Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Xperia Z

Сьогодні компанія Sony провела офіційну презентацію смартфонів Xperia XZ1, XZ1 Compact і XA1 Plus для РФ і СНД, на якій вдалося побувати нашої редакції. Більшість пристроїв, які були вперше представлені на виставці IFA 2017, вже доступні для попереднього замовлення в Росії.

Читати далі

В рамках Всесвітнього мобільного конгресу   MWC 2015   , Що проходить в даний момент в місті Барселоні, японський гігант   Sony   представив два нових продукти, що доповнюють лінійки планшетів і смартфонів компанії
В рамках Всесвітнього мобільного конгресу MWC 2015 , Що проходить в даний момент в місті Барселоні, японський гігант Sony представив два нових продукти, що доповнюють лінійки планшетів і смартфонів компанії. Цими продуктами виявилися 10-дюймовий планшет Z4 Tablet, а також смартфон середньої цінової категорії Xperia M4 Aqua. Хочемо поділитися з вами першими фотографіями гаджетів і їх технічними характеристиками.

Читати далі

У липні цього року ми повідомляли новина про те, що компанія Sony планує випустити оновлення операційної системи Android 4.3 для всієї лінійки пристроїв Xperia Z . На той момент компанія, на жаль, не повідомила про те, коли ж ця радісна подія має відбутися, проте пару днів назад вона все-таки зважилася і поділилася новиною через свій офіційний блог.

Читати далі

Незважаючи на те, що флагманський смартфон Xperia Z від компанії Sony пропонує пилозахисний і вологонепроникний корпус, в Мережі почали з'являтися повідомлення про те, що деякі власники модного гаджета зіткнулися з тим, що одна зі сторін задньої панелі смартфона має зазор, через який без проблем потрапляє вода.

Читати далі

Крім анонсу нового планшета Nexus 7, подробиці про який ви можете почитати на нашому сайті , Google представила і нову операційну систему Android 4.3. Як це і буває, багато компаній відразу ж повідомили, що збираються адаптувати це оновлення для своїх лінійок смартфонів. На щастя для власників пристроїв під маркою Sony, до яких відноситься і ваш покірний слуга, компанія вирішила не залишатися осторонь і вчора повідомила про те, які апарати отримають Android 4.3 зі стовідсотковою ймовірністю.

Читати далі

Xperia Z   є головним флагманом японської компанії Sony
Xperia Z є головним флагманом японської компанії Sony. Смартфон, вперше представлений на початку 2013 року в рамках виставки CES 2013 , Встиг розійтися тиражем. Аналітики підрахували обсяги продажів Sony Xperia Z.

Читати далі

В даний час смартфон Samsung Galaxy S IV багато хто вважає кращим серед інших Android-смартфонів вищої цінової категорії. Хто знає, наскільки хороший новий 4,99-дюймовий дисплей типу Super AMOLED смартфона Galaxy S IV в порівнянні з екранами iPhone 5 , Xperia Z , One , Galaxy S III і Lumia 920 . Спробуємо розібратися в цьому такій нелегкій питанні. Отже, поїхали!

Читати далі

Користувачі, які стежать за просуванням японської компанії Sony на ринку смартфонів, знають хоча б в обличчя новинки з лінійки Xperia (мова йде про моделі Xperia Z , Xperia ZL , Xperia SP і Xperia L ). Схоже, що японський гігант не збирається на цьому зупинятися і готує до виходу ще як мінімум два смартфона і один фаблет з діагоналлю екрана 6,4 дюйма.

Читати далі

Новий флагман Samsung Galaxy S IV нарешті офіційно представили, і тепер настав час дізнатися, з ким йому доведеться конкурувати. Ми підготували порівняльну характеристику Galaxy S IV, HTC One і Sony Xperia Z. Всі три пристрої є флагманами і представниками лінійки 2013 року.

Читати далі

водонепроникність смартфона Sony Xperia Z перевіряли вже безліччю способів. Буквально недавно оператор стільникового зв'язку T-Mobile в Празі в роздрібному магазині купав напівоголених моделей в душі разом з Xperia Z . Але дана новина явно здивує. Напевно більшість пам'ятають російську народну казку про те, як солдат варив кашу з сокири. Головній героїні даного відео, яка, швидше за все, родом з Піднебесної, в дитинстві на ніч читали саме цю казку. Інакше як пояснити те, що їй спало на думку зварити суп з Sony Xperia Z? Що з цього сталося? Дивимося на відео нижче:

Подивитись відео

Чехи знають, як потрібно правильно просувати Sony Xperia Z . У роздрібному магазині оператора зв'язку T-Mobile в Празі встановлена душова кабіна, в якій дівчина в бікіні демонструє принади використання смартфона. Незвичайна рекламна кампанія привернула безліч охочих не тільки подивитися на напівоголених моделей, але також переконатися в якісних характеристиках Xperia Z.

Читати далі

В кінці минулого тижня хлопців з AndroidInsider.ru раптово запросили в московський офіс компанії Sony для того, щоб ми змогли поглянути на новинку - слідом за смартфоном Sony Xperia Z компанія представляє планшет - Sony Xperia Tablet Z . Апарат гідний і цікавий, що вражає своїм суворим дизайном в стилі Xperia Z і надзвичайною легкістю і тонким корпусом. Приємного перегляду!

Російська мережа магазинів «М. Відео», що є одним з прямих партнерів компанії Sony на російському ринку, розпочала продаж нового флагманського Android-смартфона Xperia Z . Про цю новинку ми вже писали багато разів, тому не буде довго вас мучити, а лише коротко вкажемо технічні характеристики апарату, його ціну і комплект поставки.

Читати далі

За кілька днів до офіційного старту продажів на території Росії хлопцям з AndroidInsider.ru вдалося особисто познакомітьсяс потенційним хітом продажів - флагманським смартфоном від Sony, який крім потужної начинки, FullHD-дисплея і стильного дизайну ще і може похвалитися водонепроникністю! Дивимося!

Компанія Sony залишила повідомлення на своїй офіційній сторінці в Facebook , В якому говориться, що новий флагманський смартфон Xperia Z на базі операційної системи Android можна буде купити в Німеччині вже починаючи з 21 лютого.

Читати далі

На сторінках нашого сайту ми часто хвалили новий флагман Sony, смартфон Xperia Z, який був представлений на початку минулого місяця в рамках міжнародної виставки CES 2013, і який, до слова, вже продається на території Японії, де його розповсюджує оператор NTT Docomo. А адже за всіма фанфарами і дифірамбами ми зовсім забули про ще одному пристрої від японської компанії. Мова, звичайно ж, йде «другому флагмані» Xperia ZL .

Читати далі

У п'ятницю, 1 лютого 2013 року, британський інтернет-магазин Three почав приймати попередні замовлення на флагманський смартфон Sony Xperia Z . В цей же день була оголошена дата початку поставок.

Читати далі

Sony Mobile ще кілька тижнів тому повідомила про те, що їх новий флагманський смартфон Xperia Z надійде на японський ринок в лютому цього року, і буде поширюватися через оператора мобільного зв'язку NTT Docomo. Але на той момент компанія не повідомила ні точної дати початку продажів, ні самої вартості пристрою. А ось хлопці з порталу XperiaBlog зуміли вчора роздобути динячі і про ціну і про дату релізу нового флагмана Xperia Z (SO-02E).

Читати далі

Ні для кого не секрет, що кожен виробник смартфонів мріє про такий успіх, який має iPhone. Але тільки серія смартфонів Samsung Galaxy S наблизилася впритул за популярністю до «яблучному» пристрою. Але є ще одна компанія, яка має серйозні наміри поборотися з такими грандами як Galaxy S III і iPhone 5. Мова, звичайно ж, йде про компанії Sony і її новому крутому флагмані Xperia Z. Чи має цей пристрій шанси проти iPhone 5? Давайте подивимося.

Читати далі

Минулого тижня в Лас-Вегасі, в рамках заходу Consumer Electronics Show 2013, або просто CES, новий флагманський смартфон Xperia Z від компанії Sony вразив буквально всіх . Він зібрав купу нагород і навіть отримав звання Кращого смартфона виставки. Окрилені раннім успіхом хлопці з Sony вирішили показати процес складання свого нового творіння.

Читати далі

Фірмова функція Timescape почала використовуватися в Android-смартфонах Sony Xperia практично з самого початку. Вона була однією з основних «булочок», про яку розповідала компанія, коли анонсувала апарат Xperia X10 ще в 2009 році. Після цього її стали використовувати в кожному смартфоні Sony Ericsson .

Читати далі

Не встигла ще влягтися пил після анонса нового флагмана Sony , Як на британському магазині Clove.co.uk, який вже не раз радував нас своїми прогнозами, з'явилася ціна і можливість замовлення Xperia Z . Згідно з цим сайту нас чекає ціна в 440 фунтів (528 с податком), що дорівнює 21 394 рублів. Відвантаження за попередніми даними почнеться 1-го березня.

Читати далі

Може попередні флагманські смартфони від компанії Sony і не викликали бурю емоцій (хоча даремно, пристрої дуже гідні), компанія вирішила зробити нову спробу і завоювати наші серця в 2013 році, представивши два нових пристрої дуже близьких один на одного за характеристиками. Але королем цього балу, зрозуміло, є новий флагман Sony Xperia Z - 5-дюймовий красень з окантовкою під метал.

Читати далі

смартфон Sony Xperia Z , До недавнього часу відомий під ім'ям Yuga, знову засвітився в Мережі. Цього разу у нас з'явилася можливість розглянути пристрій практично з усіх ракурсів. Джерело, який надав фотографії, повідомив, що вони нарізані з промо-відео новинки.

Читати далі

У січні наступного року компанія Sony випустить, щонайменше, один висококласний смартфон. За даними ресурсу ePrice, Sony Xperia Z , Раніше відомий як Sony Yuga, дебютує 15 січня, через тиждень після початку виставки споживчої електроніки в Лас-Вегасі (місце прем'єри смартфона). Флагманський апарат розглядається як конкурента Samsung Galaxy S IV і iPhone наступного покоління.

Читати далі

Інакше як пояснити те, що їй спало на думку зварити суп з Sony Xperia Z?
Що з цього сталося?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки