Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

iPhone - огляд від 1 покоління до iPhone 6 plus, технічні характеристики, ціни

  1. iPhone першого покоління
  2. Друге покоління - iPhone 3G
  3. iPhone 3GS - третє покоління смартфона
  4. Представник четвертого покоління - iPhone 4
  5. iPhone 4S
  6. iPhone 5
  7. Умовно-бюджетний iPhone 5c
  8. iPhone 5s
  9. iPhone 6 - слово інновацій і прогресу
  10. iPhone 6 Plus - останнє слово за Apple

Своєю появою смартфон iPhone зобов'язаний популярному плеєру від компанії Apple - iPod, який з 2001 року набув величезний успіх у користувачів всього світу. Директор компанії Стів Джобс давно виношував ідею створення пристрою, який об'єднав би в собі всі носяться людьми гаджети, і ним став багатофункціональний смартфон iPhone.

Спочатку він задумувався у вигляді планшета, але після розробки сенсорного екрану і деяких інших модулів, з'явилася рішення про створення смартфона, тому планшети Apple стали актуальні лише в 2010 році.

Прототипом першого iPhone став мобільний телефон Motorola ROKR, який внаслідок слабкої функціональності і невдалий дизайн в 2005 році назвали «провалом року». Прийнявши до уваги допущені помилки, компанія почала створення нового смартфона в умовах суворої секретності, що, в кінцевому рахунку, дало вражаючі результати.

Прийнявши до уваги допущені помилки, компанія почала створення нового смартфона в умовах суворої секретності, що, в кінцевому рахунку, дало вражаючі результати

iPhone першого покоління

Новий смартфон був представлений публіці в січні 2007 року, а влітку вже став активно розкуповувати користувачами. Незважаючи на підтримку мереж GSM, а так само можливість використовувати Wi-Fi і Bluetooth, він зазнав різкої критики через відсутність підтримки 3G, що змушувало користувачів використовувати низкоскоростную технологію ADGE для доступу в інтернет.

Незважаючи на підтримку мереж GSM, а так само можливість використовувати Wi-Fi і Bluetooth, він зазнав різкої критики через відсутність підтримки 3G, що змушувало користувачів використовувати низкоскоростную технологію ADGE для доступу в інтернет

iPhone був представлений публіці в січні 2007 року

До того ж з безпеки зв'язку він помітно поступався деяким комунікаторів, тому не отримав належного поширення в корпоративному сегменті. У першому варіанті модель комплектувалася вбудованою пам'яттю 4 і 8 Гб, але через деякий час з'явилася модель з 16 Гб пам'яті.

Історія створення і фотографії iPhone 1

Подивитися ціни на iPhone 1

Друге покоління - iPhone 3G

Через півтора року в червні 2008 року компанія Apple виконала роботу над помилками, доукомплектувати смартфон модулем 3G. Модель отримала назву iPhone 3G і поряд з підтримкою 3G-мереж, так само підтримувала GPS і A-GPS, якщо використовувалося додаток Google Maps.

Модель отримала назву iPhone 3G і поряд з підтримкою 3G-мереж, так само підтримувала GPS і A-GPS, якщо використовувалося додаток Google Maps

У червні 2008 року компанія Apple доукомплектувала iPhone модулем 3G

Смартфон став працювати під операційною системою нової версії iPhone OS 2.0, і був забезпечений вбудованою пам'яттю 8 або 16 Гб. У порівнянні з першою модифікацією, металева задня кришка була замінена на пластикову панель білого або чорного кольору. Протягом декількох місяців після надходження в продаж iPhone 3G, ареал його поширення розширився до 70 країн (включаючи Росію).

iPhone 3GS - третє покоління смартфона

[Ga250] У червні 2009 року світ побачила третя версія пристрою, яка до колишнього найменуванню додала букву «S» від слова «speed» - швидкість. Таким способом Apple заявила про подвоєною швидкості роботи частини додатків (найбільш ресурсномістких), що стало можливо завдяки новому процесору і свіжої операційній системі iPhone OS 3.0.

За зовнішнім виглядом він майже не відрізняється від попередника, ті ж габарити 115,2х62,1х12,3 мм і вагу - 133 грами, але відразу звертає на себе увагу нове покриття дисплея. Якщо попередню модель доводилося протирати після кожної розмови, особливо в літню пору і не звичайною серветкою, а тільки замшевою ганчіркою, то у новинки все по-іншому. Тепер скло дисплея захищено від жирових відкладень і легко очищається паперовою серветкою або рукавом сорочки.

У третьому поколінні розробники звернули серйозну увагу на можливості регулювання відтворення при прослуховуванні аудіофайлів. Для цього гарнітуру iPhone 3GS забезпечили невеликим пультом управління, розташованим безпосередньо на сполучному кабелі навушників. З його допомогою здійснюється не тільки регулювання гучності, а й можливість перемотування композицій в обох напрямках, їх зупинки і запуску.

З його допомогою здійснюється не тільки регулювання гучності, а й можливість перемотування композицій в обох напрямках, їх зупинки і запуску

Залежно від моделі iPhone 3gs укомплектовуються вбудованою пам'яттю 16 або 32 Гб

[Directone]

Вперше реалізована функція голосового управління, яка з успіхом розпізнає російську мову при наборі номера телефону, вибору абонента і управлінні аудіоплеєром. Дана можливість доступна як з використанням гарнітури, так і без неї.

Залежно від моделі смартфон укомплектовуються вбудованою пам'яттю 16 або 32 Гб, що з надлишком вистачає для зберігання безлічі музичних композицій і фотографій.

Для збільшення часу роботи в автономному режимі телефон оснастили новим акумулятором, але якщо ви активно використовуєте інтернет, довго розмовляєте і слухаєте музику, то краще придбати чохол з додатковою батареєю. Спеціально для контролю над зарядом акумулятора Apple впровадила нову опцію його процентного відображення, що значно полегшило життя більшості користувачів.

Для завзятих туристів і любителів заміських прогулянок в пристрій впроваджений електронний компас з можливістю переходу до карти. У деяких складних випадках може бути задіяна 3-мегапіксельна камера, яка не тільки допомагає в орієнтуванні, але і робить цілком якісні фотознімки і відеоролики.

Представник четвертого покоління - iPhone 4

Влітку 2010 року Стів Джобс представив четверте покоління смартфона - iPhone 4, яке вперше стало працювати в мережах CDMA. Майже відразу після цього Apple починає офіційні продажі «разлоченних» смартфонів, які можуть працювати з будь-яким оператором. Це був сміливий і правильний маркетинговий хід, який дозволив максимально збільшити продажі iPhone 4.

Це був сміливий і правильний маркетинговий хід, який дозволив максимально збільшити продажі iPhone 4

iPhone 4 вперше став працювати в мережах CDMA

Чим же порадували розробники смартфона на цей раз?

Звичайно ж екраном Retina з IPS матрицею. Дозвіл екрану піднято до 960? 640 при збереженні діагонального розміру 3,5? - це в чотири рази більше, ніж у попередніх поколінь. Порадувала і динамічна контрастність екрану, яка теж покращилася в 4 рази і склала - 800: 1. Габаритні розміри залишили колишніми для зручності користування однією рукою.

Кут огляду дисплея просто вражає. Навіть при максимальному повороті лише трохи падає яскравість картинки. До того ж і на сонці він не «сліпне», як більшість конкурентів, що досягається завдяки використанню дзеркальної підкладки.

Передня і задня панелі корпусу виконані з алюмосиликатного скла з олеофобним покриттям, яке перешкоджає появі відбитків пальців і дозволяє легко видалити жирні сліди. Корпуси представлені в двох колірних рішеннях - чорному і білому.

Окантовка смартфона виконана зі сталі і розділена на три секції, які виконують роль антен: одна для GPS, Wi-Fi і Bluetooth, друга для GSM і третя для UMTS.

Нова 5-мегапіксельна камера виконана за технологією «зі зворотним засвіченням» і оснащена п'ятикратним цифровим зумом і автофокусом. Вона дозволяє записувати HD-відео в форматі 720р і частотою кадрів 30 кад / сек. Поруч з камерою зручно розташовується LED-спалах.

Як і в попередніх моделях, в iPhone 4 використовується незнімна літій-іонна батарея, яка, як заявляють розробники, забезпечує більш довгу роботу пристрою від однієї зарядки. При цьому акумулятор можна заряджати як від адаптера змінного струму, так і від комп'ютера, відмінність полягає в тому, що в останньому випадку йому буде потрібно трохи більше часу.

iPhone 4 забезпечує 7 годин розмови в мережі 3G, 14 годин розмови в мережі 2G і 300 годин в режимі очікування

Заявлені параметри виглядають дуже оптимістично 7 годин розмови в мережі 3G, 14 годин розмови в мережі 2G і 300 годин в режимі очікування. При користуванні інтернетом в мережі 3G - 6 годин, а Wi-Fi - 10 годин. Якщо ви розраховуєте довго дивитися фільми, то заряду вистачить на 10 годин роботи, музику ж можна слухати цілі 40 годин. Тобто практично, при середній інтенсивності використання, заряду повинно вистачати на 2-2,5 доби.

У цій моделі Apple застосувала нові розробки в системі захисту даних, що відразу ж привернуло корпоративних клієнтів.

iPhone 4S

Остання модель лінійки 4 - iPhone 4S була представлена ​​в жовтні 2011 року і помітно порадувала користувачів своїми нововведеннями. Це і новий двоядерний процесор Apple A5 (тактова частота - 1000 МГц), оновлена ​​операційна система iOS5 і багато інших «смакоти», але про все по порядку.

Корпус смартфона не отримав будь-яких змін, якщо не брати до уваги іншого розташування антен, виконаних у вигляді металевої окантовки. На відміну від попередньої моделі їх стало чотири, дві з яких відведені для GSM зв'язку. Це зроблено на випадок, коли на одну антену погано приймається сигнал. Автоматика просто перемкне телефон на другу.

Остання модель лінійки - iPhone 4S була представлена ​​в жовтні 2011 року і помітно порадувала користувачів своїми нововведеннями

Помітно покращилась основна камера, яка тепер може робити фотографії з дозволом 8 мегапікселів. До того ж при швидкості 30 кад / сек можна писати HD-відео в форматі 1080р. Передбачена активація камери, як їх меню телефону, так і зі стану блокування, що дозволить не пропустити цікаві кадри. Для стабілізації зображення при відеозйомці в камеру вбудований гіроскоп.

У смартфоні iPhone 4S реалізована підтримка A-GPS і ГЛОНАСС, тому як ніколи став корисний картографічний сервіс від Google. Відображення карт можливо в декількох видах, тому ви зможете позиціонувати себе на місцевості, прокласти оптимальний шлях до обраної мети та вибрати тип пересування - транспортом або пішки.

iPhone 5

Всього через 6 місяців після анонса 4s, лінійка найвідомішого бренду смартфонів в світі поповнилася черговою моделлю нового покоління. Свіжий iPhone 5 отримав вдосконалений процесор i6, нову діагональ дисплея в 4 дюйма з роздільною здатністю 1136 х 640 пікселів і оновлену версію операційної системи iOS 6. Завдяки збільшенню продуктивності, швидкодія девайса під час перегляду мультимедіа та серфінгу в браузері збільшилася до двох разів. Дизайн флагмана 2012 року не перетерпів кардинальних змін за винятком дрібних деталей і поновлення задньої кришки.

Умовно-бюджетний iPhone 5c

У випадку з iPhone 5c, Apple вирішили відійти від стандартної схеми випуску флагмана нової серії і його модернізованого «S» варіанту, розбавивши лінійку девайсом нового класу. Спочатку модель позіціоніровась як бюджетний варіант Айфона, але після початку продажів ціну встановили на рівні iPhone 5. Новинка виконана в корпусі з полікарбонату і має п'ять колірних варіацій. Пластиковий корпус смартфона став трохи товщі, а вага збільшилася на 20 грам. З нововведень в технічному плані присутня оновлена ​​косметичними доробками операційна система і батарея з підвищеною місткістю. Інша начинка і характеристики повністю аналогічні з iPhone п'ятої версії.

iPhone 5s

iPhone 5s є розширеною версією базової моделі лінійки з додаванням унікальних функцій і характеристик. Істотно модернізована начинка гаджета, покращено якість корпусу і додані дві нові забарвлення: 5s доступний в золотистому, сірому і дефолтних кольорі. На борту пристрою процесор Apple A7 і модернізована камера, що дозволяє записувати відео з частотою 120 кадрів / сек. на дозволі 1280х720 і 30 кадрів / сек - на 1920х1080. Технологія сканування відбитку пальця «AppleID» також доступна тільки в останньої моделі п'ятої серії.

iPhone 6 - слово інновацій і прогресу

Вересень минулого року ознаменований датою старту продажів iPhone 6. На цей раз розробники вирішили відійти від звичного формату компактності та ергономічності в сторону модернізації технічної частини гаджета. Новий Айфон отримав 4.7 дюймовий дисплей з новою матрицею в 326 PPI і дозволом 1334х750 пікселів. Серце девайса - новий двоядерний процесор A8 з частотою 1.6 ГГц, 1 ГБ оперативної пам'яті і відеоадаптер PowerVR-X6450. Дизайн викликав бурхливі дискусії прихильників естетичної складової iPhone, яка в шостої моделі явно зіпсована випирає за межі корпусу камерою і пластиковими смугами на місці вбудованих антен.

iPhone 6 Plus - останнє слово за Apple

iPhone 6 Plus - перший фаблет в легендарній лінійці смартфонів. Народжений бажанням Apple слідувати технічному прогресу, не відстаючи від конкурентів. Цікаве поєднання колишньої ергономіки, великого екрану і високих характеристик заліза. Модель має відмінний дисплей 5.5 дюймів на 1080 × 1920 пікселів з матрицею в 401 PPI. Покращена 8-мегапіксельна камера здатна записувати відеоряд з частотою в 240 кадрів / сек. В іншому ж, начинка аналогічна шостої версії. Проблеми з дизайном також перекочували з iPhone 6. Обидві моделі можна придбати в трьох варіантах об'єму жорсткого диска - 16, 64 і 128 ГБ. На даний момент еволюція iPhone закінчується на цьому пристрої, але судячи по актівеості «Яблука», поява чергової сенсації не за горами.

[Iphoneprice]

На модель 16 GB
[Nadavi razdel = "122" model = "Apple iPhone 6 16Gb»]

Читайте також статті:

Дозвіл екрану піднято до 960?
При збереженні діагонального розміру 3,5?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки