Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як включити Bluetooth (блютуз) на ноутбуці в Windows 7,8,10

  1. апаратне включення
  2. установка драйверів
  3. встановлення з'єднання
  4. Windows 7
  5. Windows 8
  6. Windows 10

Незважаючи на появу нових способів передачі даних, технологія Bluetooth все ще залишається затребуваною. Практично всі лептопи оснащуються модулем бездротового зв'язку, тому питання, як включити Bluetooth на ноутбуці, періодично виникає у різних користувачів.

апаратне включення

На деяких моделях ноутбуків управління модулем Bluetooth здійснюється за допомогою апаратного перемикача, який знаходиться на корпусі пристрою. Іноді перемикач відповідає відразу за включення Wi-Fi і Bluetooth, так що будьте уважні. На деяких моделях ноутбуків управління модулем Bluetooth здійснюється за допомогою апаратного перемикача, який знаходиться на корпусі пристрою

Інший варіант включення модуля - використання гарячих клавіш. Наприклад, у ряду моделей лептопів Acer включити блютуз можна поєднанням Fn + F3. Подібним чином включення модуля реалізовано на ноутбуках ASUS (Fn + F2) і HP (Fn + F12). Щоб знайти потрібну кнопку, уважно вивчіть ряд F1-F12. Шукайте клавішу зі значком Bluetooth і натискайте її в поєднанні з кнопкою Fn. Інший варіант включення модуля - використання гарячих клавіш

Зверніть увагу на світлові індикатори. При включенні модулів бездротового зв'язку повинен загорітися відповідний значок. Якщо він включений, то можна переходити до налаштування адаптера в системі.

установка драйверів

Після апаратного включення адаптера необхідно перевірити, що драйвери бездротового модуля встановлені в системі коректно:

  1. Відкрийте диспетчер пристроїв.
  2. Знайдіть обладнання, що забезпечує роботу Bluetooth.
  3. Переконайтеся, що пристрій працює нормально.

При необхідності оновіть драйвери пристрою При необхідності оновіть драйвери пристрою. Вибирайте автоматичний пошук. Якщо такий спосіб установки не допоміг, сходіть на сайт виробника ноутбука і скачайте програмне забезпечення для своєї моделі лептопа.

встановлення з'єднання

Деякі виробники (Samsung, Lenovo, ASUS) встановлювати на ноутбуки утиліти для управління Bluetooth адаптером. Якщо у вас на лептопі є така програма, то краще користуватися їй для додавання / видалення пристроїв і передачі файлів. Якщо ж фірмової утиліти немає, або ви не можете її застосувати, то встановити з'єднання через блютуз можна за допомогою вбудованих системних інструментів.

Windows 7

Якщо ви перевели апаратний перемикач в положення «Включено» або скористалися гарячими клавішами для запуску адаптера, а потім переконалися, що програмне забезпечення модуля бездротового зв'язку працює коректно, то пошукайте в області повідомлень значок Bluetooth. З його допомогою ви можете швидко додати новий пристрій.

Якщо значка в треї немає, скористайтеся наступною інструкцією: Якщо значка в треї немає, скористайтеся наступною інструкцією:

  1. Запустіть «Центр управління мережами».
  2. Перейдіть у вікно зміни параметрів адаптера.
  3. Знайдіть мережеве підключення Bluetooth. Якщо драйвери адаптера працюють нормально, воно повинно бути.
  4. Запустіть властивості підключення і перейдіть на вкладку «Bluetooth». Відкрийте параметри.
  5. Встановіть відображення значка в області повідомлень і дозвольте пристроям Bluetooth знаходити ваш комп'ютер.

Ще один спосіб встановлення сполучення з Bluetooth обладнанням:

  1. Знайдіть в меню «Пуск» розділ «Пристрої та принтери».
  2. Пошукайте Bluetooth-адаптер і відкрийте його параметри.
  3. Якщо адаптера немає, запустіть функцію «Додавання пристрою».

Система почне шукати доступні пристрої. Якщо драйвери адаптера працюють нормально, і Bluetooth включений на тому пристрої, який потрібно підключити до ноутбука, то в спеціальному вікні ви побачите доступне для з'єднання обладнання. Якщо ви підключаєте телефон, то на екрані з'явиться код, який потрібно ввести на мобільному апараті для установки сполучення.

Якщо вбудовані інструменти Windows не допомагають вирішити проблему з додаванням нового пристрій Bluetooth, спробуйте використовувати для встановлення сполучення програми від сторонніх розробників - наприклад, BlueSoleil або WIDCOMM. Ці утиліти підходять для різних моделей ноутбуків і адаптерів бездротового зв'язку, встановлюючи з'єднання з периферійними пристроями та даючи можливість передавати і приймати файли.

Windows 8

На Windows 8 настройка Bluetooth здійснюється через панель Charms, яку можна викликати, підвівши курсор до правого верхнього кута екрану (або використовуючи поєднання Win + C). далі:

  1. Перейдіть в «Параметри».
  2. Запустіть вікно зміни параметрів комп'ютера.
  3. Перейдіть в розділ «Мережа».
  4. Знайдіть параметр «Bluetooth» і встановіть для нього значення «Включено».

Адаптер включений і налаштований - тепер ви можете додати новий пристрій. Увімкніть Bluetooth на телефоні або іншому девайсі, який ви хочете підключити до ноутбука. Поверніться до розділу «Зміна параметрів комп'ютера» і відкрийте розділ «Пристрої». Натисніть «Додати пристрій», щоб здійснити поєднання обладнання по бездротовій мережі.

На Windows 8.1 порядок включення адаптера зазнав незначних змін:

  1. Викличте панель Charms, відкрийте «Параметри».
  2. Перейдіть в розділ «Зміна параметрів комп'ютера».
  3. Відкрийте вкладку «Комп'ютер і пристрої».
  4. Знайдіть і відкрийте підменю Bluetooth.

Знайдіть і відкрийте підменю Bluetooth

Ноутбук самостійно почне пошук доступних для підключення пристроїв. У цей момент Bluetooth вже повинен бути запущений на пристрої, який ви хочете з'єднати з лептопом.

Windows 10

З виходом нової версії системи від Microsoft порядок включення Bluetooth і додавання нового пристрою ще трохи змінився. Так як панелі Charms в Windows 10 більше немає, то доведеться піти іншим шляхом:

  1. Розкрийте «Пуск» і запустіть «Параметри».
  2. Перейдіть до вкладки «Bluetooth».

Комп'ютер почне пошук пристроїв Bluetooth Комп'ютер почне пошук пристроїв Bluetooth. Тут же є кнопка «Інші параметри» - натисніть на неї, щоб переконатися, що ваш ноутбук визначається іншими пристроями.

В поле «Виявлення» встановіть дозвіл на те, що пристрої Bluetooth бачитимуть ім'я вашого комп'ютера. Додатково ви можете включити оповіщення і вивести значок бездротового з'єднання в область повідомлень. За допомогою цього значка ви згодом зможете швидко додавати нові пристрої, дивитися підключене устаткування, передавати і приймати файли.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки