Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

iPhone 6S Plus 128Gb (Space Gray) купити в Києві

IPhone 6s Plus став помітно поліпшеною версією смартфона iPhone 6, що отримала ряд удосконалень. Дана модель смартфона має 128 Gb вбудованої пам'яті. Колір корпусу - Space Gray. IPhone 6s Plus має більш потужний і швидкий, в порівнянні з моделями iPhone 6, процесор 9 покоління A9, що відразу помітно при роботі з великими програмами та іграми.

Переваги смартфона iPhone 6s Plus

Дисплей Retina HD

Широкоформатний дисплей з діагоналлю 5,5 дюйма і LED-підсвіткою здивує вас неймовірним якістю зображення. Екран з щільністю 401 піксель на дюйм і збільшеним розміром екрану (1920x1080 пікселів) дозволяє спостерігати ідеальне відображення всіх графічних елементів. Технологія IPS забезпечує широкий кут огляду. Завдяки цій технології зберігається чіткість, яскравість і висока контрастність зображення. Dual Domain Pixels (двухдоменние пікселі), які також служать для розширення кута огляду екрану смартфона iPhone 6s Plus, зберігають правильну передачу кольору. Олеофобное покриття на передній панелі відмінно захищає пристрій від появи відбитків пальців.

Технологія 3D Touch

Технологія 3D Touch - це новий рівень швидкого взаємодії з вашим iPhone. Вона розрізняє силу натискання на дисплей, викликаючи цим функцію Peek або Pop. Якщо смартфон відчув легкий дотик, то за допомогою функції Peek ви зможете побачити, наприклад, превью листи, місце розташування, натиснувши на адресу, фотографію без відриву від зйомки, сайт, не заходячи на нього. А якщо сила натискання буде більше, то функція Pop відкриє цей лист, сайт або карту. Це абсолютно новий вимір в роботі з iPhone.

Технологія 3D Touch в додатку «Нотатки» дозволить вам при слабкому натисканні на екран малювати лінії тонше, а при сильному - товщі. Натисніть на текст в Нотатках, Поштою або повідомленнях, і ваша клавіатура стане трекпедом. Технологія 3D Touch створювалася разом з iPhone 6s. І в цьому причина її приголомшливих можливостей.

Приголомшливою функцією є і Live Photos. За основу Live Photo береться 12-мегапіксельний знімок. До і після нього також записується кілька секунд з рухом і звуком. Таку фотографію можна оживити, просто натиснувши на неї в будь-якій частині. Вона не обмежується одним статичним кадром, а зберігає мить в русі. Варто вам натиснути на Live Photo і ви побачите, як посміхається вам близька людина або кіт виляє хвостом. Знімки Live Photos допомагають зберегти найприємніші спогади. Встановіть Live Photo на екран блокування і натисніть на нього, щоб зображення ожило. Можна вибрати для шпалер будь-якої з ваших знімків Live Photo або використовувати динамічні шпалери, передбачені в iOS 9.

Можна вибрати для шпалер будь-якої з ваших знімків Live Photo або використовувати динамічні шпалери, передбачені в iOS 9

Камери покращені. 12-мегапіксельні фотографії. Відео 4K. Live Photos

Всі люблять фотографувати на iPhone. Власне кажучи, це найпопулярніша в світі камера. Камера iSight дозволяє робити чудові 12-мегапіксельні знімки. Відмінна якість фотографії залежить не тільки від кількості пікселів. Тому iPhone оснащується ультрасучасної матрицею, новим процесором обробки сигналу зображення, новою технологією налаштування пікселів, технологією Focus Pixels, удосконаленою технологією тональної компресії і системою оптичної стабілізації.

Фронтальна HD-камера FaceTime дозволяє знімати Селфі і дзвонити по FaceTime - це відмінний спосіб проявити себе. З 5-мегапіксельними фото у вас тепер ще більше можливостей для самовираження. Крім того, з технологією Live Photos HD-камера FaceTime може відобразити ті невловимі нюанси, які видно тільки в русі: ваш сміх, ямочку на щоці або широко розкриті від подиву очі. У HD-камері FaceTime використовується передова технологія, що дозволяє швидко і точно розпізнавати обличчя. Коли ви робите знімок, вона фокусується на найважливішому - на вашому обличчі.

Коли ви робите знімок, вона фокусується на найважливішому - на вашому обличчі

Корпус і скло

Корпус iPhone 6s Plus виготовлений з анодованого алюмінію серії 7000 - самого міцного сплаву, який коли-небудь використовувався для iPhone. Такий матеріал застосовується в аерокосмічній галузі. Тепер iPhone 6s Plus став міцнішим на вигин і стійким до подряпин. При виготовленні нового скла для iPhone 6s Plus застосовується унікальний двоетапний процес іонного обміну. Скло посилено на молекулярному рівні - тепер це саме міцне скло з усіх коли-небудь розроблених для смартфонів. Чотири дивовижні кольору: золотий, сріблястий, «сірий космос» і новий - «рожеве золото» порадують любителів iPhone 6s. Витончений цілісний корпус unibody з плавними лініями, створений для iPhone 6, використовується і для iPhone 6s Plus. Його як і раніше дуже зручно тримати в руці.

Працюючи над iPhone 6s Plus, також було ретельно продумано і про аксесуарах до нього. Для вас представлено оригінальні чохли з натуральної шкіри п'яти відтінків і яскраві силіконові чохли 11 кольорів. Для зарядки iPhone 6s Plus використовуйте металеву док-станцію Apple того ж кольору, що і ваш телефон.

Комплект поставки:

• iPhone
• кабель Lightning / USB
• адаптер харчування USB Power Adapter
• навушники Apple EarPods з пультом управління і мікрофоном.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки