Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

ТОП-10 кращих зовнішніх HDD об'ємом 2000 Гб

  1. ADATA 2.5 "USB 3.0 HV620S 2TB Slim
  2. WD 2.5 USB 3.00 2TB 5400rpm Elements Portable
  3. TRANSCEND StoreJet 2.5 USB 3.0 2TB H Blue
  4. ADATA 2.5 "USB 3.1 HD710P 2TB Durable
  5. TRANSCEND 2.5 "USB3.0 StoreJet 2TB H Purple
  6. TRANSCEND StoreJet 2.5 USB 3.0 2TB A Black
  7. WD 2.5 "USB 3.0 2TB My Passport Ultra Gray
  8. Жорсткий диск ADATA 2.5 "USB 3.1 2TB HV300
  9. TRANSCEND 2.5 "USB3.0 StoreJet серія M3 2TB

місткий зовнішній HDD - це зручно. По-перше, можна переносити гігабайти інформації в кишені, по-друге, драйвера встановлювати не треба, так що підключатися можна до будь-якого комп'ютера. Але який же варіант - краще за всіх? З цим допоможе розібратися стаття.

зовнішній HDD

У топ-добірці - 10 найкрутіших жорстких дисків на 2 Тб. Всі моделі зручні в управлінні, мало важать і швидко працюють, але є у них і інші цікаві особливості.

ADATA 2.5 "USB 3.0 HV620S 2TB Slim

Містке компактне 152-грамові пристрій товщиною 11,5 мм - відмінний варіант для зберігання важливої ​​інформації, аудіо, відео, софта, а також ігор. Модель відрізняють високі показники продуктивності, які додатково підвищуються при підключенні через USB інтерфейс версії 3.1. Втім, не тільки за це носій потрапив до рейтингу кращих моделей на 2 Тб .

Найкращі риси:
1. Девайс спритний - шпиндель за хвилину прокручується майже п'ять з половиною тисяч разів. При цьому працює апарат неголосно.
2. Захист корпусу від подряпин забезпечують опуклі кромки по краях.

Захист корпусу від подряпин забезпечують опуклі кромки по краях

3. Активність жорсткого диска легко відстежувати завдяки світлодіодному індикатору.
4. Обмін даними, будь то запис або читання інформації, відбувається досить оперативно: обсяг обмінного буфера складає 8 Мб, а швидкість передачі дорівнює 110 мб / с.
5. HV620S 2TB Slim не має прив'язки до операційних систем, а тому сумісний з більшістю лептопів / ПК. Готовий до виконання поставлених завдань буквально через кілька секунд після приєднання.

WD 2.5 USB 3.00 2TB 5400rpm Elements Portable

Ще одна гідна уваги модель. Порадує зовнішнім виглядом, компактними розмірами, стабільної і спритну роботою. Сумісність диска з USB третьої версії - ще один плюс в скарбничку продуктивності. Втім, і з молодшим поколінням роз'єму накопичувач також взаємодіє без проблем.

Примітка: HDD носій легкий - він важить трохи більше двохсот грамів.

Примітка: HDD носій легкий - він важить трохи більше двохсот грамів

Чому потрапив в топ жорстких дисків - 3 причини:

1. Чи здатний працювати з популярними операційками. Хоча файлова система NTFS оптимізована в під Віндовс , Переформатувати його під Mac можна.
2. У комплекті з Elements Portable об'ємом у 2000 GB йде демо-версія фірмового ПО, яке допомагає робити резервні копії. Софт дає можливість зберігати резерв як на накопичувачі, так і на хмарному сервісі Dropbox.
3. Накопичувач здатний за секунду передати 600 мегабіт інформації, а шпиндель його проробляє 5,4 тисячі обертів в одну мить. Завдяки цим показникам продуктивність пристрою радує.

Читайте також: Як вибрати жорсткий диск: поради для новачків

TRANSCEND StoreJet 2.5 USB 3.0 2TB H Blue

Варіант стане надійним «сейфом" для важливої ​​інформації. При частих поїздках у відрядження, подорожі девайс забезпечить доступ до даних, при цьому не займе багато місця в рюкзаку . Зрозуміло, не тільки з цих причин зовнішній носій потрапив до цього рейтингу.

Найпривабливіші якості жорсткого диска:

  • Безстрашність - одна з кращих рис топової моделі. HDD об'ємом 2TB H Blue не боїться ударів, оскільки захищений по армійським стандартам. Гумовий корпус пристрою не ковзає. Він здатний не тільки вберегти від пошкоджень через падіння, але і знизити вібрації.

Він здатний не тільки вберегти від пошкоджень через падіння, але і знизити вібрації

  • «Натисни на кнопку - отримаєш результат», яким стане автоматичне створення резервних копії. В цілому девайсом зручно управляти: для цього передбачено фірмове ПО.
  • Не тільки зовнішня захист: AES шифрування на 256 біт дозволяє вберегти файли.

ADATA 2.5 "USB 3.1 HD710P 2TB Durable

Стильний, захищений, портативний девайс простий і зручний в роботі. Оперативно і практично без шуму справляється з будь-якого поставленого завдання. Накопичувач комфортно взаємодіє з USB 3.1 / 3.0 / 2.0. Готовий до роботи вже через кілька секунд після підключення.

4 найцікавіші особливості HDD:

  1. Одна з кращих моделей в рейтингу в плані захищеності. Чи не боїться пилу, стійка до вологи: диск захищений по IP68. HD710P Durable об'ємом 2000 GB пройшов випробування на двометрової глибині під водою: протримався годину.
  2. Захист від вібрацій і ударів також передбачена. З цим зовнішнім жорстким зберігати інформацію практично також надійно, як якщо б документи або інші файли знаходилися в депозитної осередку банку.
  3. Для зручності транспортування в корпусі диск і має місце для зберігання знімного USB кабелю.
  4. Девайс сумісний практично з будь-якої ОС .

Примітка: Повністю захистити від води апарат можна, тільки якщо гарненько закріпити заглушку USB-входу.

Тим, хто хоче твердотільний носій: ТОП-10 кращих SSD-накопичувачів на 1 Тб - Рейтинг SSD дисків об'ємом 1000 GB

TRANSCEND 2.5 "USB3.0 StoreJet 2TB H Purple

Надійний і простий у використанні портативний диск, як і попередні моделі в рейтингу, не вимагає драйверів і відразу працює після підключення до комп'ютера . Втім, це не єдині якості, завдяки яким HDD заслужив місце в топ-добірці.

Головні переваги
Швидкий
Здатний в одну мить передати 900 мегабіт, обсяг обмінного буфера дорівнює 8 Мб, що забезпечує відмінну продуктивність. Плюсом в скарбничку швидкодії також є сумісність накопичувача з USB портом третього покоління.

Головні переваги

Швидкий Здатний в одну мить передати 900 мегабіт, обсяг обмінного буфера дорівнює 8 Мб, що забезпечує відмінну продуктивність. Плюсом в скарбничку швидкодії також є сумісність накопичувача з USB портом третього покоління. Стійкий до зносу і механічних пошкоджень Жорсткий зовнішній накопичувач на 2 Тб укладений в силіконовий корпус, який пом'якшує удар при падінні. Внутрішня система підвіски теж захищає апаратну складову. Просто створює резерв На StoreJet 2TB H є спеціальна кнопка: натиснувши її, користувач вмить запускає резервне копіювання.

Основні особливості накопичувача на 2000 GB від WD :

  • Один з найкращих варіантів в топі в плані зручності управління: є фірмовий софт, за допомогою якого можна програмувати час сну жорсткого диска, а також форматувати його.
  • Апарат досить легкий - не досягає і трьохсот грам, при цьому працює неголосно і здатний вмістити пристойне число файлів, загальним обсягом 2 Тб.
  • У зовнішнього WDBJRT0020BBK-WESN на 2 TB стійкий до ударів корпус, що забезпечує комфортне транспортування: якщо апарат випаде з сумки - нічого страшного не станеться.

Якщо потрібно поменше місця: ТОП-10 кращих зовнішніх HDD об'ємом 500 GB

TRANSCEND StoreJet 2.5 USB 3.0 2TB A Black

Стиль, надійність висока продуктивність і довговічність - все це представник лінійки StoreJet: компактний універсальний накопичувач, який увійшов в рейтинг найкращих зовнішніх HDD завдяки привабливим характеристикам.

Чим гарний варіант від TRANSCEND - топ-4 якості:

1. Є програма для максимально комфортного управління даними.
2. Усередині є механізм-підвіска, який гарантує захищеність жорсткого пристрою і заодно розміщених в його пам'яті файлах від падіння, ударів.

3. Є клавіша, створена для перепідключення 2,5 дюймового накопичувача серії А на 2TB , Вона призначена для «Безпечне видалення пристрою» без необхідності відключати і повторно підключати USB кабель.
4. Швидкий: за секунду диск зможе передати 600 мегабіт інформації, що дозволяє заощадити час на копіюванні.

WD 2.5 "USB 3.0 2TB My Passport Ultra Gray

2,5-дюймовий варіант порадує сучасним, оригінальним дизайном. Моделі виробника характеризуються надійністю і простотою у використанні, і цей зовнішній диск - не виняток. Відмінний варіант альтернативного сховища інформації, наприклад, коли треба взяти з собою документи, програми, фільми та музику, але при цьому не навантажувати рюкзак великогабаритної і важкою технікою.

Топ привабливих рис жорсткого накопичувача:

  • Надійний корпус з міцного пластику і металу відмінно захищає апаратні частини HDD.
  • Легкий - 250 грамовий WD 2.5 "USB 3.0 2TB My Passport НЕ порве кишеню сумки або куртки.
  • Безпека інформації - по вищому розряду. Є спеціальний софт для створення резервних копій і функція попередження про виникнення проблем, яка захистить від втрати даних. 256-розрядне шифрування і додаток WD Security вбереже файли від стороннього втручання. Для активації функції і додаткового захисту користувач може встановити пароль.
  • Можна імпортувати дані з соцмереж і хмар: в цьому теж допоможе фірмова програма.

Дивіться також: ТОП-10 кращих SSD-накопичувачів

Жорсткий диск ADATA 2.5 "USB 3.1 2TB HV300

Як і всі моделі в рейтингу, цей девайс вміщує 2000 GB інформації. При цьому важить пристрій менше 150 грамів, а товщина диска - як у смартфона : 10,3 мм. Але не тільки зовнішністю жорсткий носій заслужив місце в топі найкращих HDD. Є у нього і інші круті фішки.

Основні плюси:

  • Помилки і пошкоджені сектора для HV300 об'ємом в 2 Тб - майже міф. Творцями передбачений захист від подібних випадків, і тому пристрій працює стабільно. Фірмові вибродатчики здатні виявити механічні удари і тут же призупинити пристрій. Як тільки ситуація стабілізується - диск почне працювати як ні в чому не бувало.
  • Про стан девайса користувача оповіщає індикатор.
  • Софт HDDtoGO плюс шифрування AES (256 біт) відповідають необхідний рівень конфіденційності.

TRANSCEND 2.5 "USB3.0 StoreJet серія M3 2TB

Накопичувач стійкий до ударів, має приємний зовнішній вигляд і прогумований корпус, який зменшує вібрації при роботі. Швидкість, коли справа стосується записування або ж копіювання інформації, компактні розміри плюс значний обсяг пам'яті - все це робить пристрій практично універсальним.

Як і інші моделі, що увійшли до рейтингу, варіант не прив'язаний до якоїсь операційній системі, працює відразу після підключення до лептопу або ПК. Вільного місця у диска теж вистачає - 2000 GB. З таким обсягом він запросто вмістить не лише текстові, а й мультимедійні файли, а ще - важкі ігри і програми.

4 приємні особливості HDD:

  1. Інформація під надійним захистом. За це варто дякувати 256-бітове AES шифрування.
  2. Максимальний комфорт управління жорстким диском за рахунок фірмового софта Elite.
  3. В результаті тестів на стійкість до падіння апарату привласнили рівень захисту за стандартами армії США US MIL-STD-810F. Крім того, девайс поміщений в надійний, не тільки протиударний, але і антиковзаючий корпус.
  4. StoreJet M3 створює резервні копії за дві секунди - треба тільки натиснути кнопку.

цікаво: ТОП-10 найкращих виробників зовнішніх жорстких дисків

Кожен зовнішній жорсткий диск з цієї топ-підбірки швидко діє і радує компактними розмірами. Якщо потрібен місткий HDD, захищений від ударів по максимуму - можна порадити будь-який варіант від TRANSCEND. Всі накопичувачі цієї фірми, що потрапили в рейтинг, захищені по армійським стандартам. Якщо ж треба швидко переміщати дані з хмари та соцмереж, а ще не дати стороннім допуск до секретів - My Passport знадобиться. Його можна запароліть.

Але який же варіант - краще за всіх?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки