Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт відеокарти ноутбука

  1. Діагностика несправності відеокарти
  2. Заміна відеочипа ноутбука
  3. ціни
  4. Заміна відеокарти на більш потужну
  5. Устаткування для ремонту відеокарти

Величезна кількість серйозних поломок ноутбуків відбувається через несправність відеокарт. Комплейс виконує ремонт відеокарт ноутбуків професійно, причому з гарантією 2 місяці.

У ноутбуках використовуються наступні відеокарти:

  • Модульні окремі відеоадаптери найчастіше різних стандартів MXM. Відкрите MXM виконують за певними правилами - розмірами, слотів, тепловим, електричним характеристикам;
  • Відкрите, розпаяні на материнській платі (таких зараз більше, ніж модульних), складаються з відеочипа і «обв'язки» - дискретних компонентів;
  • Інтегровані в процесор.

Діагностика несправності відеокарти

Діагностика несправності відеокарти

Для визначення несправності ноутбука при відсутності ініціалізації материнської плати можна використовувати плату діагностики. Але ця діагностика не є точною, а лише показує в якому напрямку слід шукати.

В якості другого способу діагностики частіше використовують нагрівання чіпа. Якщо ноутбук став завантажуватися після прогріву, то це означає, що несправність знайдена. Деякі «несвідомі елементи» видають таку діагностику за ремонт відеокарти і беруть за таку процедуру гроші, як за заміну. Працюють такі ноутбуки зазвичай не більше місяця. За цей час кристал знову відходить від підкладки і перестає працювати.

Якщо ноутбук працює, але спостерігаються спотворення картинки (артефакти), злітаність драйвера (робота тільки в VGA режимі), вилітання з 3Dmark ..., то задача діагностики спрощується. Такі ознаки вказують на поломку відеоадаптера.

Якщо вийшла з ладу пам'ять відеоадаптера, то така несправність не усунено недорогим способом: по-перше, немає діагностичної програми для діагностики несправного чіпа, по-друге, перепоювати методом послідовного перебору - контрпродуктивно.

Заміна відеочипа ноутбука

Ремонт відеокарти ноутбука зазвичай полягає в заміні перегорів чіпа на справний. Взагалі належить замінювати відеочіп на новий. Однак деякі «умільці» примудряються знімати старі чіпи з несправних плат для установки на ремонтовану плату. Більш того китайські друзі постачають в Росію велику кількість БО чіпів. Такі чіпи продають в кращому випадку під маркою reball. У гіршому випадку такі мікросхеми можуть продати як нові. Також з-під неба до нас надходять перемарковані чіпи. Це мікросхеми, які маркуються, як більш продуктивні і дорогі чіпи, в той час як вони є урізаними дешевими аналогами. для ноутбука ремонт такого рівня рівносильний даунгрейда.

При ремонті відеокарти спочатку знімаємо старий відеочіп, але дуже важливо зняти його без пошкодження «п'ятаків» (майданчиків).

При ремонті відеокарти спочатку знімаємо старий відеочіп, але дуже важливо зняти його без пошкодження «п'ятаків» (майданчиків)

Потім майданчики зачищаються і встановлюється новий чіп.

Особливої ​​різниці між заміною чіпа на модульної карті і материнської плати немає. Технологія практично однакова. Але дуже важливий рівень обладнання для пайки - потужність і рівномірність підігріву знизу, що дозволяють уникнути деформації материнської плати.

Слід уникати покупок бракованих чіпів NVIDIA, випущених цією фірмою під час масового виробництва мікросхем з браком. Уважно дивіться на дату виробництва чіпа.

Уважно дивіться на дату виробництва чіпа

Дата виробництва відеочипа NVIDIA знаходиться праворуч під написом NVIDIA. Він містить дві останні цифри року і дві цифри тижні виробництва. Зокрема, 0742 означає, що чіп виготовлений в 2007 році і 42 тижні, тобто в жовтні. Потім йде A2 - ревізія чіпа.

При заміні чіпа відеокарти важливо правильно підібрати правильну версію чіпа без шлюбу або його відповідний аналог.

ціни

В середньому вартість ціна заміни відеочіпа на новий становить 6000-7000 руб. Ціна залежить від вартості самої мікросхеми. Дізнатися точну ціну і замовити ремонт відеокартиу нас можна тут.

Заміна відеокарти на більш потужну

Теоретично можлива заміна відеокарти на більш потужну, якщо в ноутбуці була модульна відеокарта стандарту MXM. Але заміна упаяний відеокарти на більш продуктивну неможливо. А сайчас таких ноутбуків з відеокартами, упаяними в материнську плату, більшість.

Таким чином, в 98% сучасних ноутбуків модернізувати відеокарту можна.

Устаткування для ремонту відеокарти

Для ремонту відеоадаптера в ноутбуці в Комплейс використовується професійна інфрачервона паяльна станція ACHI PRO.

Станція має потужний нижній підігрів 2 Квт. Підігрів потрібен для того, щоб плата не деформувалася в процесі заміни чіпів. Станція має програмовані температурні профілі, які виконуються в автоматичному режимі.

Ще про ремонт відеокарт в ноутбуках:
Ремонт відеокарт Asus в ноутбуках .
Заміна та ремонт відеокарт в ноутбуках Acer .
Ремонт упаяний відеокарти на материнській платі ноутбука.

У сервісному центрі Комлейс можна замінити відеокарту, а також полагодити несправну, вбудовану в материнську плату.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки