Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Який iPad вибрати і купити в 2019 році: все моделі, порівняння і ціни

  1. Всі актуальні моделі iPad в 2019 році
  2. Загальні принципи вибору моделі планшета
  3. товщина
  4. Дисплей і камери
  5. роз'єми
  6. Біометричний сканер (Face ID і Touch ID)
  7. Чи варто доплачувати за модифікацію з модулем стільникового зв'язку «Cellular» (підтримка SIM-карт)?
  8. Який обсяг вбудованого накопичувача (ГБ) iPad вважається оптимальним?
  9. 12,9-дюймовий, 11-дюймовий і 10,5-дюймовий iPad Pro
  10. Основні відмінності між iPad Pro 2018 (11 і 12,9 дюйма) і iPad Pro 2017 (10,5 дюйма)
  11. Процесори iPad Pro
  12. Підтримка Apple Pencil
  13. Кольори iPad Pro
  14. Ціни 10,5 і 12,9-дюймових iPad Pro
  15. 11-дюймовий iPad Pro
  16. 10,5-дюймовий iPad Pro
  17. iPad (2018)
  18. iPad Mini 4
  19. Детальний порівняння технічних характеристик 12,9-дюймового, 11-дюймового і 10,5-дюймового iPad Pro
  20. Детальний порівняння технічних характеристик iPad (2018) і iPad mini 4

Ви вперше плануєте покупку планшета Apple і зіткнулися з труднощами при виборі? Який iPad купити в 2019 році, щоб не переплачувати і використовувати його можливості по максимуму? У цьому матеріалі ми розповімо про ключові відмінності один від одного, слабкі і сильні сторони, а також про те, які чинники впливають на вибір планшета?

У цьому матеріалі ми розповімо про ключові відмінності один від одного, слабкі і сильні сторони, а також про те, які чинники впливають на вибір планшета

Всі актуальні моделі iPad в 2019 році

Всі актуальні моделі iPad в 2019 році

У 2019 Apple офіційно продає такі моделі планшетів iPad:

Загальні принципи вибору моделі планшета

Загальні принципи вибору моделі планшета

В якості основних критеріїв оцінки - габарити і величина діагоналі пристрої (12,9 дюйма, 11 дюймів, 10,5 дюйма, 9,7 дюйма і 7,9 дюйма), роздільна здатність екрану, параметри фронтальної камери, наявність стільникового модуля (підтримка SIM- карт), обсяг внутрішньої пам'яті і вартість гаджета. Всупереч очікуванням, найбільш передової 12,9-дюймовий iPad Pro зовсім не лідирує за всіма пунктами списку. Так, він самий-самий, але в той же час він - найбільший, найважчий і найдорожчий, що не кожному користувачеві доведеться до душі.

товщина

товщина

Планшетом Apple з максимальною в модельному ряду товщиною корпуса - 7,5 мм, є 9,7-дюймовий iPad 2018 , Тоді як товщина 12,9-дюймового і 11-дюймового iPad Pro становить 5,9 мм, а 10,5-дюймового iPad Pro і iPad mini 4 - всього 6,1 мм.

Дисплей і камери

На кожному планшеті Apple встановлено чудовий дисплей Retina, але через співвідношення максимального дозволу до площі тільки екран iPad mini 4 може похвалитися показником 326 ppi, тоді як у інших моделей він дотягує лише до 264 ppi. Ще цікавіше йде справа з основними камерами iSight гаджетів - кращі камери в обох iPad Pro - 12 МП, тоді як iPad (2018) і iPad mini 4 оснащені модулями на 8 МП.

Варто відзначити, що крім максимального дозволу камер iPad Pro, флагманські планшети Apple володіють і кращої діафрагмою ƒ / 1.8 (у інших ƒ / 2.4), а також спалахом True Tone.

підтримкою Live Photos мають всі актуальні планшети Apple крім iPad mini 4.

Що стосується якості фронтальної FaceTime-камери, то iPad Pro оснащені 7 Мп модулем, а 9,7-дюймовий iPad (2018) і iPad mini 4 отримали дуже скромну Фронталки з дозволом всього 1,2 Мп.

роз'єми

роз'єми

Обидві версії iPad Pro (2018) отримали інтерфейс USB-C замість звичного Lightning в iPad Pro (2017). Всі три моделі iPad Pro оснащені магнітним роз'ємом Smart Connector для підключення клавіатури.

Аудіовихід 3,5 мм для навушників відсутній у всіх актуальних планшетів iPad Pro, але як і раніше є в iPad Pro (2018) і iPad mini 4.

Біометричний сканер (Face ID і Touch ID)

Починаючи з 2018 року Apple почала відмовлятися від звичної кнопки Додому, оснащеної сенсором Touch ID для зчитування відбитку пальця, і в своїх планшетах. Так, флагманські 12,9-дюймові і 11-дюймові iPad Pro замість кнопки Додому отримали підтримку технології Face ID , Яка дозволяє розпізнавати власника пристрою по обличчю.

У свою чергу, 10,5-дюймовий iPad Pro (2017), iPad (2018) і iPad mini 4 оснащені сенсором відбитків пальців Touch ID.

Важливим пунктом при виборі планшета для художників напевно стане підтримка цифрового олівця Apple Pencil (Продається окремо). Аксесуар підтримується всіма сучасними планшетами Apple крім iPad mini 4.

ПО ТЕМІ: Як завантажити відео на iPhone або iPad і дивитися без Інтернету - 5 способів .

Чи варто доплачувати за модифікацію з модулем стільникового зв'язку «Cellular» (підтримка SIM-карт)?

Дане питання має сенс сформулювати дещо інакше - наскільки ви впевнені в своїх можливостях прокласти маршрут, щоб не загубитися поза межами точок доступу до Wi-Fi-мереж? В умовах сучасного мегаполісу відсутність бездротового зв'язку в конкретній точці швидше рідкість, людина з планшетом стає ледачий і розслаблений, перестає контролювати даний аспект. Але ж варто переміститися на пару десятків км від міста і ось уже з'єднання втрачено. Бажаний, а часом і катастрофічно необхідний доступ в Інтернет відсутній, а без наявності офлайн-карт навіть не вийде зорієнтуватися на місцевості, щоб зрозуміти, в якій стороні знаходиться кафешка зі рятівної послугою.

ПО ТЕМІ: 6 рад грамотного подорожі з iPad без стільникового модуля (Wi-Fi версія) .

ПО ТЕМІ:   6 рад грамотного подорожі з iPad без стільникового модуля (Wi-Fi версія)

Що ще гірше, Apple не вважає за необхідне оснащувати версії без стільникового зв'язку модулем ГЛОНАСС і його закордонним аналогом GPS . Тим самим фактично розділяючи власників iPad на «домосідів» і «мандрівників» - перші економлять на купівлі близько 10 000 руб., Але змушені переміщатися від однієї зони Wi-Fi до іншої, віддаючи перевагу безкоштовним. При наявності стільникового зв'язку ( версії Cellular ) Додаткові витрати на трафік неминучі, але це порівняно невелика плата за повну свободу дій. Принципової різниці між усіма моделями iPad в цьому відношенні немає - для кожної з них доступні обидва типи конфігурації.

Зверніть увагу, що користувачам iPhone можна легко обійтися і без покупки iPad з підтримкою SIM-карт, адже створити точку доступу (Wi-Fi) на смартфоні і роздати Інтернет планшету простіше простого.

ПО ТЕМІ: Що зробити, якщо пропав режим модему на iPhone або iPad .

Також не буде зайвим ознайомитися з послугою Apple SIM , Яка останнім часом набула масового поширення, в тому числі і в Росії.

ПО ТЕМІ: Як прокачує iPad Dock-панель, починаючи з iOS 11: всі можливості, про які ви могли не знати .

Який обсяг вбудованого накопичувача (ГБ) iPad вважається оптимальним?

За підсумками останніх презентації стало зрозуміло, що Apple починає відходити від авторитарної політики в тому, що стосується фізичних інтерфейсів в її продуктах - мінімальний обсяг дискового простору останніх версій iPad становить 64 ГБ, а максимальний - 1 ТБ (проте варто пам'ятати про те, що користувачеві стануть недоступними всі заявлені виробником гігабайти і ось чому ).

Наявність слота для карт пам'яті в iPad не передбачено.

Підходити до вибору базового обсягу пам'яті планшета доводиться обачно, так як наростити його можна лише за рахунок хмарного сховища або зовнішніх накопичувачів . Для тих, хто вважає це несуттєвим - серйозні ігрові додатки вже з легкістю займають від 1 ГБ кожне, не кажучи вже про купі дрібного софта, чий обсяг схильний накопичуватися як сніжний ком.

На даний момент Apple пропонує планшети iPad з наступними варіантами обсягу накопичувача:

  • 11-дюймовий і 12,9-дюймовий iPad Pro - 64 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ, 1 ТБ.
  • 10,5-дюймовий (2017) - 64 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ.
  • 9,7-дюймовий iPad (2018) - 32 ГБ, 128 ГБ.
  • 7,9-дюймовий iPad mini 4 доступний тільки з накопичувачем в 128 ГБ.

Тим, хто змушений економити, повторимося - з номінальних заявлених гігабайт пам'яті частина, досить чимала, за замовчуванням зайнята файлами iOS .

Тим, хто схильний до спонтанних вчинків, від установки «додатки дня» до імпровізованої фотосесії, завантаження фільмів , Варто звернути увагу на iPad з великим об'ємом пам'яті.

ПО ТЕМІ: Як завантажити відео з ВК (ВКонтакте) на iPhone або iPad і дивитися без Інтернету .

12,9-дюймовий, 11-дюймовий і 10,5-дюймовий iPad Pro

12,9-дюймовий, 11-дюймовий і 10,5-дюймовий iPad Pro

Дані моделі можуть скласти конкуренцію ноутбукам середньої руки (в більшій мірі це відноситься до 12,9-дюймової версії), в тому числі, виробництва самої Apple. Наявність чохла-клавіатури (продається окремо, підключається до спеціального роз'єму Smart Connector, який присутній тільки у лінійки планшетів Pro) і стилуса Apple Pencil (продається окремо) за замовчуванням перетворюють планшет в прямого опонента Microsoft Surface на ринку гібридів і цього ніхто не приховує.

Наявність чохла-клавіатури (продається окремо, підключається до спеціального роз'єму Smart Connector, який присутній тільки у лінійки планшетів Pro) і стилуса Apple Pencil (продається окремо) за замовчуванням перетворюють планшет в прямого опонента Microsoft Surface на ринку гібридів і цього ніхто не приховує

Основні відмінності між iPad Pro 2018 (11 і 12,9 дюйма) і iPad Pro 2017 (10,5 дюйма)

Дизайн

Дизайн

Нові професійні планшети Apple на відміну від 10,5-дюймового отримали «безрамковий» дизайн а-ля iPhone X. Як вже говорилося вище, в нових iPad Pro 2018 використовується технологія ідентифікації користувача по контурах особи Face ID , Що має на увазі і наявність функціоналу True Depth , Портретного режиму фронтальної камери (7 МП), можливість створення Animoji, Memoji та інших булочок.

Крім того, iPad Pro (2018) є першими iOS-пристроями, оснащеними роз'ємом USB-C замість звичного Lightning.

Процесори iPad Pro

Голими амбіціями справа не обмежується - останні дві версії iPad Pro (11 і 12,9 дюйма) отримали особливу модифікацію новітнього процесора A12X Bionic, який в 3,5 рази швидше чіпа A8, встановленого в iPad mini 4. А в сфері виконання графічних завдань PRO -планшет і зовсім стали швидше «mini-брата» в 5 разів.

У свою чергу, 10,5-дюймовий iPad Pro, випущений в 2017 році оснащений процесором A10X Fusion, також досить продуктивним.

Підтримка Apple Pencil

iPad Pro 2018, на відміну від 10,5-дюймового iPad працює тільки з цифровим пером Apple Pencil другого покоління .

Кольори iPad Pro

11- і 12,9-дюймові iPad Pro доступні лише в 2 кольорах: сріблястому і «сірий космос».

10,5-дюймовий iPad Pro поставляється в 4 расцаетках: сріблястий, «сірий космос», золотий і «рожеве золото».

Ціни 10,5 і 12,9-дюймових iPad Pro

12,5-дюймовий iPad Pro

  • 12,5-дюймовий iPad Pro, 64 ГБ, Wi-Fi - 81 990 рублів (Купити) ;
  • 12,5-дюймовий iPad Pro, 256 ГБ, Wi-Fi - 93 990 рублів (Купити) ;
  • 12,5-дюймовий iPad Pro, 512 ГБ, Wi-Fi - 109 990 рублів (Купити) ;
  • 12,5-дюймовий iPad Pro, 1 ТБ, Wi-Fi - 141 990 рублів (Купити) ;
  • 12,5-дюймовий iPad Pro, 64 ГБ, Wi-Fi + Cellular (з підтримкою SIM-карти) - 93 990 рублів (Купити) ;
  • 12,5-дюймовий iPad Pro, 256 ГБ, Wi-Fi + Cellular (з підтримкою SIM-карти) - 105 990 рублів (Купити) ;
  • 12,5-дюймовий iPad Pro, 512 ГБ, Wi-Fi + Cellular (з підтримкою SIM-карти) - 121 990 рублів (Купити) ;
  • 12,5-дюймовий iPad Pro, 512 ГБ, Wi-Fi + Cellular (з підтримкою SIM-карти) - 153 990 рублів (Купити) .

11-дюймовий iPad Pro

  • 11-дюймовий iPad Pro, 64 ГБ, Wi-Fi - 65 990 рублів ( купити );
  • 11-дюймовий iPad Pro, 256 ГБ, Wi-Fi - 77 990 рублів ( купити );
  • 11-дюймовий iPad Pro, 512 ГБ, Wi-Fi - 93 990 рублів ( купити );
  • 11-дюймовий iPad Pro, 1 ТБ, Wi-Fi - 137 990 рублів ( купити );
  • 11-дюймовий iPad Pro, 64 ГБ, Wi-Fi + Cellular (з підтримкою SIM-карти) - 77 990 рублів ( купити );
  • 11-дюймовий iPad Pro, 256 ГБ, Wi-Fi + Cellular (з підтримкою SIM-карти) - 89 990 рублів ( купити );
  • 11-дюймовий iPad Pro, 512 ГБ, Wi-Fi + Cellular (з підтримкою SIM-карти) - 105 990 рублів ( купити );
  • 11-дюймовий iPad Pro, 1 ТБ, Wi-Fi + Cellular (з підтримкою SIM-карти) - 137 990 рублів ( купити ).

10,5-дюймовий iPad Pro

  • 10,5-дюймовий iPad Pro, 64 ГБ, Wi-Fi - 43 990 рублів ( купити );
  • 10,5-дюймовий iPad Pro, 256 ГБ, Wi-Fi - 54 990 рублів ( купити );
  • 10,5-дюймовий iPad Pro, 512 ГБ, Wi-Fi - 62 990 рублів ( купити );
  • 10,5-дюймовий iPad Pro, 64 ГБ, Wi-Fi + Cellular (з підтримкою SIM-карти) - 52 990 рублів ( купити );
  • 10,5-дюймовий iPad Pro, 256 ГБ, Wi-Fi + Cellular (з підтримкою SIM-карти) - 62 990 рублів ( купити );
  • 10,5-дюймовий iPad Pro, 512 ГБ, Wi-Fi + Cellular (з підтримкою SIM-карти) - 76 990 рублів ( купити ).

iPad (2018)

iPad (2018)

Випущений в березні 2018 року iPad покликаний стати найпопулярнішим планшетом Apple для звичайних користувачів. iPad 2018 (Огляд) прийшов на заміну торішньому iPad 2017 , Який в свою чергу відрізнявся від iPad Air 2 лише більшою товщиною, поліпшеним процесором A9, трохи гіршою якістю екрану і меншою вартістю. До речі, однією з найсильніших сторін iPad 2018 є його низька ціна.

Головними відмінностями iPad 2018 від iPad 2 017 є - покращений процесор A10 Fusion (як у iPhone 7) і підтримка Apple Pencil.

З усіх планшетів Apple тільки у дисплея iPad 2018 в повному обсязі ламінований дисплей без покриття антивідблиску.

iPad все ще зручно утримувати однією рукою, на відміну від 12,9-дюймового iPad Pro. Продуктивності iPad 2018, мабуть, вистачить більшості користувачів.

iPad є кращим планшетом Apple в соотнешеніі ціна / якість.

Колірна гамма: золотий, срібний і «сірий космос».

Ціни на iPad 2018:

  • iPad (2018), 32 ГБ, Wi-Fi - 23 490 рублів ( купити );
  • iPad (2018), 128 ГБ, Wi-Fi - 31 990 рублів ( купити );
  • iPad (2018), 32 ГБ, Wi-Fi + Cellular (з підтримкою SIM-карти) - 33 990 рублів ( купити );
  • iPad (2018), 128 ГБ, Wi-Fi + Cellular (з підтримкою SIM-карти) - 41 990 рублів ( купити ).

iPad Mini 4

iPad Mini 4

Цю модель нерідко називають мініатюрною версією старого флагмана iPad Air 2. Основними відмінностями iPad Mini 4 від старшого брата є: звичайний процесор A8, а не його модифікація A8X, менша діагональ екрану 7,9 дюйма проти 9,7 дюймів і менші габаритні розміри. За всіма іншим системним характеристикам - перед нами два ідентичних пристрої, для реалізації яких Apple використовує аналогічний підхід.

Перевага iPad Mini 4 в компактних розмірах - є багато кишень, куди поміститься такий планшет. Постійному носіння гаджета з собою сприяє і малу вагу, 300 грам, тому доречно говорити про нього, як про альтернативу смартфонам. Але iPad Mini 4 не конкурент навіть «дідка» iPhone 7, він не має екрану з 3D Touch, не отримав оновлену 12-мегапіксельну камеру.

Ціни на iPad mini 4:

  • iPad mini 4, 128 ГБ, Wi-Fi - 26 990 рублів ( купити );
  • iPad mini 4, 32 ГБ, Wi-Fi + Cellular (з підтримкою SIM-карти) - 34 990 рублів ( купити ).

Детальний порівняння технічних характеристик 12,9-дюймового, 11-дюймового і 10,5-дюймового iPad Pro

Детальний порівняння технічних характеристик 12,9-дюймового, 11-дюймового і 10,5-дюймового iPad Pro

Детальний порівняння технічних характеристик iPad (2018) і iPad mini 4

Детальний порівняння технічних характеристик iPad (2018) і iPad mini 4

Дивіться також:

Який обсяг вбудованого накопичувача (ГБ) iPad вважається оптимальним?
Який iPad купити в 2019 році, щоб не переплачувати і використовувати його можливості по максимуму?
У цьому матеріалі ми розповімо про ключові відмінності один від одного, слабкі і сильні сторони, а також про те, які чинники впливають на вибір планшета?
Чи варто доплачувати за модифікацію з модулем стільникового зв'язку «Cellular» (підтримка SIM-карт)?
Дане питання має сенс сформулювати дещо інакше - наскільки ви впевнені в своїх можливостях прокласти маршрут, щоб не загубитися поза межами точок доступу до Wi-Fi-мереж?
Який обсяг вбудованого накопичувача (ГБ) iPad вважається оптимальним?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки