Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Вибір редакції 2015: Ноутбуки та планшети


2015 рік порадував нас цікавими релізами нових ноутбуків і ультрабуків, а ось нові планшети виявилися більш передбачуваними

2015 рік порадував нас цікавими релізами нових ноутбуків і ультрабуків, а ось нові планшети виявилися більш передбачуваними. Ринок останніх продовжує скорочуватися під тиском великих смартфонів, тому виробники все частіше не намагаються пропонувати планшети для всіх цінових категорій. Одні концентруються тільки на преміум, інші на більш доступних моделях. Самі ж планшети розвиваються повільніше, ніж смартфони. За 2015 року ми бачимо, що навіть флагманські моделі не отримують найновіші апаратні платформи. Основні зміни в планшетах в 2015 році стосуються дизайну, виробники намагаються робити їх тонше і легше. А ось з ноутбуками і ультрабуками в цьому році все набагато цікавіше. У 2015-му ми вперше побачили досить продуктивні моделі з пасивною системою охолодження, нові дисплеї з дуже тонкими рамками, цікаві формфактори і дизайни, і, само собою, збільшення продуктивності. Давайте ж подивимося, які моделі ноутбуків, ультрабуків і планшетів ми вирішили відзначити в цьому році.

Пару слів про нагороду

Своєю нагородою ми відзначаємо знакові або просто вдалі моделі, які, так чи інакше, визначають напрямок розвитку для всіх подібних пристроїв. Цей рейтинг не варто сприймати виключно як рекомендацію до покупки, так як при його складанні ми не враховували вартість, а тільки характеристики і можливості претендентів.

від 28 999 грн

Пропозицій: 9


Цього року від компанії Microsoft ніхто не очікував випуску ноутбука, а тим більше, відразу одного з кращих ноутбуків цього року. Але Surface Book дійсно вражає вже з перших хвилин знайомства. У нього футуристичний дизайн, відмінний корпус з магнієвого сплаву, 13,5-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 3000 × 2000 крапок, високопродуктивна платформа і висока автономність. Але, крім цього, дисплей Surface Book від'єднується від корпусу і його можна використовувати як планшет.

Моделей в лінійці: 0


Моделей в лінійці: 0

Компанія Dell в цьому році порадувала випуском самого компактного 13-дюймового ультрабука Dell XPS 13, дисплей якого має дуже тонкі рамки. І це не єдина перевага екрану, у нього також відмінна передача кольору, а дозвіл досягає 3200х1800 точок. Корпус Dell XPS 13 складається з вуглеволокна і алюмінію. Продуктивність ультрабука знаходиться на хорошому рівні, завдяки процесору Intel Core i5, 8 ГБ оперативної пам'яті і SSD на 128 або 256 ГБ.

Моделей в лінійці: 0


Моделей в лінійці: 0

Ноутбук ZenBook UX305FA є одним з найбільш тонких (12,3 мм) і вже точно одним з найбільш тихих ноутбуків цього року. Дана модель оснащується процесором Intel Core M, який не вимагає вентилятора для охолодження, і при цьому забезпечує хороший рівень продуктивності. Доповнюють його 8 ГБ оперативної пам'яті і SSD на 256 ГБ. Таким чином, у ASUS вийшов безшумний, дуже тонкий і легкий ноутбук з повноцінними роз'ємами.

Моделей в лінійці: 1


Моделей в лінійці: 1

Ігрові ноутбуки часто дивують нас не лише продуктивністю, але і розмірами, порівнянними з десктопними ПК. Проте, зустрічаються і приємні винятки, такі як модель GE62 2QF від MSI. Цей високопродуктивний 15,6-дюймовий ігровий ноутбук важить всього 2,4 кг, і при цьому оснащується процесором Intel Core i7, 16 ГБ оперативної пам'яті, SSD на 256 ГБ, жорстким диском на 1 ТБ і графікою NVIDIA GeForce GTX 970M.

Моделей в лінійці: 24


Моделей в лінійці: 24

Компанія Apple в цьому році нарешті помітно оновила свій 7,9-дюймовий планшет iPad mini 4, довівши його продуктивність до рівня iPad Air 2. При цьому він став тоншим і легшим, що дозволяє комфортніше тримати його однією рукою. Дана модель оснащується якісним 7,9-дюймовим IPS дисплеєм c роздільною здатністю 2048х1536 точок, процесором A8 з частотою 1,5 ГГц, графікою PowerVR GX6450 і 2 ГБ оперативної пам'яті. В результаті у Apple вийшов відмінний компактний планшет з високою продуктивністю, запасу якої вистачить на кілька років.

Моделей в лінійці: 3


Моделей в лінійці: 3

В цьому році компанія Samsung кілька змінила тактику на ринку планшетів. Замість звично сплюсненої моделі з екраном 16: 9, вона випустила Galaxy Tab S2 з 9,7-дюймовим дисплеєм і співвідношенням сторін 4: 3. Такий формат, а також гарна продуктивність, приємні матеріали і мінімальні в класі товщина і вага, дозволили назвати новий планшет Samsung одним з кращих в цьому році.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки