Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд і досвід використання бюджетного смартфона Xiaomi Redmi 4A

Кінець минулого року запам'ятався фанатам компанії Xiaomi як період, під час якого були анонсовані мобільні пристрої Mi Mix і Mi Note 2, однак найбільш цікавими для більшості людей опинилися смартфони Redmi 4, Redmi 4A і звичайно ж Redmi 4 Pro. Останні три мобільних пристрої коштують в межах $ 200, тому їх можна вважати призначеними для широкого кола людей, які просто хочуть себе недорогий телефон з можливістю серфінгу по мережі Інтернет, відправкою електронної пошти і рядом інших функцій.

Смартфони Xiaomi Redmi 4A, Redmi 4 і Redmi 4 Pro відрізняються один від одного технічних оснащенням і, почасти, дизайном. На огляд до редакції AKKet.com потрапив найдешевший представник нової лінійки - Redmi 4A. Перевагу саме цьому мобільному пристрою було віддано не випадково, оскільки він представляє найбільшим інтерес для покупців, адже його цінник знаходиться на рівні 7-8 тисяч рублів. При цьому, за цим гроші виробник пропонує дуже хороші технічні характеристики і операційну систему Android 6.0.1 Marshmallow з фірмовою оболонкою MIUI 8.

Смартфон Xiaomi Redmi 4A оснащений 5-дюймовим IPS LCD-дисплеєм з роздільною здатністю 720 на 1080 пікселів (720p), восьмиядерна процесором Snapdragon 425 з тактовою частотою 1,4 ГГц, графічним прискорювачем Adreno 308, 16 Гб вбудованої флеш-пам'яті, 2 Гб оперативної пам'яті , основний 13 Мп фотокамерою з LED-спалахом, 5 Мп фронтальною камерою з підтримкою запису відео в 720p, слотом для установки карт пам'яті microSD до 256 Гб включно, акумуляторною батареєю з ємністю 3120 мАг, модулями Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.1, A-GPS, ГЛОНАСС і FM-радіо.

Пристрій поставляється в картонній упаковці білого кольору, на бічних сторонах якої присутні написи на китайській мові. На задній частині можна побачити технічні характеристики, написані англійською мовою. Усередині коробки знаходиться сам смартфон Redmi 4A, обгорнутий в заводську плівку, скріпка для відкриття слота для двох SIM-карт, коротка інструкція на китайській мові, провід microUSB довжиною 1 метр, а також адаптер харчування на 1A (5W) з китайською (американської) виделкою . Навушники в комплект поставки не входять, хоча чого ще можна було очікувати від смартфона за $ 99.

Спочатку на задній кришці смартфона є спеціальна плівка, на якій вказано його IMEI і ряд інших унікальних відомостей. Якщо говорити про корпусі всього Xiaomi Redmi 4A, то в якості його матеріалу використовується якісний пластик, який на фотографіях можна прийняти за метал. В руці пристрій лежить впевнено, відчувається його монолітність.

На правій грані смартфона Xiaomi Redmi 4A розташована кнопка включення / блокування, а також гойдалка регулювання гучності. На лівій розташування лоток для двох SIM-карт або однієї SIM-карти і однієї карти пам'яті microSD. Зверху знаходиться інфрачервоний порт, який можна використовувати для управління побутової технічної замість пульта, мікрофон і 3,5 мм аудіороз'єм для підключення навушників. Знизу знаходиться тільки роз'єм microUSB для підключення кабелю і ще один мікрофон, який використовується для шумозаглушення під час розмови.

Знизу знаходиться тільки роз'єм microUSB для підключення кабелю і ще один мікрофон, який використовується для шумозаглушення під час розмови

Всі кнопки на лівій частині смартфона Redmi 4A є сенсорними, тому скористатися ними можна тільки при включеному мобільному пристрої. Над екраном розташований розмовний динамік, фронтальна камера і ряд датчиків, що відповідає за автоматичне блокування екрану при тому, що піднесло мобільного пристрою до вуха.

Над екраном розташований розмовний динамік, фронтальна камера і ряд датчиків, що відповідає за автоматичне блокування екрану при тому, що піднесло мобільного пристрою до вуха

За замовчуванням, якщо пристрій купувалося на території Китаю, то його операційна система, а точніше MIUI 8, будуть повністю на китайській мові. Звичайно, користуватися смартфоном такою мовою без значення мови практично неможливо, тому ми перепрошили його на міжнародну версію ОС, яка має англійський мові. На форумах повно кастомних прошивок, в які вбудований російську мову, але для тестування пристрою ми буде використовувати саме офіційне ПО.

На форумах повно кастомних прошивок, в які вбудований російську мову, але для тестування пристрою ми буде використовувати саме офіційне ПО

Смартфон працює на базі операційної системи Android 6.0.1 Marshmallow з фірмовою китайської оболонкою MIUI 8. Особливого сенсу зупиняти на функціях всім знайомої ОС ми не бачимо, а для всіх інших скажімо, що програмна надбудова MIUI частково запозичує зовнішній вигляд у iOS, поєднуючи його з функціоналом операційної системи Android. Її функціонал і можливості досить широкі, але всі бажаючі легко можуть встановити на Redmi 4A прошивку CyanogenMod, яка позбавлена ​​сторонньої оболонкою. Робиться це вкрай просто, тому власники цього супербюджетних мобільного пристрою завжди зможуть вибрати найбільш підходящий зовнішній вигляд.

якість збірки

На жаль, корпус смартфона Xiaomi Redmi 4A виконаний з пластика, проте вкрай якісного і ударостойкого. Збірка знаходиться на вищому рівні. Ніде нічого не люфтить, що не хлюпає і не скрипить, як часто буває у мобільних пристроїв з корпусом з подібного матеріалу. Мабуть компанія Xiaomi завжди ретельно стежить за якістю своїх мобільних пристроїв, навіть якщо вони коштують $ 99.

Мабуть компанія Xiaomi завжди ретельно стежить за якістю своїх мобільних пристроїв, навіть якщо вони коштують $ 99

Єдине зауваження за якістю складання і матеріалів відноситься до екрану. Якщо на нього натиснути із зусиллям, то він злегка прогинається. Звичайно, на практичному досвіді використання Redmi 4A це ніяк не позначається, зате це говорить про те, що китайська корпорація заощадила на якісному захисному склі. Втім, багато власників Redmi 4A цього навіть не помітять.

Динаміки і мікрофони

В смартфон вбудовано два динаміки - розмовний і мультимедійний. Перший використовується для передачі голосу співрозмовника при безпосередній розмові, а другий служить для відтворення музичних композицій і звуків. Розмовний динамік проявив себе з хорошого боку. Співрозмовника добре чутно навіть при вітряної морозній погоді, а запасу гучності достатньо, щоб спілкуватися поруч з гучним джерелом шуму. Що стосується основного динаміка, який розташований на задній кришці, то його гучність, на подив, показує неймовірно хороший результат. Апарат оснащений відмінним динаміком, який володіє великим запасом гучності і гарною якістю звучання. Він однозначно кращого такого в бюджетом Meizu M3s, який є головним конкурентом Redmi 4A.

Він однозначно кращого такого в бюджетом Meizu M3s, який є головним конкурентом Redmi 4A

Що стосується мікрофонів, то, як ми вже говорили раніше, в Redmi 4A їх два. Один використовується для запису звуків, а другий служить для відсікання зовнішніх шумів. Співрозмовник, під час розмови в вітряну погоду, відмінно чує передається за допомогою цього смартфона голос, що також є хорошим результатом. Важливо розуміти, що велика частина покупців Xiaomi Redmi 4A буде використовувати цей апарат саме для дзвінків, так як довгограюча батарея і підтримка роботи з двома SIM-картами роблять з цього мобільного пристрою чи не найкращий смартфон для дзвінків і спілкування в соцмережах по співвідношенню ціни і якості.

екран

Смартфон Xiaomi Redmi 4A оснащений непоганим 5-дюймовим дисплеєм, але назвати його хорошим ми не можемо. Так, він має дозвіл HD (1280 на 740 пікселів), але його головна проблема полягає в занадто низькою яскравості. Якщо виставити цей параметр на максимум, то навіть в найпростіший сонячний день інформація на екрані смартфона виявиться складно читається, а якщо винести апарат під прямі пекучі промені сонця, то розібрати що-небудь стане і зовсім неможливо.

Якщо виставити цей параметр на максимум, то навіть в найпростіший сонячний день інформація на екрані смартфона виявиться складно читається, а якщо винести апарат під прямі пекучі промені сонця, то розібрати що-небудь стане і зовсім неможливо

В іншому, глибина кольору і контрастність знаходяться на гідному рівні. Кути огляду також радують, оскільки навіть збоку картинка практично не втрачає своєї колірної насиченості. Навколо екрану Xiaomi Redmi 4A є досить товста за сучасними мірками чорна рамка, яка комусь може не сподобатися. Точно таку ж можна побачити в будь-якому поколінні iPhone, тому її наявність вже точно не є критичним, особливо з урахуванням ціни Redmi 4A.

Камера

Відразу ж скажемо, що смартфон Xiaomi Redmi 4A за $ 99 потенційно не може володіти відмінною камерою, яка зможе робити хороші знімки навіть в умовах середньої освітленості. Проте, цей апарат нас сильно здивував, оскільки його основна фотокамера з 13 Мп дозволом робить дійсно хороші знімки, а також записує відео з роздільною здатністю FullHD, нехай і без оптичної стабілізації. Якщо порівнювати цю камера з такою в Meizu M3s, то в смартфоні Xiaomi вона на порядок краще.

Якщо порівнювати цю камера з такою в Meizu M3s, то в смартфоні Xiaomi вона на порядок краще

Слабким місцем Redmi 4A, крім екрану, можна назвати фронтальну камеру. Так, вона володіє 5 Мп дозволом, але це її анітрохи не рятує. Знімки на неї навіть в умовах чудового освітлення виходять середні. Вона дуже сильно «милить» картинку, роблячи зображення нереалістичним і занадто «дешевим». Таким чином, смартфон Redmi 4A однозначно не годиться для публікації хороших селф-знімків в Instagram. Її можливостей достатньо для спілкування через месенджери по відеозв'язку. Благо, що вона підтримує запис відео з роздільною здатністю 720p.

продуктивність

В основі Xiaomi Redmi 4A лежить восьміядерний процесор від Qualcomm, який доповнений 2 Гб оперативної пам'яті і графічним прискорювачем Adreno 308. Така зв'язка забезпечує непоганий рівень продуктивності. Завдяки екрану з роздільною здатністю HD, а не FullHD, потужності цього мобільного пристрою вистачає для виконання всіх повсякденних завдань, включаючи повноцінний геймінг в складні 3D-ігри. Для прикладу, Asphalt 8 і World of Tanks Blitz працюють на налаштуваннях трохи нижчі за середні. При цьому, FPS становить стабільні 30 кадрів в секунду.

При цьому, FPS становить стабільні 30 кадрів в секунду

У веб-браузері Google Chrome може бути відкрито навіть 10-15 вкладок, але смартфон як і раніше буде працювати чуйне і спритно. Таким чином, смартфону Redmi 4A по зубах не тільки серфінг по мережі Інтернет, а й обробка фотографій, геймінг в 3D-ігри, і т.д.

автономність

Говорячи про Xiaomi Redmi 4A, просто не можна не згадати про його автономність. Як ми вже говорили раніше, смартфон оснащений акумуляторною батареєю з ємністю 3120 мАг. Деякі умільці вже встигли розібрати цей смартфон, щоб власноруч перевірити ємність акумулятора. Як виявилося, виробник анітрохи не збрехав, оскільки в Redmi 4A дійсно встановлена ​​батарея такої ємності.

Як виявилося, виробник анітрохи не збрехав, оскільки в Redmi 4A дійсно встановлена ​​батарея такої ємності

При максимальному рівні яскравості, однією вставленої SIM-карті і регулярному Геймінг в відеоігри, смартфон Redmi 4A протримався цілих 5 годині 25 хвилин. Це дуже хороший показник, оскільки той же iPhone 6s або iPhone 7 можуть пропрацювати лише 4 години, але не при максимальній яскравості. Якщо говорити про час автономної роботи Xiaomi Redmi 4A при перегляді відео і максимальному рівні яскравості екрану, то апарат забезпечує комфортні 7 годині 30 хвилин відтворення через Wi-Fi. Позначається дуже енергоефективний процесор, який лише трохи гріється при великому навантаженні, але при цьому продовжує економно витрачати електроенергію.

зарядка

У комплект поставки до Xiaomi Redmi 4A компанія-виробник кладе класичний компактний блок живлення на 1A, за допомогою якого смартфон з 0 до 100% заряджається за 2 години. Технічно, смартфон підтримує зарядку з силою струму до 1.5A включно, тому час підзарядки Redmi 4A від потужних адаптерів харчування становить 1,5 години, прямо як в iPhone 7. Підтримка технології швидкої зарядки не реалізована, але це можна пробачити через низьку вартості .

висновок

У Xiaomi однозначно вийшло випустити на ринок неймовірно цікавий смартфон, який точно зможе знайти своє місце на ринку. Цей апарат володіє величезною кількістю переваг, із застереженням на вартість. Це і відмінна якість збірки, і найпотужніше за такі гроші залізо, і хороша задня фотокамера, і чудові динаміки, і рекордна автономність, і зручна оболонка MIUI, і звичайно ж неймовірно низька вартість. Купити Xiaomi Redmi 4A в Китаї можна за $ 99 або 5 800 рублів за поточним курсом.

При цьому, у Redmi 4A є всього два недоліки - слабка яскравість екрану при максимальному рівні і паршивеньку фронтальна фотокамера. Проте, з урахуванням цінника на цей апарат, два цих нестачі йому можна легко пробачити. Якщо говорити чесно, то на ринку за такі скромні гроші просто немає смартфона, який міг би конкурувати або хоча б знаходитися близько до смартфону Xiaomi Redmi 4A. Якщо ви шукайте дешевий смартфон на Android з хорошим залізом і ПО, то цей апарат стане відмінним вибором. Рекомендуємо до покупки!

Купити Xiaomi Redmi 4A за низькою ціною можна тут .

Приєднуйтесь до нас в Twitter , Facebook , ВКонтакте , YouTube , Google+ і RSS щоб бути в курсі останніх новин зі світу технологій майбутнього.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки