Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як вибрати ноутбук

  1. На що звернути увагу при виборі ноутбука
  2. процесор
  3. відеокарта
  4. Оперативна пам'ять
  5. Жорсткий диск
  6. екран
  7. акумулятор
  8. Порти і модулі
  9. Периферійні пристрої
  10. У чому різниця між ноутбуком, нетбуком і ультрабуком
  11. Який ноутбук вибрати залежно від завдання
  12. Комп'ютер, який завжди з собою
  13. Ноутбук для роботи
  14. Мультимедійний ноутбук для будинку
  15. Ігровий ноутбук
  16. висновок

Ноутбук - дуже зручний переносний комп'ютер Ноутбук - дуже зручний переносний комп'ютер. Ви можете взяти його куди захочете. Крім класичних ноутбуків так само продають нетбуки і ультрабуки. Як зрозуміти, яке з цих пристроїв Вам краще купити для того чи іншого завдання, і як вибрати ноутбук, Ви дізнаєтеся в цій статті.

Ви купуєте ноутбук для якоїсь мети (працювати вдома, носити з собою, грати в ігри і т.д.). Ми розглянемо який ноутбук вибрати виходячи з найпопулярніших потреб і Ви дізнаєтеся яка різниця між ноутбуком, нетбуком і ультрабуком.

На що звернути увагу при виборі ноутбука

Далі ми розглянемо, на що потрібно звернути увагу при виборі ноутбука. Ми не будемо давати рекомендації з певною моделлю процесорів або відеокарт, так як постійно з'являються більш нові і сучасні моделі. Ми розповімо Вам загальні рекомендації, які допоможуть Вам вибрати найкращий ноутбук.

процесор

Не женіться за кількістю ядер. Ви можете не відчути різниці між 4-х ядерним процесором і 8-й ядерним. Кількість ядер дає приріст продуктивності тільки в спеціальних програмах (оптимізованих для роботи з декількома ядрами), або коли запущено кілька програм.

Якщо не хочете заощадити і не витрачати гроші на дискретну відеокарту, то купуйте процесор з вбудованим відеоядром. Так Ви не тільки заощадите гроші, але і продовжите термін автономної роботи вашого ноутбука.

відеокарта

Дискретна відеокарта потрібна, якщо Ви хочете грати в ресурсомісткі ігри або працювати в графічних програмах. Просто для роботи або розваг досить інтегрованої відеокарти. Сучасні інтегровані відеокарти здатні легко відтворювати HD-відео і деякі ігри.

Оперативна пам'ять

Чим більше оперативної пам'яті, тим краще. У нетбуці оперативної пам'яті повинно бути не менше 2 Гб, в ноутбуках і ультрабуках не менше 4гб.

Жорсткий диск

Якщо Ви купуєте ноутбук для ігор або перегляду фільмів, не пошкодуйте грошей і купіть жорсткий диск, ємністю не менше 500ГБ. А для роботи або перегляду інтернету не варто купувати ноутбук з об'ємом жорсткого диска більш 320Гб. Це пов'язано з тим, що фільми і ігри займають багато місця на жорсткому диску, а документи і т.д. важать мало.

Для потужного ігрового ноутбука обов'язково потрібно купувати ноутбук з SSD-накопичувачем. Приріст в роботі буде помітний.

екран

Діагональ дисплея. Якщо плануєте його носити з собою, то не варто брати ноутбук з діагоналлю дисплея більше ніж 15.6 ". Краще купіть нетбук або ультрабук з діагоналлю від 10 "до 14". Якщо хочете використовувати ноутбук в якості альтернативи домашнього комп'ютера, то діагональ повинна бути 15.6 "або більш.

Роздільна здатність екрану - чим більше, тим краще.

Матове або глянсове покриття екрану вирішуйте самі. Це суто особиста справи, комусь подобається матовий екран, а кому-то глянцевий.

акумулятор

Тут все просто. Чим більше ємність акумулятора, тим краще.

Порти і модулі

У ноутбуці обов'язково повинен бути присутнім модуль Wi-Fi, що б ви могли підключитися до інтернету без проводів.

Чи потрібен Bluetooth дивіться самі. Особисто я їм не користуюся.

У ноутбука має бути не менше 3 USB портів і хоча б один з них повинен бути USB 3.0

Так само має бути присутнім вихід HDMI або DisplayPort. Так Ви зможете передавати картинку з ноутбука на телевізор.

Периферійні пристрої

Якщо Ви помічаєте, що Ваш ноутбук сильно гріється, то купіть для нього спеціальну підставку з охолоджуючим вентилятором. Перегрів може привести до виходу з ладу ноутбука.

Я так само рекомендую купити для ноутбука миша, краще бездротову. Працювати з тачпадом не всім зручно.

У чому різниця між ноутбуком, нетбуком і ультрабуком

У чому різниця між ноутбуком, нетбуком і ультрабуком

Ноутбук - портативний комп'ютер, до складу якого включені монітор, клавіатура, акумулятор, сенсорна панель управління (тачпад). Ноутбук може вважатися повним аналогом звичайного комп'ютера, який можна переносити з собою.

Нетбук - мініатюрна версія ноутбука з невисокою продуктивністю. Нетбук, на відміну від звичайного ноутбука, має меншу вагу і розмір, а так само коштує дешевше. Діагональ дисплея (екрану) нетбука варіюється від 7 до 12 дюймів. Нетбуки менш продуктивні, ніж ноутбуки і використовуються в основному для огляду інтернету або рішення простих завдань, які не вимагають високої продуктивності пристрою.

Нетбук дуже зручно носити собою. Він невеликого розміру і його вага, як правило, менше 2 кілограм. Його можна покласти в портфель або дамську сумочку, а через невелику ціни дозволити собі нетбук може практично будь-яка людина.

Ультрабук - тонкий і легкий ноутбук, що володіє меншими розмірами, ніж звичайної ноутбук, але не поступається йому в продуктивності. Ультрабук тонше і легше звичайного ноутбука. Як правило, діагональ дисплея ультрабука від 13 до 14 дюймів, але є й інші варіанти. Ультрабук так само як і нетбук зручно носити з собою, але він настільки ж продуктивний як звичайний ноутбук.

З мінусів ультрабука потрібно виділити головний - він коштує дорожче звичайного ноутбука. Звичайно, є моделі ултьрабуков, які коштують дешевше деяких моделей ноутбуків, але при відносно рівній продуктивності ультрабуки коштують дорожче.

Який ноутбук вибрати залежно від завдання

Зараз ми розглянемо основні завдання, коли Вам потрібен ноутбук і дамо рекомендації що вибрати, що б отримати потрібний результат, не переплачуючи гроші.

Комп'ютер, який завжди з собою

Якщо Вам постійно потрібен комп'ютер під рукою, який Ви постійно носіть із собою, то купіть нетбук або ультрабук. Звичайний ноутбук більше за розмірами і важче. Його не так зручно носити з собою, особливо дівчині.

Ноутбук для роботи

Якщо Ви працюєте за ноутбуком, то потрібно купити саме ноутбук, а не нетбук або ультрабук. Це пов'язано з тим, що ноутбук має великий. Якщо довго працювати за нетбуком, то можна зіпсувати собі очі, та й просто не зручно працювати на невеликому екрані.

Вибираючи ноутбук для роботи, не варто купувати ноутбук з дискретною відеокартою. На багатьох сучасних ноутбуках в процесорі вбудовано відеоядро. Його цілком достатньо для роботи. Через відсутність дискретної відеокарти Ви заощадите гроші і час роботи ноутбука від акумулятора.

Мультимедійний ноутбук для будинку

Для будинку так само краще вибрати класичний ноутбук. Раджу Вам вибрати ноутбук з великою діагоналлю (17 дюймів або більше). На такому ноутбуці зручно відвідувати інтернет і дивитися відео. Якщо Ви хочете грати в ігри на домашньому ноутбуці, то краще купити дискретну відеокарту. Можна так само купити ноутбук з гібридним відео, тобто присутній інтегрована і дискретна відеокарта. Якщо не потрібні великі потужності графічної системи, то працює інтегрована відеокарта, в іншому випадку працює дискретна відеокарта. На ноутбуці повинен бути вихід HDMI, що б Ви могли підключити ноутбук до телевізора.

Ігровий ноутбук

Якщо Ви хочете грати в найсучасніші ігри, то Вам потрібен потужний ігровий ноутбук. Без дорогого процесора і відеокарти Вам не обійтися. Та й екран потрібен великий, що б повністю зануриться в гру.

Ігровий ноутбук коштує дорожче, ніж ігровий системний блок. Ціни на ігрові ноутбуки починаються від 35 000 р. Задумайтесь, може краще купити системний блок і великий монітор, ніж дорогий ноутбук.

Можна так само купити хороший ультрабук і підключити його до телевізора. Так Ви вб'єте кілька зайців - можете носити його з собою, а можете, грати вдома в ігри використовую телевізор як монітор.

висновок

У цій статті ми розглянули, як вибрати ноутбук і на які особливості і функціонал потрібно звернути увагу при виборі. Так само ми розібрали, чим відрізняються ноутбук, нетбук і ультрабук, і в яких ситуаціях краще купувати той чи інший апарат.

Якщо у Вас є питання або Вам потрібна допомога у виборі ноутбука, то пишіть свої запитання в коментарях.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки