Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Електромагнітне випромінювання побутової техніки

статті статті   З розвитком техніки і її наростаючою необхідності в житті людини, значно посилилося електромагнітне випромінювання

З розвитком техніки і її наростаючою необхідності в житті людини, значно посилилося електромагнітне випромінювання. Більше половини жителів мегаполісів і великих міст піддаються просто неприпустимого рівня опромінення. Адже сучасна квартира, офіс просто заповнені побутової та комп'ютерної технікою. Навіть електричний годинник в головах несуть шкідливе опромінення.
Електромагнітне випромінювання або електромагнітні хвилі - це мінливий стан між магнітним і електричним полем, яке поширюється і взаємодіє між собою в просторі. Прилади, побутова, офісна техніка негативно впливають на головний мозок, серцево-судинну систему, гормональний фон, репродуктивну систему людини. Провокують головні болі, втому, безсоння. Вчені встановили безпечний рівень впливу електромагнітного поля, він рівний 0,2 мікротесла (мкТл).
Наприклад, вченими доведено і встановлено прямий зв'язок між порушенням в вагітності жінки і роботою на комп'ютері. У жінок, які вчасно вагітності проводили за комп'ютером більше двадцяти годин на тиждень, ймовірність викидня становила 80 відсотків. Робота з комп'ютером, крім опромінення, призводить до болю в кисті, зап'ястя, плечі і шийної області.
Популярними, як засіб профілактики стають спеціальні опори для зап'ястя перед клавіатурою. Щоб намагатися уникати проблем з пензлем, рекомендується працювати за комп'ютером і друкувати на клавіатурі близько тридцяти хвилин, потім робити перерву. Щоб уникнути надмірного випромінювання, не заважає через кожні півгодини йти від монітора, навіть в сусідню кімнату.
Тривала робота за комп'ютером вимагає постійного запасу вітаміну Е, який є в насінні рослин, горіхах і так далі. Вітаміни С і Р в вигляді настою з шипшини і цитрусових, вітамін А, яким багаті морква, абрикос, вітаміни групи В, наприклад пекарські дріжджі. Для зняття електромагнітного випромінювання, його негативних наслідків, допоможуть фізичні вправи, точковий масаж.
Оптимальна відстань, будь - яких предметів техніки, наприклад радіотелефону, від ліжка не менше ніж півметра.
Якщо мікрохвильову піч включати всього на кілька хвилин вона не несе смертельної загрози, але вже на відстані тридцяти сантиметрів створює електромагнітне поле до 8мкТл. Відносно, холодильника досить півметра відстані від зони відпочинку.
На щастя сучасні комп'ютери і ноутбуки менш інтенсивні в випромінюванні, ніж старі моделі, але область їх використання і поширення стала набагато ширше. Тому ставити комп'ютер, техніку біля ліжка або місця відпочинку надзвичайно шкідливо.
Великою помилкою, стало загальне поняття, що випромінювання від телевізора йде від екрану, насправді воно йде від задньої його частини. Відстань від телевізора, яке можна вважати безпечним де - то два метри від ліжка.
Мобільні телефони, особливо вночі повинні зберігатися на відстані в півтора або два метри від ліжка. Потужність випромінювання телефону стає на десять - двадцять відсотків вище за містом, де немає станцій і вишок телефонного зв'язку, важко вловити сигнал.
Біля кондиціонера шкідливо знаходитися вже на відстані в півтора метра.
Електричний чайник на відстані двадцяти сантиметрів вже стає шкідливим для здоров'я.
Пральна або посудомийна машинка випромінює більше 10мкТл, правила безпеки радять відходити на метр від машини. Пилососа характерна дуже висока ступінь випромінювання - 100мкТл. Завдяки довгому дроту, ця шкода трохи компенсується.
Праска становить загрозу в момент нагрівання, краще в цей момент потрібно триматися на відстань двадцяти п'яти сантиметрів від ручки праски.
Небезпека в випромінюванні можуть представляти системи опалення, металеві конструкції, системи водопостачання тощо. Наприклад, магнітний фон, який створює струм, діє в двометровому радіусі.
Стіни в будинку не можуть стати перешкодою для шкідливого випромінювання, допомогти може лише безпечну відстань від випромінюваного предмета. Намагатися вибирати техніку з менш небезпечним випромінюванням, не включати відразу велику кількість побутових предметів і техніки.
Варто рідше використовувати, при підключенні електроприладів, подовжувачі, це тільки робить більше площа випромінювання. Слід зауважити, що грамотно зроблена і проведена електропроводка не несе небезпеки для здоров'я мешканців будинку.

Клініка болю Альтернатива

спеціалізується на наданні лікування різних видів болю в суглобах і ортопедичних проблем за допомогою унікальних систем і програм. Версія для друку | У обране | Надіслати другу 38

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки