Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Купити обладнання для АГЗС - вигідні ціни, висока якість, виробництво під замовлення

  1. Види продукції:
  2. Принципи комплектації модульних станцій для заправки авто газом
  3. Конструктивні пріоритети ємностей АГЗС
  4. Продуктивні технології в раціональному застосуванні
  5. Завантажити документацію заводу

Завод «Ремстроймаш» - лідер поставок власного обладнання: тут можна купити обладнання для газової заправки (АГЗС), а також модуль АГЗС купити в повній комплектації або окремо, замовити виготовлення оснащення для заправних станцій багатопаливної структури, як в якості окремих резервуарів і ємностей, так і в формі повністю укомплектованих газозаправних модульних установок.

Види продукції:

Завод «Ремстроймаш» - лідер поставок власного обладнання: тут можна купити обладнання для газової заправки (АГЗС), а також модуль АГЗС купити в повній комплектації або окремо, замовити виготовлення оснащення для заправних станцій багатопаливної структури, як в якості окремих резервуарів і ємностей, так і в формі повністю укомплектованих газозаправних модульних установок

Модульні АГЗС одностінні Модульні АГЗС одностінні   Модульні АГЗС двостінні   Комплектуючі для АГЗС Модульні АГЗС двостінні Комплектуючі для АГЗС

Принципи комплектації модульних станцій для заправки авто газом

Устаткування для газової заправки автомобілів розміщення на території газових заправок, вироблене ТОВ «Ремстроймаш», модульні АГЗС та окремі елементи комплектації на модульні АГЗС, ціна яких нижча інших виробників в регіоні, може бути виконано в форматі судин наземного варіанту або як обладнання для АГЗС типу розміщення під землею. У першій версії газозаправні установки, між тим, можуть бути виконані як модульні АГЗС, або більш технологічні установки газозаправні модернізовані типу УГМ-04. Залежно від модифікації резервуарів, можна виділити 4 типи ємнісних установок:

  • Устаткування для газової заправки одностінної конструкції наземного типу монтажу;
  • Установка з одностінної структурою конструкції підземного розташування;
  • Оснащення з двостінними резервуарами наземного розташування;
  • Установка з двостінними резервуарами підземного розташування.

Модульна АГЗС для оснащення заправки подібного типу включають в себе наступні основні компоненти:

  • ємності для газу, що являють собою обладнання для газової заправки, ціна на які обговорюється в залежності від подальшої комплектації;
  • електронасосний функціонал, що включає в себе безпосередньо насосне потужний пристрій, КВП, запірну арматуру і додаткове насосне обладнання для газових заправок;
  • газороздавальних колонку АГЗС, купити обладнання для якої слід при повній комплектації всіх модулів.

На вимогу замовника, в індивідуальному порядку, обладнання для газової заправки купити він може з комплектацією і іншими додатковими пристроями, а також дане обладнання АГЗС може бути виконано в будь-який нетрадиційній формі, обумовленої місцем розміщення майбутньої АГЗС, обладнання для якої планується придбати на заводі «Ремстроймаш ».

Замовити

Конструктивні пріоритети ємностей АГЗС

Продукція цієї серії у виробничій лінійці «Ремстроймаш» відповідає концептуальним вимогам підприємства. Основний акцент виробник робить на таких критеріях, як:

  • Надійність експлуатації Автогазозаправочниє обладнання в цілому, і ємнісних судин - зокрема;
  • Абсолютна герметичність всіх модифікацій, незалежно від комплектації та обсягу;
  • Як наслідок попереднього фактора - повна відповідність екологічним нормативам і вимогам безпечної техніки обслуговування;
  • Безперебійна функціональність, що досягається за допомогою інтеграції інноваційного оснащення в ємностях АГЗС;
  • П рактічность в обслуговуванні, можлива внаслідок комплектації обладнання додатковими приладами для вимірювання функціональних параметрів і контролю характеристик роботи судини і його вмісту.

Всіх цих достоїнств своїх виробів на підприємстві «Ремстроймаш» вдається досягти шляхом постійного вдосконалення проектних розробок, а також завдяки вдосконаленню і розробці власних інженерних вишукувань.

Одночасно з тим важлива роль відводиться конструктивним пріоритетам на всіх етапах створення резервуарів. Для роботи в повномасштабному режимі обладнання для АГЗС купити відповідно до вимог міжнародної сертифікації. Зокрема, шляхом практичного застосування були відібрані ті марки стали і кольорових металів, використання яких максимально ефективно при створенні суцільнометалевих конструкцій з абсолютною герметичністю. У ролі таких вихідних матеріалів «Ремстроймаш» задіє продукцію провідних металургійних постачальників - низьколеговані сорти стали, нержавіючі і вуглецеві марки металу. Але через такого вибору матеріалів на обладнання для АГЗС ціна не страждає.

Технічні характеристики модуля газозаправного Параметри одностінними виконання двохстінних виконання Місткість геометрична резервуара зберігання, м3 5 10 12 20 20 (10х2) 40 (20х2) 10 20 (10х2) Місткість корисна резервуара (ів) (при К = 0,85), м3 4, 25 8,5 10,2 17 17 34 8,5 17 Маса газу для одного резервуара (пропану-бутану при щільності 0,56 кг / л), тонн 2,38 4,76 5,71 9,52 9,52 19 , 04 4,76 9,52 Кількість резервуарів, шт 1 1 1 1 2 2 1 2 Матеріал резервуара, сталь 09Г2С Товщина резервуара (S обичайки / S днища), мм 8/8 10/10 10/10 12/12 10 / 10 12/12 10/10 10/10 Товщина зовнішнього резервуара (S обичайки / S днища), мм - 6/6 6/6 Надбавка для компенсації корозії, мм 2 Кількість постів заправки 1 1 1 1 2 2 1 2 Тиск робочий, МПА, не більше 1,6 Тиск розрахунковий, МПА 1,656 Тиск пробний, Мпа 2,15 Температура робоча, ⁰С від - 40 до + 50 маса модуля газозаправного, кг 1 950 2 900 3 300 5 200 5 800 10 400 5 100 10 500 Габаритні розміри (ширина вказана по козирку ТРК) (ДхШхВ), м 7,25х2х3 7,65х2х3 8,65х2х3 10,7х2х3 7,65х4 , 45х3 10,7х4,85х3 7,85х2х3 7,85х4,45х3 Установлелннаая потужність (по двигуну), кВт 5,5 Термін служби, років 20 Клас оппасності середовища по ГОСТ Р 12.1.007-76 4 Група судини по ГОСТ Р 52630- 12 1 Група зовнішнього судини по ГОСТ Р 52630-12 - 5 Сейсмічність по 12-ти бальною шкалою, бал 6

Продуктивні технології в раціональному застосуванні

Одночасно з цими досягненнями в області продукування ефективних матеріалів виробник робить акцент і на технологіях власного виробництва. Зокрема, на підприємстві працює дві прогресивні технології - зварювального з'єднання вихідного матеріалу і неруйнівного тестування.

Перша технологія дозволяє добивати унікальною цілісності при мінімальних витратах і максимальної гарантії на газозаправних обладнання. Друга технологія покликана підтвердити ефективність інших інновацій. При цьому використовується передове обладнання для АЗС, купити яке Ремстроймаш пропонує з гарантією перевірки за допомогою радіаційних, магнітних і інфрачервоних випромінювань.

Все це переконує в тому, що якщо ви впевнені, що «куплю обладнання для АГЗС», то не варто шукати альтернативних постачальників, а з мінімальними бюджетними пропозиціями і при стабільних гарантії слід просто купити обладнання для АГЗС від підприємства «Ремстроймаш».

Завантажити документацію заводу

Як ми працюємо

Переваги роботи з нами

  • 1

    Вигідна ціна від виробника

  • 2

    Офіційна гарантія

  • 3

    передове обладнання

  • 4

    Досвід і професіоналізм

  • 5

    Мінімальні терміни виготовлення

  • 6

    Нестандартна продукція по ваших кресленнях

  • 7

    Розробку всієї документації

  • 8

    Оперативна доставка

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки