Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

E-TEN Glofiish X500 +

  1. екран
  2. комплектність
  3. Дизайн і ергономіка
  4. Телефонія, передача даних
  5. продуктивність
  6. GPS
  7. Камера
  8. FM-радіо
  9. Wi-Fi і Bluetooth
  10. акумулятор
  11. Висновок
  12. плюси:
  13. мінусі:
  14. Веб сайт:
  15. Специфікація:

Як можна зрозуміти з назви цього пристрою, E-TEN Glofiish X500 + є практично повним близнюком більш ранньої моделі Glofiish X500. Девайс використовує операційну систему Windows Mobile 6 Professional (Pocket PC Phone) і має дуже багату функціональність, включаючи вбудований GPS-приймач, бездротові можливості Bluetooth 2.0 + EDR і Wi-Fi 802.11b / g, а також VGA-дисплей. Що ж змінилося в порівнянні з X500? У E-TEN Glofiish X500 + з'явився вище згаданий VGA-дисплей (що поки є рідкістю для WM-комунікаторів), який замінив стандартний QVGA-екран, а камера отримала режим макрозйомки, який допоможе фотографувати візитні картки. Оригінальний X500 спочатку постачався з операційною системою Windows Mobile 5, але тепер для нього є і версія Windows Mobile 6. X500 + має встановлену ОС Windows Mobile 6, яка є самою останньою на даний момент версією операційної системи від Microsoft для КПК і смартфонів. Корпус пристрою став чорним і м'яким на дотик, проте його незграбна форма навряд чи дозволить йому перемогти на конкурсі краси.

Microsoft

За деякими невеликими винятками, користувачеві, який хоче отримати VGA-дисплей в Windows Mobile комунікатор, доведеться задовольнитися «ноутбучним» дизайном HTC Advantage і його клонам, що випускається під брендами операторів зв'язку. А компанія E-TEN оснастила VGA-дисплеєм пристрій, що має стандартний дизайн комунікатора. Це означає, що девайс можна легко покласти в кишеню і зручно тримати в руці. Так як у X500 + відсутня вбудована клавіатура, то цей комунікатор явно не для тих людей, які дуже багато працюють над редагуванням текстів.

екран

VGA-дисплей в Windows Mobile Professional комунікаторі стандартних розмірів доставляє чимало задоволення, а також істотно підвищує продуктивність роботи з пристроєм. У той час як 5-я версія операційної системи Windows Mobile не змогла б повністю реалізувати переваги високого дозволу, Windows Mobile 6 відкриває в цьому плані нові можливості. Internet Explorer Mobile має опцію «hi res», що дозволяє змінювати вид браузера з QVGA на VGA, екран Today більше не лякає абсурдно великими шрифтами - вони оптимізовані під новий дозвіл, зображення виглядають набагато краще, відео, що відтворюється в повноекранному режимі, просто прекрасно, а GPS-карти в додатках, що підтримують дозвіл VGA (включаючи безкоштовні Virtual Earth Mobile і Google Maps), стають більш корисними. Для тих, кому конче необхідна наявність VGA-дисплея, але потрібна така велика і дорогий пристрій, як HTC Advantage, X500 + стане дуже привабливим вибором. Звичайно, екран X500 + менше за розмірами, тому людям зі слабким зором, може бути, доведеться важкувато читати назви вулиць при роботі з GPS-додатками або переглядати сторінки в IE (хоча в цьому випадку можна перейти в QVGA-режим). Також доведеться краще цілитися при натисканні на гіперпосилання, так як вони мають порівняно невеликий розмір у високій роздільній здатності.

IE Mobile в режимі високої роздільної здатності (на відміну від цієї картинки, на пристрої текст цілком читаємо). У порівнянні зі звичайними QVGA-дисплеями, Ви зможете побачити більшу частину веб-сторінки.

Як і у Glofiish X500, екран має діагональ 2,8 дюйма (7,1 см) і здатний відображати 65 тисяч квітів. Він досить яскравий, а запас по яскравості дозволяє користуватися дисплеєм і на вулиці, проте він не є ідеальним для подібного використання, особливо в умовах сильного сонячного світла. Хоча те ж саме справедливо і для більшості інших Windows Mobile Professional комунікаторів: їх дисплеї не завжди добре читані на вулиці, але фантастично виглядають в приміщеннях або в темряві. Як і у інших Windows Mobile пристроїв, дисплей підтримує і портретну і ландшафтну орієнтацію, при цьому остання може бути як правою, так і лівою.

комплектність

У комплект поставки входить сам комунікатор E-TEN Glofiish X500 +, зарядний пристрій, USB-кабель для синхронізації з ПК, два стилуса, акумулятор, шкіряний чохол з кріпленням для ременя, стереогарнітура, захисна плівка для екрану і CD-диск з програмним забезпеченням. Зарядний пристрій та USB-кабель точно такі ж, як і ті, що використовувалися в попередніх моделях Glofiish.

Дизайн і ергономіка

Корпус X500 + має чорний колір і м'який на дотик. Це дуже популярно в наші дні. Покриття такого ж типу використовується в T-Mobile Dash, Samsung BlackJack і T-Mobile Wing. Воно дає приємні відчуття, дозволяє зручно тримати пристрій в руці і покращує його зовнішній вигляд. X500 + має не дуже сексуальний зовнішній вигляд і являє собою простий прямокутник зі злегка закругленими краями, проте купувати його будуть через функціональності, а не через дизайн.

У всьому іншому, що стосується зовнішнього вигляду, X500 + повністю ідентичний X500. Над дисплеєм X500 + розташовані дві спеціальні кнопки, одна з яких призначена для запуску основного GPS-додатки, а друга викликає зручне додаток швидкого запуску E-TEN M-Desk. Два світлодіодні індикатори, які також знаходяться над дисплеєм, сигналізують про активність телефону (зелений), Wi-Fi (бурштиновий), Bluetooth (блакитний) і GPS (також блакитний). Під дисплеєм розташовані звичні клавіші прийому і відбою викликів, між якими знаходяться дві софт кнопки. У центрі всього цього є невелика квадратна навігаційна кнопка, яка могла б бути більш піднята для полегшення користування пристроєм однією рукою. З огляду на відсутність спеціальних клавіш для виклику меню «Пуск» і підтвердження «ОК» або хоча б колеса скролінгу, робота з X500 + однією рукою не так зручна, як, наприклад, у комунікаторів HTC Cingular 8525 і T-Mobile Wing.

З огляду на відсутність спеціальних клавіш для виклику меню «Пуск» і підтвердження «ОК» або хоча б колеса скролінгу, робота з X500 + однією рукою не так зручна, як, наприклад, у комунікаторів HTC Cingular 8525 і T-Mobile Wing

Слот для карт пам'яті MicroSD, стандартний роз'єм miniUSB і гніздо для стилуса розташовані в нижньому торці девайса, тоді як на верхньому повністю відсутні будь-які елементи управління або роз'єми. Кнопки управління гучністю знаходяться на лівому боці пристрою, так само, як і кнопка диктофона (коротке натиснення на неї здійснює доступ до можливостей голосового управління, а довге - запускає диктофон). Ці кнопки дуже легко натискаються, що легко може привести до випадкового натискання. 2,5 мм роз'єм для підключення навушників знаходиться в нижній частині лівого боку, а кнопка включення, отвір для перезавантаження і кнопка камери знаходяться на правому боці. Об'єктив камери розташований на задній стороні корпусу, як і динамік гучного зв'язку. Нижче знаходиться досить велика кришка відсіку для батареї, під якою можна знайти слот для SIM-карти. Якщо зняти кришку відсіку, то пристрій автоматично відключиться і включиться тільки після установки кришки на місце.

Телефонія, передача даних

Glofiish X500 + - це чотирьохдіапазонний (850/900/1800/1900 Мгц) ​​GSM-комунікатор, який зможе працювати скрізь в світі, де доступна стільниковий зв'язок стандарту GSM. X500 + підтримує технологію передачі даних EDGE, проте підтримка стільникових мереж 3G, на жаль, відсутня.

Glofiish X500 + оснащений тим же корисним телефонним програмним забезпеченням, що і попередні Pocket PC комунікатори від E-TEN. Утиліта налаштувань телефону дозволяє перемикатися між режимами 900/1800 МГц (Європа і Азія) і 850/1900 МГц (США). Є також звичні настройки ручного / автоматичного пошуку мережі, очікування викликів, заборони, визначати номери і перенаправлення викликів. Glofiish має два види швидкого набору. Перший є традиційним і дозволяє здійснити швидкий виклик одного з 99 номерів, що зберігаються в спеціальному списку. Відсутні осередки цього списку автоматично заповнюються часто використовуваними контактами. Другий вид - індексний набір. На екрані з'являються всі букви алфавіту. Натискання на букву показує групу контактів, імена яких починаються з обраної букви. Такий спосіб пошуку потрібного номера набагато швидше скролінгу по телефонній книзі.

Є можливість установки власної мелодії виклику (підтримуються формати WAV, MIDI, MP3). Присутній додаток, що дозволяє фільтрувати вхідні дзвінки, пропускаючи або скасовуючи їх за заздалегідь визначеним списком. X500 + має гучномовець, який звучить досить голосно і чисто, за винятком самого високого рівня гучності, коли з'являються помітні спотворення. Якість мови при розмовах можна оцінити як добрий, а гучність вище, ніж у більшості інших GSM-телефонів. Якість прийому сигналу мережі досить гарне.

X500 + поставляється з встановленим додатком Voice Commander 2.0, розробленим Cyberon, яке практично не змінилося в порівнянні з попередніми моделями E-TEN. Voice Commander забезпечує можливості голосового набору (по імені або цифр номера), а також дозволяє здійснювати голосове управління функціями комунікатора. Можна, наприклад, запустити календар, переглянути поточні нагадування і навіть програвати певні музичні композиції, вимовляючи їх назви. Ця програма використовує технологію розпізнавання голосу, так що попереднім записом голосових міток не є потрібною, хоча їх можна записати, що істотно поліпшить розпізнавання складних команд. В налаштуваннях Voice Commander можна включити або відключити розпізнавання мови для кожного встановленого додатка, записати голосові мітки (якщо це необхідно) і встановити рівень чутливості. Voice Commander працює просто відмінно. Крім усього іншого, він підтримує роботу з бездротовими Bluetooth-гарнітурами, однак при цьому все одно доведеться натискати кнопку голосового набору на комунікаторі, а не на гарнітурі.

продуктивність

Сімейство процесорів XScale, виробництва Samsung, показує себе тільки з хорошого боку. Вони досить швидкі і споживають менше енергії, ніж більшість з процесорів Intel з частотою 400 МГц. Glofiish X500 +, як і Glofiish X500, E-TEN M500, M600 і G500, показують відмінну і приблизно однакову продуктивність в тестах. У вашому пристрої використовується XScale-сумісний ARM-процесор Samsung SC3 2442. За стандартами Windows Mobile додатки запускаються досить швидко, а відгук меню можна оцінити як хороший. При відтворенні відео Windows Media Player 10 Mobile показав хорошу продуктивність, навіть при роботі з WMV-файлами, що мають високий бітрейт. Відео з бітрейтом 600 кбіт / с відтворювалося без видимих ​​випадінь кадрів або втрат синхронізації.

Ліва сторона - Права сторона

X500 + має 128 мегабайт вбудованої флеш-пам'яті (що є стандартом для пристроїв, що використовують ОС Windows Mobile Professional), з яких 51,54 Мб доступні користувачеві для зберігання файлів і установки додаткових додатків. Розширити доступну пам'ять можна, використовуючи слот для карт пам'яті формату MicroSD, розташований в нижньому торці пристрою. Об'єм оперативної пам'яті складає 64 Мб, з яких після завантаження системи вільними залишаються 23 Мб (це менше, ніж у X500 під керуванням Windows Mobile 5, але, тим не менше, цього обсягу цілком достатньо).

GPS

Glofiish X500 + використовує популярний GPS-чіпсет SiRF Star III з вбудованою антеною. Він поставляється в комплекті з примітивним GPS-додатком, так що якщо Ви хочете повноцінно використовувати всі можливості GPS, то доведеться встановити Tom 6, Mapopolis або інший додаток, яке Ви віддаєте перевагу (переконайтеся, що програма сумісна з ОС Windows Mobile Professional). GPS-модуль має відмінну чутливість, особливо якщо врахувати, що використовується вбудована антена. Він знайшов 9 супутників на першому поверсі двоповерхового цегляного будинку в 3 метрах від вікна. Попередньо встановлене GPS-додаток має цікавий режим відображення - супутниковий вигляд. У цьому режимі відображаються відслідковують супутники, при цьому ті, які знаходяться в зоні видимості, позначені червоним кольором, а 4 супутника, чиї позиції використовуються для визначення місця розташування, позначені зеленим. Додаток має також режим глобуса, який показує приблизне положення супутників щодо Вашої позиції на Землі.

Попередньо встановлене GPS-додаток в супутниковому вигляді

Режим «компаса» відображає поточну дату і час, широта, довгота, висоту, швидкість і GPS-статус. Присутній залишилася з X500 проблема з висотою символів в даних широти і довготи. Як і в X500, додаток помиляється приблизно на 9 миль у визначенні поточного місця розташування (висота, тим не менш, визначається правильно). Можна поспішно вирішити, що є якісь проблеми з GPS-модулем, проте це не так. При тестуванні GPS з іншими додатками (Google Maps and Virtual Earth Mobile) місце розташування завжди визначалося вірно.

Час початкової ініціалізації GPS становить близько хвилини, а гарячий старт - 30 секунд або менше. X500 + має додаткову GPS-функцію, подібну до тієї, що використовується в HP iPAQ hw6945. Вона дозволяє завантажувати дані про місцезнаходження супутників за допомогою EDGE або Wi-Fi, що істотно прискорює процес ініціалізації. X500 + має спеціальний додаток, яке дозволяє послати на інший телефон Ваші поточні координати за допомогою SMS.

Virtual Earth Mobile і Google Maps - відмінно виглядають в VGA-дозволі. Текст на екрані прекрасно читаємо.

Камера

Камера Glofiish X500 викликала тільки розчарування. Незважаючи на те, що X500 + показує деякі поліпшення, що стосуються системи шумозаглушення і макрозйомки, камеру не можна назвати хорошою. Вуличні знімки, зроблені при хорошому освітленні, і навіть деякі знімки в приміщеннях демонструють яскраво виражений синій відтінок. Іноді кольору стають зовсім сюрреалістичними, так що обов'язково переглядайте свіжознятий фотографії. Зазвичай з другої спроби можна сфотографувати нормальний знімок. Рівень шумів не дуже високий, однак це наслідки постобработки в камері і подальше згладжування при збереженні в форматі JPEG, так що знімки виглядають не дуже натуральними. Таким чином, камера X500 + не може конкурувати з Cingular 8525 (HTC TyTN) або iPhone. Камера дозволяє знімати в дозволах 1600 x 1200, 1280 x 960, 640 x 480, 320 x 240 і 176 x 144, зберігаючи зображення в форматах JPEG і BMP. Дані EXIF ​​в файлах JPEG містять інформацію про широтою та довготою, одержувану від GPS-приймача (до речі, точну). Іконка GPS в об'єктиві блимне червоним і стане білою, коли Glofiish отримає сигнал. Досить корисна можливість, до речі. Є можливість зйомки відео в форматі 3GP з дозволами 320 x 240, 176 x 144 і 128 x 96. Середня частота кадрів при зйомці в звичайному режимі якості і дозволі 176х144 становить 9 кадрів в секунду (X500 забезпечував тільки 4,5 кадрів в секунду). Відео відображається «квадратиками», а записується аудіо просто є - 8 кГц, моно. Камера має 4-кратний цифровий зум, також є світлодіодний спалах, яка трохи допомагає при зйомці об'єктів, розташованих на близькій відстані.

Приклади фотографій були зняті при найвищих налаштуваннях роздільної здатності та якості, а потім їх розміри були зменшені для публікації на веб-сторінці

Додаток камери має величезну кількість налаштувань, включаючи баланс білого, спеціальні ефекти, таймер і режим безперервної зйомки фотографій. Видошукач камери займає весь розмір екрану, а перемикання з портретного режиму в ландшафтний здійснюється натисненням спеціальної кнопки. Натискання на іконку, що зображає гайковий ключ, призведе до появи іконок, що відповідають за налаштування, які при переборі будуть циклічно переміщатися по периметру екрану - це досить цікавий і дружній користувачеві інтерфейс. За допомогою спеціального додатку-майстра можна зробити ряд різних дій над знятими фотографіями: послати їх за допомогою MMS, редагувати їх, використовуючи встановлений додаток Image Maker, видалити, переглянути їх в менеджері зображень чи додати до них рамку за допомогою Image Wizard.

FM-радіо

Як і X500, X500 має вбудований FM-тюнер, що підтримує американські, європейські та японські FM-діапазони. Для настройки на улюблені радіостанції необхідно попередньо правильно вказати діапазон. В пам'яті можна зберегти список з 50 улюблених радіостанцій і пізніше перемикатися між ними простими натисканнями двох кнопок. Як і в інших приймачах, вбудованих в мобільні пристрої, в якості антени використовується провід навушників, тому для початку прослуховування радіо їх обов'язково потрібно підключити до пристрою. Тестований екземпляр X500 + показав не найкращий якість прийому в порівнянні з X500 і телефонами Nokia, обладнаними FM-приймачами.

Wi-Fi і Bluetooth

Glofiish X500 + має відмінні можливості передачі даних. Крім вже згаданої технології EDGE, підтримуються бездротові технології передачі даних Wi-Fi стандартів 802.11b / g і Bluetooth 2.0 + EDR. Комунікатор має звичайне для пристроїв E-TEN додаток Wireless Manager, що дозволяє управляти різними настройками радіозв'язку, включаючи телефонний зв'язок, Wi-Fi і Bluetooth. Цей менеджер можна запустити натисненням на його іконку, розташовану в нижній частині екрана Today або викликавши його з меню M-Desk або зі списку всіх програм. Навпаки того виду радіозв'язку, який відключений, буде стояти значок «х». Включення і відключення здійснюється простим натисканням. Прямо з Wireless Manager можна отримати доступ до утиліт, що дозволяє налаштувати той чи інший вид радіозв'язку, точно так же, як це реалізовано в пристроях HTC Cingular 8525 і T-Mobile Dash. Крім цього, можна зайти в меню програм, заглянути в папку утиліт і знайти там утиліти для налаштування Bluetooth і Wi-Fi - Bluetooth Manager і WLAN Utility.

E-TEN продолжает використовуват свою Власний утіліту для настройки Bluetooth - Bluetooth Manager, яка має інтерфейс у виде майстрів, Які допомагають підключітіся до Bluetooth-гарнітур, ActiveSync-партнерам або передаваті файли через FTP / OBEX. Пристрій підтримує Bluetooth-профілі Headset, Handsfree, A2DP, AVRC, PAN (новий протокол, покликаний замінити DUN) і режим послідовного порту, а також можливість обміну візитними картками vCard. Є можливість установки доступності, гарнітури за замовчуванням і визначити FTP-теку в пристрої. X500 + тестувався з великою різноманітністю Bluetooth-гарнітур, включаючи Plantronics Discovery 655 і Jawbone, і всюди показав себе тільки з хорошого боку. За допомогою гарнітури Plantronics Pulsar 590A тестувалися стерео можливості A2DP і можливості дистанційного керування AVRC. Пристрій показало себе відмінно, якість звуку на висоті як при відтворенні системних звуків, так і при програванні музичних стерео композицій.

Менеджер, керівник настройками Wi-Fi, називається WLAN Utility. Він видає користувачеві повний набір інформації про поточний з'єднанні і дозволяє управляти настройками енергозбереження та значенням Tx. Він значно краще стандартної мережевої панелі управління Windows Mobile, яка дає лише мінімальний обсяг інформації. Рівень і надійність прийому сигналу знаходяться на досить хорошому рівні, цілком порівнянному з іншими моделями Pocket PC комунікаторів.

акумулятор

E-TEN Glofiish X500 + входить літій-іонним акумулятором ємністю 1530 мА / год, яка може бути без проблем змінена власником пристрою (така ж батарея використовувалася і в X500). Це батарея з хорошою ємністю явно підходить комунікатора, що працює в 4-х діапазонах GSM і підтримує Bluetooth, Wi-Fi і GPS. E-TEN заявляє час безперервної роботи в режимі розмови від 5 до 6 годин. Це трохи менше, ніж у X500, мабуть, через більш високого енергоспоживання нового дисплея. При тестуванні час роботи в режимі розмови склало 4,9 години, що є дуже непоганим показником для повнофункціонального Pocket PC комунікатора. GPS є досить енергоємною технологією, і E-TEN обіцяє від 5 до 7 годин безперервної роботи з використанням GPS. При середньому навантаженні (без використання GPS) X500 + між зарядками зміг пропрацювати більше двох днів. Час роботи в режимі очікування склало більше тижня. Після увімкнення режиму прийому повідомлень push email або декількох годинах роботи Wi-Fi X500 + доведеться заряджати з періодичністю від одних до півтори доби.

X500 + поставляється з універсальним зарядним пристроєм, який дозволить використовувати його по всьому світу (100-240 В). Це такий же адаптер, який використовувався в інших більш ранніх моделях комунікаторів E-TEN Glofiish. Пристрій також підтримує зарядку через USB.

Висновок

X500 + - це багатофункціональний комунікатор, оснащений усіма потрібними на сьогоднішній день можливостями: прекрасним GPS, відмінним VGA-дисплеєм, функціональністю 4-діапазонах GSM-телефону і бездротовими технологіями передачі даних Wi-Fi і Bluetooth. Є також камера і вбудований FM-приймач. Комунікатор поставляється з попередньо встановленим програмним забезпеченням від E-TEN, яке дуже корисно і в той же час займає небагато місця. VGA-дисплей, встановлений в порівняно тонкий і компактний корпус, виглядає досить привабливо, проте для того, щоб нормально працювати з додатками, що використовують переваги високого дозволу (наприклад, Internet Explorer Mobile), необхідно мати хороший зір, так як використовувані шрифти мають не дуже великі розміри. X500 + не можна назвати королем краси, проте м'яке чорне покриття корпусу покращує його зовнішній вигляд і дозволяє більш зручно тримати пристрій в руках.

плюси:

VGA-дисплей, відмінні GPS, Wi-Fi і Bluetooth, можливість збереження фотографій з інформацією про поточні координати.

мінусі:

відсутність 3G, передача кольору камери залишає бажати кращого.

Веб сайт:

www.glofiish.com

Специфікація:

Дисплей: трансфлектівний (TFT) кольоровий РК-дисплей LCD, 65536 кольорів, розмір екрана по діагоналі - 2,8 дюйма (7,1 см). Дозвіл - 480 x 640. Підтримуються портретний і ландшафтний режими відображення.

Батарея: літій-іонний акумулятор. Ємність становить 1530 мА / год. Заявлений час роботи в режимі розмови - 5-6 годин, в режимі очікування - 150-170 годин. 12-14 годин використання в якості КПК, 5-7 годин використання GPS.

Продуктивність: XScale-сумісний ARM-процесор Samsung S3C 2442 з частотою 400 МГц. 64 Мб вбудованої оперативної пам'яті, з яких 23 Мб доступно користувачеві. 128 Мб вбудованої флеш-пам'яті, з яких 51,5 Мб доступно користувачеві (встановлене програмне забезпечення займають велику частку пам'яті).

Розміри: 113 × 59,5 × 15,5 мм. Вага: 146 грамів.

Аудіо: вбудований динамік, мікрофон і 2,5-міліметровий аудіороз'єм. Є диктофон і Windows Pocket Media Player 10, що дозволяє відтворювати аудіо- та відеофайли.

GSM: підтримка чотирьох діапазонів GSM: 850/900/1800/1900 Мгц. GPRS class 10 і EDGE.

Передача даних: Bluetooth 2.0 + EDR і Wi-Fi стандартів 802.11b / g. ІК-порт відсутній.

GPS: чіпсет SiRF Star III GPS, вбудована антена. Підтримка TMC. Примітивне встановлений додаток для роботи з GPS. Можливість передачі, де ви знаходитесь через SMS. Можливість визначення поточного місцезнаходження супутників через EDGE або Wi-Fi з'єднання.

Камера: 2,0-мегапіксельна CMOS-камера з можливістю зйомки відео. Максимальна роздільна здатність фото - 1600х1200 пікселів, відео - 320х240 пікселів. Є світлодіодний спалах і дзеркальце для автопортретів. Є можливість збереження GPS-даних з фотографією. Також присутня можливість зйомки візитних карток.

Програмне забезпечення: операційна система Windows Mobile 6 Professional Edition. Microsoft Mobile Office, включаючи Word, Excel, PowerPoint (лише перегляд презентацій PowerPoint), Internet Explorer, Outlook (отримав назву Messaging). Також є служби терміналу, Windows Live (MSN Messenger, Hotmail, MSN Search), Windows Media Player 10 Mobile, фото- і відеогалереї, диктофон, пасьянси і можливість розпізнавання рукописного тексту. Є просте додаток для роботи з GPS, менеджер швидкого запуску додатків M-Desk, програма для системного моніторингу, додатки для роботи з зображеннями Image Maker і Image Wizard, менеджер мультимедійних файлів Multimedia Manager, додаток камери, додаток для зчитування візитних карток, система голосового управління Voice Commander, E-TEN Bluetooth Manager, додаток для створення архівних копій даних Backup, бездротової модем, фільтр викликів Call Filter, швидкий набір Speed ​​Dial, інформація про акумулятор Battery Meter, додаток для роботи з SIM-картою SIM Toolkit, Scenarios (возможн ость створення чотирьох звукових профілів для різних випадків). Присутні також програми для персонального комп'ютера: ActiveSync 4.5 і пробна версія Outlook 2007 Trial.

Слоти розширення: 1 MicroSD слот.

При бажанні Ви можете купити Eten X500 + в SLK-Telecom, а інтернет-магазин Mobi-Fon продає Eten X500 + c доставкою по СПб течение 2-3 годин.

Що ж змінилося в порівнянні з X500?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки