Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

За канонами Hi-Fi

Ціна - 3100 руб.
Фірма ASUS не на жарт взялася за комп'ютерних меломанів.З властивою тільки ринку IT динамічністю вона розробляє широкий спектр звукових карт на самий різний смак і гаманець.
Ціна - 3100 руб

Останнім часом виробники акустик і повернулися обличчям до тих, хто основним джерелом звуку вибрав комп'ютер. З'являється все більше активних моніторів ближнього поля, набагато більш прогресивних у всіх відносинах, ніж звичні комп'ютерні пищалки з пластика; не відстають і навушники - за цілком розумні гроші вже можна придбати пару близького до професійних моделей якості. Разом з тим звукова система базових ПК, особливо ноутбуків, на це вже не розрахована і настійно вимагає апгрейда. Хоча в індустрії прийнято розділяти терміни «зовнішня аудіокарта» і «USB-ЦАП», на ділі це одне і те ж. Просто під першим зазвичай розуміється обладнання з досить широким набором функцій, а під другим мінімалістські, але розраховані скоріше на меломанів і аудіофілов рішення. Однак ніхто не заважає використовувати в першому випадку якісну елементну базу від другого. Виходить універсальний продукт, здатний одночасно забезпечити багатоканальну схему, розвинені можливості звукозапису, а також чудову музикальність і дійсно гідне звучання.
Останнім часом виробники акустик і повернулися обличчям до тих, хто основним джерелом звуку вибрав комп'ютер
Зовнішній звуковий адаптер ASUS Xonar U7 є дуже компактну коробочку з двома регуляторами і набором портів. Спереду на ній є роз'єми для навушників і мікрофону стандартного формату міні-джек, на зворотному боці - вхід USB і низькорівневі термінали для акустики. Фронтальна пара АС (або колонки в режимі стерео) підключаються за допомогою двох RCA-конекторів, що дає можливість використовувати пристойні кабелі. Багатоканальний звук може направлятися на ресивер або комплект для домашнього кінотеатру по цифровому інтерфейсу S / PDIF або через восьмиканальний аналоговий вихід. Наявність останнього дозволяє зібрати систему об'ємного звучання просто з активної акустики, без будь-яких доповнень. Окреме джерело живлення тут не потрібен, влаштуванню досить потужності, одержуваної по USB. Портативності, таким чином, нічого не загрожує, і як аксесуар до ноутбука дана модель виглядає особливо привабливо. Окремої згадки заслуговує роздільний контроль гучності акустики і чутливості мікрофона. У киберспорте або онлайн-іграх робити зайвий раз паузу і копатися в програмних настройках часто ніколи, а тут все під рукою, легко і зручно регулюється прямо на льоту.

Прилад більше нагадує Hi-Fi-компонент, ніж звичайну аудіокарту, до певних недоліків яких у багатьох вже виробилася багаторічна звичка. Перехід на ASUS Xonar U7 здатний викликати тільки позитивні емоції, які межують з одкровенням.

В основі цифроаналогового перетворювача лежить мікросхема Cirrus Logic CS4398, нерідко застосовується в досить дорогих компонентах класу Hi-Fi. Схемотехніка теж відповідає суворим канонам, з гарною ізоляцією аналогової і цифрової ланцюгів. Звук відтворюється з високою роздільною здатністю - 24 біт / 192 кГц; досягти таких показників по USB може не всякий аудіофільскій апарат. Відношення сигнал / шум заявлено на рівні 114 дБ, що помітно вище усталених стандартів для комп'ютерного аудіо. Вбудований підсилювач для навушників розрахований на діапазон опору до 150 Ом, завдяки чому перед власниками ASUS Xonar U7 відкривається широкий вибір з сучасних гарнітур мониторного типу.
В основі цифроаналогового перетворювача лежить мікросхема Cirrus Logic CS4398, нерідко застосовується в досить дорогих компонентах класу Hi-Fi

Окремої згадки заслуговує роздільний контроль гучності акустики і чутливості мікрофона. У киберспорте або онлайн-іграх робити зайвий раз паузу і копатися в програмних настройках часто ніколи, а тут все під рукою, легко і зручно регулюється прямо на льоту.

Підключення і настройка відбуваються легко, швидко і практично без участі користувача. Програмний пакет представлений додатком Dolby Home Theater V4, що забезпечує достатній рівень налаштувань для узгодження системи з акустикою приміщення. Це необхідно для достовірного відображення багатоканальної звукової картини кінофільмів і ігор. Також цей софт пропонує еквалайзер і ряд алгоритмів звукового поля, від віртуальної імітації об'ємного звуку двома колонками до перетворення стереофонических доріжок в багатоканальні. У разі двоканальний режим додаткового ПЗ не потрібно, все відмінно працює з базовими засобами операційної системи і звичними плеєрами на кшталт iTunes. У звучанні найістотнішим плюсом є повна відсутність фонового шуму і, як наслідок, контрастна звукова картина. Розглядається пристрій більше нагадує Hi-Fi-компонент, ніж звичайну аудіокарту, до певних недоліків яких у багатьох вже виробилася багаторічна звичка. Перехід на ASUS Xonar U7 здатний викликати тільки позитивні емоції, які межують з одкровенням. Особливо це помітно при використанні навушників високого класу. Також в числі безперечних достоїнств можна відзначити добре артикульовані бас і масштабну сцену - речі, традиційно не залишають байдужим жодного геймера.

Паспортні данні:


Тип - зовнішня звукова карта | Назва - ASUS Xonar U7 | ЦАП - Cirrus Logic® CS4398 | Чіпсет - C-Media 6632A | Частотна характеристика, Гц - 10-46 000 (за рівнем ± 3 дБ) | Відношення сигнал / шум, дБ - 114 | КНІ,% - 0,006 | Входи - USB, мікрофон | Виходи - S / PDIF, аналоговий 7.1, на навушники

оцінки


+ Компактність, якісне звучання, роздільне регулювання гучності - скромний набір ПО, зниження автономності ноутбука
якість виготовлення

90

висновок:


ASUS Xonar U7 можна з успіхом використовувати як з ноутбуками, завдяки відмінній компактності і підсилювача для навушників, так і зі стаціонарними ПК в якості бази для багатоканальної системи.У всіх випадках ця модель відмінно справляється зі своїми завданнями, забезпечуючи багатий нюансами звук.

Сергій Раков

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки