Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Двухсімочний смартфон Nokia Asha 503 Dual Sim

  1. Дизайн
  2. Nokia Asha 503 Dual Sim як смартфон
  3. Робота в операційній системі смартфона
  4. Програмне забезпечення
  5. вердикт

Модуль пошуку не встановлено.

08.04.2014

Nokia радує черговим смартфоном, який неможливо не помітити на вітрині. Зустрічайте -

Дизайн

Якщо часто досить складно відрізнити, наприклад, Nokia Lumia 920 від Nokia Lumia 820 , То кожна Nokia Asha, мабуть, може порадувати свого власника неповторним дизайном, який відрізняє її від інших стільникових телефонів. Модель має прямокутний корпус, який виглядає монолітним. На передній панелі - тільки екран і всього одна сенсорна кнопка. І це не все: сам корпус смартфона захований ще в один корпус, на цей раз вже прозорого кольору. Поєднання матеріалів створює образ стильного апарату з унікальним дизайном.

Лінійка Nokia Asha 503 Dual Sim виконана в тих же зарекомендували себе привабливих кольорах, що й лінійка Nokia Lumia Лінійка Nokia Asha 503 Dual Sim виконана в тих же зарекомендували себе привабливих кольорах, що й лінійка Nokia Lumia. Nokia Asha 503 Dual Sim можна вибрати в жовтому, зеленому, червоному, білому і чорному кольорах. Варіант з яскраво-червоним телефоном в блискучому прозорому зовнішньому корпусі - хороший аксесуар для дівчини; а модель в чорному кольорі виглядає високотехнологічне і брутально.

Nokia Asha 503 Dual Sim як смартфон

Важливе значення - наявність двох сім-карт. Перша сім-карта ховається всередині корпусу, а друга вставляється збоку. Спочатку навіть виникла думка, що і дана модель, як і Nokia 112, підтримує режим гарячої заміни другий сім-карти. Тобто не вимикаючи смартфон, можна замінити одну сім-карту на іншу, і смартфон при цьому не повисне. Більш того, в Nokia 112 навіть не треба було розбирати корпус, щоб зробити заміну. Звичайно, це не найбільш затребувана функція, але досить унікальна. Однак в Nokia Asha 503 Dual Sim подібної гарячої заміни немає, дві сім-карти встановлюються всередині апарату, і далі смартфон стандартно забезпечує власника зв'язком за двома сім-картами.

З точки зору зв'язку Nokia Asha 503 Dual Sim зарекомендував себе з позитивного боку - дзвінки, як годиться, приходять по двох сім-карт, якість прийому і голоси нарікань не викликає. Для виходу в Інтернет визначається тільки одна сім-карта, з другої списань за трафік не йде. Також зручно те, що часто використовувані контакти поміщаються (з вашої згоди) в початок записної книжки - таким чином, їх зручно швидко набирати. При цьому, все знаходиться в загальній записнику, так що можна швидко, не перемикаючись в інший список, викликати і когось із звичайних контактів.

Робота в операційній системі смартфона

Варто відзначити, що деякі пункти меню в Asha ОС виявилися зручніше для роботи, ніж в WinPhone 8.0, на платформі якої побудована лінійка Nokia Lumia. Простий приклад: в Lumia, щоб швидко включити / вимкнути wi-fi на WinPhone, потрібно знайти плитку Налаштування, потім зайти в них, після вибрати з'єднання wi-fi і включити його. В Nokia Asha 503 Dual Sim все швидше і зручніше - один зсув пальцем від верхнього краю екрану в будь-якому додатку, і одне натискання на кнопку wi-fi. Все, з'єднання встановлено. Решта зручні функції розташовані в тому ж висувається меню, як і в конкурентних ОС - iOS, Android.

Окремо хочеться відзначити ще одне неймовірне зручність - це екран Сегодня, де зберігаються всі останні дії власника смартфона Окремо хочеться відзначити ще одне неймовірне зручність - це екран "Сегодня", де зберігаються всі останні дії власника смартфона. Nokia Asha 503 Dual Sim робить різницю між дзвінком, зйомкою фотокамерою, інтернет-сторінкою і переглядом відео. Все це йде списком в порядку черговості за часом. Це дуже зручно не тільки в якості журналу подій, а ще й тому, що можна знову зателефонувати за недавнім номером, запустити зупинений відео або інтернет сторінку, якої не дочитали вранці. У простому смартфоні для перегляду останніх дзвінків треба заходити в журнал дзвінків, де буде тільки історія дзвінків і нічого більше, історія інтернет-сторінок буде тільки в браузері і т.д. Тут все знаходиться в одному місці, причому потрапити на цю неймовірно зручну сторінку можна всього лише легким зрушенням пальця вправо.

Програмне забезпечення

Як і очікувалося, для Nokia Asha 503 Dual Sim написано не так багато програм. Що й казати, навіть для iOS неможливо знайти редактор розкладки клавіатури. А для WinPhone відсутній запис телефонних розмов, що працює лише на передостанній версії ОС: для нової, 8-ий, її ще не написали. Проте, очікувалося, що хоча б найпростіше, саме затребуване ПО, для Nokia Asha 503 Dual Sim буде в наявності.

Виявилося, що немає безкоштовного популярного в Росії ICQ клієнта, і немає безкоштовного мультиплатформенного клієнта, який би об'єднав облікові записи різних мереж (Yahoo, vkontakte, Однокласники і т.д.). Є якась єдина програма невідомої якості, та ще й за 150 руб. Якщо навіть і заплатити цю суму, а потім знайдуться в роботі програми якісь баги, то її і замінити буде не на що.

На вітрині Nokia Asha 503 Dual Sim варто з прозорою наклейкою на екрані, на якій намальовані логотипи Однокласників і Вконтакте. Однак це не класичні варіанти додатків, як на інших смартфонах. Механізм роботи цих екаунтів на Nokia Asha 503 Dual Sim, схоже, полягає тільки в тому, що ваші контакти з даних мереж потрапляють в загальну записну книжку смартфона і все.

Серед встановлених на смартфон програм знайшовся якийсь E-Buddy, який дає можливість підключити еккаунт ICQ, однак це не вдалося зробити. І більш того, в Магазині додатків на слово ICQ нічого не шукається, що дивно. Адже той же E-buddy заявляє про можливість користування ICQ, хоча підключитися і не вдається. В соціальну мережу Yahoo E-Buddy також відмовився входити, пославшись на "відсутність з'єднання", хоча телефон був підключений до Інтернету як через стільникового оператора, так і через wi-fi. Ну і Skype на Nokia Asha 503 Dual Sim немає теж, так що для любителя месенджерів, чатів і соціальних мереж Nokia Asha 503 Dual Sim підходить не надто.

Зате розважитися в компанії друзів з Nokia Asha 503 Dual Sim можна спробувати. Наприклад, скачавши додаток Camera 5 in 1, з яким тут же, на місці, можна надати фотографіям футуристичний вигляд або створити наліт з минулого. А взагалі загальна кількість ПО для даної ОС мінімально. Навіть в затребуваному розділі, Відео, є всього 10 додатків даної тематики. Для порівняння, в більш просунутих ОС, наприклад, Android, список додатків по якійсь одній тематиці можна гортати годинами. З іншого боку, потенційний покупець смартфона, швидше за все, навіть не буде знати, що є якийсь Магазин додатків, з якого треба щось качати. Багато важливих програми, наприклад, пошта, вже встановлені, а в самій програмі прописані всі основні поштові служби, залишається тільки ввести логін і пароль.

вердикт

Перед нами легкий, стильний смартфон, який в різних колірних рішеннях ідеально підійде і чоловікам, і дівчатам, з єдиною сенсорною кнопкою в дусі продукції Apple, але при цьому краще її, так як дана кнопка має ще й функцію "Повернення" згідно з додатками. Такий смартфон, який має на борту ще і 2 активні сім-карти, виправдовує свою ціну в 3800 руб на всі сто.

Вадим Федосєєв

зв'язок для тестування обладнання надано МТС


Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки