Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Тестуємо продуктивність ПК: 5 безкоштовних програм

  1. Проведіть стрес-тестування і оцінку продуктивності вашого процесора за допомогою Prime95
  2. Виконання всебічного тестування з Novabench
  3. Тестування ігрової продуктивності з 3DMark
  4. Тестування загальної продуктивності ПК з PCMark
  5. Всебічна оцінка продуктивності за допомогою SiSoftware Sandra

Якщо ви хочете розігнати свій комп'ютер, порівняти систему з іншими або просто похвалитися технікою, вам необхідна оцінка продуктивності вашого комп'ютера. Для Windows існує величезна кількість безкоштовних додатків для такого тестування.

Перед виконанням будь-якого тесту переконайтеся, що на вашому комп'ютері нічого не запущено. Працююче в фоновому режимі додаток сповільнить тест і спотворить кінцеві результати. Крім того, плануйте запуск будь-якого тесту на той час, коли вам не потрібен буде комп'ютер, так як робота деяких з цих додатків може зайняти певний час. У представленому огляді буде вказано приблизний час роботи кожного з інструментів.

Проведіть стрес-тестування і оцінку продуктивності вашого процесора за допомогою Prime95

Prime95 - це програма, яка проводить стрес-тестування центрального процесора. Особливою популярністю вона користується серед оверклокерів - користувачів, що займаються підвищенням продуктивності комп'ютера через установку режимів роботи, що перевищують номінальні. Це досить старе додаток, але воно буде працювати практично з будь-якою версією Windows, від XP до Windows 10.

Крім того, Prime95 - це портативний додаток, тому немає необхідності його встановлювати. Можна просто завантажити ZIP-файл Prime95, витягти його, а потім запустити файл Prime95.exe. Якщо ви не хочете створювати обліковий запис, то відразу натисніть кнопку «Просте стрес-тестування».

Якщо ви не хочете створювати обліковий запис, то відразу натисніть кнопку «Просте стрес-тестування»

Як правило, Prime95 пропонує відразу ж запустити стрес-тестування, відмінно підходить для оцінки стабільності вашого процесора. Якщо ви «розганяєте» свій комп'ютер, то даний тест буде особливо корисний. Щоб запустити тестування прямо зараз, то клікніть на «ОК». Але врахуйте, що подібне тестування може зайняти деякий, можливо тривалий час. Якщо ж ви не хочете прямо зараз піддавати ваш комп'ютер стрес-тесту, то просто скасуйте його виконання.

Незалежно від того, запустили ви або скасували стрес-тест, ви можете також запустити і інше тестування, просто відкривши меню «Опції» і вибравши «Бенчмарки».

Незалежно від того, запустили ви або скасували стрес-тест, ви можете також запустити і інше тестування, просто відкривши меню «Опції» і вибравши «Бенчмарки»

Результати тестів вимірюються за часом: чим менше значення, тим, відповідно, швидше відбувається процес.

Виконання тестування може зайняти деякий час, особливо якщо ви тестируете багато-процесор з декількома ядрами, так як в такому випадку програма повинна запускати кілька тестів. У пробної тестируемой системі це зайняло близько 10 хвилин. Якщо ви тестируете «прискорену» систему, то порівняйте результати до і після розгону за допомогою тесту Prime95, щоб побачити різницю в продуктивності. На веб-сайті Prime 95 ви також можете порівняти результати своїх тестів з іншими комп'ютерами.

Виконання всебічного тестування з Novabench

Novabench - це програма для тестування центрального процесора, графічного процесора, оперативної пам'яті і деяких інших показників. Novabench повністю безкоштовна. У даної програми немає навіть пробної версії. А працює вона з Windows-системами від 7 до 10.

Після завантаження та установки запустіть її. Ви побачите просте вікно, в якому треба натиснути «Почати тестування». Також у вкладці «Тести» можна вибрати, які саме виконувати.

Також у вкладці «Тести» можна вибрати, які саме виконувати

Тестування за допомогою даної програми проходить набагато швидше, ніж за допомогою багатьох інших. Знадобилося близько хвилини для оцінки тестованої системи, в той час як в інших програмах цей процес зайняв набагато більше часу.

По завершенні тестування NovaBench відображає порівняльний показник NovaBench - чим він вищий, тим краще. Програма також показує результати кожного окремого тесту. Щоб порівняти результати своєї системи з іншими користувачами, натисніть кнопку «Порівняти ці результати онлайн».

Щоб порівняти результати своєї системи з іншими користувачами, натисніть кнопку «Порівняти ці результати онлайн»

Тестування ігрової продуктивності з 3DMark

NovaBench пропонує простий 3D-тест, але для більш інтенсивного тестування продуктивності вашого ПК вам може знадобитися спеціальний інструмент для 3D-тестування. Одним з найпопулярніших вважається 3DMark Futuremark. В принципі, безкоштовна версія дає достатній рівень для більшості людей. У розширеній платній версії (29.99 доларів) є також деякі додаткові стрес-тести, графічні діаграми результатів і можливість тестування систем з декількома графічними процесорами. Безкоштовна версія - це об'ємна і вимагає досить пам'яті завантаження, яка займає майже 4 ГБ.

На головній сторінці натисніть кнопку «Запустити», щоб протестувати комп'ютер. Після цього, як правило, для ПК з Windows 10 з'являється так званий «Time Spy».

Після цього, як правило, для ПК з Windows 10 з'являється так званий «Time Spy»

3DMark запускає тести в повноекранному режимі і відображає сцени, які можна побачити в іграх, тільки вони не є інтерактивними. Тестування триватиме близько 10-15 хвилин. Після цього ви отримаєте сукупний бал продуктивності, а також окремі оцінки вашого графічного обладнання і процесора. Чим вище бали, тим краще. Як і в більшості подібних програм, ви можете порівняти отримані результати з результатами інших користувачів, натиснувши кнопку «Порівняти результат онлайн».

Для запуску інших тестів просто натисніть кнопку «Головна» в верхньому лівому кутку, виберіть вкладку «Тести» із списку, а потім перейдіть і виберіть необхідний зі списку доступних бенчмаркових тестів.

Тестування загальної продуктивності ПК з PCMark

PCMark - це програма, розроблена фірмою Futuremark - тієї ж самої, що розробляє 3DMark, тільки в PCMark основний упор робиться на загальну продуктивність ПК. У безкоштовну версію входить не таке вже й велика кількість тестів, але вони все одно можуть бути корисними. Необхідна ваш вибір залежить від того, яку Windows ви використовуєте:

  • PCMark 10 використовується для ПК з Windows 10.
  • PCMark 8 використовується для ПК з Windows 8.
  • PCMark 7 використовується для ПК з Windows 7.

І так само, як і в випадку з 3DMark, можна як завантажити безкоштовну базову версію, так і придбати платну, але розширену за 29.99 доларів. У платній версії є деякі додаткові тести, а також зовнішній вигляд графіків більш детально опрацьований. Безкоштовний варіант PCMark 10 важить близько 2 GB, тому звільніть достатньо пам'яті вашого комп'ютера.

Запустіть PCMark, і на вкладці Основне натисніть «Запустити» для початку тестування.

Запустіть PCMark, і на вкладці Основне натисніть «Запустити» для початку тестування

Тестування займе близько 15 хвилин. У нижній частині екрана програма показує результати вже зробленого тестування. Крім того, коли буде проходити тестування відеоплеєра і графіки, на екрані будуть з'являтися додаткові вікна. Відразу після закінчення тестування з'являться результати, і, як і у випадку з іншими програмами, чим вище ваш результат, тим краще.

Прокрутіть сторінку вниз і побачите опцію «Порівняти онлайн». Клікнувши на неї, помітите порівняльну характеристику вашої системи з іншими протестованими.

Клікнувши на неї, помітите порівняльну характеристику вашої системи з іншими протестованими

Всебічна оцінка продуктивності за допомогою SiSoftware Sandra

SiSoftware Sandra - ще одне популярне інформаційно-діагностичне додаток, що включає бенчмарковие утиліти. SiSoftware пропонує платні версії, але і безкоштовна версія містить тести, які можуть бути корисні. Для отримання всебічного огляду продуктивності вашої системи підійде загальна діагностика, але також можна виконати і окремі тести для продуктивності віртуальних машин, управління живленням процесора, мережевих пристроїв, пам'яті і накопичувачів.

У головному вікні перейдіть на вкладку «Інструменти», а потім двічі клацніть по опції «Оцінка загальної продуктивності». Крім того, можна запустити найрізноманітніші еталонні тести для різних підсистем комп'ютера.

Крім того, можна запустити найрізноманітніші еталонні тести для різних підсистем комп'ютера

Оцінка загальної продуктивності включає в себе тестування вашого центрального і графічного процесорів, пропускної здатності пам'яті та продуктивності файлової системи. Переконайтеся, що обрана опція «Оновити результати шляхом запуску всіх контрольних тестів», а потім натисніть «ОК» для запуску тестування.

Sisoft також надає можливість налаштовувати механізми відображення вашого рейтингу. Подібна настройка є безкоштовною, але вимагає реєстрації по електронній пошті. Щоб уникнути цього, просто натисніть кнопку «Скасувати» і переходите до тестування.

Щоб уникнути цього, просто натисніть кнопку «Скасувати» і переходите до тестування

Попередження: дана програма використовує ряд досить ретельних тестів, тому цей процес може зайняти тривалий час - швидше за все годину або близько того. Під час тестування ви не зможете нічого робити з вашим ПК, тому запускайте програму тоді, коли у вас не буде необхідності в комп'ютері. В ході тестування може здатися, що комп'ютер не реагує на ваші команди і взагалі банально завис. Але не хвилюйтеся: як тільки програма закінчить тестування, на екран будуть виведені результати, і комп'ютер продовжить подальшу роботу в нормальному режимі.

По завершенні тесту ви побачите докладні графіки, які порівнюють результати кожного тесту з результатами еталонних комп'ютерів. Ви можете використовувати прапорці зліва, щоб вибрати, які еталонні комп'ютери ви хочете використовувати для порівняння.

Ви можете використовувати прапорці зліва, щоб вибрати, які еталонні комп'ютери ви хочете використовувати для порівняння

Перейдіть на вкладку «Рейтинг», щоб дізнатися, яке місце займає ваша система в порівнянні з комп'ютерами інших користувачів, які пройшли тестування. Щоб побачити детальну інформацію про вашу систему і системах інших користувачів, перейдіть на веб-сайт Sisoft.

джерело

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки