Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт, заміна роз'єму планшета в Мінську: ціна

  1. Ремонт роз'єму живлення планшета

Однією з найбільш частих проблем, з якими доводиться стикатися співробітникам сервісних центрів, що здійснюють ремонт планшетів , Є поломка роз'єму. Самостійно замінити несправний роз'єм для планшета досить проблематично, тому без допомоги фахівців у цій справі ніяк не обійтися.

Основні види роз'ємів на планшеті

У планшетах передбачені найрізноманітніші варіанти роз'ємів, їх кількість і види залежать від конкретної моделі. Є роз'єми обов'язкові для будь-якого пристрою (такі як, роз'єм для зарядного або звуковий роз'єм), а є роз'єми, які використовуються в окремих моделях з метою збільшення їх функціональності. Оскільки планшет є мобільним пристроєм, роз'єми в ньому передбачені для підключення зовнішніх пристроїв, з'єднання з комп'ютером, підключення антени або навушників, підключення до Інтернету, розширення пам'яті пристрою.

Отже, розглянемо роз'єми, які можуть бути присутніми в планшеті:

- Роз'єм живлення основний. Призначений для підзарядки акумулятора пристрою. Даний роз'єм зазвичай має позначення з зазначенням напруги зарядного пристрою і полярності.

- Роз'єм для планшета USB sync (можливі модифікації micro, mini USB) призначений для синхронізації пристрою з комп'ютером

- Роз'єм USB OTG (можливі модифікації micro, mini USB) - для підключення зовнішніх пристроїв

- Роз'єм для підключення навушників (3,5 мм Jack)

- Роз'єм для підключення планшета до мережі Інтернет. Для доступу в Інтернет може використовуватися специфічний роз'єм або перехідник до microUSB

- Роз'єм для установки карти пам'яті microSD

- Роз'єм для установки SIM карти.

- У планшетах з GPS встановлюється роз'єм для підключення GPS антени необхідної в автомобільній навігації

Які найпоширеніші причини несправностей:

- Попадання вологи в планшет в результаті його знаходження у вологому середовищі, проливання рідини на пристрій або падіння в воду. Одна з найнебезпечніших ситуацій для пристрою, в результаті якого відбувається окислення металевих частин пристрою і їх вихід з ладу.

- Падіння і удари пристрою. Якщо виріб впав, може статися деформація роз'єму або ж роз'єм може бути прикритий корпусом, змістився від удару в сторону.

- Фізичний вплив на роз'єм (неакуратне підключення і використання зовнішніх пристроїв). Оскільки будь-які маніпуляції з роз'ємами є механічним впливом, то, чим більше гаджет використовується, тим більша ймовірність можливого виходу роз'єму з ладу.

- Підключення неоригінальних зарядних пристроїв, кабелів і USB проводів

# Заміна роз'єму планшета #prestigio #samsung #lenovo # ремонт роз'ємів планшетів

Ремонт роз'єму живлення планшета

Найчастіше пошкоджень піддається роз'єм живлення планшета. Про несправності роз'єму живлення можуть свідчити такі ознаки:

- Відсутність зарядки акумулятора;

- Зарядка можлива тільки при певному положенні штекера зарядного пристрою;

- Мимовільне відключення пристрою;

- Пристрій не вмикається;

- Сильне нагрівання штекера блоку живлення планшета.

Незалежно від причини несправності, самостійно відремонтувати або замінити гніздо для зарядки не вийде, доведеться звертатися до фахівців. Ремонт роз'єму живлення планшета відноситься до найпоширеніших проблем, з якими легко справляються співробітники сервісного центру Вітаніс. Вартість даної послуги буде залежати від різних чинників:

- Особливостей комплектації пристрою, а точніше від того типу шлейфа, який встановлений в пристрої. В одних пристроях використовується окремий шлейф синхронізації, що відповідає виключно за підзарядку пристрою. В інших - використовується багатофункціональний шлейф, до якого підключена не тільки зарядка, а й додаткові пристрої - наприклад, WiFi-модуль. Відповідно, чим більше пристроїв розпаяно на шлейфі, тим дорожчим буде ремонт.

- Необхідності використання додаткових заходів. Наприклад, в разі проникнення вологи в пристрій недостатньо замінити шлейф і роз'єм, потрібно провести роботу по очищенню деталей пристрою від корозійних плям, а так само замінити деталі, які відновити вже не можливо.

Роз'єм живлення для планшетів є вразливим і досить крихким елементом пристрою. Часте використання пристрою і численні зарядки пристрою ведуть до виникнення несправностей пристрою. Не варто намагатися полагодити роз'єм самостійно, адже найменша помилка може призвести до вигоряння контактів і ще більше ускладнить ситуацію.

Ремонт планшетів в Мінську - один з основних напрямків в роботі нашої компанії. Заміна роз'єму в планшеті буде виконана нашим фахівцем в найкоротші терміни. Для проведення додаткових робіт по ремонту пристрою (усунення декількох пошкоджень, очищення від корозії, просушка пристрою) може знадобитися більше часу.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки