Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Чому не включається телефон?

  1. Причини, по яких не включається телефон
  2. Що робити, якщо не включається телефон?

Нашу життя складно уявити без мобільного телефону

Нашу життя складно уявити без мобільного телефону. Зараз дивуєшся, як ще пару десятків років назад люди обходилися без стільникових? Адже завдяки невеликій трубці людина завжди знаходиться на зв'язку. А якщо у вас смартфон, то ви з його допомогою можете виходити в інтернет, грати в ігри, дивитися фільми, слухати музику ... Загалом, завжди можна знайти, чим себе зайняти у вільну хвилинку.

А чи знаєте ви, що першим стільниковим телефоном, який був схвалений федеральним агентством зв'язку, стала модель Motorola DynaTAC 8000X (1983 рік)? На відміну від багатьох інших більш ранніх розробок, DynaTAC 8000X дозволяв з'єднуватися користувачеві з іншою людиною без допомоги оператора зв'язку. Крім того, вага самої трубки був відносно невисокий (1150 грам) і дозволяв переносити її одній людині. Цікаво, що на апараті присутній невеликий світлодіодний дисплей червоного кольору, на якому, правда, відображалися тільки цифри. На передній панелі перебувала цифрова клавіатура, а також дев'ять спеціальних клавіш: повтор виклику, включення і виключення живлення, гучність, блокування і так далі. Незважаючи на громіздкість даної «Мотороли», акумулятор дозволяв безперервно розмовляти не більше 35 хвилин, а процес зарядки становив більше 10 годин! До речі, нагорі корпусу знаходиться велика чорна антена для поліпшення якості зв'язку. До речі, перший дзвінок по цьому телефону був здійснений рівно за 10 років до того, як він був схвалений міністерством зв'язку.

Сьогодні ж випуском стільникових телефонів займається величезна кількість всіляких компаній. Найбільш відомі з них в Росії: Nokia, Samsung, Sony Ericsson, Siemens, HTC, LG, Motorola і, звичайно ж, iPhone від Apple.

Але повернемося до нашої основної теми ...

Причини, по яких не включається телефон

Насправді факторів, по якій виникла проблема, може безліч, причому залежать вони не тільки від марки самого стільникового, але навіть від тієї чи іншої моделі. Зрозуміло, що про всі моделі ми розповісти не зможемо, тому розглянемо загальні причини такої поведінки телефону.

  • Проблема в тому, що розрядилася трубка. З ким не буває - забули зарядити ввечері мобільник, ось він і розрядився зранку. Що робити? Правильно, взяти зарядний пристрій і почати заряджати його. До речі, сам стільниковий повинен включитися відразу ж, хоча на деяких моделях це відбувається через якийсь час. Якщо телефон все ще не подає ознак життя, рекомендується його залишити заряджатися протягом 12-24 годин - шанс того, що він запрацює, все ще існує.
  • Батарея прийшла в непридатність. Відкрийте задню кришку телефону і уважно огляньте батарею. Якщо вона здулася, то проблема безумовно в ній. Рішення - заміна акумулятора.
  • Якщо апарат не хоче заряджатися, то справа може бути зовсім не в самій батареї, а в зарядці, наприклад, вона просто наказала довго жити. В цьому випадку можливий єдиний варіант - покупка нового зарядного пристрою в магазині стільникового зв'язку.
  • Якщо у вас модний гаджет, наприклад, смартфон з додатковою картою пам'яті, спробуйте її вийняти на час. Чому? Як запевняють фахівці, вона може блокувати процес запуску телефону, особливо якщо заповнена інформацією. Якщо трубка включилася, то можете сміливо вставляти карту назад в гніздо, але краще попередньо її очистити від зайвого сміття.
  • Механічне пошкодження. Ви можете навіть не впізнати, що хтось впустив телефон без вашого відома. При цьому його корпус може перебувати в ідеальному стані. Тут, як ви самі можете здогадатися, без досвідчених фахівців не обійтися. А ось самостійно розбирати трубку ми не рекомендуємо, оскільки ви позбудетеся гарантії, якщо стільниковий новий, до того ж навряд чи зможете знайти причину несправності.
  • Попадання вологи. Насправді не обов'язково кидати свій телефон в ванну, наповнену водою, що б він перестав включатися. Навіть просто полежавши деякий час у вологому приміщенні, він може почати глючити. У такому випадку рекомендується якомога швидше звернутися за допомогою в сервісний центр - так вище шанси того, що апарат можна буде врятувати.
  • Якщо мова йде про смартфони, то велика ймовірність того, що стався якийсь глюк в програмному забезпеченні. Наприклад, на тому ж iPhone може знадобитися відкат прошивки або її оновлення. У кого-то виходить зробити це самостійно, іншим же потрібна допомога фахівця.
  • Менш поширений випадок - зламалася кнопка включення. Це могло статися, наприклад, якщо стільниковий впав з висоти. Як правило, цю неполадку самостійно діагностувати виходить не завжди, на жаль.

Що робити, якщо не включається телефон?

Для початку - спробувати виявити справжню причину несправності. Якщо у вас вийшло зробити це самостійно, то необхідно вирішити, як вчинити далі. Якщо проблема була в батареї, то її необхідно замінити, а ось якщо сталася поломка всередині телефону, то без сервісного центру не обійтися. До речі, у багатьох випадках ремонт вам обійдеться дорожче, ніж покупка нової трубки.

Зараз дивуєшся, як ще пару десятків років назад люди обходилися без стільникових?
А чи знаєте ви, що першим стільниковим телефоном, який був схвалений федеральним агентством зв'язку, стала модель Motorola DynaTAC 8000X (1983 рік)?
Що робити?
Чому?
Що робити, якщо не включається телефон?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки