Tab S3 пропонує час автономної роботи вище середнього, досить, щоб ви могли покластися на планшет протягом тривалого перельоту по Росії, якщо ви хочете подивитися пару фільмів і виконати частину роботи. Відтворення 90-хвилинного HD-відео при майже повній яскравості, витягує з акумулятора близько 13%, залишаючи нам 87% зарядки.

Samsung стверджує, що Tab S3 пропонує досить енергії для 12 годин автономної роботи в режимі відтворення відео, і ця заява підкріплює наше тестування планшета, з різницею всього в 30 хвилин щодо офіційної оцінки виробника. Є також режим економії енергії, який допоможе Tab S3 витягнути до заявлених 12 годин.

Ви можете швидко зарядити Galaxy Tab S3 (для планшета) за допомогою адаптивного зарядного пристрою від Samsung, яке поставляється в комплекті з планшетом (аналогічні блоки приходять з новими флагманськими телефонами Samsung, так що ви скоро зможете отримати другу зарядку; +1 до лояльності бренду) . Потрібно 2 години і 55 хвилин, щоб зарядити планшет з 0% до 100%, що перевищує заявлені 165 хвилин Samsung'ом на 10 хвилин.

камери

  • Якість фотографії планшета залишає бажати кращого;
  • Камери (13/5 Мп) підходять для випадкових знімків;
  • Відмінний інтерфейс камери;

Планшет Samsung Galaxy Tab S3 обладнаний основною 13-мегапіксельною камерою, яку ви не часто будете використовувати. Є автоматичний фокус, діафрагма f / 1.9 і спалах на той випадок, якщо ви захочете привернути до себе більше уваги ... користувач фото-планшета.

Якість фотографії досить добре для планшета, в комплекті з керуванням жестами і записом відео з роздільною здатністю 4К, однак, камера смартфона завжди буде краще. Як правило, користувачі планшетів фотографують якусь довідкову інформацію, де якість знімка не грає великої ролі.

Набагато важливіше для потенційних покупців планшета фронтальна камера, яка використовується для відео-чатів. І тут Samsung пропонує адекватну 5-мегапіксельну камеру з діафрагмою f / 2.2. Як і слід було очікувати, продуктивність камери в умовах поганого освітлення залишає бажати кращого.

Samsung почув наші побажання, Tab S3 запозичує покращений інтерфейс камери у Samsung Galaxy Note 7. Перемикання між двома камерами здійснюється помахом руки вгору або вниз, прямо на екрані (набагато краще, ніж шукати крихітну кнопку перемикання камери). Меню знаходиться зліва, а ефекти розташувалися праворуч від видошукача.

Підводячи підсумки

Samsung Galaxy Tab S3 є найкращим Android-планшетом на ринку, він розроблений на основі популярної концепції 2 в 1, пропонує функціональні можливості S-Pen і клавіатури, а його красивий HDR-екран і чотири гучних динаміка пропонують вашій увазі кращу мультимедійну систему.

iPad Pro зустрічає свого конкурента, коли мова заходить про співвідношення ціни і якості. Samsung цілком відповідає апаратним можливостям Apple, а також пропонує стилус в комплекті. Вам доведеться заплатити додаткові гроші за клавіатуру, але вона, принаймні, дешевше клавіатури Apple, а також повністю захищає планшет. Слот для карт пам'яті MicroSD ставить Samsung на сходинку вище.

Слот для карт пам'яті MicroSD ставить Samsung на сходинку вище

Співвідношення ціни та якості ще не все, звичайно. Новий Tab S3 можна рекомендувати до покупки всім, Android-планшети не повинні стільки коштувати. iPad як і раніше пропонує краще програмне забезпечення і широку підтримку додатків для планшетів. І поки Android Nougat з TouchWiz скорочують розрив, багатозадачності планшета як і раніше недостатньо для підвищення продуктивності працюючих користувачів, які можуть придбати ноутбук за ці гроші.

З іншого боку, перед вами кращий Android-планшет на ринку, просто пам'ятайте, що підвищення ціни спирається більшою мірою на гібридний форм-фактор 2 в 1, покликаний допомогти вам у роботі.

Для кого він?

Шукайте хороший планшет, але обмежені екосистемою Android? Це в значній мірі підходяща аудиторія для нового Samsung Galaxy Tab S3. Планшет може похвалитися ретельно пропрацював дизайном, потужними функціями і загальними характеристиками високого класу, навіть якщо використовує чіпсет смартфонів 2016 року. Планшет обладнаний панеллю, яка підтримує стандарт HDR10 з прицілом на майбутнє, але в даний момент ви будете обмежені незначним вибором HDR-вмісту.

Чи повинні ви купити його?

Ви платите значні гроші за можливості майбутнього, деякі з яких ви не зможете використовувати сьогодні. Проте, якщо ви шукайте планшет, який допоможе залишатися на передовій технологічного ринку, з розрахунком на перегляд HDR-вмісту в майбутньому, це кращий планшет, який ви тільки можете знайти. Клавіатура допоможе вам залишатися продуктивним, якщо ви готові уповільнити загальний темп роботи через слабку багатозадачності Android.

Огляд Samsung Galaxy Tab S3

Антон Зим

23.03.2017 8/10 Samsung Galaxy Tab S3 є найкращим Android-планшетом на сьогоднішній день, першим планшетом, екран якого пропонує підтримку HDR, чотири потужних динаміка і модернізований стилус S-Pen, який приходить в комплекті з планшетом, однак, вам доведеться платити за клавіатуру. Просто не чекайте, що ви знайдете багато HDR-вмісту відразу, крім того, гібридний планшет Samsung наближається до цінової категорії ноутбука.

8 Overall Score

Samsung Galaxy Tab S3 є найкращим Android-планшетом на сьогоднішній день, першим планшетом, екран якого пропонує підтримку HDR, чотири потужних динаміка і модернізований стилус S-Pen, який приходить в комплекті з планшетом, однак, вам доведеться платити за клавіатуру. Просто не чекайте, що ви знайдете багато HDR-вмісту відразу, крім того, гібридний планшет Samsung наближається до цінової категорії ноутбука.

Але ця пропозиція зустрічається не скрізь, в деяких регіонах замість клавіатури виробник пропонує комплектну карту пам'яті MicroSD на 64 Гб, набагато менш щедра пропозиція, чи не так?
Чого бракує?
Для кого він?
Шукайте хороший планшет, але обмежені екосистемою Android?
Чи повинні ви купити його?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки