Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд HTC One A9: Стильний клон iPhone, який не варто своїх грошей

Імітація - це найкращий комплімент оригінальному пристрою, і не важливо, чи дійсно HTC просто скопіювала смартфон Apple, випустивши свій One A9. Також як не має значення, наскільки люто HTC прагне це опротестувати, розповідаючи про те, хто і чий дизайн запозичив.

А ось що дійсно важливо - і на чому HTC варто було б сфокусуватися - так це на те, чи достатньо One A9 хороший, щоб вивести бізнес HTC з депресії. Тайваньському виробнику смартфонів безумовно потрібен хіт, і, на жаль, нам не здається, що One A9 на нього потягне. Це дуже середнє Android-пристрій невеликого розміру, але коштує воно занадто дорого, пропонуючи при цьому занадто мало переваг над іншими телефонами в своєму класі.

Більше ніяких порівнянь з iPhone

Більше ніяких порівнянь з iPhone

Так, ми знаємо, що вони схожі. Ми вже зрозуміли

HTC завжди була виробником смартфонів з яскраво вираженим акцентом на дизайні. І модель One A9 продовжує цю традицію. Новий телефон HTC повинен був поєднати в собі елементи дизайну плоского Desire 816 і моделі трирічної давності One M7. І у нього це вийшло. One A9 дійсно плоский і міцний, як все кращі телефони з лінійки Desire. А ще він відрізняється такими ж закругленими кутами і металевим корпусом, як його флагманський попередник.

Крім цього, One A9 комплектується 5-дюймовим дисплеєм AMOLED з роздільною здатністю 1080p, і він виглядає виграшно в порівнянні з матрицями IPS минулих поколінь. Екран One M9 відрізняють фантастичні кути огляду і багата кольору. На цей телефон буде комфортно дивитися на яскравому сонці, а також в повній темряві, перед тим, як лягати у ліжко.

На цей телефон буде комфортно дивитися на яскравому сонці, а також в повній темряві, перед тим, як лягати у ліжко

HTC розмістила свій логотип на задній стороні алюмінієвого корпусу One A9

На тлі цієї вельми чоловічої моделі навіть вигляд Nexus 6P може здатися недостатньо елегантним. One A9 виглядає дуже гладким з усіх боків і в цілому являє собою дуже хороший зразок промислового дизайну. Якщо вам не дуже подобається цей сірий колір, виробник також запропонує на вибір золотий, білий і червоний.

Рельєфну кнопку харчування легко знайти на дотик

Створюючи One A9, HTC приділила увагу різним дрібницям. Наприклад, кнопка включення живлення має рельєфну поверхню, в результаті чого її простіше знайти на дотик. Антена розташована у верхній частині телефону, і завдяки цьому ви не будете заважати своїми руками радіохвилях під час розмови. У телефоні є пристрій для читання відбитків пальців, причому працює він цілком добре. Ця ж зона відіграє роль кнопки «Додому», а при тривалому натисканні викликає додаток Google Now on Tap.

Ця ж зона відіграє роль кнопки «Додому», а при тривалому натисканні викликає додаток Google Now on Tap

Сканер відбитків пальців в One A9 працює дійсно швидко

Як і його попередники, One A9 має вражаючі стереодинаміками, і тому при виборі чохла потрібно буде подбати про те, щоб не закрити нижній динамік - він найбільш «голосистий». Верхній динамік використовується в тому числі для передачі мови і грає не так голосно, як нижній.

Абсолютно середня продуктивність

Хоча дизайн цього телефону збігається з кращими пристроями (або дуже схожий на них), продуктивність One A9 виявляється вельми середньої. Він прекрасно показав себе в вирішенні щоденних завдань, але ми помітили невеликі затримки навіть при переході від екрану блокування до робочих столів. Таке відбувалося кілька разів за час нашого тестування, і нам доводилося просто сидіти і чекати, коли телефон перестане тупити.

Наші тести продуктивності показали, що у One A9 дійсно є деякі проблеми з даної частини. Навіть його 8-ядерний 1,5-гігагерцевий процесор Qualcomm Snapdragon 617 і 3 Гбайт ОЗУ так і не дозволили йому обійти конкурентів, які коштують дешевше, - включаючи Moto X Pure Edition і LG Nexus 5X .

Навіть його 8-ядерний 1,5-гігагерцевий процесор   Qualcomm Snapdragon 617   і 3 Гбайт ОЗУ так і не дозволили йому обійти конкурентів, які коштують дешевше, - включаючи Moto X Pure Edition і   LG Nexus 5X

У тесті Geekbench One A9 демонструє неймовірно низьку продуктивність одного обчислювального потоку

У тесті Geekbench One A9 демонструє неймовірно низьку продуктивність одного обчислювального потоку

Телефон плететься позаду в 3DMark, однак цей тест вимірює саме 3D-продуктивність

Телефон плететься позаду в 3DMark, однак цей тест вимірює саме 3D-продуктивність

Зрештою, One A9 справляється хоча б з повсякденними завданнями для смартфонів

Нам було цікаво, яка ситуація з продуктивністю One A9 при вирішенні практичних завдань. Тому ми завантажили додаток Google Street View, а потім відкрили Google Cardboard. Близько 20 хвилин ми віртуально подорожували по Великій Каньйону і Йосемітський долині. One A9 в буквальному сенсі «закипів» (ну тобто його корпус помітно нагрівся), але при цьому впорався з усіма поворотами погляду і натисканням кнопок.

В цілому час автономної роботи One A9 цілком вражає

Що дивно, так це час автономної роботи One A9. Ми вважали, що з батареєю на 2150 мАг він не зможе протягнути так само довго, як конкуренти, але ми помилилися. Вимірювання часу роботи від батареї в Geekbench показало, що One A9 працює стільки ж, як Nexus 5X, в якому встановлений куди більш ємний акумулятор на 2 700 мАг. В PCMark модель HTC пропрацювала на 40 хвилин менше, ніж Nexus 5X. Протягом вихідних One A9 зміг пропрацювати зовсім без підзарядки. Це стало можливо завдяки тому, що телефон оснащений Android 6.0 Marshmallow, а значить, коли він лежить нерухомо - переходить в режим Doze. Частково причиною живучості батареї є також не дуже потужний чіп Snapdragon 617.

Вельми середня камера

Ми були дуже сильно розчаровані камерою One M9 з дозволом 20-мегапікселів. Адже флагманський телефон повинен робити досить якісні знімки, а One M9 просто не справляється з цим завданням.

Адже флагманський телефон повинен робити досить якісні знімки, а One M9 просто не справляється з цим завданням

Фантастичний спрощений інтерфейс камери HTC знову в справі разом з новими режимами роботи

На щастя, задня камера One A9 з дозволом 13 мегапікселів зазнала дуже серйозні зміни в порівнянні з попередніми моделями смартфонів HTC. Баланс білого виявився набагато краще, і HDR працює дуже добре, навіть в складних умовах освітлення. Крім цього, в HTC вирішили проблеми зі зйомкою при недостатньому освітленні, проте, треба сказати, працювати цей режим став лише трохи краще, ніж в One M9.

Зліва - тест камери One M9, а праворуч - тест камери One A9. Ви можете бачити, що на правому знімку баланс білого трохи краще

Зйомка при недостатньому освітленні лише трохи краще. Фотографії виглядають тепліше. Але якщо лампа буде знаходитися ззаду об'єкта, у вас так нічого і не вийде

Нарікання викликає час фокусування One A9 на об'єкті, що рухається при тьмяному світлі. І хоча ми нерідко порівнюємо телефони з сучасними Galaxy S6 Edge і Nexus 6P, в разі One A9 цього не треба було, бо він просто не зміг впоратися навіть з кішкою. Довелося витратити чимало часу, щоб зробити хоча б одну нормальну фотографію, поки тварина переміщалася по кімнаті. Так, кішка хотіла їсти і була вельми неспокійна, але саме таку «модель» ми і шукали. Довелося робити кілька спроб і діяти швидко. Ще одне спостереження - незважаючи на наявність системи оптичної стабілізації на One A9 необхідно натиснути на екран, щоб сфокусуватися на об'єкті перед зйомкою.

Ще одне спостереження - незважаючи на наявність системи оптичної стабілізації на One A9 необхідно натиснути на екран, щоб сфокусуватися на об'єкті перед зйомкою

Ми пробували метод «натиснути і зняти», і перші дві фотографії вийшли розмитими. Третє, найкраще фото, було знято, коли кішка не набагато завмерла, і у нас з'явилося трохи більше часу на фокусування

Крім того, в One A9 є кілька спеціальних режимів для камери. Він може знімати уповільнене відео, але вам не надають можливість регулювати частоту кадрів. Також є режим Hyperlapse, проте вам потрібно буде придбати штатив, якщо ви заходите скористатися цією функцією. Крім цього, є професійний режим, який дозволяє зберігати кадри в форматі RAW, він був вельми корисний для зйомки вночі, коли час експозиції має бути дуже великим. Однак фінальні результати нашого Фототест так і не вразили. До того ж передача кадрів в додатки для обробки поста, такі як Adobe Lightroom, виявилася дуже трудомісткою. Режим Pro дозволяє робити непогані фото для Instagram, але в порівнянні з можливостями LG G4 - це просто дитячий лепет.

Згідно з тестом Manual Camera Compatibility, One A9 взагалі не підтримує інтерфейси Camera2 API з Lollipop. Режим Pro дійсно хороший для певних завдань, але якщо ви плануєте використовувати спеціальні програми для тонкої настройки камери з Play Store, то будете розчаровані.

Режим сповільненої зйомки One A9 за замовчуванням робить запис з частотою 24 кадрів в секунду. Ви можете змінити тривалість і швидкість відео, але вже після збереження файлу

Ось «ручне» фото на One A9, коли витримка була встановлена на рівні 2 секунди

Фронтальна камера являє собою знайомий до болю сенсор UltraPixel з дозволом 4 мегапікселя. Вона дуже гідно робить селф і може знімати відео 1080p, проте нам не дуже сподобалася її передача кольору, зокрема - відтінків зеленого. Задня камера One A9 може знімати відео тільки у форматі Full HD (1920x1080), і якщо ви сподівалися отримати доступне рішення з можливістю зйомки в 4K, вам знову не пощастило. До речі, уповільнена зйомка обмежена скромним дозволом в 1024x576 пікселів.

Інтерфейс Sense - це нонсенс

У минулому HTC Sense UI був, мабуть, останній агресивної модифікацією Android. Але з тих пір, як Material Design став стандартом для Android, він виглядає як мінімум набридливо.

Але з тих пір, як Material Design став стандартом для Android, він виглядає як мінімум набридливо

В цілому Sense тепер не так і поганий, але набагато краще було б побачити оболонку Marshmallow

Вузький інтерфейс введення Sense UI і забитий додатками екран залишилися в минулому. Інтерфейс приведений у відповідність стильному і сучасному зовнішньому вигляду телефону, але він як і раніше дратує. Можливості налаштування тим Sense теж не дуже вражають, особливо враховуючи, що додатки, встановлені без відповідних іконок, будуть виглядати не на своєму місці. На наш погляд, краще б HTC взяли приклад Asus, дозволивши завантажувати сторонні іконки додатків з Play Store.

HTC хоча б залишила в спокої панель Quick Settings

На щастя, HTC залишила деякі елементи інтерфейсу Android Marshmallow. Меню, що випадає Швидких Настройок (Quick Settings) відповідає оригінальній версії на пристроях Nexus. Основне застосування налаштувань також зберегло швидкі слайдери для Wi-Fi і Bluetooth, хоча навіть в оригінальному Android тепер потрібно кілька додаткових натискань, щоб включити або відключити зв'язок. Ви можете використовувати функцію персоналізації для зміни теми, квітів і шрифту, а також стилю інтерфейсу. І тепер не доводиться миритися з вузьким полем для введення.

Але це - найгірша частина HTC Sense:

РЕКЛАМА? У МОЄМУ інтерфейс?

Якщо ви хочете позбутися від них - і, відповідно, від сторінки BlinkFeed, яка знаходиться на самому лівому робочому столі - ви можете просто завантажити інший лаунчер. Однак просто обурливо, що користувачеві доводиться робити все це після того, як він дістав телефон з коробки. Жодна модель за $ 500 не повинна містити в собі рекламу - це просто неправильно.

Чи справді цей телефон коштує $ 500?

Ми було повірили, що One A9 буде коштувати $ 399, але виявилося, що це лише обмежена пропозиція для дуже невеликого проміжку часу і обраних ринків. 7 листопада, всього через два тижні після виходу на ринок, вартість телефону збільшиться до $ 500. Мабуть, це не дуже чесно по відношенню до покупців.

При цьому даний телефон, як максимум, міцний середнячок. Він може виглядати моделлю преміального класу, але в цьому і суть: дана модель повинна була стати доступною версією схожого на iPhone телефону, який укладено в корпус не з пластику. Але за $ 500 ви можете купити розблокований Moto X Pure Edition з більш досконалим процесором і ОС, схожою на оригінальний Android. Або можна придбати 32 Гб версію Nexus 5X. Ще за таку суму можна купити Nexus 6P або, врешті-решт, відновлений після поломки iPhone 6. Так що там говорити, при такому бюджеті можна знайти чимало цікавих варіантів.

Це сумно, адже HTC зробили прорив в області дизайну телефонів вже багато років тому. Тепер же компанія не може знайти свою нішу на стають все більш об'ємним ринку смартфонів. Ми сподіваємося, що HTC прислухається до відгуків про цю конкретної моделі і зможе використовувати їх для створення нового флагманського пристрою в наступному році. Адже смартфон з нашого огляду не схожий на той продукт, який зможе витягнути компанію з фінансової ями.

Зрештою, One A9 доводить, що HTC може робити пристойні сенсори для камери, забезпечувати ефективне використання батареї і вбудовувати стереодинаміки - і все це в преміальному корпусі. Але компанії точно необхідно позбутися від Sense раз і назавжди, а також знайти свою ціну, щоб не позиціонувати пристрій середнього рівня проти досконаліших флагманських смартфонів.

У МОЄМУ інтерфейс?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки