Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Особливості інтернет-планшетів Samsung Galaxy A Tab

Після що відбувся сьогодні анонса двох нових пристроїв серії Tab A, модельний планшетів Samsung тепер включає в себе чотири лінійки: доступні пристрої Tab 3 Lite і Tab 4 з діагоналлю екрану від 7 до 10,1 дюймів, флагманські рішення Tab S (дві моделі - 8, 4 дюйма і 10,1 дюйма) і два нових пристрої Galaxy Tab A з діагоналлю екрана 8 і 9,7 дюйма, які займають проміжну нішу між бюджетними і топовими моделями.

Згідно з результатами досліджень, проведених південнокорейськими маркетологами, середньостатистичний власник планшета найчастіше використовує свій гаджет для серфінгу в Інтернеті, роботи з поштою, спілкування в соціальних мережах, перегляду інтерактивних журналів і читання книг. Беручи до уваги цю інформацію, Samsung перейнялася розробкою нової лінійки тонких і легких «інтернет-планшетів» Galaxy Tab A з тривалим часом автономної роботи.

Два нових пристрої відрізняються від всіх планшетів Samsung співвідношенням сторін дисплея. Тепер воно становить 4: 3, а роздільна здатність екрану як 8-дюймової, так і 9,7-дюймової моделі - 1024 × 768 точок. В обох пристроях застосовується IPS-матриця.

Обидві моделі оснащені чотирьохядерним процесором Qualcomm Snapdragon 410 (1,2 ГГц), відеоядром Adreno 306, 2 Гбайт оперативної пам'яті і 16 Гбайт вбудованої флеш-пам'яті з можливістю установки карт розширення. Роздільна здатність основної камери - 5 Мпікс, фронтальної - 2 Мпікс. На борту є все сучасні модулі бездротового зв'язку, включаючи LTE.

На борту є все сучасні модулі бездротового зв'язку, включаючи LTE

Товщина Galaxy Tab A становить всього 7,5 мм (таку ж товщину має iPad Air першого покоління), вага 8-дюймової моделі - 320 грам, 9,7-дюймової - 457 грам. Корпус пристроїв виконаний з матового пластика. Ємність вбудованих акумуляторів планшетних комп'ютерів 4200 мАг. Як запевняють представники компанії, час автономної роботи при активному використанні складе без малого 10 годин.

З особливостей пристроїв відзначимо спрощений фірмовий інтерфейс TouchWiz (такий же, як в нових флагманських смартфонах Galaxy S6 / S6 Edge ), Встановлений офісний пакет Microsoft (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) з роком безкоштовного використання, а також 100 Гбайт хмарного сховища OneDrive.

У пристроях передбачені інструменти батьківського контролю з підтримкою шести профілів, які обмежать використання планшета вашою дитиною шляхом блокування доступу до важливих додатків. Не забули в Samsung і про випуск фірмових аксесуарів: спеціально для Galaxy Tab A будуть доступні різні чохли, автомобільні утримувачі, USB-хаб, бездротова аудиоколонка і навіть окрема мишка з клавіатурою.

У продаж нові пристрої надійдуть у квітні за ціною від 16 990 руб. за базову версію молодшої 8-дюймової моделі. 9,7-дюмовий Galaxy Tab A з вбудованим LTE-модулем буде коштувати 26 990 руб. Покупець може вибрати один з трьох доступних на вибір кольорів корпусу: синій, сірий (на фото) або білий.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки