Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Найповніший огляд Android 6.0 Marshmallow. Частина 5: Автономність

  1. Переклад додатків в режим очікування (App Standby)
  2. Режим Doze - оптимізація енергоспоживання
  3. Реальні показники автономності
  4. висновок

Компанія Google завжди намагалася зменшити енергоспоживання своєї операційної системи, і, потрібно зазначити, автономність Android з кожною новою версією ставала все краще.

В Android 6.0 Marshmallow особливу увагу розробники зосередили на системах управління електроживленням, завдяки чому смартфони та планшети, що працюють під управлінням нової операційної системи, зможуть похвалитися більш тривалим часом автономної роботи.

Читати попередню частину - «Безпека та конфіденційність«

Переклад додатків в режим очікування (App Standby)

Операційна система Android влаштована так, що в разі, якщо користувач забуває закривати будь-яке запущене застосування, воно продовжує працювати у фоновому режимі, споживаючи тим часом системні ресурси і заряд акумулятора. Такі додатки можуть мимовільно оновлюватися, надсилати різного роду повідомлення і так далі, заважаючи нормальній роботі.

Розробники Android 6.0 Marshmallow зуміли знайти вихід з цієї ситуації, запровадивши в нову версію операційної системи функцію перекладу додатків в режим очікування (App Standby). Тепер, якщо який-небудь додаток певний час знаходиться в неактивному стані, тобто не виконує мережеві запити, а також ніяк не взаємодіє з користувачем, і не виконує фонових робіт, то система може автоматично перевести такий додаток в режим очікування, завдяки чому буде значно заощаджено заряд акумулятора пристрою.

Режим Doze - оптимізація енергоспоживання

Режим Doze - оптимізація енергоспоживання

Під час презентації попередньої версії Android 5.0, компанія Google заявляла, що вона вирішила всі проблеми з енергоспоживанням. В Android 5.0 було багато нововведень: нова віртуальна машина ART, більш ефективно запускає і виконуюча додатки, Project Volta, що економить заряд акумулятора, і багато іншого. Однак в реальності все виявилося не так добре, як в теорії.

Головною «фішкою», покликаної боротися з швидким виснаженням батареї в Android 6.0 Marshmallow є режим Doze. За заявами розробників, цей режим може забезпечити економію енергії на такому рівні, якого до сьогоднішнього дня досягти не вдавалося нікому. Ця функція заснована на простому принципі: чим більше пристрій знаходяться в сплячому режимі, тим краще. У той же час, щоб користувач не пропустив важливі повідомлення або дзвінки, пристрої будуть «засипати», коли людина не має поруч.

Ми живемо в еру нових технологій, і в сучасному смартфоні або планшеті стільки датчиків, що вони завжди «знають», де знаходиться користувач, рухається він чи ні, і чи є взагалі поблизу люди. Власне, в цьому і полягає ідея режиму Doze - якщо поруч людей немає, пристрій приймає рішення «поспати». При цьому система відключить більшість фонових процесів, і залишить тільки деякі з них, необхідні для нормальної роботи.

Іншими словами, режим Doze активується, якщо Ви залишите свій мобільний пристрій і кудись підете, або в тому випадку, якщо Ви ляжете спати. Швидкість розрядки пристрою в цьому режимі буде помітно знижена.

Реальні показники автономності

Реальні показники автономності

В теорії режим Doze і функція перекладу додатків в режим очікування виглядають дуже привабливо, але наскільки на практиці ці нововведення економлять заряд акумулятора?

Ми провели тест, результати якого виявилися вельми цікавими. Наприклад, HTC Nexus 9 з Android 5.1.1 на борту зазвичай споживає близько 8% заряду акумулятора за ніч. У тому ж пристрої, але під управлінням Android 6.0 Marshmallow цей показник знизився до 1%. Батарея Motorola Nexus 6 раніше за ніч «сідала» на 15%, але після установки Android 6.0 Marshmallow стала розряджатися всього на 3%. Результати вражають!

Компаняі Google виконала величезну кількість роботи над поліпшенням автономності Android 6.0, і, треба сказати, що на цей раз у неї вийшло. Особливо сильно відмінності в часі роботи своїх пристроїв після установки Android 6.0 Marshmallow помітять користувачі, які не дуже активно їх використовують, так як найкраще заряд батареї заощаджуватися саме в сплячому режимі.

висновок

висновок

Операційна система Android сьогодні - це результат багаторічної роботи сотень інженерів, дизайнерів і програмістів. В даний час найпопулярніша ОС встановлена ​​на більш ніж 1 000 000 000 мобільних пристроїв світу.

Версію Android 6.0 Marshmallow можна сміливо назвати «роботою над помилками». Незважаючи на те, що зовні нова операційна система практично не змінилася - вона стала значно стабільніше. Перше, що кидається в очі при першому знайомстві з Android 6.0 Marshmallow - це плавність роботи інтерфейсу. Навіть не новий апарат Nexus 5 на Lollipop і Marshmallow працює, як два різних пристрої. Відмінно попрацювали в компанії і над автономністю, яка значно зросла (особливо в сплячому режимі). Окремо хочеться відзначити функцію Google Now on Tap, новий менеджер використання пам'яті, а також можливість налаштування дозволів додатків.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки