Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Купити смартфон Samsung Galaxy J1 (2016) 1Gb 8Gb РСТ Золотий дешево, ціна 5500 руб. в інтернет-магазині Quke

  1. Огляд Samsung Galaxy J1 (2016) Samsung випускає лінійку смартфонів Galaxy J з 2015 року. Після вдалого...
  2. Дизайн
  3. дисплей
  4. акумулятор
  5. продуктивність
  6. Камера
  7. висновок

Огляд Samsung Galaxy J1 (2016)

Samsung випускає лінійку смартфонів Galaxy J з 2015 року. Після вдалого старту компанія представила оновлену модель Samsung_Galaxy_J1_2016 SM-J120 F DS Black (чорний) з підтримкою 4G, AMOLED-дисплеєм і дуже приємним цінником.

У поєднанні з невеликими габаритами ці чинники перетворили Samsung Galaxy J1 в ідеальний перший телефон для дитини або модель для практичних користувачів, наприклад, водіїв, яким потрібна хороша «робоча конячка» за адекватні гроші. При цьому телефон має всі атрибути дизайну Samsung: закруглені кути, металізовану окантовку корпусу і квадратну основну камеру характерного дизайну.

Перша: AMOLED-дисплей рівня флагманських моделей Samsung

Друга: Фірмовий режим сверхенергосбереженія

Третя: Відомий дизайн і ергономічний корпус

Четверта: Якість збірки без найменших нарікань

П'ята: Сучасна версія оболонки TouchWiz

Комплект поставки

Відкривши коробку з Samsung Galaxy J1, ви знайдете в ній сам смартфон, зарядний пристрій, російськомовну інструкцію і гарантійний талон. Навушники в комплектацію не входять.

Дизайн

Задня кришка телефону виготовлена ​​з чорного матового пластика, корпус має блискучу окантовку кольору «металік», екран прикритий склом. Під прорізом динаміка видно впізнаваний логотип Samsung, нижче розташовується дисплей. Завершують композицію три кнопки: фізична «Додому» і дві сенсорні - меню багатозадачності і «Назад». Кнопки без підсвічування.

1/7 Якісний пластиковий корпус без люфтів

Якість збірки на висоті: у тестовому зразку скрипів і люфтів не виявлено, що збігається з відгуками користувачів. Купити Samsung Galaxy J1 - значить, обзавестися надійним девайсом за демократичною ціною.

дисплей

Незвичайним є той факт, що на смартфоні такого класу використовується улюблений Samsung AMOLED-дисплей роздільною здатністю 800 на 480 пікселів і діагоналлю 4,5 дюйма. Компанія не стала економити на дисплеї і встановила в «бюджетник» матрицю рівня флагманських моделей: картинка яскрава і насичена, що є відмінною рисою AMOLED-дисплея.

Кути огляду хороші, зображення «не вигоряє» при нахилі телефону. Якщо наднасичене кольору не влаштовують, можна налаштувати колірну температуру відповідно до особистих переваг. Мабуть, єдиний недолік дисплея - у відсутності адаптивної регулювання яскравості, але ця функція в телефонах використовується не часто, тому її відсутність не є критичним.

акумулятор

Батарею ємністю 2050 мАхч не можна назвати надпотужної: в режимі помірного навантаження (півгодини дзвінків, 2-годинний серфінг в інтернеті і прослуховування музики по дорозі на роботу) пристрій впевнено протримається до кінця дня. Якщо смартфон використовується як простий «дзвонилки», то можна перейти в режим сверхенергосбереженія (екстрений режим). За рахунок того, що виробник використовує в моделі AMOLED-дисплей, енергоспоживання дійсно знижується кратно - в цьому особливість матриці, що працює в чорно-білому режимі.

За рахунок того, що виробник використовує в моделі AMOLED-дисплей, енергоспоживання дійсно знижується кратно - в цьому особливість матриці, що працює в чорно-білому режимі

продуктивність

Технічні характеристики смартфона збалансовані для його вартості і розмірів. Пристрій працює на процесорі Samsung Exynos 3475, який має 4 ядра Cortex-A7 частотою 1,3 ГГц. За графіком відповідає відеочіп Mali-T720, який може впоратися навіть з «важкими» іграшками рівня World of Tanks. Смартфон має 1 Гб оперативної пам'яті, чого в зв'язці з процесором вистачає для плавної і стабільної роботи операційної системи.

У бенчмарке Antutu пристрій набирає 21? 000 балів, що є дуже непоганим показником продуктивності для «бюджетника» нижнього цінового сегмента. Результати бенчмарка ніяк не позначаються на реальному досвіді використання. На подив (з огляду на вартість «бюджетника») оболонка працює плавно і стабільно: заповнені віджетами робочі столи перегортаються дуже спритно, перемикання між додатками відбувається швидко. Система не «зависає» навіть від важких додатків і високих навантажень, що майже завжди властиво іншим апаратам цій ціновій категорії.

Камера

Galaxy J1 має дві камери: фронтальну на 2 Мп, чого вистачить для відеодзвінків в HD-якості, і основну на 5 Мп з діафрагмою 2,2, якщо захочеться влаштувати фотосесію. З урахуванням вартості смартфона основну камеру J1 (2016) можна назвати цілком прийнятною. Вона не вистачає «зірок з небес» в прямому і переносному сенсі, але для запису відео, фотографування документів або аматорської зйомки для соцмереж цілком підійде.

Фронтальна камера чесно відпрацьовує свої характеристики: при хорошому освітленні на неї можна зробити цілком вдале Селфі. Для відеодзвінків можливостей «Фронталки» більш ніж достатньо.

портрет
(денне світло)

портрет
(Штучне світло)

Фото з поганим освітленням

Фото зі спалахом

Селфі

пейзаж

пейзаж
(Штучне світло)

Макро

портрет

Завантажити оригінали фотографій знятих на Samsung Galaxy J1 (2016) ви зможете по засланні

висновок

Враження від телефону самі непогані і навіть несподівані. Samsung_Galaxy_J1_2016 SM-J120 F DS Black - доказ того, що компанія приділяє належну увагу не тільки флагманським моделям, але і всій лінійці, включаючи найнижчий ціновий сегмент. Дуже сміливий крок з боку виробника - використовувати дорогу якісну матрицю в зв'язці з процесором власної розробки і впізнаваним дизайном. Поєднання цих трьох компонентів робить телефон кращим за свої гроші.

Окремого розгляду заслуговує одне з останніх нововведень компанії Samsung - в прошивку доданий режим сверхенергосбереженія. На прикладі реального кейса: 2% зарядки на телефоні, Power Bank розрядився, але потрібно залишатися на зв'язку. Натискаємо «чарівну кнопку», і отримуємо телефон, який може на 2% протриматися до зарядки. Як вже було сказано вище, це досягається особливостями AMOLED-матриці, перекладеної в чорно-білий режим, автоматичним заниженням частот процесу, відключенням невикористовуваних ядер процесора і оптимізацією всіх фонових процесів. В цьому режимі будуть доступні тільки дзвінки, повідомлення і кілька додатків на вибір, наприклад, можна залишити соцмережі.

6 "ЗА"

  • висока передача кольору
  • якість збірки
  • відомий дизайн
  • Плавність роботи системи
  • Поддрежака 2 sim-карт і 4G / LTE
  • екстрений режим

2 "Проти"

  • Відсутність авторегулировки яскравості екрану
  • Середня батарея

Ми продаємо тільки оригінальну продукцію і готові чесно розповісти про всі особливості кожної моделі. Ви можете купити Samsung Galaxy J1 (2016) 1Gb 8Gb Ростест за ціною 5500 руб. Доставка, розширена гарантія, великий вибір аксесуарів.

У бенчмарке Antutu пристрій набирає 21?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки