Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Вибір супутникового інтернету

  1. Основні види супутникового інтернету
  2. Інтерактивна карта покриття
  3. Крок 1 - Вибір оператора
  4. Двосторонній супутниковий інтернет (two way)
  5. Особливості супутникового інтернету
  6. Постав запитання інженеру і отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію

Супутниковим називається інтернет, який для забезпечення доступу в мережу використовує технологію супутникового зв'язку. Вважається, що такий інтернет дуже якісний і швидкий, однак дорогою. У цій статті ми розберемося, чи так це.

Основні види супутникового інтернету

Односторонній супутниковий інтернет (one - way)

Він же «асиметричний» Він же «асиметричний». У такому випадку для прийому даних використовується супутниковий канал, а для передачі - доступні наземні канали. Тобто, інформація тільки надходить на тарілку. Незручність такого виду інтернет - зв'язку полягає в тому, що послуга надається тільки іноземними оператори, і природно, варто дуже недешево. Також односторонній супутниковий інтернет на увазі наявність у користувача якогось способу підключення до мережі. Найчастіше це повільний і дорогий канал GPRS / EDGE або ADSL. В результаті виходить складна система, що вимагає постійного втручання кваліфікованих фахівців. Інтернет, званий супутниковим вже ніхто в Україні не надає. Більш того, швидкість такого інтернету всього 2мегабіта в секунду, що особливо не вражає.

Інтерактивна карта покриття

Подивитися відео про вибір оператора і Інтернету

Вибери кращий інтернет за 3 кроки!

Ми підберемо вам кращий варіант бездротового інтернету. Для того, щоб вибрати оптимального оператора і обладнання, дайте відповідь на наступні питання:

Крок 1 - Вибір оператора

Введіть населений пункт, в якому ви будете користуватися інтернетом і ваш номер телефону. Ми перевіримо і порівняємо всіх існуючих операторів зв'язку, які надають покриття у вашому населеному пункті

Двосторонній супутниковий інтернет (two way)

Двосторонній супутниковий інтернет (two way)

Має другу назву «симетричний». Такий інтернет увазі прийом даних зі супутникової тарілки і їх відправку також через супутник. Такий спосіб зв'язку має більш високу швидкість, стабільність і якість. Все псує висока вартість. Для придбання комплекту організації двостороннього супутникового інтернету вам буде потрібно більше 1200 $. Особливістю такого інтернету є досить велика затримка на каналі зв'язку. Час, за який сигнал йде від абонента до супутника і від супутника до Центральної станції супутникового зв'язку складає близько 250 мс. Стільки ж потрібно для зворотного подорожі. З'являються неминучі затримки сигналу, що відбивається на роботі мережі інтернет. Більш того, обладнання різних виробників практично несумісно один з одним. Говорячи про тарифи, відзначимо, що за 100 $ в місяць ми отримуємо швидкість лише 64-128 Кб / сек. 512 Кб / сек варто вже 150 $, а швидкість близько мегабіта на секунду - 250 $ в місяць. Не варто також забувати про такі особливості.

Особливості супутникового інтернету

  1. Залежно від обсягу інформації знижується швидкість передачі даних. Ресурс супутникового інтернету дорогою, багато операторів намагаються його економити.
  2. У поганих погодних умовах сигнал може бути слабким або відсутнім зовсім.
  3. Затримка. Про які програми й завдання, що вимагають хорошої швидкості, можна забути. До їх числа відносяться Skype, різні ігри.
  4. Не дивлячись на те, що супутник розташований високо над землею, він має свої зони покриття. Тобто, в різних частинах України сигнал може сильно відрізняється.
  5. Необхідність придбання спеціального обладнання.
  6. Складність настройки і установки.
  7. Більш низька надійність в порівнянні з наземними підключеннями.
  8. Висока вартість. Вибирати підключення за допомогою супутника можна лише в тому випадку, коли поблизу немає цивілізація. Наприклад, Ви перебуваєте високо в горах, або, навпаки, в глибокій ямі. Для звичайного використання інтернет мережі відмінно підходить бездротова 3G технологія. Стабільність, якість зв'язку і розумна вартість забезпечені.

3G Інтернет

Цей вид зв'язку є неймовірно популярним в даний час. Ми можемо в повній мірі відчути зручність зв'язку 3G. У багатьох країнах вже набирає обертів 4G Інтернет, але в нашій державі така послуга поки недоступна.

Основні переваги для користувача:

  • висока швидкість зв'язку
  • стабільне з'єднання
  • легкість застосовуваного пристрою, його простота в налаштуванні і використанні
  • відносно низька ціна
  • можливість використання як вдома так і далеко від нього як мобільний Інтернет.

Для максимально комфортного користування 3 джи краще придбати спеціальний пристрій: USB модем або 3G роутер . Їх основна відмінність полягає в тому, що перший може бути тільки "добувачем" Інтернету і працювати в парі з ноутбуком, нетбуком, ПК. Роутер є абсолютно самостійним пристроєм, який має свій акумулятор і може не тільки добувати зв'язок, але і роздавати її по Wi - Fi. А це в свою чергу дозволяє користуватися Інтернетом на декількох девайсах одночасно.

Що стосується швидкості зв'язку, то за останніми даними, оператори зв'язку стандарту GSM надають її з показником до 63,3 Мбіт / с. Стандарт CDMA має швидкістю до 14,7 Мбіт / с. Це максимальна швидкість, яка відповідає ідеальним умовам. На практиці цей показник дещо нижчий. Але прогрес не стоїть на місці. Для посилення сигналу, підвищення його якості та стабільності існують підсилюють антени , Які можуть відрізнятися за коефіцієнтом посилення, місця розташування і за призначенням.

Для безпомилкового вибору оператора зв'язку, тарифного плану та обладнання для 3G, рекомендуємо звернутися до фахівців, які виходячи з Ваших умов, підберуть ідеальний варіант. Вам залишиться тільки насолоджуватися високошвидкісний зв'язком.

Постав запитання інженеру і отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію

Інженер передзвонить протягом 5 хвилин (в робочий час) або зателефонуйте нам за номером 0 (800) 210-295
(Дзвінки з усіх телефонів безкоштовні).

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки