Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

✔ Професійний ремонт айфонів в Бєлгороді

  1. Ми пропонуємо!
  2. Вартість ремонту айфона (iPhone)
  3. Як відбувається ремонт iPhone в нашому сервісному центрі в?
  4. Відео по ремонту iPhone
  5. Ціна ремонту айфона (iPhone)?
  6. Типові проблеми в роботі айфона (iPhone), вартість ремонту в:
  7. Інші поширені проблеми:
  8. Як відбувається ремонт iPhone в нашому сервісному центрі в?
  9. Наші переваги:
  10. Відео по ремонту iPhone

Ми пропонуємо

Ми пропонуємо!

  • Ремонт iPhone в Бєлгороді будь-якої складності.
  • Доставка айфона (iPhone) в сервісний центр і назад.
  • Гарантія на всі роботи.

При необхідності доставимо iPhone в сервісний центр, проведемо діагностику, узгодимо з вами вартість, замовимо запчастини, виконаємо ремонт.

Вартість ремонту айфона (iPhone)

Типові проблеми в роботі айфона (iPhone), вартість ремонту в

Як відбувається ремонт iPhone в нашому сервісному центрі в?

Наші переваги

Відео по ремонту iPhone

Ще про ремонт iPhone в нашому блозі

Ціна ремонту айфона (iPhone)?

Несправність Ціна Заміна екрану iPhone 6 3100 р. Заміна екрану iPhone 5 2300 р. Заміна АКБ iPhone 5 1500 р. iPhone висить на "яблуці" 800 р. Заміна контролера харчування
iPhone 5s 4500 р. аксесуари
захисні скла 300 р.

Зверніть увагу Повний перелік послуг можна подивитися в прайс-листі.

Типові проблеми в роботі айфона (iPhone), вартість ремонту в:

Заміна дисплея на iPhone

Характерні ознаки того, що вам пора міняти дисплей на iphone - це тріщини на склі, а також різні дефекти зображення - смуги, засвітки і т.д.

Починаючи з iphone 4, скло змінюється в зборі з дисплеєм, тобто модулем. У нашому сервісному центрі можна замінити дисплей як на Китайську копію гарної якості, так і встановити оригінальний екран (при наявності).

Перед тим як замінити екран iphone, на якому немає видимих ​​пошкоджень, але є проблеми з реакцією на дотик - ми перевіряємо роз'єми підключення дисплея і сенсорного екрану. Оскільки при падінні може бути порушений контакт на материнській платі, а сам дисплей може залишитися цілим.

Залежно від моделі iphone і якості дисплейного модуля, вартість заміни дисплея складе от 2000 до 7400 рублів (за винятком iphone 7)

Заміна акумулятора iPhone

Якщо ваш iphone вимикається коли заряду акумулятора ще досить для роботи (20% і вище), або показує рівень заряду некоректно - наприклад до блокування екрану було 50% заряду, а після стало відразу 10, проблема явно з акумуляторної батарей.

Також проблеми з АКБ проявляються так: від нуля до повної зарядки iphone проходить 30 хвилин (плюс-мінус), а іноді і ще менше.

Термін життя акумулятора iphone скорочують: час, холод, прямі сонячні промені і перегрів, сильні удари, механічна деформація телефону.

Часто акумулятор вихід з ладу просто тому що "пора". Згодом використання і кожним циклом заряду-розряду термін життя батареї скорочується, до того ж у кожного елемента живлення є свій "термін придатності" після якого він починає втрачати свою ємність і повинен бути замінений.

Залежно від моделі iphone, вартість заміни акумулятора складе від 1500 до 1900 рублів.

Заміна задньої кришки або корпуса iPhone

Насправді "кришка" використовувалася тільки на iphone 4 і 4s, на всіх інших моделях iPhone, корпус має монолітну форму, а вся начинка телефону розташована всередині нього. Кришки на iphone 4 постійно б'ються при падінні тому мають скляне покриття. iphone 5, 6 і старші моделі мають металевий корпус і його заміна потрібна тільки при сильному ударі пристрою або його деформації (наприклад в задній кишені джинс).

Відповідно і вартість заміни різна - 400 руб для iphone 4 і вже 3500 руб для iphone 5.

Якщо у вас на iphone 5 або 6 погнувся корпус - вирівнювати його немає сенсу, тому що геометрія вже порушена. В результаті пошкодження корпусу iphone, зазвичай, починає відклеюватися дисплей, також можуть початися проблеми з прийомом сім-карти.

Залежно від моделі iphone, вартість заміни кришки або корпуса складе від 600 до 4500 рублів. Для iphone 7 цінник може відрізнятися

Заміна камери iPhone

Досить поширена проблема для iphone, які були пошкоджені в результаті падіння або попадання вологи - це вихід з ладу фронтальної або основної камери. Самі по собі камери на телефонах Apple, як правило, не ламаються.

Замінити камеру на iphone 4 досить легко, а ось для iphone 5s - це вже більш складна задача тому доведеться розібрати телефон практично повністю.

Заміна камери на iphone в залежності від його моделі обійдеться в 1000-2500 рублів (запчастини включені у вартість)

Заміна контролера харчування (iPhone Неможливо зарядити телефон)

Почнемо з того, що контролерів харчування в iphone кілька, але частіше за інших з ладу виходить саме контролер USB iphone. Його часто називають U2 (саме так він позначений в схемотехніці Apple) або tristar. Контролер виходить з ладу при зарядці телефону від блоку "прикурювача" в автомобілі через різні перехідники, при використанні неякісних зарядних пристроїв, при використанні пошкоджених шнурів зарядки iphone, а також при попаданні вологи в системний роз'єм iphone.

Дана мікросхема виконана в корпусі BGA і її заміну може провести не кожен сервісний центр.

Ознаками поганої роботи даної мікросхеми є те, що iphone починає заряджатися з перебоями або заряджається кабелем lightning тільки з одного боку.

Заміна контролера харчування - дорога процедура, однак це дешевше ніж міняти всю материнську плату iphone. Для iphone 5s це буде коштувати близько 4500 руб. Для iphone 6 - від 4800 до 9200 руб. (В останньому іноді виходять з ладу обидва контролера)

Інші поширені проблеми:

Не чути співрозмовника.

Винуватець - верхній (розмовний динамік). Заміна цієї запчастини на iPhone обійдеться в районі 1000 руб. і трохи вище для старших моделей. Ще, як варіант - забруднення сітки верхнього динаміка. Також можливе пошкодження / потрапляння вологи в роз'єм гарнітури (трохи нижче описано детальніше).

Співрозмовник не чує вас при розмові.

Несправний або заблокований мікрофон. Нижній мікрофон знаходиться у iPhone на шлейфі в зборі з роз'ємом зарядки. Не виключено також, що пошкоджений роз'єм гарнітури та тепер iphone "думає", що ви будите говорити в неї і відключає нижній мікрофон. Поширена така проблема при попаданні в роз'єм гарнітури вологи, наприклад, якщо iphone впав в сніг.

Вартість ремонту в цьому випадку, звичайно становить 800-1500 рублів (чим старше модель iphone - тим дорожче ремонт).

iPhone не включається, необхідне підключення до itunes

Проблеми з прошивкою пристрою. Необхідно або оновити бо змінити iOS. Якщо при прошивці видаються помилки - значить присутній проблема з материнською платою телефону і потрібна діагностика з розкриттям iphone.

Якщо апаратна частина айфона справна - відновлення такого пристрою обійдеться в 800 рублів.

Як відбувається ремонт iPhone в нашому сервісному центрі в?

1. Огляд і оформлення пристрої на ремонт

Будь-iphone перед ремонтом в нашому сервісі проходить візуальний огляд при клієнті на наявність зовнішніх пошкоджень. Потім відбувається реєстрація пристрою в базі даних сервісного центру, а клієнту видається договір на ремонт з печаткою сервісного центру.

Незалежно від заявленої проблеми - будь то заміна екрану, або проблеми з динаміком, майстрами сервісного центру проводиться повна діагностика iphone. Ми обов'язково повідомимо про слабкі місця вашого пристрою та інші проблеми якщо вони мають місце бути.

При первинному огляді ми вже можемо назвати орієнтовну дату закінчення ремонту iPhone і приблизну вартість ремонту.

2. Повна діагностика iphone і виявлення заявленої проблеми

Як правило діагностика айфона займає не більше 2-3х днів, за винятком залитих пристроїв. На цьому етапі ми локалізуємо несправні вузли і компоненти iphone, після чого визначається точна вартість ремонту і терміни поставки запасних частин (при необхідності).

Якщо iPhone був залитий, то його діагностика проводиться тільки після повного очищення материнської плати і частин iphone від окису і слідів вологи. Власне, відмивання із застосуванням спеціальних засобів є частиною діагностичного процесу.

3. Ремонт iPhone

Безпосередньо ремонт телефону. Для реанімації вашого iPhone в нашому сервісному центрі є все необхідне обладнання. МИ НЕ віддати iphone 3м особам і виробляємо весь цикл відновлення власними силами в своїй лабораторії в

Принципово, ремонт iPhone не відрізняється від ремонту будь-якого іншого сучасного телефону - все кнопки винесені на шлейфи, а компоненти на материнській платі розташовані досить близько.

При ринкової вартості iPhone нової моделі в 30-40 тис., Середній чек ремонту айфона, як правило, становить не більше 5% вартості пристрою, що робить яблучні пристрою цілком придатним навіть для неодноразового ремонту.

iPhone 6s і 7 після ремонту і розкриття втрачають свою вологостійкість.

Наші переваги:

Гарантія на всі роботи і запчастини для iPhone.


На всі роботи по ремонту iPhone даємо гарантію. Гарантія поширюється навіть на залиті пристрої та пристрої з механічними пошкодженнями. На запасні частини, такі як матриці або клавіатури передбачена річна гарантія. В період гарантії можна звертатися не тільки за своїм устроєм, а й за безкоштовними консультаціями з інших питань.

прозорий ремонт

Роботи окремо, запчастини окремо. Усі позиції видно в підсумковій квитанції з гарантією. Націнка на запчастини мінімальна і становить від 8 до 15% в порівнянні з цінами постачальників. Ми не приховуємо цього на відміну від багатьох сервісних центрів.

Запчастини для всіх моделей iPhone

Для більшості iPhone, запасні частини завжди в наявності. Велика частина деталей доставляються під замовлення протягом 2-6 робочих днів. Використовуємо тільки надійні канали поставки комплектуючих.

Гарантія конфіденційності

Жоден файл з ваших особистих даних не буде переглянутий або скопійований. При необхідності, на час ремонту, ви можете забрати знімні носії інформації з вашого пристрою

Контроль якості.

Крім заявленої проблеми, при ремонті iPhone ми перевіряємо працездатність і проводимо тестування всіх вузлів. Ми завжди знімаємо температурні показники і проводимо тестування айфона (iPhone) протягом кілька годин в режимі інтенсивного навантаження. Такий підхід гарантує функціонування пристрою довгий час навіть після закінчення гарантійного терміну.

Відео по ремонту iPhone

Відео заміни корпусу на iphone 5s

Відео ремонту кнопок iPod nano

Ще про ремонт iphone в нашому блозі

Як відбувається ремонт iPhone в нашому сервісному центрі в?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки