Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Дешевий стільниковий телефон з великими кнопками. KENEKSI M2 - стільниковий з двома сімки. Наведемо кілька корисних порад

  1. Кращі смартфони для літніх людей
  2. Кращі мобільні телефони для літніх людей: функції і функції
  3. Зручність кращих мобільних телефонів для літніх людей

З появою великої кількості «надрозумних» телефонів, планшетів та інших різновидів мобільних девайсів, сучасна людина став доступний для зв'язку 24 години на добу. Але це не стосується «делікатній» аудиторії старшого покоління. У наших бабусь і дідусів, як правило, спостерігаються величезні проблеми з використанням таких пристроїв, в основному через труднощі, що виникають при освоєнні новомодних трубок, і брак досвіду поводження з сучасною технікою як такий. Люди похилого віку часто не хочуть навіть і чути про те, щоб почати користуватися мобільником (або міняти свій розвалюється «цеглинка» на новий), хоча при цьому майже завжди визнають необхідність в цьому. Що ж робити? Не залишати ж їх без зв'язку?

Кращі смартфони для літніх людей

А також дозволяє робити знімки з камерою з роздільною здатністю 0, 3 мегапікселя. Перевага, яку цей телефон для літніх людей пропонує в порівнянні з іншими, полягає в тому, що користувальницький інтерфейс набагато більш інтуїтивно зрозумілий і легко зрозумілий і використовується. Насправді, у нього дуже великі значки, неможливо помилитися в тому, що торкатися.

Він також пропонує розширені функції для настройки ярликів на екрані, щоб ви могли подзвонити своїм близьким простим натисканням на головному екрані відразу після включення дисплея. Одним словом: справжній смартфон, який підходить для літніх людей і невелика ціна.


Звичайно, ні. Компанії великої та дрібної «калібру» вже давно почали випускати на ринок мобільні телефони, орієнтовані на старше покоління. Взагалі, що собою являє класичний «бабушкофон»? Це трубка середніх розмірів, з яскравим підсвічуванням великих клавіш і великими цифрами на дисплеї. Такий телефон повинен володіти простим і інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом з мінімумом функцій, щоб бабусі не заплутали в «нетрях» мобільного меню . Отже, ми вирішили поцікавитися, які сучасні пристрої відповідають заданим вимогам, і зробили для читачів Hard'n'Soft спеціальну добірку з 13 найцікавіших моделей спеціально напередодні головного весняного свята. Цей довідник дозволить підібрати підходящий варіант для подарунка бабусі на 8 березня, щоб допомогти їй налагодити оперативний зв'язок зі своїми близькими.

Насправді це пристрій, який також має інтерфейс, який характеризується наявністю дуже великих і легко зрозумілих значків. Він пропонує можливість поєднувати ярлики для дуже інтуїтивних ярликів, але це ще не все. існує також спеціальна кнопка для усунення всіх перешкод, які можуть бути викликані слуховими апаратами, які присутні в декількох стільникових телефонах для літніх людей в світі. Замість цього рінгтони можуть досягати 90 децибел, і їх практично неможливо не почути.

Дисплей цього смартфона має розмір 5 дюймів, тому він також приємний, щоб його бачили всі. Пристрій може знімати фотографії, а також встановлювати додатки всередині і переглядати Інтернет. Коротше: пристрій, що підходить для літніх людей і з досить великим дисплеєм.

Just5 CP10S: яскравий і зручний

Почнемо з по-справжньому яскравого представника «бабусиної» сегмента мобільних телефонів . Модель Just5 CP10S доповнила успіх своїх попередників - CP9 і CP10. Невелика діагональ екрану розміром в 1,77 дюйма залишає багато місця для великих кнопок , Що ідеально підходять людям зі слабким зором. Останні також залишаться задоволені дисплеєм телефону: на відміну від CP9 і CP10, в CP10S він кольоровий, що підсилює сприйняття елементів інтерфейсу.

Однак у нього є деякі характеристики, які дійсно ідеальні для літніх людей. Перш за все, дуже великий екран , Ми говоримо про 5, 2 дюйма, але не дуже великі, щоб бути неможливим носити в кишені або важко використовувати. На передній панелі є пристрій для читання відбитків пальців дуже швидкий і точний, що дозволить літнім людям легко розблокувати телефон без використання клавіш або жестом сенсорного екрану. Пристрій збалансовано з усіх точок зору, а також дозволяє запропонувати автономію, яка, хоча і не підходить для звичайних телефонів для літніх людей, залишається задовільною.


Тепер пару слів про «яскравості». На мій погляд, дизайнери телефону злегка перестаралися, створивши на клавіатурі цілу гаму фарб. Телефон з'явився на прилавках в 2013 році з корпусом чорної і білої забарвлень в супроводі з клавіатурою «кислотних» кольорів - фіолетового, рожевого, оранжевого, яскраво-жовтого і бірюзового. Ідея непогана, адже літні люди, так само як і ми, можуть оцінити яскравий дизайн . Але ось створення телефону з клавіатурою, яка об'єднує всі ці кольори - явний перебір.

Це один з небагатьох середніх рівнів, яким вдається фотографувати на рівні верхньої частини діапазону, і, крім того, має дуже міцний дизайн. Але ми пропонуємо його разом з обкладинкою, щоб ви ніколи не могли зламатися. Коротше: ви хочете витратити трохи, але не хочете купувати продукт, який обов'язково створюється спеціально для літніх людей? Це найкраще рішення!

Коли ви читаєте, це смартфон, а не простий телефон. Ось чому він ідеально підходить для мобільних телефонів для літніх людей. Ні налаштувань, і всі параметри завжди під рукою. Його екран має діагональ всього 4, 7 дюйма, тому ви можете легко використовувати його однією рукою і добре вписується в кишеню. Ви можете робити гарні знімки, і є бездротова підзарядка, щоб легко заряджати навіть без проводів. Коротко: виберіть його, у вас немає обмежень по бюджету, і одночасно потрібно просунуте, преміальне і дуже простий у використанні пристрій.



Батарея тримає заряд 8 днів при середньому навантаженні і 8 ч. В режимі розмови. Інтерфейс розроблений спеціально для необізнаних в мобільної індустрії людей: просте меню, інтуїтивне управління і інші найпростіші «фішки». Великим мінусом тут є розмір букв на клавішах - для літніх людей вони ледве помітні. Це не стосується цифр, розміри яких дозволяють оку пристосуватися до телефону дуже і дуже швидко.

Just5 Brick: цеглинка і антена

Якщо ви також шукаєте пристрої, подібні перерахованим, ви можете знати, що ми також опублікували інші керівництва з купівлі, які охоплюють інші типи телефонів. Наприклад, якщо ви зацікавлені не тільки в стільникових телефонах для літніх людей, а й в домашніх телефонах, тому що у вас є стаціонарний телефон , Ви можете проконсультуватися з нашим гідом. Серед іншого, ці телефони відмінно підходять для літніх людей. Оскільки економія - це добре, коли ви купуєте мобільні телефони для літніх людей, ви також можете знайти дешеві ціни.

Ще одним цікавим продуктом компанії Just5 є мобільний телефон Brick. За габаритами він перевершує свого «брата по цеху», а його колірна гамма залишає незабутнє враження. Різноманітність можливих забарвлень корпусу - чорний, хакі, червоний, оливковий і білий - підійде творчій людині. Довга антена, «зросла» збоку верхньої межі телефону, відсилає нас подумки в далекі дев'яності, коли перші моделі Motorola викликали неймовірний ажіотаж серед молоді.

Так, тому що, якщо ви шукаєте інформацію про моделі і функціях, які хороший мобільний телефон для літніх людей повинен мати, значить, що ваша бабуся або ваш дядько зараз там з віком попросили вас отримати легкий і практичний телефон для використовувати. Літня людина не потребує сучасному пристрої , Що має тисячу доступних функцій і технологічно просунутих. На відміну від молодшого, хто використовує пристрій більше, як якщо б це був комп'ютер, а не телефон, літні люди сприймають його тільки як простий інструмент для здійснення дзвінків.

Відмінністю Brick від CP10S є розмір кнопок. У розглянутому нами продукті вони менше і досить непоказні. Варто відзначити, що деякі користувачі говорять про дивацтва, що виникають при тактильному контакті з девайсом. Відчуття в руці пластикового корпусу Brick негативно позначається на зручності використання. Це може здатися малозначущими фактором, але ось моя бабуся (відрізняється відносно жорстким характером) відправила б такий телефон у вікно через міркувань дискомфорту.

Кращі мобільні телефони для літніх людей: функції і функції

Потім ми дамо вам зрозуміти, які критерії слід розглянути, щоб купити один з кращих мобільних телефонів для літніх людей, і ми надамо вам в кінці публікації список кращих продавців в Інтернеті. Як ви знаєте, у літньої людини часто виникають проблеми із зором чи ні терпіння часу, яке дозволяє йому управляти телефоном, не стикаючись з труднощами.

Першою особливістю, яку потрібно шукати в кращих мобільних телефонах для літніх людей, є тоді практичність використання. Краще не вибирати сенсорний екран, а дисплей і клавіатуру. Старший, який звик використовувати стаціонарний телефон і натискаючи кнопки клавіатури для набору номера, вважав би його непрактичним і абсолютно новим для управління телефоном без кнопок. Він хоче почути ключі під пальцями і не торкатися до екрану на номери, які відображаються в ньому.


Він хоче почути ключі під пальцями і не торкатися до екрану на номери, які відображаються в ньому


Показники роботи акумулятора Brick практично ідентичні CP10S. Це все ті ж 8 год. В режимі безперервної розмови. Примітно, що користувачі заявляють на форумах про майже місяці функціонування мобільника без підзарядки. Це великий плюс пристрою, але однією батарейкою «ситий не будеш», тому звернемо свій погляд на ще один позитивний нюанс. Як і в CP10S, клавіатура девайса має підсвічування середньої яскравості, але досить виражену, так що проблем з управлінням у власника не виникне навіть при відсутності освітлення. Мабуть, на цьому ми закінчимо говорити про «творіннях» компанії Just5. Якщо ставити середню оцінку по двох мобільних телефонів, то пристрої з урахуванням їх відносної дорожнечі заслужили свою трієчку з плюсом. Зате міцну.

teXet TM-B111: Не родись красивою, а родись зручним

Клавіатура одного з кращих мобільних телефонів для літніх людей має великі кнопки з надрукованими цифрами, добре помітними, переважно кольором, що контрастує на тлі кнопки. Переважно, щоб цифри були подсвечіваеми, щоб забезпечити хороший зір навіть в умовах низької освітленості. Ця вимога стає необхідним, якщо у старшого, якому адресований телефон, є проблеми із зором.

Другий елемент, який слід враховувати при виборі одного з кращих мобільних телефонів для літніх людей, - це дисплей. Розмір символів повинен бути налаштованим з налаштувань телефону. Третьою особливістю є налагодження екстрених викликів. Перші кнопки на клавіатурі повинні бути пов'язані з номерами першої допомоги, щоб старший міг, наприклад, натиснувши клавішу 1, почати виклик прямо до 118 або в поліцію. Можна вказати такі ключі пов'язані з номерами родичів.

Говорячи про «бабушкофони», не можна не згадати справжніх «довгожителів» цього сегмента. Компанія Just5 і її мобільні телефони - новачки ринку, а ось teXet TM-B111 тримається в «топі» рейтингу мобільників для літніх людей уже досить давно. Телефон дуже простий, без наворотів, тому він так і любимо нашими бабусями і дідусями.


Кращі мобільні телефони для літніх людей виробляють змінені звуки, тобто більш високі, ніж зазвичай, призначені тільки для тих, у кого проблеми зі слухом, і тому корисно не втручатися в слухові апарати. Останній фактор - прийом. Кращі мобільні телефони для літніх людей - це ті, хто здатний забезпечити ідеальний сигнал. Для них важливо, хто буде відчувати себе набагато впевненіше, що вони можуть зателефонувати в будь-який час, як для своїх близьких, так і для тих, хто може їх відстежити, зателефонувавши по телефону.

Це основні функції, які потрібно шукати в одному з кращих телефонів для літніх людей, але, в залежності від людини, який буде використовувати телефон, ви можете навіть підштовхнути себе далі, купивши для цього «розумний» телефон. Є кілька літніх людей, які люблять технології, вміють користуватися комп'ютерами, займатися серфінгом в мережі, грати в онлайн.


Пристрій російського виробництва має екран з діагоналлю в 1,7 дюйма, на якому всі написи відображаються досить великим шрифтом. При своєю дивовижною легкості (75 г) габарити телефону дозволили творцям впровадити великі клавіші з цифрами і буквами, добре помітними людьми з ослабленим зором. Але ось відсутність підсвічування на них - досить дивне рішення розробника. Цінове питання обрадує кожного: рекомендована роздрібна вартість знаходиться на рівні 1 тис. Рублів.



Проте, в цьому телефоні є і свої мінуси. Одним з найпомітніших є його дизайн: дуже нудний, однобокий, а чорний колір остаточно ставить хрест на зовнішній привабливості девайса. якщо майбутній користувач пристрою не настільки вибагливий щодо стилю, то teXet TM-B111 можна вважати дуже гідним варіантом. Якщо все ж зовнішній вигляд телефону має значення, то продовжуємо пошуки далі.

teXet TM-B110: стильно, але практично чи?

Більш того, недавні дослідження також підтверджують, що число людей старше шістдесяти п'яти чоловік, здатних подорожувати через смартфони, швидко зростає. Дайте смартфон вашої бабусі, яка звикла до використання технологічних об'єктів останнього покоління , Тому не буде помилкою. Наприклад, якщо телефон оснащений сенсорним екраном , То у ентузіаста старих технологій може бути легко управляти своїм телефоном тільки пальцем або типом на цифровій клавіатурі , Кнопки якого були вивчені таким чином, що вони можуть бути «Натискання» з легкістю через великі розмірів.

А ось телефон teXet TM-B110 представляється дуже цікавим продуктом, але все-таки надто «наворочений» (для «бабушкофон»). Почнемо з того, що модель має ЖК-дисплеєм з діагоналлю в 1,8 дюйма. Це відразу ж вигідно відрізняє його від вищеописаного пристрою. Дизайн телефону не підкачав: стильні чорний і перловий кольору корпусу, обрамлені краю і красиві кнопки. Але далі ми стикаємося з проблемою.

Зручність кращих мобільних телефонів для літніх людей

Крім того, перегляд фільмів чи отримання задоволення від фотографій з мобільного телефону може бути способом провести час, так як літні люди часто мають багато вільного часу. Крім клавіатури з великими кнопками і великим дисплеєм, що дозволяє переглядати кожен окремий голос у великих персонажів, зручніше використовувати кращі мобільні телефони для літніх людей. Подумайте про предмет зараз в віці з нездатним тримати маленький телефон або друкувати на його маленькій клавіатурі.



Кнопки - вони досить невеликі, особливо в порівнянні з teXet TM-B111. Це може стати серйозним недоліком для літніх людей з ослабленою моторикою, що зіпсує позитивне враження від даного «бабушкофон, незважаючи на його дійсно великий функціонал.


Це, безумовно, дратувало б вас, тому що ви не можете впоратися з цим легко. Насправді, клавіатура з дуже маленькими кнопками, звичайно, не допоможе. Як часто вам доводиться натискати більше кнопок одночасно, тому що вони занадто малі в порівнянні з вашим пальцем?

Крім того, старший не настільки рухливий в рухах пальців, і тому його мобільний телефон повинен бути обов'язково керованим. Тепер ви знаєте основні вимоги, які повинні мати кращі мобільні телефони для літніх людей. Ви також знаєте вторинні, типові для телефону, що підходить для тих, хто більш підготовлений до використання більш сучасного та багатофункціонального пристрою.


Якщо все ж потенційного власника цей факт зніяковіти не змусив, то представляю вашій увазі коротку характеристику телефону. Наповнення девайса не може не радувати: годинниковою індикатор, календар, замітки, будильник, нагадування, велика пам'ять під SMS-повідомлення і багато іншого. Плюс до всього, тривалість роботи батареї також знаходиться на прийнятному рівні - 430 ч. В режимі очікування і 8 ч. В режимі тривалої розмови.

Doro HandlePlus 334 GSM: «антісмартфон» для бабусь

Порившись в Інтернеті, я натрапив на дуже цікаву модель телефону з розглянутого нами сегмента. На прилавках пристрій з'явився в уже далекому 2012 році, але актуальність зберігає досі. Йдеться про «творіння» компанії Doro - Doro HandlePlus 334 GSM.

Дивно, як цей телефон примудрився домогтися поєднання в собі найпростішого гаджета зі стильним пристроєм. Головною перевагою перед іншими телефонами є наявність чотирьох кнопок швидкого виклику. Крім них в Doro HandlePlus 334 GSM вбудовані кнопки SOS-дзвінка і блокування клавіатури. А яскраві клавіші прийому і відхилення виклику роблять цей пристрій дійсно відповідним для споживача старшого віку.

ВІН має важліву функцію регулювання звуку, с помощью которого можна усунуті фоновий шум, щоб ви могли чути чистий звук и без шуму. Дисплей має розмір 4. Адресна книга розрахована на 200 контактів. Клавіатура складається з великих кнопок з надрукованімі великими кількостямі світяться чисел. Це заважає людям похилого віку мати справу з силовими кабелями і трансформаторами для підключення до току.

Просто помістіть телефон на базу, фактично, щоб почати зарядку. Він має великий дисплей, на якому відображаються великий символи, і клавіатура з великими кнопками, на яких виводяться чітко видимі білі цифри. Меню спрощено, щоб не було важко прокручувати і вибирати функції телефону.


Меню спрощено, щоб не було важко прокручувати і вибирати функції телефону


Зауважу, що цей телефон не підійде для тих бабусь і дідусів, що люблять писати SMS і налаштовувати розумні будильники, оскільки крім дзвінків в телефоні примітних функцій немає. Чого лукавити, крім як дзвонити, телефон більше нічого не вміє. Батарея тримає заряд 280 ч. В режимі очікування і лише 3 години при безперервному розмові. Зрозуміло, телефон знайде свого споживача, але таких в наш час, на жаль, буде небагато.

Fly Ezzy5: нетривалий зручність

Клавіатура має великі, м'які кнопки, які практичні для натискання і з чітко видимими номерами, надрукованими на них. Дві верхні клавіші, позначені червоним і зеленим, дозволяють легко зрозуміти їх функцію. Інші функції: гучний зв'язок , зручне прослуховування , Спрощення звуку і вібрації. Дисплей може бути розбірливим, з можливістю управління контрастністю. З попередніх моделей телефон відрізняється дизайном. Куточки більш округлі, і телефон виглядає більш приємним. Клавіатура має велику і добре ідентифікується кнопку з новими просторами, що полегшує її обробку.

сам гасло телефону Fly Ezzy5 говорить сам за себе. « зручний телефон з великими кнопками », і з цим не посперечаєшся. дійсно, китайська компанія зробила простий і якісний продукт для літніх людей. Попередні покоління телефону мали грандіозний успіх на ринку, і тепер на це місце претендує зійшов недавно з конвеєрів Fly Ezzy5.


Попередні покоління телефону мали грандіозний успіх на ринку, і тепер на це місце претендує зійшов недавно з конвеєрів Fly Ezzy5

Пристрій має дисплей з типовою для всіх «бабушкофон» діагоналлю в 1,77 дюймів, ширина телефону всього 50 мм, маса не перевищує позначки в 77 г - це далеко не всі переваги Fly Ezzy5. Невеликим мінусом апарату є тривалість роботи його батареї в режимі очікування - всього 200 ч .. В режимі розмови телефон може продовжувати працювати до 8 год ..

Одним вкрай дивним нововведенням є наявність слотів для двох SIM-карт. Якщо компанія Fly при створенні телефону робила розрахунок на бізнесменів, то даний крок може бути виправданий. Однак згадавши про людей в віці, напрошується питання: навіщо їм дві SIM-карти, якщо вони часом і однієї-то скористатися не в змозі? Очевидно, что даний телефон розрахований не тільки на людей похилого віку, але також і на просто прагматичних покупців, тому дана модель свій притулок точно знайде.

Nokia H16: SOS - головна клавіша вітчизняних пенсіонерів


Тепер звернемо свій погляд на великих гравців мобільного ринку . Наприклад, фінська команда Nokia створила свій «бабушкофон» Nokia H16. Все як завжди - великі кнопки, зручний і зрозумілій інтерфейс , Але ось є одне нововведення. Як відомо, майже кожен «бабушкофон» обладнаний екстреної кнопкою SOS. Фіни додумалися помістити кнопку туди, де традиційно розташовується кнопка «Ок».



З одного боку, ідея хороша - можна дуже швидко викликати екстрені служби всього лише в одне натискання на клавішу. Але з іншого, сформована звичка користувача наживати на центральну клавішу для підтвердження керуючих команд може зіграти злий жарт. Намагаючись натиснути на «Ок», користувач буде постійно викликати швидку або, гірше того, доблесних полісменів.



Що стосується «наповнення» девайса, тут все більш продумано: SMS, MMS, кольоровий екран, і тут ми спостерігаємо слот для двох SIM-карт.

Philips Xenium X2301: гігант автономної роботи

Ще однією помітною моделлю, придатною для нашої теми, є телефон Philips Xenium X2301. Пристрій володіє клавіатурою з великими клавішами, як не можна до речі підходять для старшого покоління. До речі, при натисканні на кнопки кожна з них подзвучівается, так що стежити за правильністю набору номера або повідомлення ще легше.


Що ще примітного в даному девайсі ? - Тривалість роботи батареї, і вже тут Philips Xenium X2301 «бере своє». У режимі очікування телефон може протриматися у включеному стані близько місяця, що є одним з кращих результатів всіх розглянутих нами «бабушкофон».



До речі, Philips оснастили своє «дітище» вбудованою цифровою лупою. Для людей з вадами зору людей ця функція дуже корисна, а з огляду на велика Кількість очних захворювань, спіткати людей старшого покоління, Philips Xenium X2301 може їм дуже стати в нагоді. Телефон також підтримує роботу з двома SIM-картами. Мінусом є його відносно висока вартість для «бабушкофон». Ціна усталилася в районі трьох тисяч рублів, що трохи дорогувато для такого продукту.

MuPhone M7700: для балакучих бабусь

Якщо дочитавши до цього місця, ви все ще не підібрали своєї бабусі подарунок на 8 березня, не впадайте у відчай, адже у нас ще є кілька «козирів в рукаві». Одним з таких є телефон MuPhone M7700. головною технічною особливістю девайса є його робота без підзарядки в режимі постійного розмови - телефон обійдеться без підключення до електромережі дуже довго.



Великі кнопки з підсвічуванням, кольоровий екран з великим шрифтом, велика гучність звуків з динаміка і інші важливі для бабусь і дідусів особливості - все це MuPhone M7700.


Крім перерахованих вище функцій розробники MuPhone M7700 вбудували в модель ліхтарик, що активується за допомогою бічної кнопки. Інтерфейс простий, повністю російською мовою, тому не доведеться довго пояснювати бабусі, що означає слово Message.

Voxtel RX 500: функціональність і швидкість

Ще одного представника ряду «бабушкофон» показала компанія Voxtel ще в 2010 році. Модель RX 500, що зберегла свою актуальність і донині, являє собою якусь «збірну солянку» всіх класичних параметрів мобільних телефонів для літніх людей. Це і великі кнопки, і великий шрифт екрану, і простота у використанні, і довго тримає заряд батарея.



Однак без мінусів, як правильно, не обходиться. За численними повідомленнями власників, Voxtel RX 500 не дуже добре лежить в руці, а значить може викликати незручності у користувачів похилого віку. Але цей недолік скрашується цікавою знахідкою розробника - три клавіші швидкого виклику, що розташувалися прямо над основною клавіатурою. Якщо власнику знадобиться терміново комусь набрати, а часу на пошук потрібного контакту немає - проблему можна вирішити за допомогою цих «швидких» кнопок. Причому навіть у вимкненому стані телефон запрацює і набере необхідного адресата. Дуже непогана функція для «бабушкофон».



Emporia Elegance: найстильніший «бабушкофон»

У першій половині 2010 року відбувся реліз одного з найбільш «гучних» бабушкофон - Emporia Elegance. На відміну від всіх своїх аналогів, цей телефон створений з особливим наголосом на стиль. Девайс вийшов на ринок в трьох кольорах - в білому, чорному і коричневому корпусах. Кнопки джойстика і прийому / скидання викликів використовують в оформленні привабливу металеву смугу. Ну і самі кнопки виглядають дуже непогано на такому простому телефоні.



Що стосується зручності клавіатури, тут розробники також змогли похизуватися - великі і зручні цифри з підсвічуванням дозволять представникам старшого покоління не плутатися в номерах і меню. Треба дійсно визнати, що Emporia Elegance є одним з найцікавіших представників розглянутої нами категорії пристроїв.



Тривалість роботи батареї телефону також порадувала: 300 ч. В режимі очікування і всього 4 години в режимі розмови. Це досить мало, але все-таки самобутній стиль цього телефону знову і знову знаходить свого споживача.

Emporia Solid: дорожчий варіант

Цікаво, що через пару місяців після релізу Emporia Elegance компанія випустила на ринок ще одну модель, орієнтовану на людей похилого віку. Телефон Emporia Solid підійде більше для людини з труднощами тактильного сприйняття. Великі розміри корпусу, захищеного від води і бруду, дозволяють пристрою «літати» з великих висот на будь-яку поверхню.



Що стосується дизайну телефону, то тут Emporia Solid все-таки поступається своєму «старшому братові». Однак великі кнопки, великий шрифт на екрані і інші специфічні для «бабушкофон» моменти - все це є в даній моделі. Дивно, але ціна Emporia Solid перевищує вартість моделі Elegance на 70 євро, це досить великий розкид для даного сегмента мобільного ринку.



Що стосується показників роботи пристрою, тут все майже так само як і в Emporia Elegance. Робота батареї в режимі очікування становить 300 ч., А в режимі розмови - 4 год. До речі, обидва телефони обладнані динаміками зі збільшеною гучністю, що вкрай корисно для людей з вадами слуху бабусь і дідусів.

Senseit S7: практичність - наше все

Останнім представником ряду бабушкофон, що ми розглядаємо в цьому матеріалі, є Senseit S7. Телефон оснащений дуже важливими для людей похилого віку функціями: великі кнопки, великий шрифт тексту на екрані, клавіша екстреного виклику , Вимикач радіо і багато іншого. Розміри девайса дозволяють йому дуже зручно «влаштуватися» в руці власника.

Тепер трохи про акумулятор. Заявлена ​​тривалість роботи в режимі очікування складає 300 ч., А в при безперервному розмові - 8 год .. За численними повідомленнями користувачів, при дзвінку в трубці періодично виникає ефект луни, що побічно вказує на не краще якість вбудованого передавача.


За численними повідомленнями користувачів, при дзвінку в трубці періодично виникає ефект луни, що побічно вказує на не   краще якість   вбудованого передавача


В цілому, пристрій заслуговує на увагу з боку споживача. Вартість його знаходиться на рівні 2,5 тис. Рублів і цілком виправдана за рахунок зручності використання.



Отже, ми розглянули цілу «армію» відповідних літнім людям телефонів. успішні продажі телефонів для літніх людей якимось особливим трендом все-таки назвати не можна, адже бюджетний сектор завжди користувався особливою популярністю серед покупців, а крім того, постійно поповнюється новими моделями. Долучати старше покоління до спілкування за допомогою мобільного телефону так чи інакше доводиться.

"Бабушкофони": тільки факти


Бабушкофони: тільки факти

Що ж робити?
Не залишати ж їх без зв'язку?
Взагалі, що собою являє класичний «бабушкофон»?
Коротше: ви хочете витратити трохи, але не хочете купувати продукт, який обов'язково створюється спеціально для літніх людей?
TeXet TM-B110: стильно, але практично чи?
Як часто вам доводиться натискати більше кнопок одночасно, тому що вони занадто малі в порівнянні з вашим пальцем?
Однак згадавши про людей в віці, напрошується питання: навіщо їм дві SIM-карти, якщо вони часом і однієї-то скористатися не в змозі?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки