Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд смартфона Meizu 15 Plus: Ремейк Galaxy S8 + від китайського майстра Ку Лі Біна

Дуже люблю писати про смартфонах Meizu. Кожен раз - просто іменини серця. Просто не знаю іншої компанії, яка так морочитися б з комплектуючими. До результату проблем можна ставитися по-різному, але це не применшує їх масштаб.

До результату проблем можна ставитися по-різному, але це не применшує їх масштаб

Ось взяти, наприклад, новий Meizu 15 Plus. У нього всередині стоїть SoC Samsung Exynos 8895. Ми знаємо її по Galaxy S8 / S8 + і Galaxy Note 8. Апарат Meizu - єдиний, де можна зустріти цю SoC за межами імперії Samsung. Ви запитаєте - а чому так? Адже процесор-то реально швидкий, і зроблений по 10-нанометровій технології. Про це краще запитати людей, котрі пробували в справі набори засобів розробки (SDK) Samsung. Знайти їх досить просто по сивому волоссю, смикається голові і нерівній ході. Справа в тому, що SDK Samsung - це дуже загадкова річ в собі, плюс ревізії чіпів іноді істотно відрізняються один від одного, а SDK місце затримки ... Загалом, я просто не знаю компаній, які б двічі ризикували застосовувати корейські процесори. А в Meizu це роблять регулярно: я вже зустрічав його в Meizu Pro 6 Plus , І ось тепер - у 15 Plus. Цікаво, що інженери Meizu перенесли в своє дітище магію Exynos без втрат: згідно бенчмарк, продуктивність апарату практично ідентична Galaxy S8 + .

Цікаво, що інженери Meizu перенесли в своє дітище магію Exynos без втрат: згідно бенчмарк, продуктивність апарату практично ідентична   Galaxy S8 +

З екстер'єром теж все непросто. Ззаду він більш-менш стандартний, хоча на місці, де у багатьох смартфонів сканер відбитків пальців, у Meizu 15 Plus розташовується спалах. Звикнути до цього, до речі, непросто, і навіть через два тижні я намагаюся розблокувати смартфон саме через спалах. Їй, звичайно, все одно, але факт залишається фактом.

Спереду особисто я бачу сильне схожість з Xiaomi Mi Mix 2, якби тільки у дітища Сяомей зверху була рамка, а знизу замість вебкамери стояв маленький сканер відбитків пальців. Дійсно маленький - рази в три менше, ніж звичайно. Те, що його зробили таким, дуже прикольно. Але, на жаль, площі все ж не завжди вистачає, щоб ідентифікувати палець з першого разу. Іноді розблокування миттєва, іноді треба прикласти палець 2-3 рази. Я розумію, що це робилося для зменшення товщини нижньої рамки, але якщо інженерні досліди впливають на призначений для користувача - навряд чи є причини для радості. Також в 15 Plus Meizu попрощалася з апаратної кнопкою: тепер натискання емулюється вібромотора, як на iPhone. Відчуття досить переконливе, але ... кнопочка, мила кнопочка, як же ми без тебе? Ніде їх не залишається.

Зменшення габаритів сенсора частково компенсується швидкої і не примхливої ​​ідентифікацією по обличчю. Взагалі, чіпсет Samsung навчений сканувати райдужку очі, і це вміння має перейти з ним і в інші апарати. Однак в описі Meizu 15 Plus саме про райдужку ні слова - тільки про впізнання особи. Так чи інакше, але працює технологія реально добре. Причому в напівтемряві і майже повній темряві теж. І окуляри не заважають (знімав, одягав - все одно дізнається). У поєднання з можливістю включення екрану, коли береш смартфон в руки, призначений для користувача досвід дуже нагадує iPhone X . Шкода тільки, що для ідентифікації в банківських додатках і т.д. все одно потрібно сканувати палець.

Діагональ екрану 5.95 дюйма, дозвіл 2560х1440. Як годиться в флагмани Meizu, це Super AMOLED, от тільки не знаю - якого покоління. У будь-якому випадку, кути огляду відмінні, відтінки соковиті, а чорний схожий на чорний. Плюс є кілька варіантів режиму Always On, причому один навіть з кольоровою годинниковою стрілкою. Загалом, відмінний екран, і нічого тут витрачати зайві слова.

Оперативної пам'яті 6 гігабайт (толково!), Набортної флеш 64 гігабайти (норм), а ось флешку вставити не можна (печаль-журба). У природі існує версія 15 Plus з 128 гігабайтами на борту, проте офіційно її до Росії не привезуть. Звичайно, ніхто не забороняє використовувати флешки з OTG, але все ж 64 по теперішній час - це самий мінімум для флагмана, тим більше з таким шикарним великим екраном.

Про звуці

Meizu завжди напирає на якісний звук в своїх флагмани, тому є сенс виділити це в окремий пункт.

Почнемо з того, що в 15 Plus стоять дуже пристойні стереодинаміки, переконливо відпрацьовують середні і високі частоти. Причому, що не може не радувати, немає ефекту «захлебиванія» динаміків на максимальній гучності. Іноді може здатися, що смартфон видає і баси, але це ілюзія, чудес не буває. Але в цілому результат гідний, сильно краще, ніж у більшості побратимів. Якщо треба подивитися ролик на Youtube або кіно вдвох і без навушників, отримаєте задоволення.

Звук в кабельних навушниках залишає суперечливе враження. Сама Meizu нічого не пише про дискретно чипі, хоча ще в Meizu Pro 7 згадувався ЦАП Cirrus Logic CS43130. У неофіційних бесідах кажуть, що чіп таки є, але який ... У мене залишилося враження, що звук непоганий, але все ж істотно гірше, ніж в LG V30. Я б охарактеризував його, як теплий ламповий. Хороші баси і середина, але високі промальовувалися якось мляво, і навіть метушня з еквалайзером допомагає не дуже.

Також, якщо вірити даним з Інтернету, смартфон не підтримує aptX. Чи можливо таке в 2018 році - не знаю. Теоретично, всі сучасні SoC Qualcomm і Samsung це вміють. підключення гарнітури Creative Outlier Sports і Sony WH-1000XM2 грали нормально, але, скажімо так, без одкровень. Традиційно хочеться висловити надію, що ситуація виправиться в нових прошивках, але поки музикальності в Meizu якось поменшало.

Про камері

Флагмани Meizu (по крайней мере, ті, які я вивчав) ніколи не виділялися унікальними фотоспособностямі. Знімали нормально, але і не більше того. У 15 Plus в наявності певний прорив: в подвійній камері використані модулі Sony IMX380 і IMX350. Останній не дуже юний, але встиг відзначитися в таких неслабих з фотографічною точки зору апаратах, як Huawei Mate 9 Pro, Huawei P10 і P10 Plus. Дозвіл IMX350 - 20 мегапікселів, розмір сенсора 1 / 2.8 ". Основний модуль IMX380 значно новіше, він поки відзначився тільки в Huawei P20, і при вирішенні 12.3 мегапікселя має розмір 1 / 2.3 ".

3

І результат помітно вище середнього, причому не тільки вдень, але і ввечері / вночі. Я б сказав, на рівні Galaxy S8 + і Huawei P10 Plus.

Я б сказав, на рівні Galaxy S8 + і Huawei P10 Plus

Єдине, нічні знімки в автоматичному режимі надмірно багаті шумами, але це скоріше недолік алгоритмів обробки зображення.

Єдине, нічні знімки в автоматичному режимі надмірно багаті шумами, але це скоріше недолік алгоритмів обробки зображення

В ручному режимі, так зі штатива фотографії виходять вкрай придатними. Наприклад, кадр з трисекундній витримкою і ISO 50 мені подобається просто надзвичайно.

Наприклад, кадр з трисекундній витримкою і ISO 50 мені подобається просто надзвичайно

Є триразовий зум. Ось як він працює.

Ось як він працює

Meizu 15 Plus добре знімає відео, якість роботи стабілізатора на висоті. Я записав пару роликів з концерту пам'яті Висоцького в саратовському міському парку. І на них абсолютно не помітно, що у мене тремтять руки і лопаються очі від якості видовища.

Правда, з зовнішнім мікрофоном смартфон не дружить: при спробі використовувати петличку виявилося дике завищення за рівнями. Я вже записав один ролик, і виявив шлюб тільки на виході. Переписав, звичайно, але осад залишився. Вбудовані мікрофони пишуть нормально, наскільки можуть писати нормально вмонтування в смартфоні.

Дозвіл лицьовій камери аж 20 мегапікселів, так що все прищики виходять ідеально. Але їх можна згладити вбудованим інструментарієм.

Чого забули доповісти?

Головне питання, яке завжди задають при виході флагмана Meizu - з'явилося NFC? І кожен раз нам скрушно відповідають: «Ні, буде в наступному». Дана стабільність радує вже не перший рік. Мені здається, за такий термін можна було б засунути в смартфони NFC просто з шкідливості. Але нажаль. Вважайте мене занудою, але оплата смартфоном стає абсолютно буденною справою, і коли ти не можеш її використовувати на не дешевому апараті ... Ну, дивно це.

Ще нам недоложілі вологостійкості. Це, звичайно, не обов'язково, проте нові флагмани йдуть хоча б із захистом від бризок, не кажучи вже про можливість довгого занурення в воду. Meizu 15 цьому не навчили.

Не дуже зрозуміла ситуація з швидкою зарядкою. Теоретично вона є, за власною технологією mCharge. На практиці мені не вдалося отримати повідомлення про прискорення заряду ні при використанні комплектного зарядного пристрою, ні при підключенні альтернативного з QC 3.0, ні від всеядного акумулятора HIPER MPX10000 . Просто зазвичай смартфон каже - «Так, я зараз заряджаюсь швидко» або «Чуєш, викинь свою зарядку в смітник і знайди нормальну». А тут - тиша. В принципі, акумулятора на 3500 мАг вистачає на цілий день, з ранку і до пізнього вечора, так що особливої ​​потреби у швидкій зарядці немає. Але все ж деяке непорозуміння залишається.

Хлопці з Meizu написали, що швидка зарядка таки є, вона підтримується рідним пристроєм. За півгодини смартфон заряджається на 50%. Класти в комплект зарядний пристрій на 24 В не можна, тому що це заборонено російськими правилами.

Разом

Як ви розумієте, враження у мене суперечливі.

З одного боку, чудовий екран, дуже гідний стереозвук в корпусних динаміках, швидкий процесор, достатній час автономної роботи.

З іншого, відсутність купи дрібниць, без яких, в загальному, можна прожити, але їх наявність вже стає нормою. Ну і з урахуванням ціни ...

До речі, про головне, Федір. Офіційна ціна Meizu 15 Plus з 64 гігабайтами флеш на борту становить 45 990 рублів . Боюся, це досить ... оптимістично. Galaxy S8 + з аналогічною начинкою коштує зараз дешевше, причому навіть екземпляри з офіційних партій. Huawei P20 коштує дешевше. Та багато чого коштує дешевше.

Та багато чого коштує дешевше

Я абсолютно не готовий пояснювати хлопцям з Meizu про правильне ціноутворення, але неважко здогадатися, що продавати з таким цінником буде непросто. Тим більше, що (пошепки) є деякі сайти, де цей апарат продається дешевше, причому дуже конкретно.

Загалом, цікавий смартфон, який має повне право на життя, але хотілося б подешевше. Як буде - можна брати.

Перегляди: 3 132

схоже

Ви запитаєте - а чому так?
Кнопочка, мила кнопочка, як же ми без тебе?
Чого забули доповісти?
Головне питання, яке завжди задають при виході флагмана Meizu - з'явилося NFC?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки