Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Хрумтить корпус у iPhone 7 Plus

  1. Чому хрумтить корпус у iPhone 7 Plus? Купуючи High-End пристрій користувач очікує від нього бездоганного...
  2. Перша причина - віддача вібромоторчик
  3. Друга причина - кріплення акумулятора
  4. Третя причина - люфт дисплейного модуля
  5. Що можу зробити я?
  6. Чим допоможуть фахівці MacPlus?
  7. Послуга по ремонту діагностики і заміни корпусу iPhone 7
  8. ми в соціальних мережах
  9. Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?

Чому хрумтить корпус у iPhone 7 Plus?

Купуючи High-End пристрій користувач очікує від нього бездоганного виконання - як з точки зору програмної начинки, так і з боку збірки корпусу. Але що робити, якщо новенький смартфон буквально хрумтить в руках власника? Сьогодні ми розберемо подібний дефект на прикладі недавнього iPhone 7 Plus, а також дамо кілька порад по ліквідації проблеми.

Якщо ви зіткнулися з цією проблемою - можливо, вам знадобиться новий корпус iPhone 7 Plus після прочитання цієї статті

Напевно, ні один пристрій на старті продажів не обходиться без виробничих дефектів, і недавній iPhone 7 Plus, на наш жаль, не став винятком. І якщо гучний дефект процесора відноситься скоріше до виробничого браку, то хрест задньої кришки вже можна назвати конструктивною недоробкою; а значить, зустрічатися ця несправність буде набагато частіше.

На цей раз рішення проблеми виявилося не таким однозначним: міняти смартфон по гарантії не завжди представляється можливим, оскільки не всі дистриб'ютори визнають даний дефект гарантійним випадком. Крім того, проблема з тієї ж упевненістю може проявитися себе і на новому смартфоні.

Чим викликаний хрест корпусу

Перед тим, як приймати подальші рішення, слід розібратися в суті проблеми.

Отже, одного разу Ви помітили, як хрумтить корпус у iPhone 7 Plus. Швидше за все це сталося при тиску на задню кришку або "скручивании" корпусу (таким чином користувачі іноді перевіряють якість збірки при покупці смартфона на вторинному ринку). Власники iPhone 7 Plus, які так чи інакше зустрічалися з цією проблемою, вказують на три основні причини дефекту:

Перша причина - віддача вібромоторчик

Перша причина - віддача вібромоторчик

Більшість користувачів вказують на те, що при тиску на задню кришку компоненти пристрою впливають на дисплейний модуль, що призводить до спрацьовування 3D Touch. На жаль, в нашому випадку цей варіант найменш імовірний: безумовно, помилкове спрацьовування Taptic Engine може мати місце (особливо якщо враховувати додаткові сенсори, які з'явилися в iPhone 7), однак власники iPhone 7 Plus нерідко стикаються з хрускотом і на вимкненому смартфоні, коли моторчик попросту знеструмлений.

Друга причина - кріплення акумулятора

Оскільки акумуляторна батарея iPhone традиційно кріпиться до корпусу за допомогою двостороннього скотча, ненадійне кріплення (наприклад, якщо "хватка" клею ослабла від перегріву внутрішніх компонентів) призводить до невеликого руху в області акумулятора. Цей варіант також малоймовірний, проте дані офіційних СЦ говорять про те, що саме з цієї причини в деяких випадках хрумтить корпус у iPhone 7 Plus ранніх партій.

Третя причина - люфт дисплейного модуля

Дисплей iPhone 7 кріпиться до корпусу за все на двох гвинтах, чого в нормальних умовах експлуатації цілком достатньо для надійної фіксації екрану. Проте на деяких iPhone 7 і 7 Plus гвинти, розташовані біля порту Lightning, порівняно швидко розбовтуються і послаблюють фіксацію дисплейного модуля. Крім того, в окремих випадках скло дисплейного модуля може відшаровуватися від екрану, що також може призвести до появи хрускоту при натисканні.

Що можу зробити я?

Згідно зі статистикою, люфт дисплейного модуля є однією з найбільш поширених причин появи "хрустких" звуків. Усунути проблему можна і самостійно, проте для цього знадобитися специфічна викрутка Pentalobe P2, дістати яку можна тільки в спеціалізованих магазинах. Все, що потрібно зробити - послабити гвинти і закриття їх знову, після чого хрест корпусу стане менш помітний або повністю зникне.

Будьте уважні: перед початком роботи слід тонким предметом очистити гвинти від бруду, щоб не пошкодити шліц. Також не слід застосовувати зайве зусилля при закручуванні.

Чим допоможуть фахівці MacPlus?

Якщо у Вас немає викрутки або Ви хочете позбутися від проблеми напевно, слід звернутися в гарантійний або післягарантійний сервісний центр. Якщо термін гарантії закінчився або в СЦ з якихось причин відмовив в обслуговуванні, наші інженери допоможуть встановити і ліквідувати несправність протягом доби. Це робота не вимагає великих вкладень і може бути виконана віддалено (за допомогою кур'єрської служби), проте розтин пристрою позбавить смартфон вологостійкості.

Якщо хрест корпусу заважає не сильно, можливо, смартфон варто зберегти в первинному стані. В іншому випадку наші фахівці завжди готові надати кваліфіковану допомогу.

всі ціни

Послуга по ремонту діагностики і заміни корпусу iPhone 7

Актуально на 03.06.2019

Роботи Вартість Термін Гарантія Діагностика iPhone 7 Plus - Безкоштовно! 0 руб. 20 хвилин Детальніше

ми в соціальних мережах

На Facebook ми регулярно публікуємо докладні матеріали та корисні замітки про ремонт і не тільки. Тут теж можна отримати швидкий і точний відповідь на будь-який технічний питання.

У групі VK ми ділимося корисними секретами і відповідаємо на питання. Тут Ви завжди знайдете оптимальне рішення проблеми і приклади нашої роботи.


Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?

Ніколи раніше не зверталися за ремонтом електроніки?

Не знаєте з чого почати? В першу чергу - не переживати! Ознаки хорошого і якісного сервісу видно відразу. Ми підготували інструкцію для тих, хто шукає майстерню або сервісний центр по ремонту Apple

Справжні, чесні і прозорі ціни на сайті

Реальні терміни і гарантія - це повага до вас

Репутація професіоналів Apple і досвід в кілька років

}?>

Чому хрумтить корпус у iPhone 7 Plus?
Чим допоможуть фахівці MacPlus?
Чому хрумтить корпус у iPhone 7 Plus?
Що можу зробити я?
Чим допоможуть фахівці MacPlus?
Поради експертів: Як правильно вибрати сервіс?
Ніколи раніше не зверталися за ремонтом електроніки?
Не знаєте з чого почати?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки