Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Mobile-review.com Перший погляд на Honor 8X

  1. Mobile-review.com Перший погляд на Honor 8X зміст
  2. Комплект поставки
  3. позиціонування
  4. Зовнішній вигляд
  5. дисплей
  6. Час роботи
  7. Пам'ять, чіпсет і продуктивність
  8. камери
  9. Мультимедіа
  10. враження
  11. Посилання по темі
  12. Mobile-review.com Перший погляд на Honor 8X
  13. Комплект поставки
  14. позиціонування
  15. Зовнішній вигляд
  16. дисплей
  17. Час роботи
  18. Пам'ять, чіпсет і продуктивність
  19. камери
  20. Мультимедіа
  21. враження
  22. Посилання по темі
  23. Mobile-review.com Перший погляд на Honor 8X
  24. Комплект поставки
  25. позиціонування
  26. Зовнішній вигляд
  27. дисплей
  28. Час роботи
  29. Пам'ять, чіпсет і продуктивність
  30. камери
  31. Мультимедіа
  32. враження
  33. Посилання по темі

Mobile-review.com Перший погляд на Honor 8X

зміст

  1. Комплект поставки
  2. Технічні характеристики
  3. позиціонування
  4. Зовнішній вигляд
  5. дисплей
  6. Час роботи
  7. Пам'ять, чіпсет і продуктивність
  8. камери
  9. Мультимедіа
  10. враження

Комплект поставки

  • смартфон
  • Мережевий адаптер
  • гарнітура
  • Захисний термополіуретановий чохол
  • USB-кабель
  • Інструмент для витягання SIM-карт
  • Коротка інструкція
  • Гарантійний талон

Технічні характеристики Розміри і вага 160 & tmes; 76 & tmes; 7,8 мм, 175 грам Матеріали корпусу Скло, метал Дисплей 6.5 дюйма, 2340х1080 пікселів (FullHD +), LTPS LCD, співвідношення сторін 19: 9 Операційна система Google Android 8.1, фірмова оболонка EMUI 8.2 Платформа HiSilicon Kirin 710 (4x2.2 ГГц Cortex -A73 + 4x1.7 ГГц Cortex-A53), графіка Mali-G51 Пам'ять 4 Гб оперативної пам'яті, 64/128 ГБ вбудованої пам'яті, microSD до 256 ГБ Бездротові інтерфейси Wi-Fi a / b / g / n / ac DualBand, Bluetooth 4.2 (A2DP, BLE, HWA, aptX / aptX HD), NFC Мережа 2G: бенди 2/3/8 МГц 3G: бенди 1/8 МГц 4G CAT 18/13: 1/3/7/8/20 Дві SIM-карти Навігація GPS / AGPS / Glonass / BeiDou Navigation System Датчики і роз'єми Сканер відбитків пальців на тильній стороні, microUSB Основна камера 20 МП + 2 МП, діа Фрагмена f / 1.8, фокусна відстань 27 мм Фронтальна камера 16 МП, діафрагми f / 2.0, фокусна відстань 27 мм Акумулятор Li-Pol 3750 мАч, Huawei 5В / 2А, 100% за 2,5 години Колір Синій, чорний і червоний Ціна 18 000/20 000 рублів

позиціонування

Сьогодні компанія Huawei, якій належить бренд Honor, представила в Росії доступний смартфон під назвою 8Х. У самій компанії позиціонування дещо розмито: недорогий смартфон з характеристиками пристроїв середнього цінового діапазону. Особисто для мене 8X - черговий апарат від Honor, який майже не відрізняється від інших смартфонів компанії.

Втім, пристрій цікаво в будь-якому випадку, так як його ціна становить 18 000/20 000 рублів, а технічні характеристики вкрай привабливі.

Зовнішній вигляд

Дизайн цього пристрою виконаний в тому ж стилі, що і останні покоління лінійки Honor, плюс трохи взяли від Минулого моделі 7X , Зокрема, випирають з корпусу два «очі».

Дизайн цього пристрою виконаний в тому ж стилі, що і останні покоління лінійки Honor, плюс трохи взяли від   Минулого моделі 7X   , Зокрема, випирають з корпусу два «очі»

Основний акцент компанія Huawei робить на тильну панель. Вона знову скляна, знову симпатично переливається на світлі, однак для різноманітності тут додали невеликий елемент - смужку з лівого боку: якщо більша частина задньої кришки виглядає як дзеркало, то ця сама смужка - матова. Крім того, у продажу будуть класні кольори - синій і червоний (є ще чорний, але він сумовитий від слова «зовсім»). На перший погляд спеціально попросив червоний Honor 8X, тому що він виглядає найбільш ефектно, та й червоного кольору корпусів у смартфонів майже немає.

На перший погляд спеціально попросив червоний Honor 8X, тому що він виглядає найбільш ефектно, та й червоного кольору корпусів у смартфонів майже немає

На своєму комерційному зразку (так, на знайомство мені дали такий апарат) виявив шлюб фарбування тильній панелі: враження, що під верхнім шаром скла трохи протерлася фарба, виглядає це як залисини на корпусі. Так що при покупці даної моделі обов'язково перевірте апарат на цей рахунок!

Так що при покупці даної моделі обов'язково перевірте апарат на цей рахунок

Телефон досить великий (160 × 76 × 7,8 мм), але з огляду на тенденцію до збільшення діагоналі екрану і зменшення рамок, апарат сприймається цілком нормально. Головне, що ширина не перевищує 8 мм, а товщина не більше 76 мм. Наприклад, бажаний для багатьох Apple iPhone Xs Max має наступні габарити - 157х77х7.7 мм, а вага - цілих 208 грам. Їх діагоналі екранів однакові.

Їх діагоналі екранів однакові

Корпус Honor 8X мазкий як з лицьового, так і зі зворотного боку.

Розміщення елементів класичне: зверху - камера, датчики, динамік; знизу - 3.5 мм, мікрофон, microUSB (що?) і динамік гучного зв'язку; зліва - окремі три слота nanoSIM + nanoSIM + microSD; праворуч - кнопка харчування і регулювання гучності; зворотна сторона - два стирчать на 1 мм об'єктива, спалах і круглий сканер відбитків пальців.

До змісту >>>

дисплей

Я можу помилятися, але в Honor 8X вирішили поставити найбільший екран з усіх апаратів, що були представлені компанією Huawei, - 6.5 дюйма. З анонсованих на момент написання статті тільки у Mate 20 Lite дисплей 6.3 дюйма. Матриця X8 виконана за технологією LTPS, дозвіл - 2340х1080 пікселів. Нікуди не подівся і виріз у верхній частині. Не подобається таке рішення? Тоді йдемо в настройки і приховуємо, як я це називаю, розпуста. У своєму P20 Pro я так і зробив. Правда, там OLED матриця, тому приховування «чубчика» помітно краще.

Правда, там OLED матриця, тому приховування «чубчика» помітно краще

До якості екрану 8X претензій немає: перше враження хороше - висока яскравість, приємна передача кольору і максимальні кути огляду.

До якості екрану 8X претензій немає: перше враження хороше - висока яскравість, приємна передача кольору і максимальні кути огляду

Час роботи

Батарейку в Honor 8X поставили пристойну - 3750 мАг. З огляду на, що вона використовується мало не в кожному другому пристрої Huawei / Honor, очікуємо ще з десяток аналогічних 8X рішень.

У Honor Play плюс-мінус такі ж параметри, що і у оглядає апарату. Тому цілком можна припустити, що Honor 8X покаже 10 годин відео і близько 7 годин ігор.

Мережевий адаптер звичайний - 5В / 2А, заряджається смартфон приблизно 2,5 години.

Мережевий адаптер звичайний - 5В / 2А, заряджається смартфон приблизно 2,5 години

Пам'ять, чіпсет і продуктивність

Новинка для російського ринку оснащена 4 ГБ оперативної пам'яті і 64/128 ГБ вбудованої пам'яті. Як процесор використовується HiSilicon Kirin 710 (4x2.2 ГГц Cortex-A73 + 4x1.7 ГГц Cortex-A53), графіка Mali-G51.

У тесті Antutu Benchmark смартфон набирає майже 140 000 балів, що для пристрою за 18 000 - 20 000 рублів більше ніж достатньо! Телефон швидкий, лагов і гальм за час тесту виявлено не було.

До змісту >>>

камери

На цей раз комбінація камер така: один модуль на лицьовій панелі (16 МП, f2.0) і два модуля зі зворотного боку (20 + 2 МП, f1.8). Як ви розумієте, простенька камера на 2 МП необхідна лише для участі в розмиття заднього плану - цифрового боке.

Якість фотографій середнє, чого, власне, і слід було очікувати від пристрою за такі гроші. В основному претензія до різкості по краях кадрів, до артефактів, до невеликого динамічному діапазону. Портрети Honor 8X знімає відмінно, з хорошою деталізацією і щодо вірним виділенням заднього плану.

У режимі «Ніч» можна отримувати яскраві нічні знімки, але знову ж таки через простих модулів камер якість залишає бажати кращого - точно не P20 Pro від Huawei.

Використання AI в даному випадку не пішла на користь: кадри просто перетворюються в кольорове місиво. Нічого схожого з подібною роботою в Huawei P20 / P20 Pro немає. Вважайте, що в кожної фотке викрутили насиченість.

Максимальна роздільна здатність відео - FullHD, частота кадрів - до 60 fps. Склалося враження, що під час запису відео фокусування не може визначити нескінченність: зображення буде дещо нерезкое, якість середня. Процесор Kirin 710 дозволяє писати ролики в Slomo при 480 кадрах (HD) в секунду. Наскільки я розумію, жоден сучасний смартфон до 20 000 рублів такого робити не вміє.

Фронтальна камера знімає дуже добре, тут питань ніяких немає.

приклади фотографій

Приклад відео (MP4, 55 МБ) >>>

До змісту >>>

Мультимедіа

Смартфон оснащений одним динаміком. Він гучний, але якість не вражає. Присутні звукові ефекти Huawei Histen з настройками десятисмуговий еквалайзера від 30 Гц до 16 кГц. Якість звуку в навушниках оціню в повноцінному огляді.

Якість звуку в навушниках оціню в повноцінному огляді

враження

В принципі, ви знаєте, як я ставлюся до бренду Honor. Правильно, позитивно, оскільки їх смартфони мають краще співвідношення ціни, якості і характеристик.

Апарат Honor 8X буде продаватися за 18 000 - 20 000 рублів залежно від обсягу пам'яті. За ці гроші ви отримаєте максимально прокачаний смартфон з великою діагоналлю екрану і з усіма сучасними фішками: витягнутий дисплей, дві основні камери з ефектом боке, NFC, Wi-Fi стандарту ac і двома діапазонами роботи, LTE і яскравими кольорами корпусу.

На даний момент мене трохи напружили дві речі: плями на тильній стороні і расфокус при зйомці відео. Ймовірно, попався такий невдалий зразок.

Ймовірно, попався такий невдалий зразок

Незабаром буду готувати повноцінний огляд з усіма подробицями. Залишайтеся з нами, тиждень буде насиченим анонсами на сайті і на нашому YouTube-каналі.

До змісту >>>

Посилання по темі

Поділитися:

Ми в соціальних мережах:


Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

Mobile-review.com Перший погляд на Honor 8X

зміст

  1. Комплект поставки
  2. Технічні характеристики
  3. позиціонування
  4. Зовнішній вигляд
  5. дисплей
  6. Час роботи
  7. Пам'ять, чіпсет і продуктивність
  8. камери
  9. Мультимедіа
  10. враження

Комплект поставки

  • смартфон
  • Мережевий адаптер
  • гарнітура
  • Захисний термополіуретановий чохол
  • USB-кабель
  • Інструмент для витягання SIM-карт
  • Коротка інструкція
  • Гарантійний талон

Технічні характеристики Розміри і вага 160 & tmes; 76 & tmes; 7,8 мм, 175 грам Матеріали корпусу Скло, метал Дисплей 6.5 дюйма, 2340х1080 пікселів (FullHD +), LTPS LCD, співвідношення сторін 19: 9 Операційна система Google Android 8.1, фірмова оболонка EMUI 8.2 Платформа HiSilicon Kirin 710 (4x2.2 ГГц Cortex -A73 + 4x1.7 ГГц Cortex-A53), графіка Mali-G51 Пам'ять 4 Гб оперативної пам'яті, 64/128 ГБ вбудованої пам'яті, microSD до 256 ГБ Бездротові інтерфейси Wi-Fi a / b / g / n / ac DualBand, Bluetooth 4.2 (A2DP, BLE, HWA, aptX / aptX HD), NFC Мережа 2G: бенди 2/3/8 МГц 3G: бенди 1/8 МГц 4G CAT 18/13: 1/3/7/8/20 Дві SIM-карти Навігація GPS / AGPS / Glonass / BeiDou Navigation System Датчики і роз'єми Сканер відбитків пальців на тильній стороні, microUSB Основна камера 20 МП + 2 МП, діа Фрагмена f / 1.8, фокусна відстань 27 мм Фронтальна камера 16 МП, діафрагми f / 2.0, фокусна відстань 27 мм Акумулятор Li-Pol 3750 мАч, Huawei 5В / 2А, 100% за 2,5 години Колір Синій, чорний і червоний Ціна 18 000/20 000 рублів

позиціонування

Сьогодні компанія Huawei, якій належить бренд Honor, представила в Росії доступний смартфон під назвою 8Х. У самій компанії позиціонування дещо розмито: недорогий смартфон з характеристиками пристроїв середнього цінового діапазону. Особисто для мене 8X - черговий апарат від Honor, який майже не відрізняється від інших смартфонів компанії.

Втім, пристрій цікаво в будь-якому випадку, так як його ціна становить 18 000/20 000 рублів, а технічні характеристики вкрай привабливі.

Зовнішній вигляд

Дизайн цього пристрою виконаний в тому ж стилі, що і останні покоління лінійки Honor, плюс трохи взяли від Минулого моделі 7X , Зокрема, випирають з корпусу два «очі».

Дизайн цього пристрою виконаний в тому ж стилі, що і останні покоління лінійки Honor, плюс трохи взяли від   Минулого моделі 7X   , Зокрема, випирають з корпусу два «очі»

Основний акцент компанія Huawei робить на тильну панель. Вона знову скляна, знову симпатично переливається на світлі, однак для різноманітності тут додали невеликий елемент - смужку з лівого боку: якщо більша частина задньої кришки виглядає як дзеркало, то ця сама смужка - матова. Крім того, у продажу будуть класні кольори - синій і червоний (є ще чорний, але він сумовитий від слова «зовсім»). На перший погляд спеціально попросив червоний Honor 8X, тому що він виглядає найбільш ефектно, та й червоного кольору корпусів у смартфонів майже немає.

На перший погляд спеціально попросив червоний Honor 8X, тому що він виглядає найбільш ефектно, та й червоного кольору корпусів у смартфонів майже немає

На своєму комерційному зразку (так, на знайомство мені дали такий апарат) виявив шлюб фарбування тильній панелі: враження, що під верхнім шаром скла трохи протерлася фарба, виглядає це як залисини на корпусі. Так що при покупці даної моделі обов'язково перевірте апарат на цей рахунок!

Так що при покупці даної моделі обов'язково перевірте апарат на цей рахунок

Телефон досить великий (160 × 76 × 7,8 мм), але з огляду на тенденцію до збільшення діагоналі екрану і зменшення рамок, апарат сприймається цілком нормально. Головне, що ширина не перевищує 8 мм, а товщина не більше 76 мм. Наприклад, бажаний для багатьох Apple iPhone Xs Max має наступні габарити - 157х77х7.7 мм, а вага - цілих 208 грам. Їх діагоналі екранів однакові.

Їх діагоналі екранів однакові

Корпус Honor 8X мазкий як з лицьового, так і зі зворотного боку.

Розміщення елементів класичне: зверху - камера, датчики, динамік; знизу - 3.5 мм, мікрофон, microUSB (що?) і динамік гучного зв'язку; зліва - окремі три слота nanoSIM + nanoSIM + microSD; праворуч - кнопка харчування і регулювання гучності; зворотна сторона - два стирчать на 1 мм об'єктива, спалах і круглий сканер відбитків пальців.

До змісту >>>

дисплей

Я можу помилятися, але в Honor 8X вирішили поставити найбільший екран з усіх апаратів, що були представлені компанією Huawei, - 6.5 дюйма. З анонсованих на момент написання статті тільки у Mate 20 Lite дисплей 6.3 дюйма. Матриця X8 виконана за технологією LTPS, дозвіл - 2340х1080 пікселів. Нікуди не подівся і виріз у верхній частині. Не подобається таке рішення? Тоді йдемо в настройки і приховуємо, як я це називаю, розпуста. У своєму P20 Pro я так і зробив. Правда, там OLED матриця, тому приховування «чубчика» помітно краще.

Правда, там OLED матриця, тому приховування «чубчика» помітно краще

До якості екрану 8X претензій немає: перше враження хороше - висока яскравість, приємна передача кольору і максимальні кути огляду.

До якості екрану 8X претензій немає: перше враження хороше - висока яскравість, приємна передача кольору і максимальні кути огляду

Час роботи

Батарейку в Honor 8X поставили пристойну - 3750 мАг. З огляду на, що вона використовується мало не в кожному другому пристрої Huawei / Honor, очікуємо ще з десяток аналогічних 8X рішень.

У Honor Play плюс-мінус такі ж параметри, що і у оглядає апарату. Тому цілком можна припустити, що Honor 8X покаже 10 годин відео і близько 7 годин ігор.

Мережевий адаптер звичайний - 5В / 2А, заряджається смартфон приблизно 2,5 години.

Мережевий адаптер звичайний - 5В / 2А, заряджається смартфон приблизно 2,5 години

Пам'ять, чіпсет і продуктивність

Новинка для російського ринку оснащена 4 ГБ оперативної пам'яті і 64/128 ГБ вбудованої пам'яті. Як процесор використовується HiSilicon Kirin 710 (4x2.2 ГГц Cortex-A73 + 4x1.7 ГГц Cortex-A53), графіка Mali-G51.

У тесті Antutu Benchmark смартфон набирає майже 140 000 балів, що для пристрою за 18 000 - 20 000 рублів більше ніж достатньо! Телефон швидкий, лагов і гальм за час тесту виявлено не було.

До змісту >>>

камери

На цей раз комбінація камер така: один модуль на лицьовій панелі (16 МП, f2.0) і два модуля зі зворотного боку (20 + 2 МП, f1.8). Як ви розумієте, простенька камера на 2 МП необхідна лише для участі в розмиття заднього плану - цифрового боке.

Якість фотографій середнє, чого, власне, і слід було очікувати від пристрою за такі гроші. В основному претензія до різкості по краях кадрів, до артефактів, до невеликого динамічному діапазону. Портрети Honor 8X знімає відмінно, з хорошою деталізацією і щодо вірним виділенням заднього плану.

У режимі «Ніч» можна отримувати яскраві нічні знімки, але знову ж таки через простих модулів камер якість залишає бажати кращого - точно не P20 Pro від Huawei.

Використання AI в даному випадку не пішла на користь: кадри просто перетворюються в кольорове місиво. Нічого схожого з подібною роботою в Huawei P20 / P20 Pro немає. Вважайте, що в кожної фотке викрутили насиченість.

Максимальна роздільна здатність відео - FullHD, частота кадрів - до 60 fps. Склалося враження, що під час запису відео фокусування не може визначити нескінченність: зображення буде дещо нерезкое, якість середня. Процесор Kirin 710 дозволяє писати ролики в Slomo при 480 кадрах (HD) в секунду. Наскільки я розумію, жоден сучасний смартфон до 20 000 рублів такого робити не вміє.

Фронтальна камера знімає дуже добре, тут питань ніяких немає.

приклади фотографій

Приклад відео (MP4, 55 МБ) >>>

До змісту >>>

Мультимедіа

Смартфон оснащений одним динаміком. Він гучний, але якість не вражає. Присутні звукові ефекти Huawei Histen з настройками десятисмуговий еквалайзера від 30 Гц до 16 кГц. Якість звуку в навушниках оціню в повноцінному огляді.

Якість звуку в навушниках оціню в повноцінному огляді

враження

В принципі, ви знаєте, як я ставлюся до бренду Honor. Правильно, позитивно, оскільки їх смартфони мають краще співвідношення ціни, якості і характеристик.

Апарат Honor 8X буде продаватися за 18 000 - 20 000 рублів залежно від обсягу пам'яті. За ці гроші ви отримаєте максимально прокачаний смартфон з великою діагоналлю екрану і з усіма сучасними фішками: витягнутий дисплей, дві основні камери з ефектом боке, NFC, Wi-Fi стандарту ac і двома діапазонами роботи, LTE і яскравими кольорами корпусу.

На даний момент мене трохи напружили дві речі: плями на тильній стороні і расфокус при зйомці відео. Ймовірно, попався такий невдалий зразок.

Ймовірно, попався такий невдалий зразок

Незабаром буду готувати повноцінний огляд з усіма подробицями. Залишайтеся з нами, тиждень буде насиченим анонсами на сайті і на нашому YouTube-каналі.

До змісту >>>

Посилання по темі

Поділитися:

Ми в соціальних мережах:


Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

Mobile-review.com Перший погляд на Honor 8X

зміст

  1. Комплект поставки
  2. Технічні характеристики
  3. позиціонування
  4. Зовнішній вигляд
  5. дисплей
  6. Час роботи
  7. Пам'ять, чіпсет і продуктивність
  8. камери
  9. Мультимедіа
  10. враження

Комплект поставки

  • смартфон
  • Мережевий адаптер
  • гарнітура
  • Захисний термополіуретановий чохол
  • USB-кабель
  • Інструмент для витягання SIM-карт
  • Коротка інструкція
  • Гарантійний талон

Технічні характеристики Розміри і вага 160 & tmes; 76 & tmes; 7,8 мм, 175 грам Матеріали корпусу Скло, метал Дисплей 6.5 дюйма, 2340х1080 пікселів (FullHD +), LTPS LCD, співвідношення сторін 19: 9 Операційна система Google Android 8.1, фірмова оболонка EMUI 8.2 Платформа HiSilicon Kirin 710 (4x2.2 ГГц Cortex -A73 + 4x1.7 ГГц Cortex-A53), графіка Mali-G51 Пам'ять 4 Гб оперативної пам'яті, 64/128 ГБ вбудованої пам'яті, microSD до 256 ГБ Бездротові інтерфейси Wi-Fi a / b / g / n / ac DualBand, Bluetooth 4.2 (A2DP, BLE, HWA, aptX / aptX HD), NFC Мережа 2G: бенди 2/3/8 МГц 3G: бенди 1/8 МГц 4G CAT 18/13: 1/3/7/8/20 Дві SIM-карти Навігація GPS / AGPS / Glonass / BeiDou Navigation System Датчики і роз'єми Сканер відбитків пальців на тильній стороні, microUSB Основна камера 20 МП + 2 МП, діа Фрагмена f / 1.8, фокусна відстань 27 мм Фронтальна камера 16 МП, діафрагми f / 2.0, фокусна відстань 27 мм Акумулятор Li-Pol 3750 мАч, Huawei 5В / 2А, 100% за 2,5 години Колір Синій, чорний і червоний Ціна 18 000/20 000 рублів

позиціонування

Сьогодні компанія Huawei, якій належить бренд Honor, представила в Росії доступний смартфон під назвою 8Х. У самій компанії позиціонування дещо розмито: недорогий смартфон з характеристиками пристроїв середнього цінового діапазону. Особисто для мене 8X - черговий апарат від Honor, який майже не відрізняється від інших смартфонів компанії.

Втім, пристрій цікаво в будь-якому випадку, так як його ціна становить 18 000/20 000 рублів, а технічні характеристики вкрай привабливі.

Зовнішній вигляд

Дизайн цього пристрою виконаний в тому ж стилі, що і останні покоління лінійки Honor, плюс трохи взяли від Минулого моделі 7X , Зокрема, випирають з корпусу два «очі».

Дизайн цього пристрою виконаний в тому ж стилі, що і останні покоління лінійки Honor, плюс трохи взяли від   Минулого моделі 7X   , Зокрема, випирають з корпусу два «очі»

Основний акцент компанія Huawei робить на тильну панель. Вона знову скляна, знову симпатично переливається на світлі, однак для різноманітності тут додали невеликий елемент - смужку з лівого боку: якщо більша частина задньої кришки виглядає як дзеркало, то ця сама смужка - матова. Крім того, у продажу будуть класні кольори - синій і червоний (є ще чорний, але він сумовитий від слова «зовсім»). На перший погляд спеціально попросив червоний Honor 8X, тому що він виглядає найбільш ефектно, та й червоного кольору корпусів у смартфонів майже немає.

На перший погляд спеціально попросив червоний Honor 8X, тому що він виглядає найбільш ефектно, та й червоного кольору корпусів у смартфонів майже немає

На своєму комерційному зразку (так, на знайомство мені дали такий апарат) виявив шлюб фарбування тильній панелі: враження, що під верхнім шаром скла трохи протерлася фарба, виглядає це як залисини на корпусі. Так що при покупці даної моделі обов'язково перевірте апарат на цей рахунок!

Так що при покупці даної моделі обов'язково перевірте апарат на цей рахунок

Телефон досить великий (160 × 76 × 7,8 мм), але з огляду на тенденцію до збільшення діагоналі екрану і зменшення рамок, апарат сприймається цілком нормально. Головне, що ширина не перевищує 8 мм, а товщина не більше 76 мм. Наприклад, бажаний для багатьох Apple iPhone Xs Max має наступні габарити - 157х77х7.7 мм, а вага - цілих 208 грам. Їх діагоналі екранів однакові.

Їх діагоналі екранів однакові

Корпус Honor 8X мазкий як з лицьового, так і зі зворотного боку.

Розміщення елементів класичне: зверху - камера, датчики, динамік; знизу - 3.5 мм, мікрофон, microUSB (що?) і динамік гучного зв'язку; зліва - окремі три слота nanoSIM + nanoSIM + microSD; праворуч - кнопка харчування і регулювання гучності; зворотна сторона - два стирчать на 1 мм об'єктива, спалах і круглий сканер відбитків пальців.

До змісту >>>

дисплей

Я можу помилятися, але в Honor 8X вирішили поставити найбільший екран з усіх апаратів, що були представлені компанією Huawei, - 6.5 дюйма. З анонсованих на момент написання статті тільки у Mate 20 Lite дисплей 6.3 дюйма. Матриця X8 виконана за технологією LTPS, дозвіл - 2340х1080 пікселів. Нікуди не подівся і виріз у верхній частині. Не подобається таке рішення? Тоді йдемо в настройки і приховуємо, як я це називаю, розпуста. У своєму P20 Pro я так і зробив. Правда, там OLED матриця, тому приховування «чубчика» помітно краще.

Правда, там OLED матриця, тому приховування «чубчика» помітно краще

До якості екрану 8X претензій немає: перше враження хороше - висока яскравість, приємна передача кольору і максимальні кути огляду.

До якості екрану 8X претензій немає: перше враження хороше - висока яскравість, приємна передача кольору і максимальні кути огляду

Час роботи

Батарейку в Honor 8X поставили пристойну - 3750 мАг. З огляду на, що вона використовується мало не в кожному другому пристрої Huawei / Honor, очікуємо ще з десяток аналогічних 8X рішень.

У Honor Play плюс-мінус такі ж параметри, що і у оглядає апарату. Тому цілком можна припустити, що Honor 8X покаже 10 годин відео і близько 7 годин ігор.

Мережевий адаптер звичайний - 5В / 2А, заряджається смартфон приблизно 2,5 години.

Мережевий адаптер звичайний - 5В / 2А, заряджається смартфон приблизно 2,5 години

Пам'ять, чіпсет і продуктивність

Новинка для російського ринку оснащена 4 ГБ оперативної пам'яті і 64/128 ГБ вбудованої пам'яті. Як процесор використовується HiSilicon Kirin 710 (4x2.2 ГГц Cortex-A73 + 4x1.7 ГГц Cortex-A53), графіка Mali-G51.

У тесті Antutu Benchmark смартфон набирає майже 140 000 балів, що для пристрою за 18 000 - 20 000 рублів більше ніж достатньо! Телефон швидкий, лагов і гальм за час тесту виявлено не було.

До змісту >>>

камери

На цей раз комбінація камер така: один модуль на лицьовій панелі (16 МП, f2.0) і два модуля зі зворотного боку (20 + 2 МП, f1.8). Як ви розумієте, простенька камера на 2 МП необхідна лише для участі в розмиття заднього плану - цифрового боке.

Якість фотографій середнє, чого, власне, і слід було очікувати від пристрою за такі гроші. В основному претензія до різкості по краях кадрів, до артефактів, до невеликого динамічному діапазону. Портрети Honor 8X знімає відмінно, з хорошою деталізацією і щодо вірним виділенням заднього плану.

У режимі «Ніч» можна отримувати яскраві нічні знімки, але знову ж таки через простих модулів камер якість залишає бажати кращого - точно не P20 Pro від Huawei.

Використання AI в даному випадку не пішла на користь: кадри просто перетворюються в кольорове місиво. Нічого схожого з подібною роботою в Huawei P20 / P20 Pro немає. Вважайте, що в кожної фотке викрутили насиченість.

Максимальна роздільна здатність відео - FullHD, частота кадрів - до 60 fps. Склалося враження, що під час запису відео фокусування не може визначити нескінченність: зображення буде дещо нерезкое, якість середня. Процесор Kirin 710 дозволяє писати ролики в Slomo при 480 кадрах (HD) в секунду. Наскільки я розумію, жоден сучасний смартфон до 20 000 рублів такого робити не вміє.

Фронтальна камера знімає дуже добре, тут питань ніяких немає.

приклади фотографій

Приклад відео (MP4, 55 МБ) >>>

До змісту >>>

Мультимедіа

Смартфон оснащений одним динаміком. Він гучний, але якість не вражає. Присутні звукові ефекти Huawei Histen з настройками десятисмуговий еквалайзера від 30 Гц до 16 кГц. Якість звуку в навушниках оціню в повноцінному огляді.

Якість звуку в навушниках оціню в повноцінному огляді

враження

В принципі, ви знаєте, як я ставлюся до бренду Honor. Правильно, позитивно, оскільки їх смартфони мають краще співвідношення ціни, якості і характеристик.

Апарат Honor 8X буде продаватися за 18 000 - 20 000 рублів залежно від обсягу пам'яті. За ці гроші ви отримаєте максимально прокачаний смартфон з великою діагоналлю екрану і з усіма сучасними фішками: витягнутий дисплей, дві основні камери з ефектом боке, NFC, Wi-Fi стандарту ac і двома діапазонами роботи, LTE і яскравими кольорами корпусу.

На даний момент мене трохи напружили дві речі: плями на тильній стороні і расфокус при зйомці відео. Ймовірно, попався такий невдалий зразок.

Ймовірно, попався такий невдалий зразок

Незабаром буду готувати повноцінний огляд з усіма подробицями. Залишайтеся з нами, тиждень буде насиченим анонсами на сайті і на нашому YouTube-каналі.

До змісту >>>

Посилання по темі

Поділитися:

Ми в соціальних мережах:


Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

О?
Не подобається таке рішення?
О?
Не подобається таке рішення?
О?
Не подобається таке рішення?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки