Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт iPhone в Харкові з гарантією

  1. 1. Розбитий дисплей (дисплейний модуль / захисне скло / сенсорне скло)
  2. 2. Механічні пошкодження Apple iPhone
  3. 3. Apple iPhone залитий рідиною
  4. 4. Apple iPhone не включається
  5. 5. Не працює кнопка Home
  6. 6. Не чутно співрозмовника
  7. 7. Співрозмовник Вас не чує
  8. 8. Акумулятор Apple iPhone не тримає заряд
  9. 9. iPhone Неможливо зарядити телефон
  10. 10. Не працює сенсор iPhone
  11. 11. Немає зображення на дисплеї
  12. 12. Apple iPhone «висить на яблуці»
  13. 13. Apple iPhone «висить на шнурку»
  14. 14. Apple iPhone сам перезавантажується

Використання кращих матеріалів і вдосконалення своєї техніки можна назвати девізом компанії Apple

Використання кращих матеріалів і вдосконалення своєї техніки можна назвати девізом компанії Apple. Саме цим пояснюється така популярність Телефонів iPhone по всьому світу. Чудова якість і відмінна функціональність Телефонів iPhone помітно виділяють їх серед інших подібних гаджетів. Але все це ніяк не впливає на популярність запиту "Ремонт айфонів в Харкові" в пошукових системах.

Тримаючи в руках iPhone, Ви маєте якісний компактний Телефон, корпус якого зроблений з алюмінію і скла. Є також обмежені партії Apple iPhone, які виготовлені з використанням дорогоцінних металів. Популярність Apple iPhone, настільки висока, що їх використовують все - від бізнесменів і підприємців до велосипедистів і студентів.

Однак, всі ці плюси і популярність не можуть уберегти iPhone від виходу з ладу. А ремонт даної марки Телефонів ніяк не назвеш простим, особливо якщо Ви живете в Харкові, а не в Чайна Таун.

В Сервісному центрі FreshIT можна виконати ремонт iPhone в Харкові.

Левова частка Apple iPhone, які надходять в Сервісний Центр, - це Телефони з механічними пошкодженнями і наслідками залиття. Але існує ще безліч симптомів несправностей, які переслідують мобільні телефони марки iPhone.

Розглянемо основні симптоми найбільш частих несправностей Apple iPhone:

1. Розбитий дисплей (дисплейний модуль / захисне скло / сенсорне скло);

2. Механічні пошкодження Apple iPhone;

3. Apple iPhone залитий рідиною;

4. Apple iPhone не включається;

5. Чи не працює кнопка Home;

6. Не чути співрозмовника;

7. Співрозмовник Вас не чує;

8. Акумулятор Apple iPhone не тримає заряд;

9. iPhone Неможливо зарядити телефон;

10. Чи не працює сенсор iPhone ;

11. Немає зображення на дисплеї;

12. Apple iPhone «висить на яблуці»;

13. Apple iPhone «висить на шнурку»;

14. Apple iPhone сам перезавантажується.

Розглянемо докладно причини кожного з перерахованих симптомів і способи усунення пов'язаних з ними несправностей Apple iPhone.

1. Розбитий дисплей (дисплейний модуль / захисне скло / сенсорне скло)

Розбитий дисплей (дисплейний модуль / захисне скло / сенсорне скло)

Дуже часто через падіння або інших механічних впливів розбивається дисплей Apple iPhone.

Найвразливіша деталь у Apple iPhone - це дисплейний модуль. Якщо він розіб'ється, то ремонт - тільки заміна дисплейного модуля Лише телефон. Винятком є ​​телефони Apple iPhone 3G і Apple iPhone 3Gs, в яких є можливість окремо замінити сенсорне скло.

Заміна дисплейного модуля - дуже трудомісткий процес вимагає високої точності і спеціального обладнання, без спеціальних навичок, ми категорично не рекомендуємо намагатися зробити заміну в домашніх умовах.

Для того, щоб замінити дисплейний модуль Apple iPhone, Сервісному Інженеру потрібно розібрати весь Телефон. Далі, потрібно від'єднати кнопку Home від старого дисплейного модуля, і прикріпити її до нового модуля. Також зі старого дисплейного модуля переноситься фронтальна камера, датчики наближення і слуховий динамік. Тільки після цього Сервісний Інженер встановлює новий дисплейний модуль і збирає Apple iPhone. У процесі складання і після неї дисплейний модуль Apple iPhone тестується. Після складання, Консультант СЦ повідомить Вам, що Ваш Телефон можна забрати.

Іноді, внаслідок удару розбивається тільки сенсорне скло. Деякі сервісні центри, як ремонту айфона пропонують провести сепарацію розбитого дисплейного модуля і змінюють тільки сенсорне скло. Але сепарація тягне за собою деякі незручності для Вас як Клієнта. Вартість сепарації значно перевищує вартість заміни модуля і сепарація дисплейного модуля iPhone без наслідків відбувається тільки в 60% випадків. У зв'язку з викладеними вище складнощами ми не пропонуємо Вам послугу по сепарації дисплейного модуля Apple iPhone, а відразу в якості ремонту виробляємо заміну всього дисплейного модуля на копію високої якості, яка часто практично не відрізнити від оригіналу. Оригінальних запчастин на Apple IPhone в природі не існує. Ми замовляємо дисплейні модулі високої якості у перевірених постачальників як в Харкові, так в і Китаї.

2. Механічні пошкодження Apple iPhone

Механічні пошкодження в основному видно на корпусі і задній кришці Apple iPhone. При наявності сильних пошкоджень, корпус можна відновити. Усунути дефекти корпусу так, щоб вони були повністю не помітними, часто просто неможливо, але користуватися телефоном після відновлення цілком можливо. Часто після відновлення виходить дуже навіть непоганий результат. В інших сервісних центрах Вам можливо запропонують повну заміну корпусу, але ми не рекомендуємо цього робити своїм Клієнтам, тому що оригінальних корпусів на Apple iPhone не існує в природі, а якість копії Вас швидше за все сильно розчарує.

Корпус Apple iPhone виготовлений з алюмінію і скла. Ці досить міцні матеріали, здатні витримати падіння з невеликої висоти, і досить стійкі до подряпин. Однак, міцний матеріал не розрахований на удари об асфальт, кахель або на те, що Ви наступите на свій Apple iPhone.

Як вже було написано вище, корпус Apple iPhone будь-якої версії, будь-то iPhone 4, iPhone 5, iPhone 5S або навіть iPhone 6 plus, можна відновити. Відновлення можливо, якщо корпус, наприклад, зігнутий або на ньому є невелика вм'ятина. Усунути глибокі подряпини або відновити розбиту задню кришку неможливо.

Щоб відновити корпус, Apple iPhone необхідно розібрати. Після цього Інженер акуратно вирівнює корпус. Після чого збирає iPhone у відновленому корпусі.

Механічні ушкодження можуть викликати безліч супутніх проблем. Apple iPhone може не включатися, у нього може не працювати динамік або мікрофон. Якщо у Вас проявляється якийсь із цих симптомів, читаємо далі.

3. Apple iPhone залитий рідиною

Уявіть, що під час миття посуду або відпочинку в джакузі, Вам подзвонили і, не витерши руки, Ви берете Телефон, щоб відповісти на дзвінок Уявіть, що під час миття посуду або відпочинку в джакузі, Вам подзвонили і, не витерши руки, Ви берете Телефон, щоб відповісти на дзвінок. Через слизькі рук Apple iPhone падає в воду. Це просто приклад, але, погодьтеся, бувають і такі випадки. У цій або подібній ситуації, негайно дістаньте Apple iPhone з води і вимкніть його. Ідеальним було б відразу витягнути акумулятор, але з Apple iPhone зробити це у Вас не вийде, тому що для цього слід розібрати Телефон, а це не дуже просте завдання.

Не затягуйте з візитом до Сервісного центру. Пристрої після залиття в Сервісному Центрі FreshIT надходять на діагностику позачергово.

Щоб усунути наслідки залиття, Apple iPhone потрібно повністю розібрати і промити всі електронні компоненти в ультразвукової ванні. Далі Телефон збирають. Після тестування, Ви отримаєте sms-повідомлення про те, що Apple iPhone можна забрати.

4. Apple iPhone не включається

Дуже часто в прагненні заощадити, щасливі володарі iPhone купують дешеві, неоригінальні зарядні пристрої. Однак, практично відразу або з часом, такі зарядні пристрої стають причиною виходу з ладу контролера харчування iPhone.

Заміна контролера харчування Apple iPhone вимагає специфічних навичок і спеціалізованого устаткування. Навіть не намагайтеся замінити контролер самостійно в домашніх умовах. У Сервісному Центрі за допомогою спеціалізованого обладнання така проблема усувається швидко і якісно. Сервісного Інженеру досить розібрати Apple iPhone і замінити контролер на новий. Після тестування Телефон можна забрати.

Також Apple iPhone може не включатися через розряджений «в нуль» акумулятора. При такій несправності проводиться відновлення акумулятора Apple iPhone. Для цього потрібно розібрати Телефон, відключити акумулятор і зарядити його в обхід контролера харчування за допомогою спеціального регульованого джерела постійного струму. Подібний ремонт айфона проводиться досить швидко, якщо принесете в ремонт Apple iPhone вранці, ввечері швидше за все зможете забрати.

Пам'ятайте, що не варто повністю розряджати акумулятор Apple iPhone. При першому попередженні про низький заряд акумулятора Телефон варто вимкнути або поставити на зарядку. Детальніше про причини, чому не можна повністю розряджати акумулятор Apple iPhone і чим це загрожує можна прочитати в статті « Чому не можна повністю розряджати акумулятор телефонів і планшетів? »

5. Не працює кнопка Home

Не працює кнопка Home

Кнопка «Home» на більшості моделей Apple iPhone - єдина кнопка на лицьовій панелі пристрою. Вона досить часто використовується, а тому, коли закінчується її ліміт натискань, вона виходить з ладу. Несправність кнопки «Home» можна усунути тільки виконавши заміну кнопки Home на нову. Так, можна налаштувати Apple iPhone так, щоб її не використовувати, проте рано чи пізно це почне приносити незручності, і Ви зважитеся на ремонт айфона.

Також вихід з ладу кнопки «Home» може бути пов'язаний з попаданням вологи в Apple iPhone або механічними пошкодженнями.

Рідко, але все ж може статися так, що кнопка «Home» перестає спрацьовувати через засмічення пилом. При такій причини несправності ремонт полягає в чищенні кнопки «Home» від пилу і сміття. Якщо після чистки працездатність кнопка буде відновлена, то її заміна не буде потрібно.

6. Не чутно співрозмовника

Ще одним з поширених симптомів несправностей є те, що Ви не можете почути свого співрозмовника через що вийшов з ладу динаміка.

Основні причини виходу з ладу динаміка iPhone - це потрапляння в нього вологи або забруднення отвори динаміка. Динамік і мікрофон кріпляться до плати Телефону за допомогою шлейфів. Шлейф рідко виходить з ладу, але, якщо це сталося, то шлейф часто можна відремонтувати, відновивши його, інакше потрібно виконати заміну мікрофона разом зі шлейфом.

Також дуже часто динамік виходить з ладу через спроби власника Apple iPhone самостійно його відремонтувати, намагаючись прочистити отвір динаміка стилусом, зубочисткою або голкою. Такі спроби остаточно і безповоротно псують динамік і його необхідно замінити.

Працездатність забрудненого динаміка Apple iPhone практично завжди можна відновити в Сервісному Центрі в Харкові, і він прослужить Вам ще дуже довго.

7. Співрозмовник Вас не чує

Поряд з несправностями динаміка можуть зустрічатися несправності мікрофона Apple iPhone. При несправному мікрофоні Вас не тільки не почує співрозмовник, але і виникнуть складності з використанням голосових функцій Apple iPhone, здійснювати відео дзвінки і т.п.

Найчастіше мікрофон виходить з ладу через падіння Apple iPhone або через корозію внаслідок попадання вологи. При таких пошкодженнях в процесі виконання ремонту мікрофон Apple iPhone найчастіше доводиться міняти через незворотних ушкоджень.

Мікрофон кріпиться до системної плати за допомогою шлейфа. Якщо шлейф ламається, ремонтом буде його відновлення або заміна на новий.

8. Акумулятор Apple iPhone не тримає заряд

Акумулятор Apple iPhone не тримає заряд

Якщо акумулятора більше року і Ви використовуєте оригінальний зарядний пристрій, то така поведінка, швидше за все, пов'язано з вийшли з ладу акумулятором. Тут вже нічого не поробиш, акумулятор Apple iPhone вичерпав свій ресурс, тому ремонтом буде заміна акумулятора Apple iPhone в Харкові. Головне - встановити якісний акумулятор.

Як написано вище, причиною швидкого розряду акумулятора може бути неякісна зарядка. Часто акумулятори Apple iPhone не тримають заряд, тому що їх заряджають не оригінальна зарядним пристроєм, який не дає потужності необхідної для правильного заряду акумулятора. Якщо у Вас саме така зарядка, то необхідно просто придбати нове оригінальне зарядний пристрій.

Іноді, неякісне зарядний видає потужність в кілька разів перевищує допустиму. Якщо контролер харчування відразу не вийде з ладу, то рано чи пізно вийде точно. Ремонт - тільки заміна контролера харчування Apple iPhone.

Також контролер харчування Apple iPhone може вийти з ладу через підключення Телефону до зарядного пристрою в автомобілі під час запалювання, тому в цей момент в хороших автомобілях вся периферійна електроніка автоматично відключається.

9. iPhone Неможливо зарядити телефон

iPhone Неможливо зарядити телефон

Іноді власники Apple iPhone стикаються з тим, що телефон не заряджається. При таких симптомах в першу чергу потрібно перевірити справність зарядного пристрою. Якщо Ваша зарядка вийшла з ладу, то у нас Ви зможете придбати оригінальний зарядний пристрій для Apple iPhone в місті Харкові. Також можливий варіант виходу з ладу акумулятора.

Не виключена також і проблема в ланцюзі харчування. Така несправність вимагає більш детальної діагностики. В її процесі Сервісний Інженер знайде несправний вузол у мережі живлення Apple iPhone. Після чого зробить ремонт і усуне несправність.

Часто проблема криється в несправному роз'ємі харчування. Він також підлягає заміні. Щоб замінити таку маленьку деталь, потрібно повністю розібрати Apple iPhone. Далі Сервісний Інженер Випаяв несправний роз'єм і встановить на його місце новий.

10. Не працює сенсор iPhone

Не працює сенсор iPhone

Великий дисплей - невід'ємна частина Apple iPhone. Однак в цьому їх слабкість. Через величини дисплея, його дуже легко розбити.

Дисплейний модуль Apple iPhone складається з самого дисплея з сенсором і захисного скла, які склеєні прозорим клеєм. Винятком є ​​телефони Apple iPhone 3G і Apple iPhone 3Gs, в яких замість захисного сенсорне скло. Буває, що при механічному пошкодженні розбивається тільки захисне скло. При цьому сенсор працює, але все одно приносить незручності в користуванні Apple iPhone та й зовнішній вигляд залишає бажати кращого. Неприємні відчуття під час користування телефоном і змушують принести iPhone в ремонт в Сервісний Центр.

На жаль, захисне скло і дисплейний модуль Apple iPhone склеєні між собою прозорим клеєм по всій поверхні. Тому заміна тільки захисного скла неможлива. Деякі сервісні центри виконують сепарацію дисплейних модулів Apple iPhone, але результат часто не виправдовує очікувань і виконання сепарації в результаті обійдеться Вам значно дорожче повної заміни дисплейного модуля. Ми встановлюємо тільки копії високої якості практично не відрізняються від оригіналу. Оригінальних запчастин на Apple iPhone в природі не існує.

Заміна дисплейного модуля Apple iPhone вимагає повного розбирання Лише телефон. Звертаючись до Сервісного центру FreshIT, Вам не доведеться довго чекати доставки дисплея. Функціональні модулі для Apple iPhone є можливість придбати прямо в Магазині Сервісного Центру в Харкові. Таким чином час виконання ремонту значно скорочується.

11. Немає зображення на дисплеї

Немає зображення на дисплеї

Симптом проявляється в основному внаслідок програмного збою Apple iPhone. Найчастіше допомагає звичайна перезавантаження Apple iPhone. Інші випадки вимагають більш детальної діагностики, якщо звичайно на дисплеї немає видимих ​​механічних пошкоджень.

Також відсутність зображення на дисплеї може вказувати на те, що пошкоджений або від'єднаний з роз'єму шлейф дисплейного модуля. Якщо шлейф просто від'єднався від роз'єму на платі Apple iPhone, то, розібравши девайс, Сервісний Інженер підключить його назад. На цьому ремонт закінчиться.

Але, якщо шлейф пошкоджений, то ремонт - тільки заміна дисплейного модуля Apple iPhone. Справа в тому, що дисплейний модуль і шлейф - це єдина цілісна деталь. Якщо є можливість, шлейф можна відновити, але прослужить він Вам після цього недовго. Щоб два рази не звертатися в Сервісний Центр, краще відразу замінити дисплейний модуль Apple iPhone.

12. Apple iPhone «висить на яблуці»

Apple iPhone «висить на яблуці»

Крім механічних пошкоджень, таких як несправність кнопок, мікрофона або динаміка, у Apple iPhone можуть бути і програмні несправності. Основний симптом при них - це «зависання на яблуці».

Перша причина симптому - джеілбрейк. Це операція, яка дозволяє отримати доступ до файлової системи Телефону. Дана операція дозволяє значно розширити можливості пристрою, зробити можливим підтримку тим оформлення, твиков і установку додатків зі сторонніх джерел. Якщо операція джеілбрейк була виконана не успішно, і Ваш Apple iPhone завис на яблуці, то ремонт - перепрошивка Apple iPhone.

Дуже часто причина зависання Apple iPhone при завантаженні - це установка неліцензійного ПЗ, спроби самостійно разлочить Apple iPhone. Ремонт - перепрошивка Apple iPhone.

Самостійна пререпрошівка також може привести до ще більших проблем. Чи не рекомендуємо виконувати перепрошивку Apple iPhone самостійно.

13. Apple iPhone «висить на шнурку»

Apple iPhone «висить на шнурку»

Нерідко на питання «Чи були спроби оновитися або встановити програмне забезпечення до звернення в Сервісний Центр?», Відповідь - «Так». Причина звернення до нас в збої при установці оновлень або нового програмного забезпечення. Не впадай у відчай. Сервісний Інженер відновить Apple iPhone за допомогою спеціалізованих програм для відновлення Apple iPhone. В цьому і буде власне полягати ремонт.

Іноді, проблема криється в несправному кабелі, за допомогою якого Ви підключаєте Apple iPhone до комп'ютера. Ремонт usb-кабелю недоцільний, тому не проводиться. Але ми можемо запропонувати Вам новий кабель для iPhone в Харкові.

14. Apple iPhone сам перезавантажується

Найчастіше, коли Apple iPhone мимовільно перезавантажується, його необхідно перепрошити. Ремонт потрібен був через збій програмного забезпечення внаслідок установки неліцензійного ПЗ.

Однак це не єдина проблема, є ймовірність наявності неполадок підсилювача потужності. Через збій в його роботі Телефон починає споживати більше заряду акумулятора змушуючи тим самим Apple iPhone перезавантажуватися. Ремонт зводиться до того, що потрібна заміна підсилювача потужності.

Також причиною мимовільної перезавантаження Apple iPhone може бути механічне пошкодження друкованої плати. Вам допоможе тільки заміна материнської плати телефону, що є недоцільним. Ремонти такого роду ми не виконуємо.

На цьом все. Бережіть свої Телефони від падінь і попадання рідини. Не намагайтеся самостійно перепрошити Apple iPhone і не економте на покупці зарядного пристрою в Харкові. Встановлюйте тільки ліцензійне програмне забезпечення, і ремонт Apple iPhone Вам не буде потрібно.

Якщо у Вас є питання щодо ремонту або роботи Вашого Apple iPhone, то задавайте їх на сайті або телефонуйте нам . Ви отримаєте вичерпні відповіді саме по Вашої моделі Apple iPhone щодо Вашої конкретної проблеми.

На всі комплектуючі , Встановлені в Сервісному Центрі FreshIT, і роботи по їх заміні , Надається гарантія. Ремонт Apple iPhone виконується в Встановлені Терміни .

Ми обслуговуємо Apple iPhone 3G, Apple iPhone 3Gs, Apple iPhone 4, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6, Apple iPhone 6 Plus.

Ваш Сервісний Центр FreshIT.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки