Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Не включається телевізор LG блимає лампочка кілька разів.



Не включається телевізор LG блимає лампочка кілька разів і вимикається. Ось з такою проблемою я зіткнувся недавно. Не минуло й 2 років після покупки, як мій телевізор Елджі перестав включатися, екран не працює. Вночі телик нормально працював, а на ранок вже не хотів включатися, просто блимав червоний діод 3 рази і все. Як я чув, телевізор виконує функцію самодіагностики і при виявленні проблем може просто не включитися, але виводить певний сигнал миготінням червоного діода дозволяє з'ясувати причину. Подзвонив я в підтримку LG за безкоштовним номером і попросив дати розшифровку такого миготіння лампочки, на що мені відповіли, що вони не дають подібну інформацію простим користувачам і запропонували звернутися в офіційний сервісний центр Лджі.

Але так як гарантія на телевізор вже закінчилася і там де я живу немає сервісного центру LG довелося мені нести телевізор в ремонт звичайному ТВ техніка. Чесно сказати я не очікував, що майстер так швидко визначить причину поломки телика, але йому досить було інформації від мене про миганні діода кілька разів при включенні телевізора Лджі, як він відразу видав причину поломки. Його відповідь була такою - згоріли світлодіоди підсвічування телевізора і треба його замінити і показав другий розібраний такий же LG але з більшою діагоналлю екрана в якому така ж проблема.

Чому на телевізорах LG згорає підсвічування я напишу трохи нижче. Спершу я подумав, що я сильно потрапив на гроші і попередив, що якщо ремонт буде коштувати великих грошей, то не варто його виконувати, але майстер сказав, що робота по заміні коштуватиме 1000 рублів + заміна кожного елемента підсвічування по 200 рублів. У підсумку весь ремонт з заміною 5 елементів підсвічування обійшовся 2000 рублів. Таких елементів в телевізорі багато, але на моєму згоріло всього 5 штук. Можливо, ціна за роботу і вартість самих світлодіодів підсвічування в вашому місті може бути більше або менше.



Чому згорає підсвічування телевізора LG?
Як виявилося я не один такий, світлодіоди підсвічування на телевізорах Елджі виходять з ладу у багатьох власників ТБ. І телемайстер поділився інформацією, чому так швидко вони псуються і радою як цьому запобігти. Виявляється з заводу на телевізорах Лджі налаштована максимальна підсвічування за рахунок чого при покупці ми бачимо на екрані дуже яскраву картинку і це позитивно впливає на потенційного покупця і він набуває його. Таке яскраве зображення на екрані ми бачимо і в магазинах при виборі телевізора. Але як виявилося це призводить і швидкого зносу підсвічування телевізора, після чого світлодіоди можуть згоріти і доведеться нести його в ремонт. Добре якщо гарантія ще не пройшла тоді ремонт буде не за ваш рахунок, але це теж займе чимало часу. Рішення проблеми таке - відкриваємо налаштування в LG і в меню вибираємо "Екран" далі знаходимо пункт "Підсвічування" і міняємо його значення до 50%, інші параметри екрану можна не чіпати, тільки підсвічування.

Як я помітив особливої ​​різниці не помітно, зате підсвічування вашого телевізора пропрацює довше. Сподіваюся, інформація виявилася корисною для вас. Якщо ви знаєте інші причини і можливі рішення проблем з підсвічуванням, то просимо поділитися інформацією нижче у відгуках.

  • Ми будемо раді якщо ви додасте відгук або корисну інформацію по темі!
  • Спасибі за чуйність, додаткову інформацію та корисні поради !!!


ОНОВИТИ СТОРІНКУ З відгуків

Автор: Артем
28-11-2018
18 год. 08 хв.
Повідомлення:
Велике спасибі. І у мене сьогодні сталися такі-ж симптоми: завис, потім я вимкнув телик, і не включався - моргає червоний індикатор три рази ... печалька. Самому реально виявити і замінити підсвічування? Жодного разу телики не ремонтував.
Автор: Сергій Володимирович
17-09-2018
22 год. 05 хв.
Повідомлення:
Величезне спасибі автору за статтю - допомогла. А то вже було грішив на блок живлення, виявилося - підсвічування (замінив 4 світлодіода. Віктору Борисовичу: плями на екрані - тому, що неправильно встановлені світловідбивачі після заміни світлодіодів - лікується.
Автор: Тіма
02-09-2018
22 год. 51 хв.
Повідомлення:
Несіть телик назад де ремонт робили, швидше за все світлодіоди погано закріпили і вони відійшли зі своїх гнізд і стали видні окремі точки світла на екрані.
Автор: Віктор Борисович
01-09-2018
15 год. 40 хв.
Повідомлення:
У мене на телевізорі після ремонту із заміною підсвічування тепер видно білі яскраві плями на екрані телевізора близько 5 штук. Сам екран працює і все показує тільки яскраві точки світла заважають очам, тепер не знаю це знову підсвічування згоріла чтоли, але якщо згоріла б то телевізор не показував би як це було коли я відніс в ремонт. Хто небудь стикався з такою проблемою або потрібно нести знову в ремонт?
Чому згорає підсвічування телевізора LG?
Самому реально виявити і замінити підсвічування?
Хто небудь стикався з такою проблемою або потрібно нести знову в ремонт?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки