Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Установка Win XP замість Windows Vista - Ремонт ноутбуків, ремонт заміна екранаматріци ноутбука, клавіатури, запчастини для ноутбуків

такий ось провокаційний заголовок :)

Проблема навіть з урахуванням того що ноутбуки майже всі стали двоядерним - залишилася .... як то кажуть а ВООЗ І НИНІ ТАМ.

До сих пір купуючи ноутбук і виявивши на ньому викидня від Microsoft хочеться залишити нормальну операційну систему, яка буде радувати око.

До сих пір купуючи ноутбук і виявивши на ньому викидня від Microsoft хочеться залишити нормальну операційну систему, яка буде радувати око

Щоб зробити Windows XP замість VISTA зазвичай потрібно для початку знести Vista. зробити це можна завантажившись з будь-якого носія USB-Flash-drive або CD DVD диска з утилітами для роботи з жорстким диском. Обов'язково, щоб ці утиліти, (припустимо Acronis disk Director або Partition Magic) були останньою версією і працювали з чіпсетом у Вашому ноутбуці. Зробити це можна і під час установки Windows XP, але особисто віддаю перевагу варіант розмітки за допомогою чогось більш підходящого для цих цілей.

наприклад Partion Magic 8.0

або вбудованими засобами Windows XP:

Кращий варіант - видалення всіх розділів і створення їх заново. Дуже часто на ноутбуках роблять так звані приховані розділи (Recovery Partition) для відновлення системи. Якщо Вам не потрібна буде ВІСТА. а швидше за все потрібна вона не буде - краще і це простір, який зазвичай становить близько 8 гигов - використовувати для себе.

Це може виглядати ось так:

Це може виглядати ось так:

в будь-якому випадку - нещадно видаляємо все і створюємо всі так як нам потрібно. не забуваємо зробити перший розділ, який буде використовуватися під систему - Активним - інакше операційка НЕ буде завантажуватися.

Після розмітки, власне починаємо ставити систему на ноутбук. Під час установки можлива така ситуація, коли ОС не ставиться. Це може виглядати ось так:

під час встановлення не виявлено жорсткий диск - продовження устанвокі неможливо. Дуже неприємне повідомлення, але це можна вирішити. Проблема полягає в тому, що це дистрибутиві Windows XP немає драйверів для "південного моста". Наприклад така проблема вперше виникла з появою платформи Santa Rosa = це сімейство чіпсетів від intel 965, які використовувалися разом з південними мостами ICH7M, ICH 8M, ICH 9M і іншими мікросхемами. Іноді, на старіших ноутбуках теж виникала подібна проблема через використання контролерів IDE RAID SATA стороніх виробників таких як Marvel, Silicon Images, J- micron

Робили це з різних причин, щоб прискорити роботи з жорстким диском, об'єднати два диски в масив в одному ноутібуке - так було на некотрих ноутбуках з екранами 17 дюймів.

Вирішується це інтеграцією драйверів під цей контролер засобами .... або вручну або за допомогою чудової програми nlite. Буває, так, що дистрибутив вже містить ці самі драйвера - тоді цієї проблеми просто не виникає. Наприклад багато драйвера додають в офіційний дистрибутив в SP. Тобто наприклад, коли з'являється сервіспак - в нього включені нові драйвера, які роблять дистрибутив більш актуальним.

Загалом, розписувати процедуру подальших дій не бачу сенсу, так як ті хто завантажить nLite - самі здогадаються що і як робиться. Ті ж, кому все написане чи не здається "нормальною мовою" - принесуть свого пацієнта на "профілактику".

Я б рекомендував саме ВІДНЕСЕННЯ ноутбука в сервіс, причому ... в сервіс НТБК , Для проведення ритуалу з вигнання вісти з ноутбука.

Наступна і досить глабальная проблема, як виявилося, це ДРАЙВЕРА для ноутбуків під Windows XP. Їх нето щоб ні - просто їх треба шукати і проводити багато часу в пошуку, якщо вони рідкісні або якщо шукати доводиться не один або два, а взагалі все, тобто кожен. Тобто поставити операційну систему на ноутбук - це далеко не все. Потрібні драйвера і утиліти. Утиліти рідко саме потрібні, але часто дуже корисні і "необхідні". Буває так, що встановлюючи Windows XP замість vista доводиться відмовлятися від утиліт. Це неприємно, коли мова йде про ноутбуках соні, тошиба, асус. На них утилітами управляється енергозберігаючі режими, яскравість екрану, частота процесора і багато іншого.

Це можуть бути значні незручності для деяких користувачів, але для большиство - це така дрібниця про існування якої вони і не знали ніколи.

але все це не так важливо

скоро буде нова windows 7 - нові проблеми гарантовані!

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки