Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Transcend, прокачай мій MacBook: найкращий зовнішній диск (конкурс завершено)

Справжній користувач Apple не терпить компромісів. Навіщо вибирати між місткістю, швидкістю роботи, якістю, дизайном, надійністю і доступністю? Можна отримати все і відразу в одному продукті. І ось сьогодні ми покажемо вам саме таку штуковину - портативний ударозащіщённий зовнішній жорсткий диск Transcend StoreJet SJM300 в алюмінієвому корпусі, що працює через інтерфейси USB 3.0 і Thunderbolt і створений спеціально для комп'ютерів Apple. Він вміщує в себе 2 ТБ даних, які пишуться і читаються на граничній для HDD швидкості. Це той самий випадок, коли ти використовуєш технологію на максимум.

Але справа не тільки в швидкостях і обсягах. Дизайн диска виконаний в абсолютній гармонії з яблучним. Люди почнуть ставити вам питання: «Ух ти, у тебе що, зовнішній диск від Apple?».

Цей диск потрапив до нас в руки вже після випробувань твердотільного StoreJet SJM500 , І ви знаєте, розпестити себе, виявляється, дуже легко. Ми провели тест швидкості в обох режимах, тобто з підключенням через USB 3.0 і через Thunderbolt, і отримали «всього лише» 123-124 МБ / с для запису і читання.

Результати при підключенні через USB 3.0:

Результати при підключенні через Thunderbolt:

Коли ж ми все спокійно підрахували, то зрозуміли, що 120 МБ / с насправді означають:

  • запис нормального 1.4 ГБ DVDRip фільму за 12 секунд;
  • запис хорошого 4 ГБ HDRip фільму за 33 секунди;
  • запис крутого 13 ГБ FullHDRip фільму за 108 секунд.

Ми бачили і знаємо страждання, які доводиться випробовувати дизайнерам, операторам, редакторам відео і іншим людям, чия робота пов'язана з дуже важкими даними. Але після знайомства з Transcend SJM300 сльози на їхніх обличчях змінюються посмішкою. Тепер все так швидко!

Потрібно розуміти, що не у всіх є гроші на великий зовнішній SSD StoreJet SJM500. До того ж, їх обсяги і раніше не дотягують до HDD. А тут у тебе є і швидкість, якої вистачить з головою, і величезна місткість. По суті, Transcend StoreJet SJM300 - це золота середина, ідеальний вибір для тих, хто хоче багато, швидко і бюджетно.

Незважаючи на поширений міф про те, що всі зовнішні HDD швидко виходять з ладу через свою крихкість, StoreJet SJM300 доводить, що пристрій з рухомими механічними деталями може бути міцним і ударостійким. Сукупність конструктивних доробок, спрямованих на амортизацію і розсіювання енергії удару, малої маси, яка становить усього 240 грам, а також міцного алюмінієвого корпусу дозволяють диску зберігати працездатність навіть після падіння з метрової висоти на кахель. Якщо ж ви будете носити його в що йде в комплекті щільному бархатистою чохлі, то ризик пошкоджень стає ще менше.

Виробник знає, наскільки надійний їх продукт, і тому постачає StoreJet гарантією на цілих три роки. Для HDD це дуже багато, і вселяє ще більше впевненості в якості диска.

Крім іншого користувач StoreJet отримує в своє розпорядження корисний набір програмного забезпечення. Хоча диск за замовчуванням відформатований в HFS + і повністю готовий для зберігання резервних копій Time Machine, додаткове ПО Transcend Elite робить його ще більш корисним, дозволяючи використовувати в якості цифрового сейфа. Ми можемо в одне натискання зашифрувати дані і не переживати про їх збереження навіть у випадку втрати пристрою.

Що б ще про нього розповісти? Нам здається, що і цих доводів достатньо для того, щоб переконати вас вибрати Transcend StoreJet SJM300 як вірного і неймовірно швидкого друга і помічника, який буде надійно зберігати ваші дані і радувати своїм чудовим зовнішнім виглядом.

Transcend StoreJet

результати конкурсу

На цей раз Transcend JetDrive Lite 64 ГБ отримує Сергій Полик . Вітаємо переможця! Наша людина зв'яжеться з вами і все пояснить. :)

Іншим учасникам конкурсу ми пропонуємо не засмучуватися і підписатися на МакРадар. Наступний розіграш від Transcend вже зовсім скоро. НЕ пропустіть!

Навіщо вибирати між місткістю, швидкістю роботи, якістю, дизайном, надійністю і доступністю?
Люди почнуть ставити вам питання: «Ух ти, у тебе що, зовнішній диск від Apple?
Що б ще про нього розповісти?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки