Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт ноутбуків Sony Vaio Ремонт ноутбуків Соні Вайо в Москві Проспект Миру

Соні - компанія, яка завжди прагнула бути на крок попереду конкурентів і в дизайні і в технологіях. Вона виробляла магнітофони і транзистори, відео- і аудітехніку, а потім і ноутбуки Vaio. Продукція Sony є в наявності у багатьох інтернет-магазинах. Знайти де купити відповідний вам новий ноутбук або нетбук можна на нашому сайті. Представлені різноманітні моделі від маленьких і легких до потужних ігрових, різних кольорів.

Ноутбук Sony на сьогоднішній день - це стильна, потужна і надійна машина Ноутбук Sony на сьогоднішній день - це стильна, потужна і надійна машина. Незалежно від початкової вартості при покупці, все «Соньки» робляться як і раніше досить якісно. Проте, ремонт ноутбуків Sony Vaio проводиться не сильно рідше інших техніки інших виробників. В першу чергу через те, що початкова вартість буків Соні порівняно велика і ремонт будь-якої складності, найчастіше, економічно виправданий. Несправності, через які потрібно ремонт ноутбуків SONY VAIO можна умовно розділити на 2 категорії: природні причини і механічні пошкодження. До перших відносяться неминучий знос компонентів, до других неминучі порушення правил експлуатації.

  • Вихід з ладу системи охолодження. Не дивлячись на те, що кулера, які ставляться в Соні, як і всі інші компоненти, відрізняються високою якістю, це не заважає їм, як і дешевшим побратимам, забиватися пилом і фізично зношуватися. Ноутбук починає голосніше працювати (кулеру доводиться збільшувати швидкість обертання, щоб продути забиту пилом систему охолодження) і може вимкнутися. Кулер Sony розрахований на безперебійну роботу від 3 до 5 років. Після того, як виробляється ресурс, в роботі з'являються сторонні шуми (гримить, шарудить, тріщить і т.д.) пов'язані з поломкою кулера. В особливо запущених випадках проблема з охолодженням призводить до необхідності заміни північного моста або відеочипа. Чистка від пилу і відновленням системи охолодження коштує зазвичай близько 2000 рублів. Заміна кулера на новий обійдеться від 3500 до 5000 рублів.
  • Механічне пошкодження матриці. Лікується заміною матриці. Оскільки виробник не скупиться ставити хороші матриці, вартість заміни трохи дорожче, ніж на більш масові бренди. В середньому, заміни матриці на Sony Vaio коштує від 5500 до 8500 рублів.
  • Вихід з ладу відеочіпа. Викликана дана неприємність найчастіше тим, що поки Сонька добре працювала, не замислювалися про профілактику охолодження (марно). Заміна відеочипа на SONY потрібно практично завжди після його перегріву. Вартість ремонту відеокарти на Соні зазвичай варіюється між 5500 і 6500.
  • залитие ноутбука . Чим тільки не «напувають» ноутбуки (в тому числі і Соні): горілка, вино, пиво, чай, кава, рідина для зняття лаку і багато іншого Лікується «потопельник» ОБОВ'ЯЗКОВИМ відмиванням системної плати спеціальної хімією, відновленням ушкоджень після корозії, заміною клавіатури . Вартість відновлення залитої Соні починається від 3000 рублів і залежить найчастіше від того, наскільки швидко потерпілого привозять до нас в сервіс.
  • Поломка роз'єму живлення. Відбувається найчастіше через частого і інтенсивного використання роз'єму або в разі невдалого падіння. Заміна роз'єму живлення на SONY змінюється і коштує це в середньому 2500 рублів.

Решта причин поломки ноутбуків SONY VAIO не так популярні, але так само успішно лікуються в нашому сервісному центрі.

Фахівці сервісу «Цифровий Синдикат» виробляють професійний і якісний р емонт ноутбука SONY VAIO в крокової доступності з метро Проспект Миру.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки