Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляди. Інтернет магазин якісних мобільних аксесуарів Партнер

  1. Ni-MH або Ni-Cd
  2. Li-Ion або Li-Pol
  3. висновок

Кожен, хто купував мобільний телефон, чув рада, що в перший раз акумулятори для телефонів потребують повного розряді і тільки потім необхідно заряджати до 100%. Якщо Ви цього не зробите, то, начебто, зіпсуєте батарею і все, новенький телефон можна нести на смітник. Насправді, ця рада мав сенс років десять-п'ятнадцять тому, коли в мобільній електроніці широко застосовувалися никільового акумулятори. Зараз часи змінилися, а звички залишилися все ті ж.
Насправді, перше, що Вам потрібно зробити, це дізнатися, який тип акумуляторної батареї встановлений у Вашому новому девайсі. Цю інформацію можна дізнатися у продавця, прочитати в інтернеті (на офіційних сайтах виробника) або, якщо акумулятор знімний, просто зняти задню кришку і подивитися маркування.

Ni-MH або Ni-Cd

Це дуже і дуже малоймовірно, але, якщо Ви купили раритет типу Samsung SGH-M100 2000 року випуску, або який-небудь дуже древній телефон тільки в якості звонилки, то Ви можете виявити на його акумуляторі такий напис. Значить, що в моделі встановлений нікель-кадмієвий (NiCd) або нікель-металгідридні (NiMH) акумулятор. І з ним дійсно доведеться повозитися: цей тип батарей має ефект пам'яті, тобто "Запам'ятовує" на якому відсотку його поставили заряджатися і скорочує свою ємність. Тільки ці акумулятори має сенс розряджати в нуль і заряджати на 100%.
Але сьогодні таке зустрічається рідко. Якщо Ви купите більш-менш сучасний смартфон, то в ньому буде встановлений літієвий акумулятор.

Li-Ion або Li-Pol

Літій-іонний акумулятор Partner Samsung , Або його вдосконалена версія, літій-полімерний, не схильні до ефекту пам'яті. І навіть більше: їх вкрай не рекомендується повністю розряджати і довго зберігати зарядженими на 100%. У добросовісних продавців li-Ion акумулятор і продається зарядженим на дві третини, щоб довше зберегти свою ємність і довше прослужити покупцеві.


Будь-літієвий акумулятор розрахований на конкретне число циклів заряду-розряду. Новий цикл починається з того моменту, коли відсоток заряду буде нульовим. Чим частіше Ваш смартфон досягає цієї позначки, тим швидше акумулятор прийде в непридатність. Крім того, якщо домогтися глибокого переразряда акумулятора, він взагалі перестане заряджатися.

висновок

Купуючи новий телефон, поцікавтеся, який акумулятор в ньому встановлений. З ймовірністю 99,9% це буде літій-іонний акумулятор. Він уже має відсотків 60 заряду, тому Ви відразу можете користуватися телефоном. Не чекайте, поки гаджет буде вимагати підзарядки, підключіть його до зарядного пристрою вже на 20-30%.
А як домогтися того, щоб акумулятор прослужив довше, читайте тут .

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки