Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

DECT-телефон Siemens Gigaset SL785

DECT-телефон Siemens Gigaset SL785

Домашні телефони в епоху суцільної мобілізації (в сенсі, оснащенням мобільними телефонами) - щось на зразок дисковода в сучасних комп'ютерах: начебто і ні на фіг не потрібний, і викинути шкода Домашні телефони в епоху суцільної мобілізації (в сенсі, оснащенням мобільними телефонами) - щось на зразок дисковода в сучасних комп'ютерах: начебто і ні на фіг не потрібний, і викинути шкода. У мене на новій квартирі з ним була приблизно та ж історія: начебто майже не використовується, а хочеться поставити нормальний апарат, щоб всі сервіси, нічні режими, нормальна телефонна книга і так далі. До переїзду я використовував якийсь древній Siemens Gigaset 4015 Comfort , І він мене цілком влаштовував: зручний корпус, великі кнопки, хороший сервіс, включаючи нічний режим, кілька телефонів на один контакт - словом, відмінний апарат. Не вистачало мені у нього тільки одного - можливості скинути контакт-лист з комп'ютера в трубку. Але без цього, в принципі, можна було пережити - це у мене в мобільнику більше 500 контактів, а в домашньому телефоні - максимум пара десятків. Та й було це шість років тому, так що від домашнього телефону було ще рано вимагати мобільних наворотів.

Siemens Gigaset 4015 Comfort
Siemens Gigaset 4015 Comfort

Однак незадовго до переїзду на нову квартиру цей телефон свій ресурс фактично вичерпав: акумулятор майже здох, якісь кнопки стали западати, і я вирішив, що на нову квартиру його тягти не буду, а придбаю що-небудь новеньке і неймовірне. Адже DECT-телефони, подумав я, повинні розвиватися якщо не такими семимильними кроками, як мобільники, але хоча б пятімільной кроками або трехмільнимі.

Почав вибирати, але ситуація виявилася зовсім неоднозначною. З'ясувалося, що на ринку DECT-телефонів два головних бренду - Siemens і Panasonic. Існують ще також телефони Philips, General Electric, LG-Nortel і так далі, але фахівці рекомендували придивлятися саме до Siemens або Panasonic - мовляв, це все-таки найголовніші виробники. Я так і зробив, тому що телефони від Siemens подобалися давно, з Panasonic було цікаво ознайомитися, а купувати телефон Senao або TeXet я був абсолютно не готовий.

Походив по магазинах, поговорив з фахівцями. Нові Siemens, навіть топових моделей, як-то не сподобалися. Незрозуміло чому, але Siemens вельми вдалу чотирьохтисячну серію не поліпшила, а погіршив. Тому я вирішив переметнутися в табір ворогів і взяв собі на пробу Panasonic - модель, якщо нічого не плутаю, KX-TCD345 .

Panasonic KX-TCD345
Panasonic KX-TCD345

Погрався я з ним - і був розчарований. Ні, апарат непоганий, якісний, але багато з того, що в ньому є, мені просто не потрібно, а ось що мені потрібно конче - там було відсутнє як клас. Найбільше дратувало те, що один абонент - один телефон. У Siemens п'ятирічної давності вже можна було ставити три телефони на одного абонента, що дуже навіть актуально. А тут ... Займатися дурдомом із серії "Петя Мокін моб", "Петя Мокін дім", "Петя Мокін раб" - мені зовсім не хотілося, тому я плюнув і пішов купувати новий Siemens.

Придбав топову на той момент модель Siemens Gigaset SL565 .

Siemens Gigaset SL565
Siemens Gigaset SL565

Повивчати його тиждень - теж був розчарований. Чи не настільки, щоб і його терміново міняти на щось інше, але багато речей різко не сподобалися. Перш за все неймовірно здивував дизайн трубки. Це як же треба було перекрутити, щоб зробити кнопки, які взагалі неможливо натискати! За зображенні добре видно, що кнопки там дрібні, опуклі і слизькі. Навіть невеликі пальці з них зісковзують, тому реально набрати за допомогою цих кнопок номер (або викликати якісь пункти меню через центральний джойстик) можна тільки нігтем. Я так думаю, що за подібні інженерні рішення потрібно вбивати. Або змушувати користуватися своєю ж розробкою до кінця життя - все одно через рік цей інженер не витримає і повіситься в спокутування власних гріхів.

(До речі, подібні жахливі кнопки були у Siemens в одній з моторошно понтових моделей мобільників - а саме в Siemens S65. Я його в свій час навіть набував - не з понтів, а тому що машинка була наворочена і з великим екраном. Погрався пару тижнів, а потім зрозумів, що з мобільниками треба зав'язувати і пора переходити до комунікаторів.)

Другий сумний момент цього апарата - нічного режиму немає як класу! А в попередньої моделі - був. І мені він дуже потрібний. За що нічний режим зазнав в Siemens остракізму - особисто мені не зрозуміло.

Ну і третій момент. SL565 забезпечений Bluetooth - щоб, як було сказано в інструкції, передавати контакти і файли з трубки на трубку, а крім того, щоб синхронізувати контакти з персональним комп'ютером. Власне, я в основному заради цього даний агрегат і купив - щоб домашній телефон хоч якось відповідав мобільному.

Однак на ділі синхронізація з Outlook виявилася пшиком. Ні, контакти-то закачувалися, але при цьому перекодувати в такі нестравний крокозябли, що навіть тривалі танці з бубном (з чистого інтересу) не привели до розуміння того, в якому кодуванні повинні бути записані контакти, щоб вони нормально перенеслися в телефон. Навіть латиницю трубка нормально не переносить - ось до чого дійшло!

Втім, потім виявилося, що проблему перенесення контактів в Siemens вирішили радикально. Фахівці сказали, що цей телефон взагалі не підтримує перенесення контактів, тільки і всього ... Ну, загалом, якась сермяга в цьому є. Принаймні користувачі не будуть витрачати час на спроби синхронізації, як це робив я.

Так що SL565 розчарував, але, як я вже сказав, не настільки, щоб і його міняти, - я вирішив зупинитися на час і спробувати звикнути до цієї моделі.

Минуло два роки, на ринку з'явилася нова цікава модель Siemens SL785 . У неї, по-перше, кнопки зроблені на порядок краще, нічний режим знову присутній, а головне - було заявлено, що апарат без всяких проблем синхронізується з контактами Outlook. Мене це дуже зацікавило, але відразу купувати апарат не ризикнув, тому просто взяв його потестувати - спасибі фірмі Dect-Online , Яка люб'язно надала апарат для вивчення.

Отже, Siemens SL785 - DECT-апарат з автовідповідачем. У комплект входять: трубка, кредл для зарядки трубки, базовий блок з автовідповідачем, харчування базового блоку, телефонний дріт, провід USB-miniUSB, програмне забезпечення, інструкція.

Комплектація SL785
Комплектація SL785

Нова трубка на відміну від SL565 виконана просто відмінно!

Siemens SL785
Siemens SL785

Хромована сталева окантовка, зручні плоскі кнопки, які натискаються хоч пальцем, хоч носом, зовсім інший (з оформлення) центральний джойстик, який тепер не треба підчіплювати півгодини, щоб він спрацював, - загалом, щось зовсім інше!

Sl785 і SL565
Sl785 і SL565

Кнопки на обох моделях навіть має сенс розглянути уважніше - різниця просто кидається в очі.

SL785 і SL565
SL785 і SL565

Дисплей - 320 × 240 пікселів, 256 тисяч квітів. У порівнянні з SL565 - просто небо і земля. Картинка на екрані вже нагадує КПК. Також дуже зручно те, що за замовчуванням на трубці демонструється календар поточного місяця.

дисплей
дисплей

З особливостей в порівнянні з SL565 (прошу вибачення, що я весь час порівнюю саме з цією моделлю, але, так як саме вона у мене і була років зо два, з нею порівнювати найзручніше):

  • нічний режим з можливістю прийому дзвінків від VIP-абонентів (взагалі не було);

  • цифровий автовідповідач на 45 хвилин (був на 30);

  • пам'ять телефонної книги на 500 номерів (був на 250);

  • пам'ять на 20 набраних номерів (був на 10);

  • режими "Еко" та "Еко +" (взагалі не було);

  • підключення бездротової гарнітури через Bluetooth (було криво);

  • синхронізація з Outlook (було так криво, що, вважай, взагалі не було).

Синхронізацію з Outlook я поліз перевіряти в першу чергу. Система там проста. На комп'ютер встановлюється спеціальна програма Gigaset QuickSync , Яка поставляється разом з телефоном (або трубкою). Трубка підключається до комп'ютера за допомогою кабелю USB, далі реєструється через програму, а потім в будь-який момент можна запустити синхронізацію, причому параметри налаштовуються досить гнучко: можна задати відповідність полів, вирішення конфліктів і так далі.

Gigaset QuickSync
Gigaset QuickSync

Що дуже порадувало - в програмі задається трансляція кодів, після чого всі телефони "+7 ..." (саме так вони записані в Outlook, який синхронізований з комунікатором) змінюються на "8 ..." (саме так дзвінки визначаються в трубці) , так що взагалі нічого руками правити не потрібно!

Втім, зрозуміло, що зазвичай рідко буває потрібно завантажувати в трубку всі контакти Outlook. Мені це теж не потрібно було. Проблема спокійно вирішувалася, якби в налаштуваннях QuckSync можна було задати конкретну групу для перенесення. Але вони до цього не додумалися (можливо, поки що), тому діяти довелося трохи складніше, а саме: я зібрав в групу "Домашній телефон" відповідні контакти, які потрібно перенести, експортував цю групу (при експорті конкретну групу або групи можна задати) в файл pst, зайшов під іншим користувачем і імпортував цей файл в порожній Outlook. Після цього з ним і синхронізував - в трубці виявилися саме ті контакти, які потрібно. І якби телефон, як комунікатор під Windows Mobile 6.1, вмів би ще й зображення абонентів з контактів імпортувати - було б просто шикарно, але він цього робити, на жаль, не вміє.

Кількість полів у контактів телефону - сім: ім'я, прізвище, три номери, адреса електронної пошти, день народження.

У цій моделі потужність випромінювання трубки автоматично зменшується в залежності від відстані до базового блоку. При цьому ще можна включити режим "Еко" або "Еко +". При "Еко" випромінювана потужність скорочується в режимі готовності на 80%, а при "Еко +" - на 100% (час встановлення з'єднання на "Еко +" при цьому збільшується на дві секунди).

В налаштуваннях також можна задати виключення дисплея при знаходженні трубки поза кредла - в цьому випадку час роботи акумулятора збільшується мінімум до тижня.

Ще один цікавий режим - акустичний контроль приміщення. При включенні цієї функції телефон аналізує рівень шуму в приміщенні і, якщо рівень перевищено (тобто якщо під час вашої відсутності в квартиру хтось забрався, ну або дитина прокинулася), самостійно дзвонить по заздалегідь заданому номеру.

Про решту опціях - всякі поліфонічні мелодії, налаштування всіх видів гучності, конференц-зв'язок, переклад дзвінка та інше - докладно писати навряд чи має сенс, тим більше що це властивості майже всіх сучасних просунутих DECT-телефонів.

В даному випадку мені було головне отримати те, що необхідно, ну і щоб трубка нарешті стала зручною - з цим тут все в порядку.

Тижнів зо два я тестував цей телефон - практично ніяких глюків не було виявлено за винятком одного, причому дуже дивного. Періодично після пропущених дзвінків або залишених повідомлень на автовідповідачі час на трубці починало відставати на три години. Причому точно така ж проблема у мене була і на старому SL565.

Рився в настройках і документації - нічого не зрозуміло. Тобто було ясно, що справа в налаштуваннях GMT (в Москві - GMT + 3, а час скидається на GMT0), але на базовому блоці GMT не налаштовується, а у всіх знайомих з подібними телефонами такої проблеми не було.

Загалом, після консультацій з фахівцями, включаючи спеців з Німеччини, з'ясувалося, що цей телефон через європейський CLIP синхронізує з АТС дату і час. На телефонах МГТС час віддається як годиться. А на моїй кривої АТС від "Центела", судячи з усього, через CLIP віддається не локальна час, а GMT. Тому якраз на три години і відстає. І відключити цю синхронізацію, на жаль, неможливо. Але хто ж знав, що АТС буде неправильно час віддавати ...

Загалом, в кінці кінців я саме цей телефон і придбав - плюс другу трубку до нього. Коштують вони, звичайно, недешево, але зате хоч нічого не дратує. А найголовніше - контакти синхронізуються через Outlook. Я цього давно чекав.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки