Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Акумулятори

При покупці набору для переобладнання велосипеда в електровелосипед потрібно також підібрати акумулятор

При покупці набору для переобладнання велосипеда в електровелосипед потрібно також підібрати акумулятор. Акумулятори для електровелосипедів принципово діляться на два типи: свинцево-кислотні та літієві. свинцеві акумулятори зазвичай 12v і на заданий вольтаж велосипеда набираються кількістю. Рекомендована ємність від 9ah до 20ah. Потрібно розуміти, що зі зростанням міцності будь-якого акумулятора увелічіваюется не тільки відстань пробігу, а й його вага і розміри, що не завжди зручно. Свинцево-кислотні акумулятори завжди прямокутної форми, з кріпленням під болти або клеми. Зарядний пристрій в комплекті не додається, так як для різних електровелосипедів, з різною напругою, необхідно різну кількість акумуляторів. Для зручної установки можна купити сумку на багажник в яку помістяться всі АКБ, контролер і зарядний пристрій. Свинцеві акумулятори в середньому служать два роки. Дуже важливо їх правильно експлуатувати. Для більш довгої служби свинцевих акумуляторів рекомендують використовувати зарядні пристрої з ефектом десульфатаціі . Такі зарядні допоможуть запобігти перезарядку одних і недозарядке друіх акумуляторів.

літієві акумулятори бувають в основному 24v, 36v і 48v. Зовнішній вигляд літієвих акумуляторів буває різним: без корпусу, в плівці, для більш компактного розміщення в сумку або спеціальний короб на електровелосипед. У пластиковому корпусі, для установки на багажник, під сідло, на кермо. В металевому корпусі, зазвичай з планкою кріплення на багажник або на раму. Також літієві акумулятори розрізняють за складовими осередків з яких вони зібрані: Li-ion, Li-pol, LiFePO4 або LiNiCoMnO2. Найбільш якісними визнали LiFePO4 (літій-залізо-фосфатні) акумулятори за велику кількість циклів (до 2000), безпеку і хорошу роботу при низьких і високих температурах. Але і ціна у них відповідно вище ніж у інших літієвих акумуляторів. Також в Україні серед власників електровелосипедів поширені літій-полімерні акумулятори (Li-pol). Вони поступаються залізофосфатні, але і коштують дешевше. Літієвий акумулятор при павільн експлуатації та зберіганні прослужить Вам багато років. При покупці літієвий акумулятор діє гарантія 12 місяців, на більшість свинцевих акумуляторів гарантія 3 місяці.

Також в наявності є безліч свинцевих акумуляторів, з маленьким вольтажем і ємністю, для установки в різні пристрої: джерела безперебійного живлення, ліхтарі, сигналізації, дитячі електромашинки та інше. Такі акумулятори зазвичай мають від 4v до 12v і ємність 0,8ah до 7,2ah.

Важливими параметрами при виборі акумулятора на будь-який пристрій є вольтаж, він повинен збігатися з робочою напругою системи. Якщо для установки акумулятора є обмежений простір, потрібно обов'язково звернути увагу на габарити, тим більше якщо акумулятор буде більшої місткості або іншого типу. Також можуть не збігатися роз'єми для підключення акумулятора до системи або до зарядного пристрою, але їх можна з легкістю поміняти.

Консультанти нашого інтернет-магазину допоможуть підібрати акумулятор під будь-який тип пристрою.

Акумулятор для електровелосипеда, акумулятор для електровелосипеда 24v, акумулятор для електровелосипеда купити, акумулятор для електровелосипеда ціна, акумулятор для електроскутера, акумулятор на електровелосипед, акумулятори для електровелосипеда купити, акумулятори для електровелосипедів, акумулятори для електровелосипедів купити, акумулятори до електровелосипедів, купити акумулятор для електровелосипеда, купити акумулятор на електровелосипед, літієвий акумулятор для електровелосипеда, тягові акумулятори для ел ектровелосіпедов.

літієві Акумулятори (38)
Акумулятори літієві - збірка під замовлення (19)
комплектуючі Роз'єми (18)

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки