Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ноутбук ThinkPad святкує ювілей - 25 років інновацій для бізнесу

Чверть століття бренд ThinkPad не перестає дивувати своїх клієнтів у всьому світі і в Україні. Не тільки клієнтів, але і просто щирих цінителів передових технологій - інженерів, космонавтів, істориків, дизайнерів і журналістів

Неодноразово пристрої лінійки ThinkPad, тестовані по військовим стандартам Міністерства оборони США MIL-STD 810G, виявлялися на перших рядках рейтингів за версією найавторитетніших ІТ-видань. Експерти називали ThinkPad кращим за інновації і надійність, якість збірки, безпрецедентне час автономної роботи. У чому ж секрет такого успіху легендарного бренду? Пропонуємо зазирнути в історію.

25 років інновацій

ThinkPad 700C, розроблений Річардом Саппер в дослідницькій лабораторії Yamato Labs в Японії, був представлений 5 жовтня 1992 року. Завдяки оригінальному дизайну в стилі традиційної японської коробки «bento» ноутбук виграв більше трьохсот нагород і став символом статусу для президентів і керівників вищої ланки.

З моменту виходу першої моделі в світі було продано 130 мільйонів пристроїв під брендом ThinkPad. Вони побували в найвіддаленіших куточках планети, використовувалися в десятках місій в космосі. Бренд має унікальну історію, яка багато в чому змінила світ. Перші ноутбуки ThinkPad зробили революцію в стилі роботи, ставши максимально мобільними. Для 1992 року, коли з'явився ThinkPad 700C, потужний комп'ютер з дисплеєм розміру стандартного аркуша офісного паперу був дійсно чимось особливим. ThinkPad став піонером в передачі інформації між комп'ютерами, коли в ThinkPad 755CD вперше серед ноутбуків з'явився вбудований привід CD-ROM. Випуск у 2004 році ноутбука ThinkPad T42 ввів технологію біометричної ідентифікації для забезпечення безпеки і зробив вхід в систему одночасно і безпечніше, і простіше. І це не повний перелік інновацій ThinkPad за всю історію його існування.

Девід Хілл, раніше головний дизайнер Lenovo: «Дизайн ThinkPad унікальний, в цих ноутбуках поєднуються естетика, призначений для користувача досвід і технологічність. Навіть через 25 років після випуску першого 700C в останньому X1 Carbon легко дізнатися ThinkPad ».

Незважаючи на стрімкий розвиток технологій, дизайнери і інженери, що працюють над ThinkPad, залишилися вірні традиціям - зі збільшенням обчислювальної потужності оригінальна концепція ноутбука залишилася незмінною. Надалі бренд ThinkPad буде продовжувати розвиватися, впроваджувати інновації і поставляти клієнтам технології майбутнього. Арімаса Наіто, колишній глава лабораторії Yamato і «батько» ThinkPad, твердо вірить, що майбутнє бренду в надійних руках.

Тарас Джамалов, генеральний директор Lenovo в Україні: «Бренд ThinkPad в корені змінив підхід до багатьох речей: бізнесу, фінансів, освіти, охорони здоров'я. І це неповний список областей, які завдяки комп'ютерним технологіям зазнали серйозної трансформації за останні 25 років. Ми раді і пишаємося тим, що ноутбуки цього легендарного бренду по достоїнству оцінені в Україні: попит на комп'ютери ThinkPad зростає, а це значить, що користувачі впевнені в їх надійності та здатності вирішувати найважливіші робочі завдання. В цьому році (до 1 грудня 2017 року) на українському ринку зростання (рік до року) продажів ThinkPad і ThinkCentre особливо помітний: він склав 285%. За цей рік в Україні було продано пристроїв на суму $ 4,97 млн., А частка ThinkPad серед всіх ноутбуків Lenovo (в грошовому еквіваленті) - 9,7% ».

, А частка ThinkPad серед всіх ноутбуків Lenovo (в грошовому еквіваленті) - 9,7% »

В Україні доступні ноутбуки ThinkPad серій T і X1, Edge, моделі ThinkPad 13 і X270, а також багато інших пристроїв сімейства Think. Більш детальну інформацію про моделі ви можете знайти на сайті компанії https://lenovo.ua/ .

На ноутбуки ThinkPad стандартно надається глобальна гарантія. Якщо виникне проблема, наші експерти в 160 країнах світу готові прийти на допомогу. Ноутбуки ThinkPad в Україні супроводжуються гарантійним обслуговуванням з терміном ремонту не більше п'яти днів, щоб при непередбачених випадках в бізнесі простої були мінімальні.

Наступна чверть століття - це шанс для нових поколінь вивчити всі можливості, які відкриває ThinkPad. Пристрої цієї лінійки і далі будуть допомагати нашим клієнтам справлятися з щоденними викликами - як в бізнесі, так і в інших сферах їх особистісного розвитку.

У чому ж секрет такого успіху легендарного бренду?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки