Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Чим гарний браузер Nokia Xpress?

Оновлюючи лінійку Asha, Nokia запустила ще один проект - браузер Nokia Xpress Browser. Спочатку він був доступний тільки для Asha, а потім став доступний і для Lumia. Чим же хороший, цей хвалений браузер, який на думку виробника може стискати аж до 90% трафіку?

Чим же хороший, цей хвалений браузер, який на думку виробника може стискати аж до 90% трафіку

Якщо сказати в двох словах, це додаток було створено для того, щоб економити Ваш час і гроші. Браузер стискає дані, знижуючи витрати електроенергії і прискорює роботу, пропускаючи трафік через спеціалізоване хмара. Пропонуємо Вам ознайомитись більш детально про даний чудо техніки. Інформацією з нами поділився менеджер по продакт-маркетингу Nokia - Юкка Бломберг.

1. Причина - стиснення даних

Ні для кого не секрет, що всі сайти розробляються для перегляду на комп'ютері. Тільки великі сайти можуть собі дозволити розробляти окремі, мобільні версії одного сайту. Як Ви знаєте - спроба завантажити "важкий" сайт на телефоні (не говоримо про смартфони) не завжди закінчується успіхом. Юкка пояснює, що технологія, використана в браузері Nokia Xpress, стискає картинки, зменшуючи їх розмір, прибирає банерну рекламу і подає сайт на пристрій в стислому вигляді, за рахунок чого і відбувається економія. Що цікаво, ця економія ніяким чином не позначається на якості сайту. Крім того, працюючи з браузером, Ваш телефон не буде розжаряться дочиста, так як вся робота відбувається в хмарі.

2. Причина - Youtube

Смартфони вже давним-давно вміють працювати з найбільшим в світі відео-хостингом. Потроху, така необхідність приходить і на звичайні телефони. Завдяки браузеру Nokia Xpress, робота з YouTube стала простий до неможливості. Тепер Ви можете з легкістю переглядати відео прямо в браузері (якщо телефон підтримує RTSP) або переглядати, завантажуючи ролик в кеш-пам'ять пристрою. Перед переглядом відео можна вибрати, в якій якості буде відтворюється відеоролик. Всі пристрої підтримують роботу з YouTube, починаючи з телефонів X2 і С2.

3. Причина - швидкість.

На жаль, стільникові оператори (мова йде про операторах 2G, яких, поки, в рази більше ніж 3G і тим більше 4G), не завжди можуть надати швидкий і якісний Інтернет по стільникового зв'язку. Тут і проявляють себе тривалі завантаження сторінок, некоректне відображення і інші неприємності. Створюючи Nokia Xpress Browser, розробник постарався зробити процес завантаження сторінок максимально швидким. Тепер Вам не доведеться чекати, втрачаючи час і нерви. Все буде відбуватися дуже швидко.

Потерпіла зміна адресний рядок. У неї можна вводити безпосередньо адреса сайту або просто фразу для пошуку. Після запуску передачі даних, рядок перетворюється в статус-бар, де відображається процес завантаження сторінки і час, який залишився чекати до повного завантаження сторінки. Дуже зручно, повірте. Як розповідає Юкка, завдяки хмарної технології, швидкість відкриття сторінок збільшується до трьох разів. Але пам'ятайте, дані можуть відрізнятись в залежності від якості Вашої стільникового зв'язку.

4. Причина - Веб-додатки

Веб-додаток, це програма, яка потребує постійного доступу у Всесвітню Павутину. Це може бути клієнт електронної пошти, який оновлює інформацію в реальному часі, клієнт соціальної мережі, новинна стрічка, погодний інформер або інші. Ці додатки також потребують оброк і стисненні даних. Адже чим менше розмір потоку, тим швидше подається інформація. У магазині Nokia зараз знаходиться більше 10 тис. Веб-додатків. На вашій Asha, вони будуть працювати з використанням Xpress Browser і швидко і якісно відображати інформацію.

5. Причина - економія грошей

Не завжди легко виявити, скільки саме трафіку Ви витрачаєте. За допомогою Nokia Xpress, Ви постійно будете в курсі всіх витрат, економії, а також про найбільш економних і ненажерливих сторінках Інтернету або додатків. Завдяки динамічному відображенню всіх даних, Ви будете знати - чи варто попустити гальма і розслабиться або ж треба затягнути ремені і обмежити проведення часу в Інтернеті. Всі ці способи зроблять так, щоб в кінці місяця Вас не сильно дивували рахунки за витрачений трафік.

Якщо Ви хочете дізнатися ще про це браузері, можете відвідати головну сторінку додатка.

Автор статті:

Чим же хороший, цей хвалений браузер, який на думку виробника може стискати аж до 90% трафіку?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки