Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як почистити клавіатуру ноутбука в домашніх умовах

  1. Рада 1: Як почистити клавіатуру ноутбука в домашніх умовах: початок процедури
  2. Рада 2: Ефективний і найпростіший спосіб видалення бруду
  3. Рада 3: Метод видування пилу
  4. Рада 4: Як почистити клавіатуру ноутбука з зовнішнього боку
  5. Рада 5: Желейна ганчірка для клавіатури
  6. Рада 6: Генеральна чистка клавіатури ноутбука
  7. Пролили чай несолодкий на клавіатуру ноута
  8. Як почистити клавіатуру ноутбука в домашніх умовах
  9. не працює клавіша shift
  10. Чим маркер відтерти з кришки ноутбука?
  11. Чищення зубів - обов'язкова?
  12. Змушують купувати ноутбуки в 1 клас
  13. Пролила вино на ноутбук! :( Хелп !!!
  14. Ноут скрипить :(
  15. як вапна вербу
  16. Ноутбук для перекладача
  17. 2 смужки після чистки
  18. Як помити намиста? ..
  19. зняти позолоту (дуже потрібно!)
  20. Перескакує курсор на ноутбуці
  21. Комп на столі
  22. �оняшникова олія на килимі?
  23. як почистити дублянку тоскана
  24. Іржа в ванній
  25. ніж почистити монітор?

зміст:

Доглядати за клавіатурою просто. Для цього потрібна чистка - один з базових процесів, який забезпечить її справну роботу. У даній статті ми розповімо про популярні способи очищення клавіатури ноутбука. Покрокове керівництво дозволить акуратно почистити її, не пошкодивши інші елементи ноутбука.

Зібралася пил, шерсть тварин, волосся та інші забруднення необхідно регулярно видаляти з-під кнопок клавіатури: хоча б один раз в два місяці. Особливо це важливо робити тим, хто любить влаштовувати перекушування, не відриваючись від екрану. В результаті під кнопками збирається велика кількість крихт, які призводять до того, що частини клавіатури починають або западати, або залипати. При цьому нормально друкувати текст уже не вийде. Саме тому для всіх власників ноутбука або нетбука представляємо найефективніші поради для чищення клавіатури в домашніх умовах.

До змісту

Рада 1: Як почистити клавіатуру ноутбука в домашніх умовах: початок процедури

Безпека під час видалення бруду - перш за все. Тому перед початком чистки клавіатури ноутбука Вимкніть його. Якщо він стоїть на зарядці, тоді і її вимкніть. Також слід від'єднати батарею.

До змісту

Рада 2: Ефективний і найпростіший спосіб видалення бруду

Одним з найлегших і бюджетних методів оперативної чистки клавіш - це використання пилососа. Краще для цього підійде невеликий автомобільний пилосос зі спеціальною насадкою (звуженої до кінця). Якщо у вас немає такої техніки, тоді підійде і звичайний пилосос.

Щоб почистити клавіатуру ноутбука максимально ефективно, вам необхідно ретельно пропилососити кожну клавішу, особливо пробіл. Рекомендуємо також уважно обробляти щілини між клавішами, зупиняючись на кожній близько 3-5 секунд.

До змісту

Рада 3: Метод видування пилу

Сьогодні в спеціалізованих магазинах можна знайти різні засоби, які значно спрощують чистку клавіатури ноутбука. Рекомендуємо звернути вашу увагу на балончик зі стисненим повітрям: він призначений для очищення важкодоступних місць різної техніки. Спосіб застосування: потрібно під кутом розпорошити повітря, при цьому пил і інша бруд зсередини клавіатури буде усунена.

До змісту

Рада 4: Як почистити клавіатуру ноутбука з зовнішнього боку

Верхній (видимий) шар клавіш активно забруднюється через пил або брудних рук. Про необхідність чистки може сигналізувати грязьовий наліт, який особливо видно на світлій клавіатурі.

На перший погляд, протерти ганчіркою або спиртом клавіатуру - нескладно. Однак тут потрібно використовувати безпечні матеріали, які допоможуть і очистити клавіші, і зберегти на них відповідні написи. При зовнішньої вологою використовуйте:

  • мікрофіброві серветку, ватяний спонж або паличку (якщо забруднена не вся поверхня клавіатури, досить використовувати шматочок вати, який потрібно змочити водою або змастити засобом, що очищає);
  • ледь вологу ганчірку (добре відіжміть її перед тим, як почати чистку, так як стікають краплі можуть потрапити всередину ноутбука і залити важливі схеми, материнську плату і ін., після чого ноутбук перестане працювати);
  • ізопропіловий спирт, а також кошти, які виготовлені на його основі (етиловий спирт в даному випадку використовувати не можна, так як він може разом з брудом стерти символи з клавіатури).

До змісту

Рада 5: Желейна ганчірка для клавіатури

Придбати таку новинку можна в інтернеті. До основних рис желейною ганчірочки - це її липка основа і хороші показники пластичності. Завдяки цьому, липкий "комок" збере пил не тільки зверху клавіатури, але і прибере бруд з важкодоступних місць. Желейної ганчірочкою потрібно ретельно пом'яти кожну клавішу з різних сторін. В результаті на ній залишиться весь пил, бруд, волосся або крихти. Якщо клавіатура не дуже забруднена, тоді желейну губку можна використовувати кілька разів.

До змісту

Рада 6: Генеральна чистка клавіатури ноутбука

Ретельна і найкраща чистка клавіатури можлива, якщо її розібрати і всередині акуратно протерти кожну деталь. Але не всі знають, як це розібрати ноутбук для чищення і зробити так, щоб не зламати клавіші. Труднощі можуть також виникнути з тим, як зібрати її назад. Тому пропонуємо покрокову інструкцію, як розібрати і помити клавіатуру ноутбука зсередини:

  1. Сфотографуйте клавіатуру, щоб потім не виникло будь-яких питань, пов'язаних з її збиранням і розташуванням клавіш.
  2. Деякі ноутбуки відрізняються в розбиранні, однак у більшості з них ( "Асус", "Самсунг" та інших популярних брендів) дуже легко знімаються клавіші за допомогою нігтя або невеликий викрутки. Для цього потрібно край клавіші злегка підчепити і акуратно потягнути. Після цього вона повинна легко знятися.
  3. Рекомендуємо проводити зональну чистку: зняв одну клавішу - поставив на місце, так як в разі одночасного зняття всіх клавіш існує велика ймовірність того, що назад ви зберете їх з помилками або витратите силу-силенну часу на цей процес.
  4. Внутрішні деталі клавіатури можна прочищати ватною паличкою, змоченою у воді, а знімні клавіші краще помити окремо в мисочці з теплою водою. Зверніть увагу, що очищені деталі повинні повністю висохнути перед складанням.
  5. Збирати клавіші досить легко: треба покласти пластмасову деталь на місце, потім злегка натиснути до моменту, коли почуєте характерний звук. Потім протестуйте її функціональність: якщо клавіша натискається як зазвичай і не випадає, значить, з процесом складання ви успішно впоралися.

Тепер ваша клавіатура чиста і готова до роботи!

огляд

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Як почистити клавіатуру ноутбука в домашніх умовах"

Пролили чай несолодкий на клавіатуру ноута

Ноут скрипить :( Ноутбук новий, куплений в березні (Toshiba) .Через 2 місяці він у мене став періодично порипувати при роботі. Щоб почистити клавіатуру ноутбука максимально ефективно, вам необхідно ретельно пропилососити кожну клавішу, особливо пробіл.

Як почистити клавіатуру ноутбука в домашніх умовах

Поради для підтримки клавіатури в чистоті.

не працює клавіша shift

не працює клавіша shift. Допоможіть !. Комп'ютери. Купівля та використання комп'ютерної техніки, програмного забезпечення, проблеми з Інтернетом. не працює клавіша shift. підкажіть. що робити. в інеті нічого не знайшла. не набирається собака і всі знаки на ...

Чим маркер відтерти з кришки ноутбука?

Поклав лист на мій ноут і красиво так намулевал. Де потрапляло повз листа залишилося на кришці (((Чим відтерти? Пробувала спиртом, перекисом, не допомогло. Син запропонував взагалі все зафарбувати маркером щоб було красиво .., креативщик.))

Чищення зубів - обов'язкова?

Чищення зубів - обов'язкова ?. Виховання. Дитина від 10 до 13. Чищення зубів - обов'язкова? Чи є тут мами дітей, зовсім не чистять зуби? привіт на мене кричала мама що ні чищу зуби і не дала мені погладити собаку. 04.11. 2018 10:33:15, ксюша років 26.

Змушують купувати ноутбуки в 1 клас

Змушують купувати ноутбуки в 1 клас. Шкільні проблеми. Освіта дітей. Змушують купувати ноутбуки в 1 клас. Завуч повідомила, що потрібно купити 5 ноутбуків У наших теж з цього року якісь заняття на ноутбуках передбачаються, але вся техніка вже ...

Пролила вино на ноутбук! :( Хелп !!!

Дівчатка, порадьте, плз, ремонт ноутбуків або майстра якогось знає і не сильно гроші дертя! Бажано де-нить в ЗАТ-ЮАО. Вчора пролила пів-келиха солодкого сливового вина на ноутбук, прям на клаву ((Він відразу завив, вимкнувся і більше не ...

Ноут скрипить :(

Ноут скрипить :(. - посиденьки. Комп'ютери. Купівля та використання комп'ютерної техніки, програмного забезпечення, проблеми з Інтернетом. Ноут скрипить :( Ноутбук новий, куплений в березні (Toshiba) .Через 2 місяці він у мене став періодично порипувати при роботі.

як вапна вербу

Підкажіть будь ласка у кого є успішний досвід боротьби з вербою на ділянці. У минулому році вирубали кущі, а в цьому вони як заколосились! Викорчувати їх напевно нереально, тому що коріння під землею поширюються на великі відстані і вилазять в усі нових і нових місцях.

Ноутбук для перекладача

Ноутбук і зручна клавіатура - сутності несумісні ні разу. Крім числа ноутов в ремонті для його підрахунку треба знати число проданих. Така статистика, думаю, навряд-чи доступна. Так що ваше "я знаю" цілком скидається на "ось таке око!" в рибальських оповіданнях.

2 смужки після чистки

2 смужки після чистки. Хелп !!! 2 тижні тому мені зробили чистку (завмерла вагітність на 6-7 тижні). Антибіотики пила 5 днів (2 рази на день) і на четвертий день після чищення мені зробили УЗД. Але мене збентежило, що УЗД тривало всього 10 секунд, узістка з насмішкою сказала ...

Як помити намиста? ..

Ванночку помила, ну полотенчик, пінку для купання ... чо ще то ?? ну пупочок опрацюю відразу ... попу змащу кремом Як почистити клавіатуру ноутбука в домашніх умовах. Підкажіть як почистити туфлі (стрейчівие) - закапала жиром на вихідних на шашликах.

зняти позолоту (дуже потрібно!)

почистити ДУШ

почистити ДУШ. Прання, чистка. Господарство. Домоведення: поради з ведення господарства, прибирання Наприклад, ми з чоловіком вважаємо за краще приймати душ вранці, причому часто в один і той же момент, а душ -то один ... або Як почистити клавіатуру ноутбука в домашніх умовах.

Перескакує курсор на ноутбуці

Перескакує курсор на ноутбуці. Допоможіть !. Комп'ютери. Купівля та використання комп'ютерної техніки, програмного забезпечення Після перевстановлення виндов і офісу на ноутбуці з'явився дивний глюк: курсор під час набору тексту сам собою перескакує на ...

Комп на столі

Правда, у мене ноут. А з приводу виїжджає клавіатури - вважаю це моторошно незручним. Ось виник у мене питання: що зручніше використовувати: комп'ютер або ноутбук. Дивлячись де. Якщо потрібна маленька миша, спробуйте миша для ноутбука - вони маленькі і на мій погляд ...

�оняшникова олія на килимі?

Викликати спеціальну фірму з чищення килимів. Заберуть, почистять, повернуть. Ну або скажуть, що це неможливо. Тоді на смітник. Частка в стилі ЕКО. Щоб відчистити килим, втирайте розчин в пляму, потім видаліть залишки рідини сухою ганчіркою.

як почистити дублянку тоскана

як почистити дублянку Тоскана. Прання, чистка. Господарство. Домоведення: поради з ведення господарства, прибирання, покупка і використання побутової техніки, ремонт дівчинку, може хто знае, як можна в домашніх умовах почистити дублянку? якими засобами або розчинами ...

Іржа в ванній

Почистила ванну - тепер не можу відмити. Іржавіють полички у ванній. У мене стоїть у ванни поличка, але на рівні очей. Прання, чистка. Господарство. Домоведення: поради з ведення господарства, прибирання, покупка і використання побутової техніки, ремонт, сантехніка.

ніж почистити монітор?

Як почистити клавіатуру ноутбука в домашніх умовах. Покрокове керівництво дозволить акуратно почистити її, не пошкодивши інші А вдома мати доп станцію для нього, з підключеним монітором, нормального розміру, і клавіатурою.

Чищення зубів - обов'язкова?
Чим маркер відтерти з кришки ноутбука?
Чищення зубів - обов'язкова ?
Чи є тут мами дітей, зовсім не чистять зуби?
Як помити намиста?
О ще то ?
?оняшникова олія на килимі?
Домоведення: поради з ведення господарства, прибирання, покупка і використання побутової техніки, ремонт дівчинку, може хто знае, як можна в домашніх умовах почистити дублянку?
Ніж почистити монітор?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки