Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Galaxy S III: напередодні офіційного старту продажів

Новий флагман Galaxy S III компанії Samsung дебютує офіційно в Європі вже 29 травня, і в червні інші ринки (американський і японський в тому числі) уже отримають модель з 2 Гб оперативної пам'яті Новий флагман Galaxy S III компанії Samsung дебютує офіційно в Європі вже 29 травня, і в червні інші ринки (американський і японський в тому числі) уже отримають модель з 2 Гб оперативної пам'яті.

До цього ж моменту у Samsung вже є 9 мільйонів попередніх замовлень від 100 мобільних операторів по всьому світу. Повідомляється, що завод з виробництва смартфонів працює на повну потужність, випускаючи 5 млн штук S III в місяць. У лютому було продано 20 мільйонів штук попереднього флагмана Samsung S II .

У Росії офіційний старт продажів Galaxy S III намічений на 5 червня. Вартість на російському ринку близько 30 тисяч рублів. На Україні смартфон слід очікувати 14 червня по ціні 6999 грн.

І поки офіційно новий смартфон не продається, проте, стався витік його софта - голосове управління S Voice було «злито» на сторонні пристрої і там прекрасно реалізовано.

Форум xda-developers придбав файл з з усіма встановленими на Galaxy S III програмами. Нова голосова програма може працювати на девайсах Galaxy Nexus і Sharp Aquos.

Але цікаво, що компанія Samsung не розгубилася і почала блокувати запити голосом немає від власників Galaxy S III: в повідомленні потрібно сказати модель телефону, а не отримавши відповіді для обробки на сервер, користувач змушений задовольнятися відмовою: «Network Error. Please Try Again »-« Мережа недоступна. Будь ласка, спробуйте ще раз ».

Голосовий помічник S Voice управляє календарем -додає події, замітки, з його допомогою можна диктувати листи і смс-повідомлення, а також керувати медіа: плеєром, камерою. На даний момент S Voice володіє 8 мовами. Підтримка російської запланована на другу половину цього року

Нагадаємо, що технологія S Voice була створена слідом за Siri, яку представила Apple для свого iPhone 4S. Причому інтеерсно, але на інших продуктах Apple - iPod touch, iPad і iPhone 4 Siri не працює: купертіновского компанія блокує всілякі наміри хакерів «пристосувати» її куди-небудь, крім iPhone 4S.

Читайте також

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки