Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

4G / 3G WiFi Роутери

  1. Як вибрати 3G роутер
  2. Як купити 3G Wi-Fi роутер

Зараз 3G Wi-Fi роутери користуються широкою популярністю і попитом не тільки для домашнього використання, але і для корпоративних Інтернет рішень. Серед переліку вибору такого обладнання як 3g / 4g Wi Fi роутери є моделі, які зможуть задовольнити абсолютно будь-які вимоги і переваги.

Як вибрати 3G роутер

Очевидно, що роутери 3G мають функцію роздачі Інтернету по Wi-Fi. Радіус дії мережі в такому разі не буде дорівнює 10-15 метрів. Однак, в цьому є свої переваги, так як портативні роутери з 3G використовуються в основному для поїздок, коли Ви постійно перебуваєте в переміщенні або у випадках, коли потрібно забезпечити доступом до Інтернету невелике приміщення.

Залежно від моделі 3G WiFi роутера до нього можна підключити GSM оператора ( lifecell , Vodafone , Utel , Київстар ) Або ж CDMA, яким є інтертелеком .

Вибір 3G Wi-Fi роутерів грунтується на тому, які саме завдання має виконувати роутер з 3G.

  1. Для кого-то достатнім буде підключення до мережі на середній швидкості передачі і прийому даних, при цьому робочий стан роутера необхідно тільки в деякі певні дні та години.
  2. Популярний другий варіант вибору 3G Wi-Fi роутера полягає в тому, що користувачеві потрібен швидкісний 3G Інтернет одночасно для декількох пристроїв, при цьому термін його служби має становити як мінімум 10-12 годин.
  3. Останнє рішення представляє собою найбільш потужне і швидкісне підключення до Інтернету за допомогою 3G, при цьому такого варіанту можуть позаздрити і деякі провайдери проводового Інтернету.

Для першого випадку відмінно підійдуть навіть ті моделі 3G WiFi роутерів, які мають USB вхід. Просто підключивши такий модем роутер, наприклад, до ноутбука, Ви паралельно забезпечите підключення і декількох інших девайсів за технологією wifi, наприклад, смартфона і планшета. Серед таких можна відзначити Huawei e8372 і Huawei EC315 .

У другому варіанті, звичайно, USB WiFi модеми зможуть вирішити і цю задачу, однак для отримання дійсно гарного сигналу мережі та головне швидкості Інтернету 3G на всіх потрібних пристроях, рекомендованими є потужні мобільний 3G 4G WiFi роутери. Найчастіше, вони оснащені потужною внутрішньою батареєю, що гарантує тривалий час роботи, а також і вбудованою антеною, завдяки якій роутер з 3G швидко перебудовується з однієї базової станції на іншу і забезпечує стабільний сигнал Інтернету. Великою популярністю користуються Novatel 6620 і Sierra 771 зважаючи на свою потужності і функціональних особливостей. Такі рішення переносного 3G Інтернету дуже добре підійдуть для сімейних подорожей. Також подібний WiFi 3G роутери часто використовують в якості резервного Інтернету в невеликі офіси і підприємства на випадки, коли дротове Інтернет з'єднання дає збій.

Зараз 3G Wi-Fi роутери користуються широкою популярністю і попитом не тільки для домашнього використання, але і для корпоративних Інтернет рішень

Секрет останнього рішення полягає в тому, що до стаціонарного роутера підключається 3G модем через спеціальний USB порт. У такому комплекті радіус дії Wi-Fi може досягати 100-150 метрів, надаючи високу швидкість передачі даних і стабільний сигнал мережі. Найчастіше такі роутери з 3G модемом купують для організації Інтернету на дачі або в приватному будинку.

Як купити 3G Wi-Fi роутер

В якості висновку можна зазначити, що на даний момент 3G WiFi роутери користуються великим попитом. Серед популярних і потужних моделей пристроїв виступають Novatel 6620 , Sierra 771 , Netgear 781 , Sierra 763 .

Придбавши такий пристрій, Ви гарантовано отримаєте стабільний 3G Інтернет, зможете підключити одночасно декілька пристроїв до точки доступу HotSpot і знаходиться онлайн не тільки в будь-який час в будь-якій точці країни, але і за її межами.

Також ми радимо використовувати і зовнішню посилює 3G антену . Разом з 3G WiFi роутером і антеною Ви можете стабілізувати і посилити сигнал Інтернету в тих випадках, коли той слабкий або періодично пропадає. Слід зазначити, що антену можна підключити навіть до тих роутера 3G WiFi, в яких немає роз'єму для неї. Тут досить використовувати спеціальний антенний перехідник .

Технічні фахівці компанії Mir3G зможуть личити Вам оптимальне обладнання, яке найкращим чином зможе вирішити всі Ваші Інтернет завдання і надасть комфортну роботу в мережі.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки