Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Оновлення прошивки Galaxy S4 для Android 5.0

Android 5.0 для Galaxy S4 та інших флагманів компанією Samsung був випущений досить оперативно - на початку 2015 року. Не втомлююся повторювати, що це одна з переваг покупки смартфона від іменитого великого виробника, а не «точно такого ж невідомого китайця, але в два рази дешевше». Тим більше врахуйте актуальність Galaxy S4 - це телефон 2013 года! А Samsung має намір навіть Galaxy Note II до Android 5.0 оновити! Це вже зовсім «ні в які ворота» - назвете хоч одного «китайця», який підтримують через 2,5 року після випуску?

Коротше, прошивка Android 5.0 на мій улюблений Galaxy S4 GT-I9505 (та ще у версії Black Edition!) Прилетіла не найбільш оперативним чином - для Exynos-версії GT-I9500 вона вийшла раніше. А потім її довелося ще й зашивати самому. Але все пройшло швидко і без зайвих складнощів. Тепер ділюся, як саме.

Ось коротка інструкція по прошивці Android 5.0 на Galaxy S4:

  1. скачати прошивку Android 5.0 для Galaxy S4 ;
  2. запустити програму Odin на PC і переконайтеся, що в смартфоні досить заряду;
  3. ввести смартфон в режим Download Mode (одночасно заживши клавіші «викл» + «гучність вниз» + «кнопка додому»), потім натиснути «Гучність вверх»;
  4. підключити до пристрою кабель USB;
  5. в додатку Odin на вашому комп'ютері вибрати файли з архіву з прошивкою:
    • для графи PIT - файл, з розширенням * .pit;
    • для PDA - файл, в назві якого є слово CODE, якщо такого немає, то знайте - це найважчий файл в архіві;
    • для CSC - файл, в назві якого є слово CSC;
    • для Phone - файл, що містить в назві MODEM;
    • Примітка. Якщо файли для граф CSC, Phone і PIT відсутні в архіві з прошивкою, то шиємо виключно методом одного файлу, тобто вказуємо розташування прошивки в графі PDA, а інші рядки залишаємо порожніми.
  6. переконатися, що в Odin встановлені галочки в пунктах «Auto Reboot» і «F. Reset Time ». Якщо було вказано розташування файлу * .pit, то галка «Re-Partition» буде поставлена ​​автоматично;
  7. натиснути кнопку «Start» і спостерігати за тим, як відбувається процес прошивки. Телефон може перезавантажитися кілька разів під час установки і ні в якому разі не варто від'єднувати від нього кабель до тих пір, поки в балці Odin не з'явиться «All threads completed» або не займеться зелена інформаційне вікно з написом «PASS!».

Процес оновлення прошивки традиційно триває кілька хвилин (від 5 до 15) і в разі успіху вам буде запропоновано налаштувати смартфон згідно вашим перевагам. Після цього можна приступати до роботи. Якщо у вас виникне питання, як повернути Android 4.4 на Galaxy S4 , То відразу перейдіть до другого розділу цього запису - там все описано.


Змін в Android 5.0 на Galaxy S4 не так багато, оскільки вони приховані оболонкою TouchWIZ. Її не просто запустили на нову систему, її теж переробили. Але в цілому вона пропонує рівно той же інтерфейс, що і раніше, приховуючи деякі нововведення п'ятої версії «робота». У разі Galaxy S4 оболонка від Samsung є сумішшю «голого» Android 5.0.1, стилю оформлення від Galaxy S5 і початкового варіанта від TouchWIZ на S4. Якось так.


Нових додатків не додав. Крім посилання на завантаження дитячого режиму.


На екрані блокування тепер виводяться всі повідомлення - цю фічу з чистого Android 5 перенесли майже без змін. Ще додалася можливість запуску камери навіть на заблокованому патерном або паролем смартфоні.


Список останніх додатків у вигляді вкладок був невигадливо узятий із самої системи, хоча панель знизу з додатковими опціями - це явна «наліпка» Samsung.


Панель повідомлень оформлена в стилі згаданого Galaxy S5. Причому зміни частково перекривають нововведення Android 5.0. Повідомлення виводяться також, а ось можливість «стягування» панелі інструментів усунена і залишена стандартна «самсунговськая» функціональність.



Інші зміни менш значні. Багато що залишилося «під капотом» - про це ми детально розповіли в огляді Android 5 . Зрозуміло, перемалювали зі стандартними програмами.

Зрозуміло, перемалювали зі стандартними програмами

Налаштування теж оформлені інакше, але не більше. Нічого принципово нового тут немає. Більш того, збережено поділ по вкладках, яке було актуально для Galaxy S4, а через рік змінилося сіткою з іконок.

Більш того, збережено поділ по вкладках, яке було актуально для Galaxy S4, а через рік змінилося сіткою з іконок

Багато сильно скаржаться на глюки після установки Android 5.0 на Galaxy S4. На глюки, гіршу автономність і гальма. Від себе можу сказати, що глюків поки не помітив, а ось легкі затримки з отрисовкой інтерфейсу трапляються. Автономність поки ніби не гірше. Але в будь-якому випадку, якщо ваш смартфон працює погано після поновлення, я рекомендую скинути все до заводських налаштувань. Якщо і це вас не влаштовує, можна відкотити Galaxy S4 на Android 4.4.

Дуже просто. Я спеціально виділив це в підрозділ, щоб було помітно. А так відкотити Galaxy S4 до Android 4.4 можна в такий спосіб:

  1. скачати прошивку Android 4.4 для Galaxy S4 ;
  2. зробити крок за кроком все те ж саме, що було перераховано вище для перепрошивки на Android 5.0.

Так, ось так просто. Різниці немає ніякої, вам просто треба вказати в Odin інший файл прошивки. Якщо все-таки питання будуть - запитуйте в коментарях! Та й взагалі залишайте свої відгуки про Android 5.0 для Galaxy S4!

Це вже зовсім «ні в які ворота» - назвете хоч одного «китайця», який підтримують через 2,5 року після випуску?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки