Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Samsung Gear Fit 2 - Огляд відмінного спортивного браслета

  1. Що може Samsung Gear Fit 2?
  2. Характеристики Gear Fit 2
  3. Функції Samsung працюють відмінно
  4. Інтерфейс логічний і зрозумілий
  5. Новий Samsung Gear Fit - більше можливостей для смартфона
  6. Термін служби акумулятора Samsung Gear Fit 2
  7. підсумок
  8. переваги
  9. Фітнес-браслет Samsung Gear Fit 2 - відео огляд

Samsung Gear Fit 2 є останньою версією фітнес-браслета, який має вбудований GPS, монітор серцевого ритму і здатність відтворювати музику. Що ще може пристрій? Дивно багато. Чи варто інвестувати в такий гаджет?

Чи варто інвестувати в такий гаджет

Читайте також: Огляд смарт браслет Samsung Gear Fit очима споживача

Все більше і більше виробників входять в сегмент ринку фітнес-обладнання. Магазини наповнюються все більшим і більшим числом пристроїв даного типу, ціна їх не маленька, і клієнт часто не знає, чи потрібно йому носити новий гаджет на зап'ясті чи ні.

Я перевірив кілька груп спортивних браслетів по дорожче і по дешевше. Після початкового хвилюючого етапу використання, кожен закінчив своє життя в нижній частині ящика мого комода. Чи є механізм Gear Fit 2 чимось новим і довгостроковим? Давайте подивимося.

Давайте подивимося

Що може Samsung Gear Fit 2?

Samsung Gear Fit 2 є дуже складним пристроєм, який упаковано з хорошими характеристиками. Основний і в той же час ключовою функцією є здатність контролювати свою діяльність, на щоденній основі, а також під час сну, і під час тренування.

Браслет підраховує кількість кроків, кількість спалених калорій і наш пульс. Якщо ми вирішили поспати, можна отримати інформацію про глибину і тривалості сну. Більш того, Gear Fit 2 може розбудити нас вібруючим сигналом тривоги.

Fit 2 лідирує під час тренування, так як пристрій має спеціальний спортивний режим. У ньому можна вибрати вид тренування (біг, їзда на велосипеді і т.д.), визначити свої цілі (відстань, час, кількість витрачених калорій), і Samsung Gear Fit 2 інформуватиме нас про хід тренервкі. Завдяки приймача GPS може відстежувати маршрут, а за допомогою пульсометра - отримати графік частоти серцевих скорочень.

Новий Gear також здатний допомогти нам не виймати смартфон з кишені, варто лише вибрати які з повідомлень відображати на екрані. Це дуже зручний варіант, який є корисним, наприклад - при управлінні автомобілем або під час миття. Погляду на зап'ясті досить, щоб побачити, що за повідомлення прийшло. На більшість з них, ми зможемо відповісти - відхилити виклик, використовувати SMS-зумовлений шаблон, або архів електронної пошти.

На більшість з них, ми зможемо відповісти - відхилити виклик, використовувати SMS-зумовлений шаблон, або архів електронної пошти

Характеристики Gear Fit 2

Основним елементом браслета є Super AMOLED екран з діагоналлю 1,5 дюйма і дозволом 216 х 432 крапок. Це дисплей, який можна порівняти з топ-смартфонами. Кольори і інформація представляються красиво, а реакція на дотик така, як ми і чекаємо. Гарне враження посилюється тим, що екран зігнутий і «обгорнутий» навколо зап'ястя.

Ремінець виконаний з гуми і доступний в двох розмірах: S і L - це дійсно великий плюс. Спеціальні гачки дозволяють виконати швидку заміну ременя, який впевнено тримається на зап'ясті, під час тесту гаджет жодного разу не спадав.

Samsung Gear Fit 2 використовує Wi-Fi 802.11 B / G / N, Bluetooth 4.2, GPS і ГЛОНАСС. ОС Tizen має до 0,5 Гб оперативної пам'яті і 4 Гб вбудованої для зберігання даних, з яких користувач побачить лише 2 Гб. Вбудована ємність батареї 200 мАг, а вага пристрою всього 30 грам.

Функції Samsung працюють відмінно

Я дійсно відчуваю, що Fit 2 є зрілим продуктом, який долає багато з недоліків відомих моделей спортивних-браслетів. Все, що обіцяє виробник, працює надійно і просто. Повідомлення не викликають проблем, кроки вимірюються з аптекарської точністю, і навіть імпульс відповідає результату монітора реального серцевого ритму. Я можу тільки поскаржитися на дані в історії, які іноді знижується, а іноді завищуються.

Браслет Gear Fit 2 має багато вбудованих додатків, монітор серцевого ритму, крокомір, а також повідомлення про 24-годинний активності. Ви можете додавати додатки з магазину Samsung, але не розраховувати на те, що зможете переглядати на зап'ясті Facebook або Gmail. Всі «додатки» мають дійсно нові функції.

Монітор серцевого ритму в стандартному режимі вимірює імпульс час від часу, а в тренувальному режимі, без перерви. Коли справа доходить до підключення GPS, за замовчуванням воно вимкнено і може бути активована на час тренування. Для підключення до смартфону потрібно мають з'єднання Bluetooth.

Управляти Samsung Gear Fit 2 можна за допомогою сенсорного екрану і двох кнопок на передній стороні корпусу. Верхня кнопка поверне вас «назад», а нижня на головний екран або в список додатків.

Для того, щоб включити екран просто підніміть руку, як якщо б перевіряли час. Ми можемо також активувати кнопки, але на жаль, дисплей здатний автоматично адаптуватися до умов освітлення, так що його яскравість повинна бути встановлена ​​вручну.

Інтерфейс логічний і зрозумілий

Основний екран показує яскраве обличчя фітнес-трекера. Ми вибираємо різні іконки, що відрізняються не тільки за зовнішнім виглядом, але і набором інформації, що відображається.

Екран дає доступ до списку повідомлень, а зліва на відкритих картах додатків, ви зможете порівняти їх з віджетами, які наочно показують ще один вид інформації - звіт про діяльність, калорії і т.д. При натисканні на будь-який з віджетів, відкривається екран з набором більш докладної інформації, доповненої, як правило, в порівнянні з минулими днями.

При натисканні на будь-який з віджетів, відкривається екран з набором більш докладної інформації, доповненої, як правило, в порівнянні з минулими днями

Там у нас є спливаюче меню, завантажувати з верхнього краю (доступ до Bluetooth, яскравість екрану, музичний плеєр), а також головне меню, де ви зможете побачити всі програми і мати доступ до налаштувань.

Новий Samsung Gear Fit - більше можливостей для смартфона

Gear Fit 2 може працювати в парі з будь-яким смартфон Andorid, якщо він має системну версію, принаймні 4,4 і вище, а також від 1,5 Гб оперативної пам'яті.

Samsung Gear має доступ до налаштувань або до магазину додатків, ми також можемо вибрати, які повідомлення отримувати від смартфона. Додаток дозволяє змінити порядок додатків, а також збереження в пам'яті музику, яку можна відтворювати через навушники Bluetooth. Цікавою особливістю є пошук груп зі смартфона і навпаки - пристрій починає світитися і вібрувати.

Інші можливості дає нам додаток фітнес-центр. Я використовував S Health Samsung, де бачив точні графи пульсу, сну або ходьби.

Термін служби акумулятора Samsung Gear Fit 2

Безліч функцій, підтримка багатьох стандартів зв'язку, дисплей з високою якістю і невелика ємності батареї, на жаль, дуже погана комбінація, коли мова йде про термін роботи батареї на одному заряді.

Одного заряду вистачає протягом приблизно 4-х днів роботи, за умови, що не використовується GPS. При його включенні, час роботи Fit 2 різко скорочується до рівня 8 - 9 годин.

Заряджається браслет через спеціальну док-станцію, яка може бути підключена через кабель USB до зарядного пристрою або комп'ютера.

підсумок

У мене є проблема з оцінкою Samsung Gear Fit 2. З одного боку, даний фітнес-браслет є дуже успішним пристроєм, який відмінно у всьому, що робить. Єдиним недоліком може служити акумулятор, але його продуктивність досить типова в цьому класі.

З іншого боку, проблемою Gear Fit 2 є те, що виробники не знають, для чого конкретно це обладнання призначене, в результаті, намагається сказати, що це обладнання для всього.

Так, щоденний моніторинг активності цікавий і часто мотивує, а повідомлення на зап'ясті є великою зручністю. Але, гумово-пластиковий корпус виглядає як іграшковий і хороший підходить тільки для спортивного спорядження. Цей гаджет ще буде відповідати джинсам і футболці, але я не можу собі уявити, щоб носити його з брюками і сорочкою.

Більш того, воно повинно бути пристроєм для всебічної підготовки, щоб носити його кожен день і спати. Мені здається це дуже негігієнічним і фактично непотрібним рішенням. Особисто я для повсякденної діяльності та для навчання, використовую прості спортивні годинник з GPS.

Особисто я для повсякденної діяльності та для навчання, використовую прості спортивні годинник з GPS

переваги

  • дуже хороша якість,
  • інтуїтивно зрозумілий інтерфейс,
  • зручні повідомлення,
  • відмінний екран,
  • вбудований монітор серцевого ритму,
  • висока точність вимірювань,
  • прекрасне мобільний додаток.

недоліки

  • малий час автономної роботи,
  • GPS швидко з'їдає заряд батареї,
  • (Для деяких) матеріали, а саме гума і пластик.

Таким чином, фітнес-браслет Samsung Gear Fit 2 оцінюється дуже позитивно, але після двох тижнів тестування, я переконався в тому, що це ще один не потрібний гаджет.

Я думаю, що багато людей, як і я, спочатку купують новий гаджет, а потім не знають, що з ним робити. Якщо ви розглядаєте покупку Gear Fit 2, подумайте про те, чи не належите ви до таких.

Фітнес-браслет Samsung Gear Fit 2 - відео огляд

Якщо ви знайшли помилку, не працює відео, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Що може Samsung Gear Fit 2?
Що ще може пристрій?
Чи варто інвестувати в такий гаджет?
Чи є механізм Gear Fit 2 чимось новим і довгостроковим?
Що може Samsung Gear Fit 2?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки