Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Xiaomi Mi Mix 2s: топовий мікс

  1. Xiaomi краще Apple ?!
  2. Про залізо і час роботи
  3. Слизький!
  4. екранчик
  5. Назви альтернативу!

У Xiaomi крім десятків недорогих смартфонів бувають і флагмани. Дизайнерський Xiaomi Mi Mix підірвав пару років назад інтернет, коли телефон з величезним екраном і невеликими рамками в здивував взагалі всіх. Таке ефектне пристрій можна було б очікувати від Samsung або Apple, але вже точно не від Xiaomi. Китайців любили за дешеві смартфони і флагмани по смачним цінами. Але коли з'явився телефон з космічним дизайном, світ зрозумів, що Xiaomi налаштована рішуче і серйозно. Це не просто вискочка-дискаунтер, це реальне втілення сміливих ідей.

Потім був Xiaomi Mi Mix 2 - там поліпшили начинку, але зменшили розміри корпусу, телефон став більш зручним і практичним. По суті, головним недоліком пристрою залишалася камера, для повного щастя не вистачало максимально якісних фотографій. В іншому все було окей: оригінальний дизайн, топове залізо, величезний екран і адекватна для такого поєднання характеристик ціна.


Xiaomi не стала довго чекати і показала Mi Mix 2s , Де додали новий модуль і запропонували відмінну камеру. Як кажуть китайці, воно фотографує на рівні iPhone X, що підтверджує оцінка DxOmark. Знаючи китайське підступність, в це не дуже-то і віриться, тому ми взяли Xiaomi Mi Mix 2s і iPhone X, ну і вийшли на вулицю, щоб протестувати роботу камери.


Xiaomi краще Apple ?!

На презентації Xiaomi Mi 8 розповіли, що він отримав 99 балів у рейтингу DxOMark, де зіставляти камери. Xiaomi Mix 2S трохи йому поступається - 97 балів. Лей Цзюнь виконавчий директор Xiaomi пообіцяв, що Mix 2S «допив» до ідеалу і за якістю зйомки він зрівняється з Mi 8 після оновлення прошивки. Цікаво, чи не так?

А ось ще один цікавий момент: у Xiaomi Mix 2S і Xiaomi Mi 8 стоять однакові сенсори Sony IMX363 і S5K3M3, а оптика трохи відрізняється: у Mix 2S камери з діафрагмою f / 1,8 і f / 2,4, а у Xiaomi Mi 8 f / 1,7 і f / 2,4.

Ще на презентації смартфона розхвалювали його інтелектуальний режим і навички для розпізнавання сотень сцен. Чудес не видно, на якість фото цей режим особливо не впливає, над магією ще потрібно попрацювати.

Порівняємо Mi Mix 2s з iPhone 7 Plus. Китаєць здивував - фотки виходять дуже і дуже хорошими. З огляду на, що сімка порівнянна за якістю з восьмим айфоном, вельми приємно, що Xiaomi наздоганяє Apple.

Фото на iPhone 7 Plus.

Фото на Xiaomi Mi Mix 2s Фото на Xiaomi Mi Mix 2s.

А це кроп А це кроп!

Порівняння з iPhone X Порівняння з iPhone X. Галерея фото на iPhone X.

Галерея фото на Xiaomi Mi Mix 2s Галерея фото на Xiaomi Mi Mix 2s.

У загальних словах: камера у Mi Mix 2s дуже і дуже хороша У загальних словах: камера у Mi Mix 2s дуже і дуже хороша. На мій погляд, до iPhone X вона не дотягує зовсім трохи. Але з урахуванням різниці в ціні це можна пробачити, за ціною iPhone X можна парочку «ми міксів» взяти.

Про залізо і час роботи

В принципі, огляд можна було б закінчити і на одному описі камери, але крім неї тут вистачає і інших достоїнств, тому пробіжить і по ним.

Мене приємно здивувало час роботи, по відчуттях Mi Mix 2s працює мало не в два рази довше айфонів: ні 7 Plus, ні 8 Plus, ні iPhone X стільки не працюють. У грі Xiaomi тримається близько 5 годин, а великий iPhone сідає за 3. Якщо виключити іграшки, тоді виходить на рівні півтора або навіть двох діб використання, айфон так довго не живе, і навіть прикро, що Xiaomi зуміла вичавити такі показники зі свого телефону, а Apple на оптимізацію давно забила.

Заряджається телефон через USB Type-C, підтримує швидку зарядку Qualcomm Quick Charge 3 Заряджається телефон через USB Type-C, підтримує швидку зарядку Qualcomm Quick Charge 3.0 і навіть дружить з бездротовою Qi-зарядкою.

Ігри йдуть з максимальною якістю графіки, ніяких гальм і в помині немає, до того ж телефон ще й зовсім не нагрівається при хардкорні використанні, корпус залишається холодним і руки не обпікає. Оперативки 6 ГБ, власної пам'яті 64 або 128 ГБ в залежності від версії, слота для microSD немає, та й фіг з ним.

Оперативки 6 ГБ, власної пам'яті 64 або 128 ГБ в залежності від версії, слота для microSD немає, та й фіг з ним

Працює Mi Mix 2s на Android 8.0, як завжди, тут фірмова оболонка MIUI 9: красива, швидка, добре (але не ідеально) оптимізована. Після Pixel 2 це відчутно - то програми перезапустити, то помилка галереї вилітає. Спишу це на дрібні баги, прошивками виправлять.

Слизький!

Алюмінієві боковини корпусу і гладка задня панель з відполірованої кераміки - поєднання красиве, але не зовсім практичне. По-перше, поверхня заляпується з нереальною швидкістю, прямо iPhone кольору Jet Black. Зате на відміну від того ж айфона вона не дряпається взагалі. По-друге, корпус слизький. Але тут Xiaomi пропонує своє вирішення проблеми - можете засунути блискучу красу в чохол. Він досить простенький, непоказний, але зручний.

Існують відгуки, що Mix 2S «вже не той» і попередні моделі виглядали цікавіше. Чесно кажучи, не дуже зрозуміло, звідки критика. Зовні Mix 2S - це повна копія Mix 2 за тим винятком, що тепер у нього подвійна камера. Так, оформлена вона в стилі iPhone X, але тактильні відчуття не змінилися, сам по собі корпус точно такий же.

Вибирати можна між телефонами в білому і чорному виконанні, в будь-якому випадку перед і зад оброблений склом Gorilla Glass 4 Вибирати можна між телефонами в білому і чорному виконанні, в будь-якому випадку перед і зад оброблений склом Gorilla Glass 4.

екранчик

Після першого і другого Mi Mix третє покоління вже не справляє такого wow-ефекту. Але якщо ви не зажравшийся гаджетопісатель, чий стіл завалений новинками технологій, будете в захваті. Екран відмінний: 5,99 дюйма, соковита IPS-панель під склом і дозвіл 1080х2160 точок.

Спасибі, що телефон без вирізу вгорі, хоч своє обличчя пристрої зберегли Спасибі, що телефон без вирізу вгорі, хоч своє обличчя пристрої зберегли. Зате екран, як годиться, витягнутий: 18: 9 у всій красі. Навіть не знаю, до чого тут можна причепитися, все добре і красиво, йдемо далі.

Один динамік розташований на нижньому торці, він гучний, грає чисто. Розмовний динамік знаходиться вгорі, можете розглядати ледь помітну проріз. В теорії Mi Mix 2S видає стерео, але верхня динамік відчутно поступається нижньому по потужності, так що кричати як iPhone 8 Plus смартфон просто не в силах.

Назви альтернативу!

Підібрати щось аналогічне складне. Якщо вибирати тільки по залізу, то можна почекати появи OnePlus 6, наприклад. Але якщо крім начинки вам ще й хочеться ефектну зовнішність, самобутній дизайн - то у Xiaomi Mi Mix 2s альтернатив просто немає. Це самий незвичайний смартфон за $ 500 з тих, що зараз можна знайти в продажу. І при цьому ніяких компромісів, повний топ по всіх статтях.

Xiaomi Mi Mix 2s вийшов дуже цікавим: він гарний, технологічний, а коштує як позаторішній iPhone 7.

Порівнювати Xiaomi і Apple, зовсім з глузду з'їхали? Ну, а чому ні? На наш погляд, Mi Mix 2s - це таблетка від нудьги для всіх, хто втомився від одноманітних телефонів і хоче що-небудь новенького. Xiaomi коштує як половина нового топового айфона, працює не гірше, а вражень дарує куди більше. Дуже приємний смартфон, безумовно цікава модель вийшла: і дизайн вдався, і до характеристиками не причепишся.

Приєднуйтесь до нас в Instagram , ВКонтакте , Facebook щоб бути в курсі останніх новин зі світу технологій майбутнього.

Xiaomi краще Apple ?
Xiaomi краще Apple ?
Цікаво, чи не так?
Ну, а чому ні?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки