Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Вибираємо ноутбук: бюджет до 25 000 рублів

  1. Основні параметри ноутбука
  2. Розширені можливості пошуку ноутбука
  3. Наш вибір
  4. Де купити ноутбук

Ноутбук для багатьох людей краще стаціонарного комп'ютера. Звичайно, адже комп'ютер не візьмеш з собою на дачу, в кафе, в інститут. А сучасні ноутбуки мають все необхідне для повноцінної роботи і відпочинку.

Ми з вами спробуємо вибрати ноутбук в ціновому діапазоні від 20 000 до 25 000 рублів. Чому саме в цьому діапазоні? По-перше, тому що брати ноутбук дешевше не варто. Все-таки це річ, яка купується не на один рік, а тому вона повинна бути гарною за всіма параметрами. По-друге, купувати більш дорогі ноутбуки, на мій погляд, немає сенсу. Вартість буде вище в основному через дизайн, а це, не головне в ноутбуці. По-третє, в даному діапазоні цін знаходяться ноутбуки, максимально поєднують в собі продуктивність і якість. Отже, давайте розберемося, на що треба звернути увагу, вибираючи ноутбук і які моделі заслуговують того, щоб їх купили.

Основні параметри ноутбука

До основних параметрів ми віднесемо: оперативну пам'ять, обсяг жорсткого диска, тип процесора, оптичний привід, Wi-Fi, Bluetooth. Ми рекомендуємо вам вибирати ноутбуки з процесорами Core 2 Duo і Pentium Dual-Core, так як вони зарекомендували себе з кращого боку. Це потужні процесори, а значить, ваш ноутбук не буде «гальмувати» при роботі. Об'єм жорсткого диска в даній ціновій категорії варіюється від 160 Гб до 320 Гб. Краще взяти ноутбук з великим об'ємом жорсткого диска. Хоча якщо ви оберете невеликий обсяг, а потім зрозумієте, що вам потрібно більше, можна замінити жорсткий диск. Оперативна пам'ять знаходиться в діапазоні від 2048 до 4096 Мб. Тут теж діє принцип - чим більше, тим краще. Однак слід зазначити, що оптимальний обсяг оперативної пам'яті - 3072 Мб. Чому? Тому що популярні операційні системи, наприклад, Windows XP 32 біт, не бачать обсяг оперативної пам'яті більше 3072 Мб. Напрошується питання - навіщо переплачувати?

Оптичний привід DVD або DVD-RW. Більшість ноутбуків мають привід DVD-RW, що в принципі зручно. Wi-Fi і Bluetooth повинні бути! І це не обговорюється. Можливо, зараз вам здається, що це не потрібно. Але коли ви прийдете з ноутбуків в кафе, де є безкоштовний інтернет, гріх не скористатися ним.

Розширені можливості пошуку ноутбука

Розширені можливості пошуку: вага, розмір екрану, WiMAX, тип графічного контролера. Вага та розмір екрану - два взаємозалежних параметри. Чим більше розмір екрана, тим більше буде вага ноутбука. Наприклад, ноутбук з розміром екрану 13,3 дюйма в середньому важить від 1,6 до 1,9 кг. А ноутбук з розміром екрану 15,4-15,6 дюймів важить вже від 2,4 до 2,9 кг.

WiMAX в даній ціновій категорії пропонують всього 7 ноутбуків: Asus K40IJ, Lenovo THINKPAD SL400, Lenovo G550, Lenovo THINKPAD SL500, ACER Aspire Timeline 3810T-733G25i, Asus K50IJ і eMachines E725-423G25Mi. Якщо WiMAX для вас принциповим, то варто звернути увагу на ці моделі або вибирати ноутбук в більш високої цінової категорії.

Графічний контролер - це відеокарта. Він може бути двох видів: дискретний і вбудований. Дискретний на відміну від інтегрованого має власну пам'ять і досить просунутий відеочіп. Завдяки цьому, по-перше, в іграх і додатках, які використовують закладені в графічний контролер функції, знижується навантаження з центрального процесора. По-друге, забезпечується швидкість і якість зображення, що виводиться.

Наш вибір

Врахувавши всі перераховані вище параметри, ми зупинили свій вибір на наступних моделях:

1. Samsung R520 - середня ціна 21 000 рублів.
2. Toshiba SATELLITE A300-24X - середня ціна 22 000 рублів.
3. Asus K50IN - середня ціна 23 000 рублів.
4. Lenovo THINKPAD R500 - середня ціна 24 000 рублей.
5. HP ProBook 4510s - середня ціна 25 000 рублів.

Де купити ноутбук

Купити ноутбук можна в спеціалізованих комп'ютерних магазинах і гіпермаркетах електроніки: М відео , Білий вітер , медіа Маркт , комп'ютерний світ , Мікроби, Кей , Рик Компьютерс, Юлмарт і Цифри.

Перш ніж їхати за ноутбуком, рекомендуємо вам подивитися в інтернеті їх вартість, тому що ціни на однакові ноутбуки в магазинах можуть відрізнятися на кілька тисяч рублів.

Автор: Ельвіра Чуешкова
Джерело: MagazinySPb.su

Чому саме в цьому діапазоні?
Чому?
Напрошується питання - навіщо переплачувати?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки