Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Nokia Asha 501 очима власника

Телефон Nokia Asha 501, який був представлений світу в другому кварталі 2013 року справив на мене, і не тільки на мене, величезне враження. Стильний і яскравий Nokia Asha 501 притягує погляди не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і несхожістю на інші пристрої своєї начинкою, яка відрізняється рядом функцій. Так як у мене пристрасть до всього нового, я вирішив придбати його і подивитися, що він собою являє. Це було реально зробити, з огляду на його відносно невисоку ціну. Так і сталося! І ось, коли вже минув певний час з початку його експлуатації, я вирішив детально розібрати всі плюси і мінуси Nokia Asha 501 і поставити всі крапки над "i". Особливо хочеться підкреслити деякі, я б сказав, просто кричущі недоліки цього поки ще молодого телефону.

Хоча писати "недоліки", напевно, не зовсім правильно, тому що вимагати від нього LTE , Або там 4G було б смішно і неграмотно, так як Nokia Asha 501 є злегка неповноцінним смартфоном . Я ж хотів написати про недоліки, які повинні бути виправлені на його рівні. Про недоліки, які не повинні залишатися без уваги, і які повинні виправлятися в оновленні операційної системи , Яка, до речі, теж є чимось новим. Asha 1.0 - саме так називається нова платформа, яка, за всіма прогнозами, знайде своє продовження в наступних поколіннях Аша. У цьому можна бути впевненим, враховуючи ту витік, яку нам подарував аналог Вікілікса, тільки в технологічному світі - твіттер-аккаунт @evleaks - вони показали новий Asha 500. Але про це потім, а зараз приступимо до плюсів, після до недоліків і побажанням.


Плюси Nokia Asha 501

Колоритність. Найголовніше, чим запам'ятовується Nokia Asha 501 - це його колоритність, його варіації зовнішнього вигляду, його веселе різноманітність і яскравість. Ці шість кольорів: білий, чорний, коралово-червоний, блакитний, зелений і кислотно жовті кольори - не залишать свого власника незадоволеним зовнішнім виглядом. І це найбільший і перший плюс, який Nokia Asha представив світу. Цим він і бере маси на сьогоднішній день. Навіть його товщина і багато технічних недоліки непомітні при такому піднесенні народу. Колоритний Nokia Asha 501 радує очі!

Швидкість. Мені здалося це великим плюсом, тому що створити операційну систему, яка чимось відрізняється від таких гігантів, як " андроїд iOS , І зробити її настільки "легкої", що навіть Nokia Asha 501 зі своїми мізерними "мізками" справляється з нею, та так, що всі сьогоднішні ОС позаздрять, - це гідно оплесків! Все, що ви хочете зробити, робиться максимум в два-три кліка. Будь то включення-виключення Wi-Fi або Bluetooth , Будь то запуск програм, або навіть відвідування сторінки " Вконтакте "(Ви можете поставити його за замовчуванням на головний екран, як додаток) - все це робиться дуже швидко і в мінімум рухів.

Новий "Тайм-лайн". У Nokia Asha 501 є нова фіча у вигляді тайм-лайну, який буде збирати ваші недавні дії. Цей тайм-лайн значно спрощує життя власника Nokia Asha 501 і підносить тільки те, що треба, і звільняє від таких нервів, як заходити назад в контакти і шукати адресата, щоб зателефонувати. Для того щоб зателефонувати, людині взагалі не треба кудись заходити. Ім'я просто висить в тайм-лайні, і все, що вам треба робити - це просто натиснути на значок дзвінка одразу після назви адресата. Ваш нещодавній серф в інтернеті , Ваша замітка, яку ви редагували недавно, ваш статус, який ви оновили, ваші СМС та багато-багато іншого - все це у вас в тайм-лайні, і це круто! Нітрохи не менш круто і те, що тайм-лайн розділений на часи: минуле, сьогодення і майбутнє. З минулим і сьогоденням все зрозуміло, а ось щоб побачити майбутні справи, зустрічі та дні народження - вам доведеться потягнути тайм-лайн до кінця вниз, а потім ще раз вниз - і вуаля, ви побачите майбутнє!

Комунікабельність. Хеллоу, твіттеряне і фейсбукчане! Для вас є спокуслива функція від Nokia Asha 501, яка не залишить вас байдужими. В Nokia Asha 501 вам не треба заходити в " Твіттер "Або" Фейсбук ", Щоб швидко написати прийшла думка або подія. Все, що потрібно зробити - це натиснути на лінію у верхній частині тайм-лайну, на якій написано" Про що ви думаєте? ". Крім цього, аша вражає своєю спритністю в рідних програмах Твіттера і Фейсбук, адже все, що знаходиться в Nokia Asha 501, спеціально інтегровано для того щоб навіть зі слабкими GSM і EDGE все Серф швидко і не витрачала ваш дорогоцінний трафік. Хоча для швидкого серфа є і Wi-Fi.

Хоча для швидкого серфа є і Wi-Fi

Зручна клавіатура. Це я не міг не відзначити. Навіть мені, не особливо схвалюють сенсорну писанину людині, ця клавіатура припала до душі. Незважаючи на його 3-дюймовий екран, клавіатура у нього дуже навіть зручна. Мені, наприклад, на ньому друкувати було легше і швидше, ніж на тих же п'ятидюймових екранах флагманів. Мінімум помилкових натискань, і якщо навіть натиснув неправильно, то вгорі показуються підказки, яких можна вибрати навіть не набираючи слова до кінця. Мені це дуже сподобалося, і я навіть не очікував такого сюрпризу від такого маленького і дешевого смартфона . Незвично приємною виявилася функція, яка змінює мову при свайпа з пробілу, вправо або вліво. І ще приємно було бачити фичу, яка при довгому натисненні на вікно введення вискакує у вигляді маленької вертикальної лінії, яка начебто отпружінівает від кінчика пальця і ​​ставиться потім туди, куди ви побажаєте.

І ще приємно було бачити фичу, яка при довгому натисненні на вікно введення вискакує у вигляді маленької вертикальної лінії, яка начебто отпружінівает від кінчика пальця і ​​ставиться потім туди, куди ви побажаєте

Музикальність. Великий знахідкою є Nokia Asha 501 і для різного роду меломанів , Які хочуть від смартфона не настільки багатий функціонал, скільки зручно зібраний плеєр , В якому можна було б створити списки альбомів і виконавців в три-чотири натискання. Саме таке рішення пропонує Nokia Asha 501 для любителів послухати музику. Аша - свого роду плеєр, яким приємно користуватися, і який сам сортує все як треба. Всі зручності, включаючи управління перегортанням композицій навіть в заблокованому стані і багато іншого, є в Аше 501. Одним словом, меломани будуть у захваті від цього чуда.

Одним словом, меломани будуть у захваті від цього чуда


А тепер поговоримо про недоліки Nokia Asha 501

Відсутність копипаста. Це найбільший, той самий кричущий недолік. Відсутність функції "копіювати-вставити" дуже напружує, і в якійсь мірі навіть змусило мене розчаруватися в Nokia Asha 501. Навіть в простих кнопкових Нокіях, в таких, як мій попередній Nokia Asha 205, була така функція, і я ніяк не міг повірити, що в Nokia Asha 501 її немає. А шкода, бо, наприклад, інший раз я писав в нотатках деякі думки, потім копіював їх і вставляв в ті ж сторінки у "Вконтакте" і в "Фейсбуці". Ну, або взагалі писав твіти, які хотілося публікувати ближче до вечора (так, я, до всього іншого, нехілий такий мікроблогером ). Та не тільки в нотатках, але і в рідному браузері Nokia Xpress немає копипаста, але ж іноді є необхідність в тому, щоб скопіювати адресу або слова в пошуковому рядку ... Так чи інакше, хочеться побажати копипаста в оновленнях Nokia Asha 501.

Помилки при расшаріваніє. Так Так! Навіть такі дрібниці я помітив у використанні цього телефону. Так як я майже професійний смартфон користувач, я не міг про це не написати. Баг полягає в тому, що коли хочеш щось розшарити в мережі, наприклад, ті ж цікаві статті з " комп'ютерних звісток ", То нічого не відбувається. Замість того щоб тебе закидало в вікно введення в твіттері з готовим заголовком і посиланням, ти залишаєшся на сторінці - і все. Але це відбувається не завжди. В 1% щасливих випадках все відбувається так, як треба. Але це не звільняє Nokia Asha 501 від виправлення подібного роду помилки.

Бідний магазин. В Ovi store для Nokia Asha 501 не дуже багато додатків. Я б сказав, що магазин недозволено бідний. У ньому майже нічого немає. Там немає таких життєво важливих додатків, як "Вконтакте" (куди ж ми тепер без нього), немає в ньому також такого чуда, як "Ватсап", немає ще й нормального додатки російськомовних новин. Також немає і читалок (Це горе, насправді, для рідер-маніяків). Але не можна при цьому забувати, що Nokia Asha 501 - ще молодий смартфон, і на ринку на сьогоднішній день - наймолодша платформа, тому для нього поки що розробляються програми. Наприклад, точно відомо, що розробляється для нього "Ватсап", і, хто знає, може, на момент прочитання вами цієї статті, "Ватсап" вже буде красуватися у вас в Ашке! Такий висновок я зробив тому, що у витоку @evleaks, в фотографії нового пристрою, в тайм-лайні висів "Ватсап". Так що все попереду.

Баг в відтворенні потокового відео. Швидке всього, це виправлять в подальшому, але поки що це є. Ні, він відтворює потокове відео з " ютуба ", Але відтворює тільки тоді, коли інтернет йде з мережі, а не через Wi-Fi. Якщо відключити передачу даних і залишити тільки Wi-Fi (це робиться натисканням на верхній шторкою, яка випливає при свайпа з верхнього краю екрану), то він не відтворює відео. Йде буферизация, а відео не вантажиться зовсім. Може, хтось це і зміг виправити, але не я. Якщо ви змогли, то напишіть про це внизу.


Що б мені хотілося побачити в еволюції лінійки Asha

Вже всім відомо, що в подальшому слова "Nokia" та "Asha" не зустрічатимуться разом. Ну, а якщо навіть будуть, то це будуть прості кнопкові телефончики, тільки і всього. Але якщо навіть Nokia Asha продовжить своє існування вже без слова "Nokia", є ряд речей, яких хотілося б цьому виробникові побажати.

Хотілося б побажати Asha виправлення всіх недоліків і ще поліпшення ряду технічних складових. Наприклад, поліпшення камери; потім - поліпшення чіткості екрану, бо в Nokia Asha 501 він TFT; потім, мені б хотілося в нових моделях побачити все-таки 3G - це було б чудово. Хотілося б, щоб вони при цьому не збільшили сам телефон, а збільшили просто екран як такої, тому що з боків є місце, та й вгорі, і внизу чимало його. Хотілося б, щоб розробники залишили форму такої ж, як в Nokia Asha 501, бо це найкраще, що я бачив. Я говорю про розташування об'єктива камери , Укладеного посередині; й гравірування назви в вертикальному положенні; і ця кнопка, натиснувши яку можна з легкістю відкрити задню панель з приємним для вух клацанням, а не зі скрипом. До речі, хотілося б також, щоб можливість зміни задньої панелі також залишилася!

Це все, що я міг побажати корпорації, але ж більшого й не треба. Родзинка Asha в тому, що він такий стильний і несхожий на всі інші девайси. Це і хочеться бачити в майбутньому!


висновок

Ось і все, що я зміг почерпнути з того часу, що я користувався цим телефоном. Не варто, звичайно, вимагати від маленької "А" шки того, що вона не змогла б зробити. При нормальному підході та професіоналізмі людей, які займаються Nokia Asha 501, все перераховане реально виправити в нових оновленнях і зробити Asha ще зручнішим і приємнішим.

Насправді, під кінець хочеться відзначити, що я жодного разу не пошкодував, що купив такий "телефоносмартфон", тому що цього мені достатньо, навіть з огляду на те, що я є середнього рангу блогером . І якщо творці цієї моделі виправлять всі ті недоліки, які я перерахував вище, то ціни не йому буде - це точно. Nokia Asha 501 виявився незамінним помічником для такого студента, як я, і, хочете - вірте, хочете - ні, він по-справжньому надихає на творчість.

Ібрагім Салам ( @ibrablog )

Все, що потрібно зробити - це натиснути на лінію у верхній частині тайм-лайну, на якій написано" Про що ви думаєте?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки